Een roofdier met handlangers

Je dient het misbruik dat door een cluster B roofdier en zijn handlangers (zijn vliegende apen) zo weinig mogelijk te personaliseren en persoonlijk op te vatten. Als je wilt weten welke methode ik daar voor aanraad, en welke praktische tips je kunt toepassen dan is dit artikel voor jou.

Zul je toestaan dat ze werkelijk een sadistisch plezier hebben om je te misbruiken met een soort volmacht? Ze denken dat ze daar recht op hebben, dat dat gewoon zo is.

Maar er zijn oplossingen om niet te verliezen van hun gruwelijk spel.

 

Het bijhouden van een journaal van het misbruik

In plaats daarvan zou je beter een register bijhouden van waar, wanneer, hoe lang dat misbruik gebeurt.

Begin dan ook te beseffen dat het regelmatig bijhouden van een journaal van die misbruiken, gedetailleerd beschreven met uur en datum een echt wettelijk bewijs is. Hun extreme dwang zal ervoor zorgen dat ze na verloop van tijd een bewijs

Eveneens is dat een bewijs van hun  criminele natuur.

Dark Triads maken misbruik uit gewoonte en ze hebben weinig tot geen impulscontrole.

 

Advies voor uw veiligheid

Het beste advies is dan ook om je naam te veranderen en te verhuizen naar een andere staat of land waar de geobseerde ex (een extreme stalker) waarschijnlijk niet in staat is om u te vinden of om zich te laten zien in uw buurt.

Vergeet niet dat uw veiligheid het belangrijkste is.

Als je kunt, blijf je jouw e-mails en telefoonnummers actief behouden.

U kunt ze routinematig laten screenen op vervelende berichten.

Inkomende contacten die overlastgevende boodschappen bezorgen kun je blockeren.

Als je de financiële middelen niet hebt om te verhuizen kun je een rechter vragen om een straatverbod uit te schrijven en om een contact verbod op te leggen aan de dader.

Ook derden mogen niet in opdracht van een dader met u contact nemen door bijvoorbeeld te cyber pesten, of door op te dagen op plaatsen waar u frequent komt.

Zoek een advocaat die agressief pleit voor de rechten van de slachtoffers en die belangrijke echtscheidingszaken doet.

Als de ex een dark triad persoonlijkheid heeft dan is er meer kans dat hij deelneemt aan geheime illegale activiteiten maar ook dat hij met mensen rondhangt die in de schaduw leven.

Deze mensen kunnen betaald worden om te liegen in een rechtzaal maar ook om weerwraak te nemen en te intimideren.

Hou je hoofd omhoog, streef er naar om kalm te blijven, en laat het niet je hart breken dat er mensen kunnen gevonden worden die daadwerkelijk bereid zijn om onder ede te liegen in een rechtbank.

Hoe meer de connecties van uw ex in de schaduw leven hoe groter dat kans is dat u met plezier zult worden gepest, gestalkt en opgejaagd door jouw ex of handlangers.

Verwacht ook eigenaarde maneuvers van “verre” familieleden en oude vrienden die zijn idee om je reële schade toe te brengen genegen zijn.

Dat kan ook een co-narcist zijn, of asociale vrienden van uw voormalige geliefde.

Stel dat de ex in hechtenis gezeten heeft dan kan hij daar huurlingen diensten aangeworven hebben die misschien zijn eigen kinderen zullen treffen.

Dit kunnen mensen zijn die geloven in de gaslighting van de dader die regelrecht leugens vertellen met de bedoeling om medelijden op te wekken met verhalen die speciaal ontworpen zijn om de warme knoppen en triggers van de luisteraar in te schakelen.

Wat deze supporter mensen niet begrijpen is dat ze zijn ook slachtoffers van narcisten treffen – mensen die voorgelogen werden bijvoorbeeld over de perverse geaardheid van de dader, emotioneel bedrogen, en psychologisch gemanipuleerd om onrechtvaardige en immorele daden om onschuldige partijen doen namens machiavellistische misbruikers.

Betekent dat dat we niet te streng zijn voor Vliegende Apen. (handlangers)?

Ze worden voorgelogen en misleid om te haten of afkeer te hebben van andere mensen.

In veel gevallen worden ze op dezefde manier gewonnen om sympathie te hebben voor de “dader oplichter” nml met lovebombing. Een narcist zoekt namelijk continu naar een gemakkelijke weg die het mogelijk moet maken een verse voedingsbron te hebben.

Aan het begin van hun ‘narcistische’ relatie is de narcist onberispelijk, verdient blijkbaar sympathie en bescherming tegen mensen in hun verleden. Ze kunnen vertellen dat ze hatelijk worden geschaad.

Een misbruiker claimt dat een ex hem vreselijk behandeld. Als leugenaar kan hij suggereren dat er misbruik van hem wordt gemaakt.

Hij heeft de schuld aan anderen voor het veroorzaken van hun diepe gevoelens van trauma. Deze trauma’s gebruiken ze in het heden om hun huidig slecht gedrag te rechtvaardigen.

De dader weet waarschijnlijk het verhaal zo te draaien dat het overtuigend en stimulerend is om een emotionele reactie los te weken bij zijn luisteraars.

Een dader kan zich voor doen als Christen als zijn luisteraar een christen is.

Ze kunnen vertellen dat het slachtoffer een heks is, homo of bi-sexueel die routinematig alle tien geboden verbreekt.

Verwacht maar dat ze nep video’s en foto’s zullen maken om hun verhaal geloofwaardig te maken. Maar verwacht ook dat ze zullen vertellen dat hun slachtoffers nep video’s en foto’s maken om hun af te persen en mee te chanteren.

Omdat je niet weet wat er op de beelden enz staat ben je machteloos om je te verdedigen.

Uiteraard zijn die beelden gemaakt om u te vernederen want ze fantaseren dat je een soort hoer bent met afwijkende seksuele criminele gevoelens.

Daar praten ze over met iedereen die ze kennen, zodat die mensen zich er aan vergapen.

 

Grey Rock

Het is van cruciaal belang als slachtoffer om te weigeren om te gaan met mensen die van u eisen dat je reageert.

Je mag je niet gaan verdedigen tegen de ingebeelde immorele aantijgingen. Ze zijn wanhopig op zoek naar aandacht.

 

Je zult na zo’n campagne van de dader worden behandeld met extreme minachting, maar houd je hoofd koel als een rots, maar dan een grijze om niet al te veel op te vallen.

Omstandigheden zoals bezoekrecht van de kinderen kan je dwingen om contact te hebben met een misbruiker of met een van zijn supporters, maar je kunt ook toevallig deze mensen tegenkomen.

Als ze werden geïnformeerd dat je naar de hel zult gaan (omdat je aan hekserij doet) zullen ze waarschijnlijk zeer kwaad zijn, zullen ze je een leugenaar noemen en vertellen dat je gek bent.

Het is emotioneel, psychologisch en spiritueel zeer moeilijk als je wordt behandeld als oud vuil omwille van misdaden die je nooit hebt gepleegd.

Je bent niet in staat om je te verdedigen tegen zaken die brutaal werden gedraaid of uit de context gehaald, of tegen kunstmatige vertekeningen, die speciaal zijn ontworpen om een vrienden groep van een dader te doen fixeren op de sociale vernietiging van een slachtoffer.

Je dient dan ook niet te pogen om je te verdedigen tegenover deze mensen.

Zelfs al heeft de dader opzichtig of moreel weerzinwekkend gedrag toch zal een groep zich gemakkelijk laten meeslepen.

Mensen worden warm gemaakt om hatelijk te zijn met waanzinnige verhalen van jaloersheid van een ex die geobsedeerd is en hen niet met rust laat. Net hetgeen wat de dader van plan is. (projectie).  Als de supporter een vriend of familie is van de dader of een oppervlakkige kennis maakt dat natuurlijk indruk.

De dader zal beweren dat het slachtoffer met hen frequent contact zoekt, dat zij verliefd op hem is en dat ze volledig psychisch instabiel is.

De dader zal stimuleren dat het slachtoffer wordt ontvriend op sociale media als voorbode om de persoon in het echte leven te wissen.

Ze kunnen verwachten dat ze haat mail zullen ontvangen van mensen die ze nooit hebben ontmoet of allen bij naam kennen. Waarschijnlijk zijn dat nieuwe kennissen van hun ex.

Een zich herhaalde cyclus van haat

 

De dader zal regelmatig ‘vrienden’ verliezen ten gevolge van zijn pathalogisch liegen, gaslighting of omdat zijn smeer campagne te hortig werd voor iemand. Dan dient hij op zoek te gaan naar nieuwe supporters en dan kun je ook een heropleving verwachten van het stalken.

Waarom?

Cluster B mensen hebben een voortdurende behoefte aan zorg, sympathie en sociale steun op één of andere manier. Als ze willen dat hun potentiële supporters hen geloven dan dienen ze om hen als bron te kunnen gebruiken met een nieuw verhaal af te komen om aandacht te vragen.

De ex en hun supporters zullen geen enkele vorm van liefde, zorg, vriendelijkheid of barmhartigheid tonen tegen hun ex-partner of hun kinderen. Wees dus niet teleurgesteld daardoor.

In tegendeel na een break-up is die ex-partner en hun kinderen de favoriete zondebok.

Zijn zijn het doelwit van hun wraak obsessie.

Ze slagen er in om hun vader en moeder hen te doen helpen liegen in de rechtbank en hen te voorzien van de nodige financiën. De vervreemde ex en haar kinderen zullen worden behandeld als paria’s.

Het is best absoluut brutaal pijnlijk te ervaren dat je je gehele sociale netwerk van vrienden, familie en kennissen in je woonplaats of lokaal gebied verliest.

Het doel van de relatie van een narcist was om misbruik te maken toen hij een huwelijk of romantische relatie startte.

Daarom precies heeft hij zich in jouw netwerk ingegraven en is de schade niet te vergelijken met een gewone uitval van vrienden tijdens een scheiding.

Pathologische agressie van een Cluster B persoonlijkheid.

Een boze ex tript namelijk al die tijd van jullie relatie op het verspreiden van leugens zowel verbaal maar ook non-verbaal zullen alle communicatie middelen in gezet worden om je schade toe te brengen.

De snelste en meest eenvoudige manier om om te gaan met dit lopend misbruik is het zo weinig mogelijk persoonlijk op te vatten. Je kunt het zien als onderdeel van hun pathologische agressie. Ze veroveren en vervolgens gaan ze hun verovering vernietigen.

Tegen iemand die in de weg staat van de persoonlijke of professionele ambities van een narcist worden sowieso pogingen ondernomen om hem/haar sociaal te vernietigen.

 

Belangrijk als slachtoffer is het om eigen vertrouwde vrienden te hebben of een ondersteunde groep van gelijkgestemden omdat je als slachtoffer ernstig kans loopt op de ontwikkeling van PTSS na verloop van tijd als je met stalking hebt te maken.

Dien ook steeds klacht in bij de instanties over elke stalking act zodat ze zich bewust worden van het misbruiker spel. Giftige individuen hebben de neiging meineed te plegen en een permanente neerlegging van de feiten is daartegen het beste verzet.

Als het slachtoffer kan aantonen dat de dader er naar streeft om een rechter of magistraat te bedriegen, en dat ze bereid zijn onder ede te liegen, en deel te nemen in gedrag dat een flagrante minachting is voor de rechtbank, is er veel kans dat het slachtoffer zal winnen.

Dit betekent nog niet dat je bescherming zal aangeboden worden in de toekomst of dat je voor de geleden schade een vergoeding zal ontvangen.

 

Het leven kan behoorlijk somber lijken bij momenten als je het slachtoffer bent van een gerichte campagne door een geobsedeerde ex of een agressieve supporter van hem.

Zo’n campagne wil het geloof in de dader doen toenemen en dan kan ook verwacht en gevreesd worden dat het misbruik zal toenemen.

Hoe ga je om met een dergelijke extreme en diepe levensveranderende en sociaal beperkende vorm van huiselijk geweld om?

Wat wij de grey rock methode noemen, wat op negeren neerkomt blijkt het meest resultaat te geven. Inzicht dat je er niet alleen voor staat en inzicht in narcisme is een eerste stap om die grey rock methode te kunnen toepassen.

Misschien helpt ook het inzicht dat de geobsedeerde ex waarschijnlijk ooit in het verleden werd verworpen als vrijer.

Zelfs als een Cluster B type persoonlijkheid zijn partner verlaat voor een nieuwe liefde kan deze een stalker worden tegenover zijn ex en haar tientallen jaren mishandelen op sociaal en emotioneel vlak of zijn supporters (vliegende apen) stimuleren om schade toe brengen in opdracht van deze gevaarlijke dader.

Ik heb nog een vraag : Wie denk jij dat de grootste narcist is van het laatste jaar? Laat het me weten in de commentaren hieronder. Jouw mening zal gebruikt worden in een toekomstig artikel.

Kan ik een antwoord krijgen op de vraag of je ooit een relatie gehad hebt met een narcist?

Als je dat wenst en uzelf er door geen gevaar loopt, laat ons iets daarover weten in de commentaar sectie hieronder. Dat is een geweldige manier om elkaar te helpen in deze gemeenschap.

Maar als u verkiest dat te delen met mij persoonlijk kan je dat als je me bevriendt op Facebook en een persoonlijk bericht stuurt. Ik ga dan in op al je vragen.

Het is geen therapie of coaching sessie,  gewoon luisteren naar je verhaal en zien of we daar klaarheid kunnen in krijgen.

Ook als je genoten hebt van deze inhoud, en u wilt voorkomen dat deze narcistische personen je leven gaan domineren, dan zorgen we er voor dat je goede vrienden gaat maken. Zet dan de stap om mijn facebook pagina te liken.

We zullen jou een ton aan verbazingwekkende middelen aan reiken die u zullen helpen te herstellen van misbruik door een narcist.

Iedereen wenst uiteindelijk te bouwen aan een warme gezellige thuis.

Gelieve mij niet te contacteren als je geen inlevingsvermogen hebt.

Dit artikel is niet bedoeld om te diagnosticeren of een gids te zijn voor zelf-diagnoses. Het enige doel van dit artikel is strikt voor educatieve doeleinden. Mijn doel is om de lezer  te laten nadenken om schadelijke individuen beter te vermijden.

De standpunten zijn Johan Persyn zijn niet noodzakelijkerwijs die van wetenschappelijk America en Europa.

Als u dankzij deze post meer inzicht hebt gevonden, vergeet dan niet om te reageren, commentaar te geven en te delen.

Johan Persyn

PS : Wil je meer weten kijk dan hier, want het is geen training, het is geen coaching, het is geen therapie.

PS : Vindt u dit artikel interessant, leerrijk, controversieel, of hebt u eens kunnen glimlachen van herkenning en erkenning? Dan is een donatie, hoe bescheiden ook, een goed idee want dan kan ik voor meer van dit zorgen. Dank U wel.

Journey Through the Layers of Healing UndeniablySara

Hoe Menselijk te zijn in een narcistische wereld?

Workout: Dit is waarom thuis sporten het best is ‹ BILLIONS OF LIVES

 

Print Friendly, PDF & Email
Advertisements

Wat betekent deze tekst voor U?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.