Heb je een zelfgenezingsmiddel na misbruik?

Heb je een zelfgenezingsmiddel na misbruik?

Mijn naam is Annemie Declercq en ik wil je aandacht vragen terwijl je dit leest.

Omdat als je aandacht besteedt aan dit artikel over een zelfgenezingsmiddel, ik je een systeem zal tonen die me in staat stelde te herstellen van narcistisch trauma.

Tegen het einde van deze out-reaching ga je een beslissend deel begrijpen van dit simpele systeem dat ik met succes heb benut in de afgelopen jaren. Je zult vatten dat het werkt voor normale mensen zoals u en ik.

Je zult begrijpen hoe je het kunt toepassen vandaag en persoonlijk bloeien. En als je geen methode hebt om te herstellen van thuis uit, zonder je te verplaatsen, zal ik je tonen hoe je dat kunt doen met kleine babystapjes.

Wie ben ik? En waarom zou je aandacht willen besteden aan wat ik je ga vertellen?

Laat me je laten zien wat ik hiermee heb bereikt in de laatste jaren.

Ik ben meer dan 10 jaar gelukkig gehuwd met mijn partner Johan. Mijn drie kinderen probeerde de familie gedurende meer dan 20 jaar van me te vervreemden, en werd en word ik door mijn familie als ouder uitgestoten. Toch zonder succes.

Met alle drie mijn kinderen heb ik nu een band. Ook met de kinderen van mijn man en de kleinkinderen. Samen met Johan zijn we al meer dan 10 jaar pleegouders. En samen hebben we dus 6 kinderen waar we mee een nauwsluitende band hebben.

Gedurende meer dan 35 jaar werk ik in de VDAB en de laatste 9 jaren als armoedeconsulent. Veel van mijn cliënten vinden werk en terug geluk in hun leven. In 2019 heb ik in afstandsonderwijs een bachelor orthopedagogie behaald. Daarbij ben ik moderator en co-founder van de Groep VKoN met 556 leden.

Bovendien ben ik schrijver van 1553 berichten op onze website die in totaal 1.401.383 keren werden weergegeven bij 634.469 bezoekers.

Ons YouTubekanaal heeft tot nu toe 138.933 weergaven gemaakt, 907.800 vertoningen met een totaal van 11.400 uur en 647 abonnees en 309 videos.

Alleen al dit jaar hebben we op Instagram 474 volgers en zijn net begonnen daar aandacht aan te besteden.

Dit betekent dat vele mensen zoals u, door hen dit te leren, deze zelfgenezingtips te gebruiken een grote persoonlijke bloei kennen.

Mijn zienswijze is om nog veel meer mensen elk jaar te helpen en te steunen.

Voor dat je verder gaat met te kijken naar deze gehele video of artikel dan zou het best kunnen zijn dat dit niets voor je is en ga je geen enkele persoonlijke groei meemaken. Dus mag je je creditkaart wegstoppen.

Overigens alleen de Engelstalige programma’s die we steunen kun je kopen en natuurlijk ook boeken, CD’s, E-boeken en Dvd’s.

99% van wat we vertonen is dus kosteloos, wat betekent dat je ons mag steunen.

Echter, we verwachten ook dat je de disclaimers bekijkt.

Trouwens als we spreken over narcisten hebben we het niet over personen zoals u en ik met enkele narcistische gedragingen, maar wezens met samenhangend een gebrek aan empathie in verscheidene situaties en gedurende een lange periode. Je kunt trouwens niets kopen zonder de voorwaarden te onderschrijven die je vindt in de disclaimers.

Ik weet dat niet iedereen die dit leest persoonlijke groei zal kennen.

De modale persoon leest 2 artikels, bekijkt 2 video’s, en onderneemt geen actie zoals we vragen in de groeitaken. Ze zijn niet bereid de arbeid te doen dat ik heb gedaan om te komen waar ik nu ben.

Ik fiets nu gemiddeld 15 km per dag, ik eet gezond. Bovendien heb ik een vast slaapritme van 8 uur. Daarbij lees ik ook 1 uur per dag. We vieren regelmatig in onze gemeenschap, en ik doe dit vrijwilligerswerk hier en beluister dagelijks naar een gemiddeld 9 cliënten enz. Er verschijnt gemiddeld 1 bericht per dag op al onze kanalen.

Als je niet bereid bent het harde werk te doen …

Als je op zoek bent naar een systeem van een goeroe die je een gemakkelijk en snel genezingssysteem beloofd net als een loterij, iets magisch, blijf dan niet verder kijken. En a.u.b. koop zeker en vast niets bij me.

Het is verspilling van je tijd, energie en geld omdat ik alleen wens te werken met mensen die nu klaar zijn voor deze zelfgenezingsreis en echte resultaten willen behalen met de groeitaken die we aanbieden. Ik raad je aan dan therapie of coaching te volgen.

zelfgenezingsmiddel
@zelfzorgHelp

Meestal vertel ik nu een zielige vertelling over wat ik allemaal heb meegemaakt met de narcisten in mijn leven.

Hoe ik er alleen voor stond met een huis in de verbouwingen, geen vast werk met 3 kinderen van 4.3 en 1 jaar en zonder financiële middelen. Dan vertel ik dat mijn haar uitviel en ik geen stem meer had toen “mijn ex” bekentenissen aflegde.

Dat het 7 jaar duurde dat ik faalde om uit deze miserie te klimmen. Dat na 10 jaar de RKK mijn huwelijk vernietigde. En 6 jaar afstandsonderwijs volgde om orthopedagoge te worden. Dat ik in deze periode van niemand geld leende of kreeg. Dat helaas enkele van mijn goede vrienden in deze periode stierven.

Dat ik in de afgelopen jaren tientallen groepsluiken organiseerde, en dat ik gedurende de coronaperiode het werk thuis verder zette online zo goed als ik kon. En ja, ik hoor tot een risicogroep en ben nog maar enkele weken volledig gevaccineerd. Ja, dat heb ik gedaan.

Ik heb ook in deze periode gebroken met mijn familie.

Ja, dat heb ik gedaan. Ik heb ook enkele rechtszaken aangespannen en gewonnen. Ja, dat heb ik gedaan. Ik heb ook enkele tussenkomsten in de jeugdrechtbank gedaan en verloren.

Bovendien heb ik enkele voordrachten gegeven, voor juristen, dokters en studenten orthopedagogie. Ja, dat heb ik ook gedaan. Gelukkig waren er ook de vele wandelingen in de bergen en aan zee, met mijn gezin.

Ik zal in de plaats het verhaal vertellen van een vriendin.

Eerst was ze een klant met 3 kinderen en dakloos. Ze volgde mijn specifieke adviezen en was ik present in haar leven. Ze woont hier een 20 km vandaan aan de Franse grens. Binnenkort mag ik getuige zijn op haar huwelijk. Ze heeft nu een vaste woning en een werk dat ze graag doet.

Deze mevrouw ging van volledig psychisch, financieel en fysiek gebroken door een narcist in haar vorige relatie naar een gelukkig leven met haar nieuwe partner in de laatste 5 jaar en dat was zwaar werken voor haar en haar partner.

Ze deden dat door vele zelfgenezingtips te volgen die je hier hoort wanneer je goed deze video bekijkt en door onze banden regelmatig te onderhouden.

Laat me je ook vertellen dat ik uit 7 jaar falen veel geleerd heb.

Ik toon je nu hoe ik tenslotte op de pagina kwam waar je nu op bent. Een pagina vol met adviezen die ik van verschillende mentors heb geleerd. Ik heb die adviezen geleerd en toegepast na vele jaren van emotionele pijn, na vele jaren waar ik ‘s nachts niet kon slapen en me uitgesloten voelde.

Een periode waarin ik werd uitgescholden en bedreigd door mijn eigen familie, zelfs al deed ik genoeg om te verzoenen en hun wensen in te willigen. Ja, dat heb ik gedaan.

Verschillende mensen die ik heb ontmoet waren dakloos. Of het waren vluchtelingen, gingen kapot van de stress door toxische relaties, door seksueel misbruik in hun jeugd. Sommigen gingen kapot door schulden meestal het gevolg van de toxische persoon in hun leven. Of door jarenlange emotionele verwaarlozing in instellingen, door armoede en verslaving in hun ouderlijk huis waren ze compleet gebroken.

Velen hoorden mijn stem op de pagina waarop je nu bent.

Ze hoorden de woorden die je nu aan het lezen bent terwijl ze op het scherm komen. Bovendien leerden ze over de babystapjes, luisteren naar het innerlijke kind, deden ademwerk, en verschuiven van de pijn, ontdekten ze het belang van beweging, aten ze gezonde voeding, ontwikkelden hun creativiteit.

Bovendien hielden ze een dagboek bij. Zo werden ze bewust van “geen contact”, focusten ze op zelfliefde … En nadat ze dat geleerd hadden “hoe emotioneel te groeien” en hun ”traumabanden te snijden” namen ze de beslissing om die simpele genezingstips één voor één 21 dagen toe te passen.

Ze voegden er dan telkens een groeitaak bij te nemen na die periode zoals je op narcisme.blog en in @narcismeHelp geleerd wordt.

Mijn mensen beslisten om massale actie te ondernemen en ze pasten dit zelfgenezingssysteem toe exact als hoe ik het beschreef.

Omdat mijn mensen juist deden voor wat ze zich engageerden met me gedurende een lange periode bereikten ze prachtige resultaten.

Sommigen in één jaar, twee jaren, drie jaren en enkelen in 1 of meer. Sommige levend in hun garage, met nog duizenden euro’s schulden. Anderen zonder hun eigen kinderen, zonder een mooie computer of gsm.

Terwijl deden sommigen ook nog het zware werk van afkicken van hun emotionele, relationele en/of middelen verslaving.

Hoe goed heeft ons zelfgenezingssysteem gewerkt?

Wel, ik krijg nog steeds berichten, e-mail en kaartjes van mensen waar ik toen naar geluisterd heb, en me mee geëngageerd heeft, om me te bedanken. Ja, deze mensen deden het harde werk, maar ze hebben ook de eerste stap gezet, omdat ze smeekten (bij zichzelf) …

“Toon me een betere weg, om hieruit te komen!”

En ja, toevallige heb ik dan deze mensen ontmoet. Zoals u ook toevallig dit hier nu leest en @narcismeHelp op dit moment hebt gevonden en een beslissing nam om de groeitaken toe te passen. Laat dat me weten in de commentaren.

En om een lang verhaal kort te maken, het leven van deze mensen begon in positieve zin te veranderen. Na enkele jaren te hebben gefaald konden ze de eerste stappen zetten naar werk, en hun schulden sneller aflossen, en hulp verkrijgen van de hulpverlening.

Voor mij gaat het allemaal om welzijn te geven aan andere mensen en een beetje meer vrijheid, terwijl ik goed zorg voor mezelf, mijn gezin, geliefden en mijn gemeenschap.

Ik geloof dat er vier redenen zijn waarom dat elke mens het verdient om gelukkig te zijn.

Door gelukkig te zijn krijg je een betere levensstijl en gezondheid. Je verruimt je horizon, en draag je meer bij aan de samenleving en je gemeenschap.

Door gepaste zelfzorg betaal je eigenlijk vooraf de prijs voor het geluk dat je gaat ontvangen en krijgen en zodat je dan dat geluk kunt terug geven aan de gemeenschap en geliefden. Om dit geluk te kunnen bekomen dien je je persoonlijkheid en karakter te doen groeien en dat geeft je veel meer mogelijkheden in de toekomst dan voordien.

Door dat je meer gelukkig bent, heb je een veel minder stressvol leven. Velen en ikzelf zijn dankbaar dat je deze kennis en mentoren hebben ontmoet.

Je hebt iemand nodig die echt in je gelooft, voor dat je kunt geloven in jezelf.

Deze mensen kun je ontmoeten in VKoN, in onze gemeenschap, of in de online community, the Thrive gemeenschap. Het zijn mensen die je ook verantwoordelijk houden. Sommige zelfgenezers kunnen ervoor zorgen dat je leven met 360 graden keert.

Sommigen zullen je aanmoedigen om een hogere kracht te zoeken die bij je past.

Anderen zullen je inspireren om de beste persoon te worden dat mogelijk kunt worden. Kortom, je leert zelf onvoorwaardelijk lief te hebben wat eerst niet mogelijk was, omdat je het nooit zelf had ervaren.

Voor we verder gaan laat me beginnen met wat je gaat leren en de volgorde waarin je dat gaat leren zodat je exact gaat weten wat je kunt verwachten en waar je welzijn het resultaat van zal zijn.

Dus wat je moet doen en hoe je dat moet doen en de eerste stap die je nu moet nemen om resultaten te krijgen in je persoonlijke groei.

Om te beginnen zijn er alleen maar 5 dingen die je nodig hebt.

Je hebt een hoogstaande geleide meditatie nodig.

Een geleide meditatie helpt luisteren naar je lichaam ondanks alle traumatische pijn, zodat je een rustige ademhaling verkrijgt en leert luisteren naar je traumalichaam en later wanneer dat ademwerk vlot verloopt in gesprek kunt gaan met je innerlijke kind.

Naarmate je rustiger wordt zul je ook leren luisteren naar de invloed van je relaties, je voeding en je omgeving op jezelf, maar wat nog belangrijker is, leren toezien en beschouwen op je gedachten en gevoelens die bij je opkomen. Dit maakt zelfreflectie mogelijk.

Dus je vindt op narcisme.blog geleide meditaties (met de zoekfunctie) en je pikt er daar deze uit die best bij je past om tot rust te komen. In het begin hoef je dit niet langer te doen dan 5 minuten, zodat het gemakkelijk gaat en je het kunt 21 dagen volhouden.

Als je de Engels taal begrijpt vind je het online programma NARP in het menu, ook het boek bevat veel informatie om te doen. Het nieuwe Thrive programma is een bootcamp met steun van coaches om snel vooruitgang te maken.

Daarbij heb je een dagboek nodig.

Digitaal of als het veilige is, een dagboek dat je kunt vasthouden en in schrijven. Maar je kunt ook je dagboek inspreken op je gsm, of noties maken. Door op te schrijven ga je na een tijdje gedachten patronen en gevoelsstemmingen ontdekken. Wat nog belangrijk is het leren zien waarom je die gedachten en gevoelens hebt, en hoe dit mogelijk valse overtuigingen bewerkstelligd heeft.

Door op één of andere manier een dagboek bij te houden ga je sneller emotionele groeien en zelfreflecteren.

Ten derde heb je een persoonlijke routine nodig zodat je de nodig zelfzorg krijgt.

Wanneer eet je, slaap je, ga je bewegen, ga je mediteren, ga je bij vrienden, heb je werk te doen. Kortom, een agenda waarin je noteert wat je de volgende dag moet doen als zelfzorg zodat je de gedaande taken kunt wissen.

Ten vierde heb je een stretching systeem nodig.

Je kunt dit ook vinden “op narcisme.blog” als je zoekt op yoga en stretching. Yoga en stretching gebruiken is aan te raden telkens als je een voor je moeilijke lichamelijke inspanning hebt gedaan.

Ten vijfde heb je een voedingssysteem nodig.

Eventueel na een bloedonderzoek bij je arts en in samenspraak met een diëtiste, zodat je vermoeidheid verdwijnt, je gezondheid zich herstelt, de slechte gevolgen van jaren stress, en afkickverschijnselen je minder en minder gaan belemmeren.

Ja, toxische relaties houden een groot gezondheidsrisico in, dus een grondige check-up is belangrijk.

Eventueel heb je een zo natuurlijk mogelijke medicatie nodig, of voedingssupplementen om je daarbij te helpen gedurende een bepaalde periode. Daarbij kan het nodig zijn om kinesitherapie te volgen om spierpijn te verminderen en ontstekingen gedaan te maken als die er zijn.

Uw voeding dient aangepast te zijn aan de bewegingsoefeningen die je kunt doen zoals wandelen, joggen of fietsen.

Al deze punten vind je ook als je de Engelse taal begrijpt in het boek “How to do the work?”. De links vind je in het menu, de bio of de beschrijving. Je vindt ze ook op narcisme blog in de rubriek “groeitaak”, zie ook dezelfde rubriek in narcismeHelp.

Extra

Het kan belangrijk zijn om op een gezonde manier je sociale media en een blog te maken.

Je kunt je groeiproces documenteren en op die manier nieuwe contacten te leggen. De bedoeling is niet dat je gedurende je genezingsproces gaat daten, maar wel dat je je zo goed voor jezelf zorgt dat je geen tijd meer hebt voor mensen die je groei niet steunen.

De nieuwe contacten zijn mensen die opbouwend met je omgaan. Deze sociale media dienen je te helpen bij je groei en je kennissenkring te helpen uitbreiden.

Deze vijf punten werken samen, eventueel aangevuld met het extra punt.

Dat extra punt is voor mensen die graag online bezig zijn en dit nu op een meer productieve manier wensen te doen. Dit is een simpel zelfgenezingsredmiddel. Het extra punt geeft je ook waarde aan andere mensen die de kracht van zelfgenezing wensen te ervaren met de juiste werktuigen en zorg je voor je credibiliteit.

Zoals in de disclaimer uitgelegd is er geen garantie dat het de resultaten zal geven zoals diegene die je wenst. Dit systeem werkt wel voor mij en voor veel duizenden anderen.

Aan de manier hoe dit zelfgenezingsredmiddel in mijn leven werkt kan het als voorbeeld helpen te begrijpen hoe het kan werken voor je.

De reden waarom je deze simpele taken wenst te doen is omdat je het snel, zonder veel kosten, resultaat kan geven.  Je hoeft je er ook niet voor te verplaatsen, en in principe heb je dit zelfgenezingsredmiddel (of een gelijkaardig zoals NARP en THRIVE) 24/7 bij de hand.

Het is daarbij ook coronaproof. Natuurlijk is het belangrijk om regelmatig persoonlijk contact te onderhouden live met mensen die om je geven. Maar we hebben ook geleerd dat in combinatie we via videochat ook veel kunnen bereiken.

Bij het correct en dagelijks gebruik van dit zelfgenezingsredmiddel kun je snel innerlijk rust bekomen. Het is een geschenk als dit bij je het licht aansteekt en je hoop geeft. Dit is wat er elke week gebeurt bij echte mensen met zware problemen als ze aan het innerlijke werk beginnen en resultaten krijgen.

Sommigen krijgen opnieuw een dak boven hun hoofd en gezonde voeding op tafel. En ze breken uit het isolement, verminderen de fysiek en/of lichamelijk pijn. Ze vinden opnieuw werk, verminderen hun schulden en na een tijdje hebben ze meer en meer momenten van geluk. Dit gebeurt ook bij gemiddeld intelligente mensen, ook bij jonge en oudere mensen als ze dit zelfgenezingsredmiddel toepassen.

Ze zijn blij dat ze dit systeem hebben gevonden en toepassen want het is een oplossing voor hun problemen en gemakkelijk te volgen.

De beslissing nemen om dit systeem die je hier voorhanden hebt te gebruiken is de goede beslissing om nu te doen. Dit zelfgenezingsredmiddel zal in de komende weken al een groot verschil maken als je het gebruikt. Het is één van de beste beslissingen die je je gehele leven hebt genomen.

Als je naar verandering zoekt begin dan met de groeitaken en als je dit bevalt doe dan de 5 stappen en eventueel extra. Begrijp je de Engels taal gebruik dan ook deze inspiratiebronnen (online programma’s en boeken) zodat je een eigen systeem maakt, aangepast aan je voorkeuren dat exact je nu vooruit helpt. Hou het echter simpel!

Maar je kunt natuurlijk ook het Thrive bootcamp gebruiken als je dit in een kleine groep en onder begeleiding wenst te doen. Het bootcamp is kant-en-klaar om te gebruiken, als het begint, net als NARP een kant-en-klaar systeem is. NARP kun je echter onmiddellijk gebruiken, maar niet in een groep, wel of niet met gemeenschap.

Je dient het niet allemaal zelf bij elkaar te brengen. Het enige wat je moet doen is actie ondernemen. Als je ziet hoe eenvoudig de 5 stappen zijn, kun je het niet geloven, maar echt meer op een dag kun je niet doen. Bovendien is het de samenwerking van de kleine dingen die een grote synergie brengen. Dit is echt! Start nog vandaag.

Nu gaan we nog even naar de kern van je groei.

Zonder twijfel dat is zelfreflectie over je gevoelens en gedachten, om je valse overtuigingen over jezelf en je omgeving te ontdekken. Daarbij kun je dit opschrijven of inspreken. Je kunt dit in allerlei formaten brengen via elke kunstvorm. Met dans, met beeldhouwwerk, schilderkunst, muziekkunst gedichten, in boek, film, video of webpagina. Voor jezelf, voor een geselecteerd publiek of openbaar.

Je actie dat je onderneemt onafhankelijk wat het formaat is dat je kiest, helpt je bij het veranderen van je denkpatronen en het verhaal dat je jezelf vertelt en naar buiten brengt.

De ontwikkeling van dit verhaal is de belangrijkste activiteit in je 5 + zelfgenezingsredmiddel.

Wanneer je dit verhaal kunt maken in het formaat dat je verkiest gaat dit verhaal jezelf veranderen, zeker als je ook 1 iemand kunt vinden die je vertrouwt en actief kan luisteren. Maar dat kunnen ook verschillende mensen zijn, een gemeenschap, een online community. Maar vergeet niet alle aspecten van het 5 + zelfgenezingsredmiddel toe te passen. Je kunt namelijk geobsedeerd worden door online activiteit in het bijzonder, of door een van de andere vijf + aspecten. Een obsessie waarmee je ego echte zelfreflectie wil vermijden.

Door zelfreflectie kun je beginnen met je verhaal te schrijven van herstel van narcistisch misbruik en waar je emotionele groei begon.

Het is een verhaal met ups en downs. Van verlieservaringen, schaamte overwinnen, overwinningen, leerervaringen en nieuwe mogelijkheden. Het is een verhaal van zoeken, boodschappers ontmoeten, inspiratiebronnen en verraders ontdekken.

Het begin is pathetisch, maar naarmate je de werktuigen gebruikt wordt het een krachtig verhaal.

Van de persoon waarmee ze in de familie lachten word je een inspirerende persoon. Heb je dat ook meegemaakt dat je hysterisch lag te huilen in bed om het misbruik dat je meemaakte? Je had toen een beeld van jezelf alsof je niemand was.

Maar in plaats van het op te geven deed ik iets wat 1000 keer krachtiger was en dat was boos worden.

Ik nam een kop koffie, opende mijn laptop, logde in mijn e-mail en vond een e-mail. Hij zag er ongeveer zo uit met onderaan een link waar ik op klikte. Dan kwam ik bij een volgende pagina die er ongeveer zo uitzag.

Dan kwam ik op een verkooppagina over NARP. Wanneer ik wenste te kopen moest ik op iets klikken dat er zo uitzag.

Ik kocht en ik begon aan de 1ste module.  Ze bevatte een geleide meditatie met als doel te ontdekken waar in je lichaam er zich trauma bevond, en dit uit je lichaam te verschuiven en op die plaats licht te laten brengen.

Al na de eerste keer dat ik die geleide meditatie deed had ik een doorbraak.

Ik begreep dat ik door 1 uur per dag deze geleide meditatie te volgen na verloop van tijd alle pijn die ik gedurende al die jaren had opgeslagen in mijn lichaam kon verschuiven. Daarna kon ik daar licht in brengen. 

Besefte ik dat ik steeds weer nieuwe lagen zou ontdekken zoals bij het afpellen van een ajuin, waardoor ik diep in mijn onderbewustzijn kon dringen? Uiteindelijk zal de pijn die ik van generatie op generatie meedraag en de geboortepijn van mijn vroeggeboorte kon verminderen of kon doen verdwijnen.

Het enig wat ik dan moest doen was die meditatie volgen en wat noties maken daarover. Door de e-mail die ik kreeg leerde ik ook het belang van de andere vijf punten: dagboek, dagelijkse agenda, voedingssysteem, stretching systeem, creatie van een persoonlijk verhaal.

Ik leerde ontdekken dat ik beslissingen kon nemen om te veranderen als ik het verhaal hoorde of zag van personen die hersteld waren van narcistisch misbruik.

En dat ik door toepassing van hun zelfgenezingtips ikzelf volledig herstelde. Daardoor kon ik een inspirerende werkelijkheid kon maken die ook weer tot een nieuw verhaal kon leiden.

Dus om meer mensen te helpen veranderen moest ik mijn verhaal brengen en hen de genezingstips geven die me hadden geholpen en ze wel of niet in contact brengen met de personen die me hadden geïnspireerd.

En de mogelijkheid bieden om die producten (boeken, dvd’s, programma’s, training en events, workshop en groepen) te kopen. Alle links vind je in het menu.

Hoe ik in contact zou kunnen met andere mensen die geholpen wilden worden na narcistisch misbruik, liet ik aan Johan over.

In het begin deed hij dat met een blog, dan met sociale media erbij en video. Het was ook voor hem veel leren om dit te krijgen tot wat het nu is, maar dit hielp hem ook om emotioneel te groeien en verder te helen van zijn kwetsuren. We schrijven ook allebei graag.

Uiteindelijk schrijf je een artikel, maak je een beeld, maak je een tweet of een status. Je bezoekers krijgen de mogelijkheid op een link of een banner te drukken die hen brengt naar wat ze willen, net zoals dat bij gebeurde.

Wat ik vooral geleerd heb uit mijn falende situatie is dat het pijnlijk is iemand te geven wat ze niet willen, en iets te willen wat ze niet kunnen geven.

Als ze niet willen wat je hebt, of niet willen wie je bent wordt de relatie moeilijk. Het is echter gemakkelijk om een relatie te beginnen met iemand die de middelen heeft die je wilt, en waarvan je de middelen hebt die ze willen (relatievaardigheden, volwassenheid, aantrekking, onafhankelijkheid, respect en onvoorwaardelijke liefde).

Het is echter niet mogelijk als die persoon een zware persoonlijkheidsstoornis heeft, of seksueel niet verenigbaar zijn. Zo ook is het moeilijk om steun te krijgen voor je project als je niet geeft wat die persoon verlangt. Het is daarom zo belangrijk om precies dat te schrijven wat mensen willen lezen die op het punt staan om een beslissing te nemen om te veranderen.

Mensen die de groeitaken nu willen doen en die klaar staan om naar het menu te gaan om daarop te klikken.

Johan noemt dat doel marketing. Je richt je tot mensen die klaar staan om te veranderen door zelfgenezing. Er zijn veel mensen met trauma’s, maar online zelfgenezing is niet voor iedereen.

We verwijzen dan ook graag door als dat blijkt. Niemand hoeft zich op één of andere manier verplicht te voelen. Het zijn vooral mensen die willen veranderen als ze de persoon vinden die echt actief wil luisteren en zich aangesproken voelen door onze 5 + zelfgenezingtips en de voorbeelden hoe ze in verschillende situaties met een narcist kunnen tot resultaten leiden.

Ze lezen of bekijken een status, een bericht, een korte video. Daarna komen deze mensen uiteindelijk op een video of een artikel terecht als deze die je nu bekijkt, waar ze een beslissing kunnen nemen om hard te werken aan hun herstel met de middelen die ze hebben.

Eerst kon ik niet geloven hoe gemakkelijk het was om zoveel mensen te bereiken, en we zijn nog maar juist gestart.

Dit brengt ons tot het besef hoeveel mensen er nu getroffen worden door trauma’s en de gevolgen van de coronacrisis en de klimaatcrisis zijn nog maar net zichtbaar. 

In de laatste decennia is onze samenleving zo ver afgedwaald van samenleven. Narcistische ondernemingen, leiders en organisaties komen naar voor om de cultuur te domineren. Ze worden gevolgd door een massa gefrustreerde mensen.  Dat leidde tot verzwakking van fysieke en geestelijke gezondheid o.a. door de besparingen in die sector.

Daartegenover staat als je mensen grondig uitlegt wat ze met dit 5 + systeem zelfgenezingtips kunnen doen, je een enorme invloed hebt.

Het schrijven van die 1546 artikels, maken van die 309 video’s en opzetten van dat online systeem was tijdrovend. Nu is er ook genoeg om te delen om in de beweging tegen narcisme en voor samenleven in te zetten door iedereen die daar niet goed in is.

Het enige wat je moet doen om de resultaten te bekomen in je herstel is beginnen met het toepassen en je verhaal vertellen om door te geven wat je hebt gekregen. (op de manier zoals jij verkiest)

Hier heb je de teksten, video’s, trainingsprogramma’s en groeitaken en al wat je hoeft te doen is dit toepassen, je verhaal zoveel mogelijk te vertellen online en offline en je ervaring met de 5+ genezingstips verder te verspreiden.

Hoeveel waarde heeft dat voor je?

Een boek kost al snel 30 euro, een therapie sessie 55 euro, een coaching sessie 40 euro, 1 uur werk van een advocaat 60 euro.

Je kunt hier van onze ervaringen leren, onze studie en onze online gemeenschap VKoN op voorwaarde dat je aan enkele voorwaarden voldoet – volledig GRATIS. 

En je kunt ons succes met herstel voor jezelf overdoen. Je mag ons natuurlijk wel steunen wat trouwens empathisch is, maar ik kan je niet verplichten het innerlijke werk te doen.

Ik weet één ding over je, omdat je nog steeds leest en kijkt dat je snel herstel wilt van je trauma.

Je wilt de emotionele pijn verlichten en je bent een mooie empathische ziel. En je wilt die groeitaken gebruiken en je ervaringen doorgeven. Trouwens binnenkort vragen je nieuwe vrienden hoe en waarom je zo stralend bent.

Niemand kan de waarde van mijn verandering, je verandering inschatten. 10.000 euro, 5.000 euro, 1.000 euro of 500 euro. Alleen je kunt dat! 

Daarom geen prijzen voor onze groeitaken, ondanks dat sommigen dit hebben gekopieerd en er geld voor hebben gevraagd. Niet empathisch, niet waar!

En dan herinnerde ik me hoe ik 7 jaar in de miserie zat, hoe ik werkte. ‘S Avonds ook nog 3 kinderen opvoeden was zwaar. Ik deed het huishouden en daar bovenop kreeg ik van mijn familie nog de volle laag aan tegenkanting.

Hoe ik me daardoor niemand voelde. Hoe ze probeerde me als ouder te vervreemden en uit te sluiten uit de familie! Ik herinner me hoe ik boos werd.  En als ik begon met schrijven in mijn dagboek mijn leven veranderde. Ik herinner me het gevoel dat ik kreeg toen ik die email kreeg. Ik herinner me de boosheid over al de leugens die de familie van de narcist mijn kinderen vertelde.

Boosheid ook omdat niemand me vertelde wat narcistisch misbruik, een narcistische moeder, broer of zus is, wat vliegende apen zijn.

Alle begrippen die je bewust maken van narcisme bestaan al een tijdje.

Boosheid ook omdat herstel simpel is, maar hard werken en dat weinigen je geloven, laat staan je steunen. Veel middelen heb je trouwens niet.

Boosheid ook om dat de narcist het slachtoffer speelt in de rechtszaal en meestal wel de middelen heeft en geen moeite heeft met alle oneerlijke praktijken.

Daarom denk ik dat het belangrijk is dat er iemand is voor hen die geen stem hebben, wiens haar uitvalt, wie er alleen voor staat, wie volop verraden werd en misbruikt door diegene waar ik mijn liefde heb aangegeven.

Laten we tonen aan alle narcisten en narcistische organisaties dat empathen kunnen groeien. Empathen kunnen herstellen van het narcistisch misbruik met dit 5+ zelfgenezingsredmiddel en in hun kracht kunnen staan en dit GRATIS!

Laten we het weggeven en vragen om een vrijwillige bijdrage voor wie het kan!

Wil je een beweging stichten van zelfgenezers vandaag? Kunnen we iedereen die kennis gratis geven vandaag, zodat iedereen zich dit kan permitteren volledig op vrijwillige basis met donaties of onrechtstreeks met affiliatie commissies om uit de kosten te komen.

Willen we mensen met emotionele pijn helpen die pijn te verlichten met dit 5+ systeem met groeitaken?

Bovendien kunnen we de zelfgenezers dit zonder risico gratis weggeven. Ook de Engelstalige programma’s zijn “risk free and money back garanteed”. Je kunt dus zoveel als je wilt alle materiaal raadplegen op narcisme.blog volledig gratis.

Als iemand geen schenking wil doen dan stellen we ook geen vragen. We komen je ook niet smeken om ons te steunen. Het enige wat we vragen is ons te verwittigen als je een vermoeden hebt dat iemand zware narcistische tendenzen heeft of zo’n gedrag vertoont vanuit onze groep ons te verwittigen.

En wees er zeker van dat als je ons een p.m. of sms stuurt dat we je zeker zo snel mogelijk reageren.

Omdat we willen dat je het herstel krijgt dat je al zolang verdient.

Dit is wat je krijgt: groeitaken, de mogelijkheden uw ervaringen met ons te delen, een veilige gesloten gemeenschap VKoN, + 1500 artikels en + 300 video’s, mogelijkheid om te publiceren op onze website als je gebied uitwisselbaar is met narcismeHelp. GRATIS!

Nadat je de kwaliteit van ons 5+ systeem hebt ondervonden mag je het materiaal hergebruiken om de beweging van zelfgenezers te doen groeien in je omgeving. Omdat we weten dat een video en artikel als dit overtuigend werkt.

Je kunt onder bepaalde voorwaarden toetreden tot VKoN zolang dat je dat verkiest. (de prijs daarvan kan niet berekend worden)

Je kunt ook een abonnement nemen of de WordPress app downloaden op je mobile en ons volgen.

We houden ons ook op de hoogte van nieuwe research rond narcisme en geven u regelmatig daarvan een update. In het bijzonder scholen we ons verder bij in trauma herstel.

Het aantal mensen die door geweld, armoede, klimaatcrisis zullen getraumatiseerd worden is verschrikkelijk groot.

Vrijwilligerswerk en een beweging stichten van zelfgenezers is een noodzaak.

Blijf niet aan de kant staan. Het is nu de tijd om te beslissen. Ik wil je een belangrijke vraag stellen: Is het nu je tijd om te beslissen? We gaan echter niet stoppen, want in feite zijn we nog maar net begonnen. Beslis dat het nu tijd is voor je herstel. Beslis dat je alles zal doen voor je herstel omdat je het kunt.

Onderneem actie en bouw op met babystapjes.

Doe het innerlijk werk dagelijks en vertel het aan anderen die zelfgenezingtips nodig hebben. In alle geval als je nu geen actie onderneemt zal er niets veranderen. En je zult het resultaat ondervinden dat je altijd al hebt gehad. Maar ben je wel boos en wil je veranderen zoals ik want je bent het beu dat anderen de narcist als een slachtoffer zien. Diep van binnen weet je dat je niet aan de kant zal blijven staan.

Begin nu met je groeitaken!

Gebruik misschien de commentaren om elkaar te steunen!

Zoals altijd laat me weten in de commentaren wat je denkt, wat je voelt en wat je ervaart terwijl je deze blog leest. Ik hou er aan van te zeggen dat ik je graag zie en ik hoop dat je goed voor jezelf zorgt, voor je geliefden en voor je innerlijk kind. Ik hoor hopelijk snel van je terug.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. Delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like. Dank je!

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

knop voor alle groeitaken

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees