Doe een Gespreksaanvraag met eventueel video chat! +video

Persoonlijke communicatie zonder verplaatsen.

Ik neem aan dat je te maken hebt met tijdsdruk zoals iedereen. Wellicht ben je op een externe plaats? Kun je het huis niet verlaten om een outreach gesprek te organiseren met me? Dan is video begeleiding welkom.

Wil je met me praten, maar woon in een andere stad, provincie of land? Communicatie via video is persoonlijker dan via email, chat, messenger,  WhatsApp of telefoon?

Geen probleem! Vergeet niet; ik ben wel geen psychiater, psycholoog en therapeut. Ik heb wel ervaring met narcisme en video begeleiding.

Wenst u gratis video begeleiding met me uit te proberen? Het zou de oplossing kunnen zijn.

Het merendeel van de particuliere communicatie die mensen doen met me in-persoon kan ook efficiënt door Skype Video. (gratis downloadbare software programma’s voor Windows of MAC zie link onderaan dit artikel.)

Ik heb ervaring met het aanbieden van efficiënte afstand communicatie over heel België en wereldwijd voor uw gemak en privacy met videobegeleiding.

Bent u in een plaats die geen internet ondersteunt geschikt voor Videodiensten, er is ook telefoon coachingsgesprek beschikbaar bij aanvraag op mijn profiel.

Het voordeel van deze opties is voor mensen die:

Beperkte tijd hebben en meer kwaliteit wensen.

Omdat ze Nederlandstalige zijn in het buitenland die willen werken met een digitaal outreacher van een vergelijkbare culturele achtergrond.

Leven in kleinere gemeenschappen waar coaching – of anonimiteit – niet beschikbaar is.

Regelmatig reizen en niet altijd afspraken kunnen maken in-persoon.

Niet kunnen pendelen naar een sessie.

Advies wensen te ontvangen in de privacy van hun eigen huis.

Jonge kinderen hebben en niet het ongemak willen van het regelen van kinderopvang.

Gezondheidsproblemen of een handicap hebben die mobiliteit kunnen beperken.

Videobegeleiding is handig om vooruitgang te boeken bij het overwinnen van de vele problemen van misbruik (van een narcist):

Angst

De pijn van het verdriet en verlies

Lage eigenwaarde

Individuele relatieproblemen zoals onzekerheid, angst voor verplichting of obsessieve liefde, omgang met kinderen, omgang met ouders enz

De negatieve gevolgen van misbruik van de familie, zoals scapegoating, pesterijen of vervreemding

Enz.

Groter engagement met videobegeleiding.

Ongeacht de plaats waar u gevestigd bent in de wereld, kan videobegeleiding u helpen om voorbij de pijn te gaan.   U kunt het leven u wenst en verdient ontdekken.

Ter illustratie: recente studies tonen aan dat videocommunicatie gunstig is voor persoonlijke gesprekken met betrekking positieve resultaten.

Ook de tevredenheid en de neiging om meer het nodige te doen om de resultaten te bereiken die ze zoeken is een positieve uitkomst.

Anders gezegd, de waarheid is dat Videocommunicatie werkt en zal blijven bestaan en verder ontwikkelen als gevolg van doeltreffendheid, gemak en privacy.

Hoe videobegeleiding en communicatie werkt?

Video Coaching is beschikbaar in heel België en Nederland.

Intussen worden sessies gehouden in emotioneel en fysiek veilige plaatsen.

Meestal hebben we contact vanuit mijn huis in België. Toch dient u te voldoen aan een privéruimte waar u niet zal worden onderbroken, gestoord of afgeleid.

Als zo, kan ik geen gesprek voeren met cliënten die ondertussen met familie, vrienden of kinderen aanwezig zijn in de gespreksruimte, of in openbare plaatsen, omdat daar niet de nodige privacy is.

Ook gesprekken tijdens het rijden sta ik niet toe voor uw fysieke veiligheid, zodat u uw volle concentratie aan de weg kunt behouden.

Videobegeleiding is gepland en gratis.

Afspraken daaromtrent  maak je met me op Facebook.

Met sessies meestal zijn 60, 75 of 90 minuten in lengte voldoende om het samen uitdiepen van je problematiek.

Een Gsm-nummer is vereist voor het reserveren van uw eerste afspraak.

Eveneens kunt u reserveren door te bellen naar mij of stuur mij drie voorkeur tijden en datums op het contactblad dat u vindt bovenaan in de header.

Download Skype Video hier Vrije Software 

Zoals gezegd is instellen eenvoudig en snel voor Skype. Immers, alles wat u nodig hebt, is een computer, tablet of telefoon met een webcam en een microfoon.

Video chat kan natuurlijk ook perfect via messenger of Googlemeeting.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw aantal sterren vast te leggen!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

knop voor alle groeitaken

Reacties

Eén reactie op “Doe een Gespreksaanvraag met eventueel video chat! +video”

  1. hans van paradijs avatar
    hans van paradijs

    Wat moet je eigenlijk doen, als je dreig e-mails toegestuurd krijgt. Wat moet ik hier van geloven, is het pure bluf en kan zo iemand echt schade berokkenen.

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees