Beste manier om pijn van narcistische mishandeling te stoppen. Audio video

deel 1

deel 2

deel 3

deel 4

deel 5

deel 6

 

 

Wat we nodig hebben is een bewuste verschuiving van de geprogrammeerde waanzin die ons verteld wordt door wie zegt dat niet ieder van ons, ook de meest kwetsbare in Gods genade is.

In jouw onperfectie ben je perfect. Je dient niet te geloven dat je gebrekkig bent, bevuild en dat je aanvaarding moet verdienen.

Het was je geboorterecht onvoorwaardelijke liefde te ontvangen.

Verraderlijke innerlijke schaamte en gebrekkige eigenliefde en geloof in jezelf is het gevolg van het niet ontvangen van onvoorwaardelijke liefde.

Zo’n geprogrammeerde conditionering gekoppeld aan een wereld doordrenkt van toxisch trauma heeft ertoe geleid dat de giftige omgeving van narcisten tot bloei is gekomen.

Daarop is  één remedie. Niet de leider, maar de innerlijke god zoeken.

Wees je eigen goeroe.

Pak je eigen trauma aan door naar binnen te gaan en met onvoorwaardelijke liefde, dat licht is, dat je ware zelf is, te vullen.

Telkens wanneer je een trauma weet op te lossen zal je evolueren naar een kracht van liefde, waarheid en wijsheid die alles overschrijdt.

Je zult niet langer onbewust aangetrokken worden tot giftige relaties van symbiose, afhankelijkheid en narcistisch misbruik.

Je zult anderen inspireren om ook vrij, authentiek en gevuld met Bron te zijn. Iets wat ik op mijn reis van ontzettende zelfverloochening enorm heb ontdekt en niet naar binnen ging, is dat ik altijd buiten mijzelf naar deskundigen, helers en therapeuten zocht.

Ik weet nog niet heel lang dat deze mensen mijn “supplementen” waren en dat ze me nooit echt konden genezen.

Ze streven de voortdurende afhankelijkheid van het beheer van mijn kwetsuren na, in plaats van ze echt te genezen.

Ze kunnen ook  spirituele mishandeling ondersteunen die je bijna verwoest.

Het enige resultaat is dat je weer naar jezelf geduwd wordt, maar ondertussen ben je misschien veel tijd en geld kwijt.

Als je jezelf, jouw Innerlijke Wezen en jouw Superbewustzijn (God) leert opnieuw te integreren wat ze van nature waren, wanneer we zonder ons innerlijke trauma zijn dan word je heel.

Niemand kan dat voor je daarvoor zorgen dan jijzelf.

Meer geheel waarvan ik ooit dacht dat het mogelijk was. Oké, als dit een diep inzicht geeft in alle onzin die ons is verteld, en als je meer wilt weten over hoe je je Innerlijke Wezen kunt ontmoeten, zodat je  je Ware Zelf en Waar Leven kunt integreren, hou ik ervan je de weg naar huis te wijzen.

De eerste stap is door lid te worden van Melanie haar 16-daagse gratis cursus door op haar link te klikken. En als je meer van mijn video’s wilt zien, schrijf je dan in, zodat je op de hoogte wordt gebracht zodra elke nieuwe wordt uitgebracht.

En als je dit goed vond – geef dan een duim.

Deel ook met je kennissen zodat we mensen kunnen helpen wakker te worden voor deze waarheden. En zoals altijd, zou ik graag uw opmerkingen en vragen hieronder beantwoorden.

 

Liefs xx

 

Annemie Persyn Declercq

 

Als je open staat om meer te leren van ons schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en krijg ons 21 — daagse programma “Leren omgaan met narcisme.”

Als je ook open staat om meer te leren van Melanie Tonia Evans, abonneer je dan op haar nieuwsbrief. Krijg toegang tot een video waarin de 4 dingen worden uitgelegd die alles hebben veranderd dat ik wist over herstel. Onderwerpen waar niet eens psychologen, counselors of ondersteuningsgroepen het over hebben.

U krijgt 2 e-boeken die de nodige eerste stappen uitleggen die u moet nemen om uw herstel gestart te krijgen.
U krijgt toegang tot een gratis online seminar (3 uren webinar) over los komen van narcisme waarbij u Melanie’s  genezingsmethode uit eerste hand kunt ervaren.
Bekijk het nieuwe Golden herstelprogramma voor narcisme en lidmaatschap van Melanie of het nieuwe Zilver herstelprogramma

 

Deel uw gedachten met ons om waarde toe te voegen.