You Can Thrive After Narcissistic Abuse: LIVE on-line Global Healing workshop! +audio

You Can Thrive After Narcissistic Abuse: LIVE on-line Global Healing workshop! +audio

Feiten over narcisme

Narcistisch misbruik kan zoveel verlies, pijn en vernietiging veroorzaken in elk deel van je wereld: je gezondheid, je rijkdom, je geestelijke gezondheid, je familie, je carrière enz. Je kunt daar over lezen op narcisme.blog maar ook in een best-seller van Melanie met als titel: You Can Thrive After Narcissistic Abuse. Maar het is meer dan lectuur. Het staat vol oefeningen om aan jezelf te werken.

You Can Thrive After Narcissistic Abuse The #1 System for Recovering from Toxic Relationships
klik hier voor meer info

Internationale narcistische misbruik herstel expert, Melanie Tonia Evans, schat dat tot 16% van de samenleving ernstig narcistisch is. Dit is bijna 1 op de 6 personen. Melanie gelooft dat dit een veel nauwkeuriger beoordeling dan de slechts 1% die soms wordt aangehaald. Meestal spreekt men nu van een gemiddeld van 5% (2023).

De meeste mensen gaan narcistisch misbruik niet eens herkennen. In eerste instantie kun je je niet voorstellen hoe gangbaar deze kwestie is.

Als je misbruik van een narcist in je leven hebt ervaren, is het waarschijnlijk dat je met het volgende te maken hebt gehad:

Deze persoon is nooit berouwvol en het is altijd de schuld van u voor eventuele problemen in hun leven. Je hebt altijd het gevoel dat je deze persoon moet behagen. Dit voelt alsof je op eierschalen loopt en is ongelooflijk vermoeiend. Deze persoon kan charmant en liefdevol zijn het ene moment en behandelt je met minachting het volgende moment.

Ze zijn kritisch, verbaal beledigend en zelfs wreed. Je hebt ze betrapt op leugens en op vreemdgaan. Als je het aandurft om ze te ondervragen of ermee te confronteren, word je belasterd en in diskrediet gebracht. U bent aan de ontvangende kant van afschuwelijk gedrag dat schadelijk is geweest voor u en uw middelen.

You Can Thrive After Narcissistic Abuse
klik voor meer info

You Can Thrive After Narcissistic Abuse

Op 26 en 27 september 2020 was Melanie Tonia Evans de gastheer van de “You Can Thrive After Narcissistic Abuse” Engelstalig evenement. Dat was een LIVE on-line Premiere Global Healing workshop voor iedereen die lijdt aan misbruik van een echtgenoot, partner, familielid, vriend, baas, collega of andere personen. Daar bestaat een opname van die je voordelig kunt krijgen.

Meer dan 6 uur laat Melanie je zien hoe je je machteloosheid, hopeloosheid en hulpeloosheid kunt afwerpen – snel met geavanceerde informatie, speciaal afgestemd op je situatie.

En… volledig oplossen weg van alle trauma symptomen van agorafobie, PTSS, fibromyalgie, angst, depressie, financiële ruïne en een onvermogen om te vertrouwen en dat in recordtijd.

Dit evenement bevatte power Group Quanta Freedom Healings, dus je zult de magie van deze genezingen zelf kunnen ervaren.

Hier is wat de deelnemers van de pilot LIVE on-line You Can Thrive After Narcissistic Abuse evenement te zeggen had:

“De workshop van vrijdag was fantastisch. Het was mijn eerste keer om op een live-evenement met Melanie over “You Can Thrive After Narcissistic Abuse” , en ik kan alleen maar zeggen dat ze echt weet wat haar onderwerp is.” – Gilles

“Een enorme dank voor gisteren ……. je bent als een golf van Engelen.”- Colleen

“Bedankt. Dank je wel. Wat een geweldige dag was het. Ik voelde me echt bevoorrecht en opgewonden om deel uit te maken van deze dag en genezing. De energie gonsde krachtig. Ik ben vol dankbaarheid vandaag tegenover u en uw team.” – Becca

Daarom klik hier om uw ticket veilig te stellen – alleen maar $ 39 USD (inclusief een opname van het evenement) – voor deze baanbrekende misbruik herstel gebeurtenis. Je kunt ook dit evenement herbeluisteren.

Klik hier voor meer info

Klik hier om de playback te ontvangen en om alle eventuele speciale bonussen te ontvangen.

Uw nieuwe misbruik vrije leven wacht!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Lees meer

alle artikels over narp-systeem, narps-programma, narcissistic abuse recovery programma, narcistisch misbruik herstelprogramma

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees