Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Als je in de sterke rol zit is het moeilijk om kwetsbaar te zijn.

Ik had de laatste tijd en vandaag een gedachte: hoe kan ik preken en spreken over kwetsbaar zijn als ik bang ben om dat met en voor mezelf te doen. Je bent een mens, zegt iedereen. “Het is je grootste kracht.” Ik zei, ik weet dat je mijn Instagram waarschijnlijk niet kent, maar dat heb ik letterlijk in mijn bio. Ze zei: “werk eraan om meelevend te zijn met jezelf. En het is oké om kwetsbaar en bang te zijn.”

Omdat je in de “sterke” rol zit, is het soms moeilijk om gewoon kwetsbaar te zijn. Maar ik kies ervoor om die rol en identiteit niet langer op mij te nemen. Het maakt me anders niet zwak. De sterke willen ook troost. We laten het misschien niet zien of spreken er niet over, maar iedereen wil liefde en troost. Niemand wil het gewicht van de wereld op zijn schouders dragen.

Dat gezegde “controleer je sterke vrienden.” Dat is echt. We zijn ook mensen.

Ik identificeer me niet meer met de sterke rol. En ik kies ervoor om kwetsbaar te zijn, ook al ben ik bang. Ik kies ervoor om compassievol met mezelf te zijn. Ik laat de hardheid die ik voor mezelf heb los. Er zit een innerlijk kind in je. Welk voornaamwoord je ook gebruikt, dat kleine kind heeft liefde en troost nodig.

Tot slot

Ik hoop dat “narcisme.blog” je helpt te weten wat de waarschuwingssignalen zijn, maar nog belangrijker, hoe belangrijk het voor je is om in je lichaam te zijn. Het is superbelangrijk genezen te zijn om stevig in jezelf te zijn, in staat te zijn om over je gevoelens te spreken en jezelf te zijn – zodat u uw kracht niet weggeeft.

Een narcist kan je alleen manipuleren en oogsten als je geen zelf in jezelf bent. Je ware verdediging gaat nooit over het identificeren wie een narcist is. Het gaat er echt om dat je krachtig verschijnt als jezelf, want als je dat doet, zul je geen relaties aangaan met mensen die je verleiden en misbruiken. Het zal niet eens mogelijk zijn.

Het NARP – programma

De grootste verdediging, die ik ken over hoe je krachtig kunt genezen en niet alleen kunt herstellen van narcistisch misbruik, maar ook om je Ware Zelf te vormen, om in de toekomst ongevoelig te zijn voor narcisten, is het NARP-programma. Link in het menu. Het is hoe ik mezelf heb ontwikkeld en hoe duizenden anderen in deze gemeenschap dit ook hebben bereikt.

Ik hoop dat dit heeft geholpen en ik hoor graag van je over dit artikel of een ander. Wat zijn de symptomen die je hebt ervaren? Heb je er vertrouwen in dat je hier nooit meer in verstrikt zult raken? En ik wil echt van je weten, waar ben je op je helende reis met je ware kracht en bevrijding? Laat het me weten in de reacties hieronder.

Ik herinner je er aan om je te abonneren op mijn YouTube-kanaal hieronder als je dat nog niet hebt gedaan, en mijn video’s ook te delen met andere mensen waarvan je denkt dat ze door hen kunnen worden geholpen. Ik zou dat erg op prijs stellen omdat het helpt om deze missie te verspreiden – dat we echt kunnen genezen van narcistisch misbruik op ongelooflijk krachtige manieren en in bij veel mensen door het gebruik van zelfgenezingstools.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Lees meer

alle artikels over Oekraïne
Narp herstel-programma of narcissistic abuse recovery programma

Voeg je bij 4.587 andere abonnees