Verspreid de visie van zelfgenezing voor traumaherstel!

Dit is een vriendelijke herinnering dat wat we hier en op sociale media plaatsen door je mag gebruikt worden om te delen of te gebruiken zoals jij dat wilt, ook op welk formaat dat je verkiest. Dit is de snelste manier zodat de visie van zelfgenezing voor traumaherstel wordt verspreid.

Alleen ons privégroep platform op Facebook zelfgenezing voor volwassen kinderen van narcist(e) is niet meer toegankelijk voor coachen, therapeuten en anderen die op zoek naar klanten enz. Dit is alleen maar voor zelfgenezers. En al zeker niet om zelfgenezers te rekruteren! Dit is ook niet het platform voor publiciteit maar alleen maar voor uitwisseling van ervaringen van zelfgenezers.

We verwijzen graag door als dat nodig is. We hebben zelfs een rubriek voor coachen en therapeuten om zichzelf voor te stellen voor zover ik op de hoogte ben of gebracht wordt van hun kwaliteit en de prijs die ze vragen.

Als je ervaringsdeskundige, therapeut of psycholoog bent en je wenst een tekst te maken voor narcisme.blog kun je die tekst sturen naar narcisme.blog. Ik pas deze tekst dan aan zodat het binnen het formaat van onze website past en plaatst je tekst als we overeenkomst bereiken.

Voor het gebruik van ander materiaal hoef je me niet om mijn toestemming te vragen. Verspreid je de visie van zelfgenezing voor traumaherstel?

‘t Is natuurlijk vreselijk te merken dat sommige teksten overnemen en er dan geld voor vragen. Mensen met trauma hebben het heel dikwijls financieel moeilijk. Het is dus waanzinnig hen een dure prijs aan te rekenen, laat staan voor teksten te lezen. Daarom dat we zelfgenezers VKoN gratis doen.

Ik begrijp wel dat evenementen, workshops, en boeken geld kosten! Ik begrijp ook dat coaching en therapie geven geld kosten, maar dan verwacht ik voor een samenwerking duidelijkheid over de prijs en terugbetalingsmogelijkheden van de mutualiteit. Of je eerst aanraadt om naar een arts te gaan?

Wie niet doorzichtig is over zijn praktijk heeft een reden daarvoor. Wat zou die kunnen zijn? Wie zijn bedoelingen je prijzen niet kenbaar te maken? Wat zijn je bedoelingen als je tot een platform toetreedt?

Als jullie vragen om zelfgenezingstips aan te raden in therapie, of als huiswerk mee te geven of “kan ik dit in therapie gebruiken” “in een groep” “met studenten” “voor een les die ik host” “kan ik vertalen” het antwoord is, JA.

Gebruik het en deel het. Wat van mij is, is ook van jou. Iedereen die zelfgenezing verspreid helpt mensen in trauma. En zoals je weet zijn er wel limieten aan zelfgenezing. Ik heb het hier nooit over medicatie! Zie onze verschillende teksten over de limieten van zelfgenezing, de noodzaak voor regelmatige artsen controle en bloedonderzoek. En hier! En hier! En hier! En hier! En hier! En hier! En hier!

In het menu en op @narcismeHelp vind je enkele werktuigen om te verspreiden voor zelfgenezing voor traumaherstel:

Je hebt mijn YouTube kanaal, geleide meditaties en minicursussen in verschillende artikelen.
Je hebt de blogposts over voor reparenting, egowerk, groeitaken, werktuigen en andere oefeningen.
Bovendien mag je ook elk IG-bericht of bijschrift gebruiken.

Ik ontwikkelde “narcisme.blog” om zoveel mogelijk gratis inhoud te geven als ik, maar kon. En niet om centen te verdienen. Ik heb mijn inkomsten als armoedeconsulente en Johan is gepensioneerd. De kosten die we maken voor ons groeisysteem online proberen we te beperken en betaald te krijgen dankzij de kleine commissie van bol.com op de boekenverkoop en de online programma’s.

Elke week storten we (Johan en ik) ons op de inhoud en een methode om zoveel mogelijk mensen gratis die inhoud te geven.

We zijn getuige dat veel mensen “narcisme.blog”, ons YouTube kanaal, en sociale media gebruiken om hun leven te veranderen. Links vind je in het menu.

Sommigen willen persoonlijk contact en wanneer dat past doen we dat gezien de vele activiteiten die we ook nog te doen hebben want we geven voorrang aan ons gezin. Ook een gesprek voeren met mensen die erom vragen doen we dan gratis. Als je echter de zoekfunctie en de rubrieken goed gebruikt weet je wat je te doen staat.

VKoN voor zelfgenezers niet voor therapie of coaching. 11/9/21

Lid VKoN voor zelfgenezers! Vanaf 11/9/ 2021 kun je lid worden!

Waarom titel “narcisme.blog” en niet zelfgenezing?

Therapie en zelfgenezing wat de wetenschap niet volledig ondersteunt?

Waaruit bestaat het groeisysteem voor traumaherstel misbruik?

Zelfgenezend vermogen van het lichaam

Waarom titel “narcisme.blog” en niet zelfgenezing?

2053 berichten op onze website die in totaal 1.659.383 keren werden weergegeven.

Onze YouTube kanaal heeft tot nu toe 150.900 weergaven gemaakt, en 697 abonnees en 309 videos.

Op Instagram 609 volgers! Op Ecoaching 610 fans.