Wat kan NARP je bieden voor herstel? NARP in + English +video  +audio

Wat kan NARP je bieden voor herstel? NARP in + English +video +audio

Vandaag gaan we dieper in op wat het NARP-programma u kan bieden.

Zorg ervoor dat je je volledige aandacht kunt trekken. Maak dat je comfortabel kunt kijken en luisteren. Heb iets bij de hand om je eigen reacties op te nemen en natuurlijk iets te drinken want wat kan narp je bieden voor herstel is een grote brok informatie.

Zorg ervoor dat je de juiste kleding draagt ​​om je comfortabel te voelen. Zorg ervoor dat je niet gestoord wordt. En wees bij ons.

Het NARP-programma biedt u – bedankt voor het bekijken van de video.

Deel zoveel mogelijk details over uw ervaring met narcisme en vooral over uw inspanningen voor uw herstel, zoals u kunt in de opmerkingen.

Dagelijks bezoeken hier meer dan 1000 mooie zielen voor onder meer inzicht en inspiratie. Om hun kinderen ondanks de narcist de opleiding te kunnen geven die ze nodig hebben of om zich volledig te kunnen bevrijden van de narcistische context.

wat kan narp je bieden voor herstel
@zelfzorgHelp

Je verhaal is misschien precies wat iemand nodig heeft om dingen vanuit een nieuw perspectief te bekijken.

Belangrijk: deel uw gedachten en ideeën direct in de reacties. Links naar andere berichten, video’s enz. Kunnen worden verwijderd.

Erg bedankt voor het luisteren, lezen en kijken, delen en aanmoedigen van deze community met je eigen unieke stem.

Blijf je droom nastreven, want de wereld heeft echt dat speciale geschenk nodig dat alleen jij hebt.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Lees meer

audio van deze blog op narcisme.blog

Bekijk de instelling van de tss voor de juiste taalkeuze!


door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees