Zet de familie de cyclusbreker onder druk om zijn Zelf te verlaten?

geen licht aan de narcist

Een familie-cyclusbreker ( het doorbreken van een familiegeschiedenis van psychische stoornissen, toxische dynamieken of misbruiken) zijn gaat gepaard met een behoorlijke hoeveelheid schaamte want je wordt tot zondebok gemaakt.

Maar wanneer het doorbreken van een generatiegeschiedenis van trauma het einddoel is, wordt het een waardevolle onderneming.

Het is verbazingwekkend wat het begin van het veranderen van de cyclus en het doorstaan van pijn en ongemak, afwijzing op het pad van genezing kan doen!

De cyclusbreker bedreigt de verstrikte familie die gebaseerd is op het niet hebben van grenzen, het triggert hun angst om in de steek te worden gelaten.

Helaas zijn ze niet in staat om op een volwassen manier op hun diepe angst te reageren om gelukkig voor je te zijn, dus zullen ze onbewust schuldgevoelens hebben of je schamen om je onder druk te zetten om je Zelf te verlaten,

Gepubliceerd door johanpersyn

Het is niet genoeg om klinische beschrijvingen en wetenschappelijke proefschriften te vinden over aandoeningen en hun symptomen. Ook is het niet nuttig om alleen over het verdriet van de slachtoffers te schrijven. Soms hebben we voorbeelden nodig - voorbeelden van het leven - van het gedrag dat deze mensen vertonen en een vertaling van wat echt is, echt aan de hand, voordat we het kunnen internaliseren en de informatie toepassen in ons eigen leven. Maar dikwijls hebben we ook iemand nodig om te luisteren naar onze reactie op die verhalen en gebeurtenissen in ons leven. Daar wil ik mijn ervaring met u delen om samen te groeien in kwalitatievere opvoeding en beleving.

Voeg hieronder een reactie toe!