<link rel="stylesheet" id="all-css-083ca7974f793b085718289e26f2fae8" href="https://narcisme.blog/_static/??-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" type="text/css" media="all">

Persoonlijke communicatie zonder verplaatsen.

Ik neem aan dat je te maken hebt met tijdsdruk zoals iedereen. Wellicht ben je op een externe plaats? Kun je het huis niet verlaten om een outreach gesprek te organiseren met me? Dan is video begeleiding zeer welkom.

Wil je met me praten, maar woon in een andere stad, provincie of land? Communicatie via video is persoonlijker dan via email, chat, messenger,  WhatsApp of telefoon?

Geen probleem! Vergeet niet ik ben wel geen psychiater, psycholoog en therapeut. Ik heb wel ervaring met narcisme en video begeleiding.

Wenst u video begeleiding met mij uit te proberen? Het zou de oplossing kunnen zijn.

Het merendeel van de particuliere communicatie die mensen doen met me in-persoon kan ook zeer efficiënt door Skype Video. (gratis downloadbare software programma’s voor Windows of MAC zie link onderaan dit artikel.)

Ik heb ervaring met het aanbieden van efficiënte afstand communicatie over heel België en wereldwijd voor uw gemak en privacy met videobegeleiding.

Bent u in een plaats die geen internet ondersteunt geschikt voor Videodiensten, er is ook telefoon coachingsgesprek beschikbaar bij aanvraag op mijn profiel.

Het voordeel van deze opties is voor mensen die:

Beperkte tijd hebben en meer kwaliteit wensen.

Omdat ze Nederlandstalige zijn in het buitenland die willen werken met een digitaal outreacher van een vergelijkbare culturele achtergrond.

leven in kleinere gemeenschappen waar coaching – of anonimiteit – niet beschikbaar is.

regelmatig reizen en niet altijd afspraken kunnen maken in-persoon.

niet kunnen pendelen naar een sessie.

advies wensen te ontvangen in de privacy van hun eigen huis.

jonge kinderen hebben en niet het ongemak willen van het regelen van kinderopvang.

gezondheidsproblemen of een handicap hebben die mobiliteit kunnen beperken.

Videobegeleiding is handig om vooruitgang te boeken bij het overwinnen van de vele problemen van misbruik (van een narcist):

Angst

De pijn van het verdriet en verlies

Lage eigenwaarde

Individuele relatieproblemen zoals onzekerheid, angst voor verplichting of obsessieve liefde, omgang met kinderen, omgang met ouders enz

De negatieve gevolgen van misbruik van de familie, zoals scapegoating, pesterijen of vervreemding

Enz.

Groter engagement met videobegeleiding.

Ongeacht de plaats waar u gevestigd bent in de wereld, kan videobegeleiding u helpen om voorbij de pijn te gaan.   U kunt het leven u wenst en verdient ontdekken.

Ter illustratie: recente studies tonen aan dat videocommunicatie gunstig is voor persoonlijke gesprekken met betrekking positieve resultaten.

Ook de tevredenheid en de neiging om meer het nodige te doen om de resultaten te bereiken die ze zoeken is een positieve uitkomst.

Anders gezegd, de waarheid is dat Videocommunicatie werkt en zal blijven bestaan en verder ontwikkelen als gevolg van doeltreffendheid, gemak en privacy.

Hoe videobegeleiding en communicatie werkt?

Video Coaching is beschikbaar in heel België en Nederland.

Intussen worden sessies gehouden in emotioneel en fysiek veilige plaatsen.

Meestal hebben we contact vanuit mijn huis in België. Toch dient u te voldoen aan een privéruimte waar u niet zal worden onderbroken, gestoord of afgeleid.

Als zo, kan ik geen gesprek voeren met cliënten die ondertussen met familie, vrienden of kinderen aanwezig zijn in de gespreksruimte, of in openbare plaatsen, omdat daar niet de nodige privacy is.

Ook gesprekken tijdens het rijden sta ik niet toe voor uw fysieke veiligheid, zodat u uw volle concentratie aan de weg kunt behouden.

Videobegeleiding is gepland.

Afspraken daaromtrent  maak je met mij op Facebook.

Met sessies meestal zijn 60, 75 of 90 minuten in lengte voldoende om het samen uitdiepen van je problematiek.

Een Gsm-nummer is vereist voor het reserveren van uw eerste afspraak.

Eveneens kunt u reserveren door te bellen naar mij of stuur mij drie voorkeur tijden en datums op het contactblad dat u vindt bovenaan in de header.

Download Skype Video hier Vrije Software 

Zoals gezegd is instellen eenvoudig en snel voor Skype. Immers, alles wat u nodig hebt, is een computer, tablet of telefoon met een webcam en een microfoon.

Aanverwante teksten over videobegeleiding.

Emotionele intelligentie emoties als sleutel tot succes.

Emotional Intelligence 2.0 With Access Code

Emotional Intelligence 2.0 With Access Code.

The Mood Elevator EBOOK Tooltip Take Charge of Your Feelings, Become a Better You
The Mood Elevator EBOOK Take Charge of Your Feelings, Become a Better You.
Clearing Emotional Clutter EBOOK Tooltip Mindfulness Practices for Letting Go of What's Blocking Your Fulfillment and Transformation
Clearing Emotional Clutter. EBOOK Mindfulness. Practices for Letting Go of What’s Blocking Your Fulfillment and Transformation.
Conquering Mental Fatigues Ptsd & Hypervigilance Disorder- Post War.
Conquering Mental Fatigues Ptsd & Hypervigilance Disorder- Post War
Boek voorbij het narcisme van Mjon van Oers
Voorbij het narcisme.
Hij zij was de liefste maar ook de ergste van Emelie van Laar
Hij of zij was de liefste, maar ook de ergste

Ik zou van harte willen dat dit artikel je vandaag heeft geholpen om je hoop, vertrouwen en troost te geven dat er opluchting, kracht en wederopbouw is van de ervaring van narcistisch misbruik.

Ik weet al lang dat ons grootste goud uit de diepste duisternis wordt gedolven.

Als wat ik geschreven heb diep met je resoneert, zou ik graag zien dat je NARP bekijkt, het pad dat ikzelf en zoveel anderen hebben gevolgd om te evolueren en onszelf te bevrijden.

Als Bol.com-partner ontvang ik een kleine commissie op aankopen zonder dat het jou iets kost om de kosten van onze website te kunnen dragen. Steunen kun je door te klikken op de bol.com publiciteit.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Annemie Persyn Declercq

1 Comment

  1. hans van paradijs

    Wat moet je eigenlijk doen, als je dreig e-mails toegestuurd krijgt. Wat moet ik hier van geloven, is het pure bluf en kan zo iemand echt schade berokkenen.

Geef een reactie, vraag of antwoord.

%d bloggers liken dit: