Categorieën
online training Transformeren naar geluk na misbruik door een narcist Werktuigen & tools voor veerkracht weerbaarheid zelfgenezing

You Can Thrive After Narcissistic Abuse: LIVE on-line Global Healing workshop!

Feiten over narcisme

Narcistisch misbruik kan zoveel verlies, pijn en vernietiging veroorzaken in elk deel van je wereld: je gezondheid, je rijkdom, je geestelijke gezondheid, je familie, je carrière enz. Je kunt daar over lezen op narcisme.blog maar ook in een best-seller van Melanie met als titel: You Can Thrive After Narcissistic Abuse. Maar het is meer dan lectuur. Het staat vol oefeningen om aan jezelf te werken.

Internationale narcistische misbruik herstel expert, Melanie Tonia Evans, schat dat tot 16% van de samenleving is ernstig narcistisch. Dit is bijna 1 op de 6 personen. Melanie gelooft dat dit een veel nauwkeuriger beoordeling dan de slechts 1% die soms wordt aangehaald.

De meeste mensen gaan door narcistisch misbruik niet eens erkennen wat er is gebeurd en in eerste instantie kun je je niet eens voorstellen hoe gangbaar deze kwestie is.

Als je misbruik van een narcist in je leven hebt ervaren, is het waarschijnlijk dat je met het volgende te maken hebt gehad:

Deze persoon is nooit berouwvol en het is altijd de schuld van u voor eventuele problemen in hun leven.

Je hebt altijd het gevoel dat je deze persoon moet behagen. Dit voelt alsof je op eierschalen loopt en is ongelooflijk vermoeiend.

Deze persoon kan charmant en liefdevol zijn het ene moment en behandelt je met minachting het volgende moment.

Ze zijn kritisch, verbaal beledigend en zelfs wreed.

Je hebt ze betrapt op leugens en op vreemdgaan.

Als je het aandurft om ze te ondervragen of ermee te confronteren, word je belasterd en in diskrediet gebracht.

U bent aan de ontvangende kant van afschuwelijk gedrag dat schadelijk is geweest voor u en uw middelen.

You Can Thrive After Narcissistic Abuse

Op 26 en 27 september 2020 was Melanie Tonia Evans de gastheer van de “You Can Thrive After Narcissistic Abuse” Engelstalig evenement. Dat was een LIVE on-line Premiere Global Healing workshop voor iedereen die lijdt aan misbruik van een echtgenoot, partner, familielid, vriend, baas, collega of andere personen. Daar bestaat een opname van die je voordelig kunt krijgen.

Meer dan 6 uur laat Melanie je zien hoe je je machteloosheid, hopeloosheid en hulpeloosheid kunt afwerpen – snel met geavanceerde informatie, speciaal afgestemd op je situatie.

En… volledig oplossen weg van alle trauma symptomen van agorafobie, PTSS, fibromyalgie, angst, depressie, financiële ruïne en een onvermogen om te vertrouwen en dat in recordtijd.

Dit evenement bevatte power Group Quanta Freedom Healings, dus je zult de magie van deze genezingen zelf kunnen ervaren.

Hier is wat de deelnemers van de pilot LIVE on-line You Can Thrive After Narcissistic Abuse evenement te zeggen had:

“De workshop van vrijdag was fantastisch. Het was mijn eerste keer om op een live-evenement met Melanie over “You Can Thrive After Narcissistic Abuse” , en ik kan alleen maar zeggen dat ze echt weet wat haar onderwerp is.” – Gilles

“Een enorme dank voor gisteren ……. je bent als een golf van Engelen.”- Colleen

“Bedankt. Dank je wel. Wat een geweldige dag was het. Ik voelde me echt bevoorrecht en opgewonden om deel uit te maken van deze dag en genezing. De energie gonsde krachtig. Ik ben vol dankbaarheid vandaag tegenover u en uw team.” – Becca

Daarom klik hier om uw ticket veilig te stellen – alleen maar $ 39 USD (inclusief een opname van het evenement) – voor deze baanbrekende misbruik herstel gebeurtenis.

Klik hier om de playback te ontvangen en om alle eventuele speciale bonussen te ontvangen.

Uw nieuwe misbruik vrije leven wacht!

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren