Video begeleiding. Doe een Gespreksaanvraag. VKoN

 

Persoonlijke communicatie zonder verplaatsen.

 

Ik neem aan dat je te maken hebt met tijdsdruk zoals iedereen. Wellicht ben je op een externe plaats? Kun je het huis niet verlaten om een outreach gesprek te organiseren met me? Dan is video begeleiding zeer welkom.

Wil je met me praten, maar woon in een andere stad, provincie of land? Communicatie via video is persoonlijker dan via email, chat, messenger,  WhatsApp of telefoon?

Geen probleem! Vergeet niet ik ben wel geen psychiater, psycholoog en therapeut. Ik heb wel ervaring met narcisme en video begeleiding.

 

Wenst u video begeleiding met mij uit te proberen? Het zou de oplossing kunnen zijn.

 

Het merendeel van de particuliere communicatie die mensen doen met me in-persoon kan ook zeer efficiënt door Skype Video. (gratis downloadbare software programma’s voor Windows of MAC zie link onderaan dit artikel.)

Ik heb ervaring met het aanbieden van efficiënte afstand communicatie over heel België en wereldwijd voor uw gemak en privacy met videobegeleiding.

Bent u in een plaats die geen internet ondersteunt geschikt voor Videodiensten, er is ook telefoon coachingsgesprek beschikbaar bij aanvraag op mijn profiel.

 

Het voordeel van deze opties is voor mensen die:

 

Beperkte tijd hebben en meer kwaliteit wensen.

Omdat ze Nederlandstalige zijn in het buitenland die willen werken met een digitaal outreacher van een vergelijkbare culturele achtergrond.

leven in kleinere gemeenschappen waar coaching – of anonimiteit – niet beschikbaar is.

regelmatig reizen en niet altijd afspraken kunnen maken in-persoon.

niet kunnen pendelen naar een sessie.

advies wensen te ontvangen in de privacy van hun eigen huis.

jonge kinderen hebben en niet het ongemak willen van het regelen van kinderopvang.

gezondheidsproblemen of een handicap hebben die mobiliteit kunnen beperken.

 

Videobegeleiding is handig om vooruitgang te boeken bij het overwinnen van de vele problemen van misbruik (van een narcist):

 

Angst

De pijn van het verdriet en verlies

Lage eigenwaarde

Individuele relatieproblemen zoals onzekerheid, angst voor verplichting of obsessieve liefde, omgang met kinderen, omgang met ouders enz

De negatieve gevolgen van misbruik van de familie, zoals scapegoating, pesterijen of vervreemding

Enz.

 

Groter engagement met videobegeleiding.

 

Ongeacht de plaats waar u gevestigd bent in de wereld, kan videobegeleiding u helpen om voorbij de pijn te gaan.   U kunt het leven u wenst en verdient ontdekken.

Ter illustratie: recente studies tonen aan dat videocommunicatie gunstig is voor persoonlijke gesprekken met betrekking positieve resultaten.

Ook de tevredenheid en de neiging om meer het nodige te doen om de resultaten te bereiken die ze zoeken is een positieve uitkomst.

Anders gezegd, de waarheid is dat Videocommunicatie werkt en zal blijven bestaan en verder ontwikkelen als gevolg van doeltreffendheid, gemak en privacy.

 

Hoe videobegeleiding en communicatie werkt?

 

Video Coaching is beschikbaar in heel België en Nederland.

Intussen worden sessies gehouden in emotioneel en fysiek veilige plaatsen.

Meestal hebben we contact vanuit mijn huis in België. Toch dient u te voldoen aan een privéruimte waar u niet zal worden onderbroken, gestoord of afgeleid.

Als zo, kan ik geen gesprek voeren met cliënten die ondertussen met familie, vrienden of kinderen aanwezig zijn in de gespreksruimte, of in openbare plaatsen, omdat daar niet de nodige privacy is.

Ook gesprekken tijdens het rijden sta ik niet toe voor uw fysieke veiligheid, zodat u uw volle concentratie aan de weg kunt behouden.

 

Videobegeleiding is gepland.

 

Afspraken daaromtrent  maak je met mij op Facebook.

Met sessies meestal zijn 60, 75 of 90 minuten in lengte voldoende om het samen uitdiepen van je problematiek.

Een Gsm-nummer is vereist voor het reserveren van uw eerste afspraak.

Eveneens kunt u reserveren door te bellen naar mij of stuur mij drie voorkeur tijden en datums op het contactblad dat u vindt bovenaan in de header.

Download Skype Video hier Vrije Software 

Zoals gezegd is instellen eenvoudig en snel voor Skype. Immers, alles wat u nodig hebt, is een computer, tablet of telefoon met een webcam en een microfoon.

 

Aanverwante teksten over videobegeleiding.

 

Emotionele intelligentie emoties als sleutel tot succes.

 

Emotional Intelligence 2.0 With Access Code
Emotional Intelligence 2.0 With Access Code.

 

The Mood Elevator EBOOK Tooltip Take Charge of Your Feelings, Become a Better You
The Mood Elevator EBOOK Take Charge of Your Feelings, Become a Better You.

 

Clearing Emotional Clutter EBOOK Tooltip Mindfulness Practices for Letting Go of What's Blocking Your Fulfillment and Transformation
Clearing Emotional Clutter. EBOOK Mindfulness. Practices for Letting Go of What’s Blocking Your Fulfillment and Transformation.

 

Conquering Mental Fatigues Ptsd & Hypervigilance Disorder- Post War.
Conquering Mental Fatigues Ptsd & Hypervigilance Disorder- Post War

 

Boek voorbij het narcisme van Mjon van Oers
Voorbij het narcisme.

 

Hij zij was de liefste maar ook de ergste van Emelie van Laar
Hij of zij was de liefste, maar ook de ergste.

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Doe een eenmalige donatie

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Kies een bedrag

€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Of voer een aangepast bedrag in

——

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Annemie Persyn Declercq
Orthopedagoge

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Op 26 en 27 september organiseert Melanie Tonia Evans het “You Can Thrive After Narcissistic Abuse evenement”. Dit is een live online Première Global Healing workshop voor iedereen die lijdt aan misbruik van een echtgenoot, partner, familielid, vriend, baas, collega of ander individu.

Deze gebeurtenis is belangrijk voor u, ongeacht uw geslacht of leeftijd. Hoe lang geleden u gescheiden bent van deze persoon speelt geen rol. Zelfs als ze nog steeds in je leven zijn ben je welkom.

Klik voor meer info

Hier is een samenvatting van wat Melanie behandelt tijdens de komende workshop:

🔮 Hoe word je glashelder en krijg je klaarheid als de persoon waarmee je te maken hebt je narcistisch misbruikt.

✅ De #1 factor die bepaalt of ze in staat zijn om te veranderen.

!?️ Hoe herken je de meest voorkomende persoonlijkheidskenmerken in JOU die je een doelwit maken voor narcisten. Hoe je in de toekomst kunt stoppen met het aantrekken van misbruikers.

💻 De 6 redenen waarom de meeste mensen niet herstellen van misbruik.

Dit zal u niet meer gebeuren na deze workshop!

⚖ Hoe kun je omgaan met een narcist in moeilijke situaties zoals co-ouderschap, voogdij gevechten, echtscheiding en andere juridische / zakelijke deals.

⚕ Hoe te genezen van trauma symptomen zoals C-PTSS, angst, depressie en fibromyalgie en leven vrij van hen eens en voor altijd.

Deze gebeurtenis is niet alleen bedoeld om u te helpen los te komen en te genezen van elke misbruiksituatie. Dit healing event leert u ook hoe u een nieuw en bloeiend leven kunt creëren die giftige mensen niet langer kunnen beïnvloeden.

Als je dit soort relaties hebt meegemaakt, kan ik je sterk aanbevelen om deel te nemen aan een hele dag “healing event”.

Laat Melanie je leren hoe je kunt verschuiven van een slachtoffer van misbruik naar een bloeier na misbruik op een manier die gemakkelijk te begrijpen en onmiddellijk van toepassing is op je leven.

Ik ken Melanie’s werk en wat ze zal delen is de meest geavanceerde en impactvolle informatie over genezing van giftige en beledigende relaties.

Het is Melanie’s diepe begrip van het trauma toegebracht door narcisten die haar passie om zo veel mogelijk mensen te helpen om te genezen aanwakkert. En Melanie’s wijsheid en genezingsprocessen hebben zoveel mensen geholpen hun leven te herstellen en voorbij het overleven naar een echt bloeiend leven te gaan.

Dit is een zeldzame kans voor u om rechtstreeks te leren van een vertrouwde collega die een bekende misbruik herstel expert is.

Klik hier om uw ticket voor deze baanbrekende misbruikherstel gebeurtenis veilig te stellen.

PLUS zo veel meer …

PS Ik heb gezien dat Melanie ook een aantal spannende bonussen heeft voor u ook! Na aankoop van uw ticket krijgt u direct toegang tot het volgende:

De 50 Traits of a Narcissist Checklist zodat u kunt achterhalen of u te maken hebt met een narcist.

Plus een exclusieve 35 minuten durende videotraining genaamd “The 6 Mistakes That People Make When Recovering From Abuse”. Dit biedt een uitstekend startpunt voor je genezingsreis.

Klik hier om je ticket te reserveren en om alle speciale bonussen te ontvangen.

Annemie Persyn Declercq

1 Feedback on “Video begeleiding. Doe een Gespreksaanvraag. VKoN”

  1. Wat moet je eigenlijk doen, als je dreig e-mails toegestuurd krijgt. Wat moet ik hier van geloven, is het pure bluf en kan zo iemand echt schade berokkenen.

Geef een reactie, vraag of antwoord.