Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Wat is quantum genezing? Deel 4 +audio

Ben je bereid om zo’n zware prijs te blijven betalen?

Ik hoop dat je het beeld krijgt van de persoonlijke transformatie die kan plaatsvinden met quantum genezing, als je je naar binnen keert naar je Innerlijke met liefde, zonder oordeel, helemaal klaar om je te openen en superaanwezig te zijn om hem of haar (jouw innerlijke kind) (dat onbewuste programma)  te helpen genezen. (herprogrammeren)

Als je dat doet, en je hebt de juiste hulpmiddelen om te gebruiken op je Innerlijke Wezen, zul je goed – krachtig en snel herstellend beginnen te worden.

Je zult gezonder worden dan je ooit je hele leven bent geweest.

Wat houdt ons echt veilig?

Wanneer we wonden loslaten en opzettelijk innerlijke emotionele verschuivingen beginnen te creëren, komt wijsheid organisch naar voren en dat houdt ons veilig.

We beginnen diepgaande algemene waarheden te begrijpen waar we vroeger niet over waren onderwezen.

Vroeger geloofden we dat we ons moesten vasthouden aan angst en pijn. We geloofden dat dit onmisbaar was om ons te beschermen. Dit is een enorme misvatting.

Wanneer je pijn en angst uit je lichaam loslaat, ontstaat er meer ruimte.

We krijgen wijsheid en weten waar de pijn en angst vroeger was.

Je wordt de onmisbare empowerment van Wie je werkelijk bent — een wezen van liefde, eenheid en expansie zonder angst en pijn.

Vanuit deze innerlijke, vaste staat, begrijp je diep dat je veiligheid afhangt van observatie. Dat is geen emotioneel oordeel en de rustige wijsheid: “Is dit mezelf of dien ik dit?” zonder pijnlijke emotionele gehechtheid.

Wanneer je Innerlijk Wezen gezond wordt, kun je de Waarheid waarnemen zonder dat je jonge wonden en onderontwikkelde delen erbij betrokken zijn.

Je neemt gemakkelijk beslissingen die jezelf eren die zelfliefde vertegenwoordigen – van een plaats van volwassenheid, solide integriteit en zelfbekrachtiging.

Je emoties ontsporen je niet meer.

Bovendien haken je emoties je niet meer in nog meer van die pijnlijke emoties.  Je geeft niet langer je macht over. Daarbij blijf je jezelf beschadigen door reactie, machteloosheid of probeert misbruikers te dwingen je emotionele toestand voor jou te herstellen.

Ook sta je geen misbruik toe of co-genereert het wanneer je emotionele angst voor kritiek, afwijzing, verlating of straf verdwijnt.

Wanneer je het niet meer nodig hebt van liefde en goedkeuring van buiten jezelf niet langer bestaat dan sta je niet langer misbruik toe.

Er is geen emotionele gehechtheid aan “wat niet gezond voor u is” wanneer u uw innerlijke wonden opruimt.

Uiteindelijk, wanneer we pijn en angst loslaten, beseffen we dat onze energie werd gecorrumpeerd, geblokkeerd, verbrand en uitgelekt terwijl we probeerden om met deze wonden om te gaan en te leven.

Wanneer we de wonden loslaten, geven we onze eigen levenskracht vrij die in die wonden vastzit. Deze eerder gevangen energie breekt los en breidt zich uit in ons als haar pure organische essentie.

We ontgrendelen ons pure, ware onbeperkte potentieel om het leven te ervaren als creatieve, dynamische, zich uitbreidende, liefhebbende en vreugdevolle wezens. Weet je dat is onze natuurlijke staat. En we voelen het!

Hoe groter de innerlijke wond die we loslaten, hoe groter het deel van ons dat we terug winnen.

Wanneer we de echte en ongelooflijke resultaten hiervan gaan ervaren — wordt het SPANNEND! We krijgen de directe resultaten van onze eigen expansie en innerlijke bloei.

Vanwege dit proces kunnen we onszelf evolueren om onze emotionele angst en pijn niet langer te “haten”.

We zien er zelfs naar uit om ons aan ons voor te stellen, omdat we weten dat we onmiddellijk aspecten van ons leven waar we eerder mee worstelden kunnen verbeteren – als we naar binnen gaan, deze pijn claimen en het vrijgeven.

Laten we nu het Quanta Freedom Healing proces onderzoeken.

Stap 1: Zoek de wond.

Lokaliseer de wond

Het Quanta Freedom Healing – proces begint met het vragen van je toestemming om energetisch verbinding te maken met je innerlijke ruimte.

Als het je bedoeling is om je volledige aandacht te schenken aan de genezing, om te verbinden en deel te nemen zonder afleiding, vertragen je hersenen en komen ze in een thèta hersengolfstadium terecht.

Thèta-hersengolf brengt je geest terug naar de frequentie van het 4 -7 Hertz-bereik.

Dit is dezelfde hersenfrequentie waar je vaak als kind mee aan het werk was. Als volwassene, na 12 jaar (meestal), kun je alleen toegang krijgen tot deze langzamere frequentie als je slaperig bent of mediteert.

Thèta hersengolf geeft je toegang tot jezelf. Hiermee kun je de buitenwereld buitensluiten. Het is de buitenwereld die we constant in onze cognitieve geest verwerken in beta-hersengolven. Met thèta hersengolven kun je diep samenwerken met je Innerlijke Wezen.

Thèta hersengolven zijn onmisbaar …ze proberen om met je innerlijk samen te werken.

In bèta-hersengolven een innerlijk probleem oplossen is als naar een auto te staren om een ​​mechanisch probleem te raden zonder de kap op te tillen. Je kunt in de beta-hersengolf niet voorbij de “gesloten poort” van je onderbewustzijn komen.

Het Quanta Vrijheidsproces opent deze “poort”.

Het leidt je rechtstreeks naar binnen naar de emotionele verwonding die verantwoordelijk is voor alle negatieve gedachten, emoties, fysieke manifestaties, angsten, twijfels, verwarring en alles wat niet werkt in je leven.

Vooral de dingen die je overkomen zijn vreselijk. Het misbruik, de straf en gruweldaden die je ervaart, zijn precies dat omdat ze overeenkomen met innerlijke wonden die je nog niet hebt gevonden en nog niet hebt vrijgegeven.

Het Quanta Freedom Healing – proces stuurt je aandacht naar waar je de emotionele angst in je lichaam voelt.

Dit is de eerste stap om uit je hoofd te komen en naar binnen te gaan. In de thèta hersengolf ben je in de energie en container van de genezing. In thèta heb je nu toegang.

Dit kost in het begin wat oefening, omdat we er allemaal zo aan gewend zijn om machteloos naar buiten te kijken met onze emotionele pijn.

Wanneer we onze aandacht vestigen op het deel van ons lichaam dat de wond vasthoudt, kunnen we beginnen te werken aan de wond die nu schreeuwt om de meeste aandacht.

Met Quanta Freedom Healing heb je het vermogen om de energie – afdruk van de emotionele trauma’s te bereiken en te laden en los te laten.

Elke emotionele of mentale pijn vertegenwoordigt een gevangen innerlijke emotie in ons lichaam.

Hoe groter en hoe “meer” de innerlijke wond “geïnfecteerd” is, hoe meer het doorbreekt in ons bewustzijn als trauma van binnenuit en vanbuiten.

Wanneer we deze genezen – begint alles te verschuiven.

Stap 2: De wonden loslaten.

Om de wonden los te krijgen, moeten we de wond één voor één energetisch opladen zodat deze kan worden vrijgegeven.

Vroeger dachten we dat huilen een bevrijding was. Dat komt doordat het een groot deel van de traumatische energie vrijgeeft die bewust gevoeld wordt.

Als de oorzaak van de wond echter niet wordt vrijgegeven, worden de negatieve gedachten, emoties en eventuele lichamelijke symptomen eenvoudig opnieuw opgebouwd en komt de pijn rond hetzelfde terug.

In feite veroorzaakt re-agitatie wat bekend staat als “peptideverslaving” die alleen meer machteloosheid in het Innerlijke gecementeerd. Dit is de reden waarom mensen dagelijks kunnen huilen, zelfs jarenlang, zonder beter te worden – en vaak depressiever worden en erger.

Quanta Freedom Healing is een geformuleerd proces dat de energie opvoert die specifiek is voor de wond die in een verschuiving wordt gericht. Door toegang te krijgen tot het gerelateerde pijnlichaamsenergie, de tijdlijnenergie (de associaties die die specifieke wond uit het verleden genereren) en de verbonden generatie-energie van het DNA kun je de pijn verschuiven.

Deze energie wordt vervolgens verzameld en in een opslagruimte in het lichaam geplaatst om te worden vrijgegeven.

Dit deel van het Quanta Freedom Healing-proces, of het nu in een Healing module is of wanneer Melanie persoonlijk met cliënten werkt, gebeurt automatisch zoals aangegeven vanuit mijn bedoeling, overtuigingen, specifieke woorden, visualisaties en spiertesten (energetische afdrukken).

Als je toegang hebt gehad tot de wond en je gewoon die kunt openhouden en ademen en als je ondertussen jezelf niet door je hoofdverhalen uit je lichaam kunt laten trekken, gebeurt het laden zonder dat je iets hoeft te doen, behalve “wees” in de helende ruimte.

Dan samen door een eenvoudig visualisatieproces dat wordt uitgevoerd in de taal die je onderbewustzijn begrijpt, is de release – de bevrijding – het loslaten – voltooid. De negatieve, pijnlijke energie en alle verwante oorzakencomponenten worden uit je lichaam bevrijd.

Door dit te doen, word je vrijer, lichter, ruimer en ervaar je vaak onmiddellijk emotionele somatische verlichting.

Stap 3: Breng uw ware zelffunctie (Bron energie) in om de wond te vervangen.

Het brengen van je ware zelffunctie.

Het volgende deel van het Quanta Vrijheidsgenezingproces is om de Bron – Leven – God – waarheid naar beneden te brengen in het onderbewustzijn.

Dit heeft betrekking op uw persoonlijk begrip van een Hogere Macht. Voor jou is dit misschien gewoon “levenskracht” of “bewustzijn”. Anderen vinden dat dit de energie is waar het hele universum mee werkt, en verbonden is en zich ontvouwt.

Omdat de wond is vrijgegeven, is er nu een ruimte beschikbaar waar de energie van het Leven – wijsheid, kalmte, zelfliefde, eigenwaarde en zelfacceptatie, veiligheid, geborgenheid, ondersteuning, co-partnering en bloei naar beneden kan komen naar de ruimte waar de wond ooit was.

Dit is Welzijn – de energie van een verbinding met Leven en Zelf op een gezonde, krachtige en zelfzuchtige manier – het creëren van de wijsheid van “hoe het leven te doen” op een natuurlijke en organische manier.

Deze Hogere Machtswaarheid weet hoe hij of zij zichzelf en het leven holistisch moet eren; deze energie is geen zelfverwerping, zelfverloochening, zelf-straf of het mogelijk maken van misbruik door misbruikers.

Dit is de energie van Verbinding en Liefde in plaats van scheiding en angst.

Met de Energie kun je verbinding maken. Je kunt verbindingen maken met De Waarheid dat je een magnifiek wezen bent dat één is met Bron — Leven — God —  Energie, en je waarde is niet afhankelijk van omstandigheden.

Deze Energie stelt je in staat om somatisch te weten dat je aanbeden bent door heel het Bestaan, simpelweg omdat je bestaat.

Dit is de “Quantum Weg om te genezen” waar je rationele of cognitieve geest simpelweg geen toegang toe heeft.

Deze Energie is je directe verbinding en Bron met alle waardigheid, liefde, veiligheid, geloof, vertrouwen en veiligheid die je altijd probeerde te verkrijgen van buiten jezelf door in authentieke bronnen.

Dit is het thuiskomen voor jezelf.

Dit is de co-samenwerking en opvoeding van deze Energie die je alle wijsheid, liefde, begrip en veiligheid biedt die je hebt gemist van je ouders, van liefdespartners en vooral van jezelf.

Hoe meer en meer je je wonden reinigt en je verbindt met deze Ware Bron, hoe meer je begint je ware uitstraling uit te drukken. Wie je echt bent komt naar boven. Je bent een wezen van liefde, vreugde, expansie, geluk en vertrouwen zonder dat je bepaalde voorwaarden hoeft te stellen.

Simpelweg omdat je Liefde wordt en je Levenskracht zelf, niet gehinderd door wonden.

Dan begin je een leven te genereren dat precies de bloei, vreugde, hoop en liefde vertegenwoordigt die inherent zijn aan deze staat.

Het Leven begint dan precies op jou te reageren. Je laat gemakkelijk  situaties en mensen los die niet Je Werkelijkheid zijn. Je wordt het wonder van binnen en van buiten en je beseft diep dat het allemaal hetzelfde is. Niet als een concept waar je jezelf van probeert te overtuigen. Het wordt een diep absoluut weten dat verankerd is in je lichaam.

Quantum healing technique wordt natuurlijk proces.

Wat een compleet fenomeen is, is dat elke keer dat je een verandering in je lichaam krijgt, je meteen en letterlijk van gedachten bent veranderd. Toch telkens wanneer je het QHT proces doet, wordt het meer en meer “natuurlijk”.

De eerdere pijnlijke gedachten zijn weg. Je hebt er gewoon geen toegang toe. Waar de pijnlijke, boze, verwarde of verwoeste emoties ooit waren, wordt nu vervangen door kalmte, wijsheid en een natuurlijke staat van vastheid, aanvaarding, helderheid en empowerment.

quantum genezing
Handbook Narcissism Recovery

Er is een totale verschuiving van onderwerpen die alleen enkele minuten eerder verschrikkelijke angst en zorg veroorzaakten.

De absolute waarheid van het menselijk bestaan ​​is dit: uw nutteloze geest herinstalleert uw almachtige onderbewustzijn niet gemakkelijk. Het is een afmattend heuvellandschap.

Wanneer er verwoestende emoties en intense innerlijke wonden bij betrokken zijn, is dat proces bijna onmogelijk. Ikzelf en vele andere mensen hebben dit helaas ontdekt.

Verheffing van je leven was nooit bedoeld om op die manier te werken. Het op niveau brengen van je leven heeft alles te maken met het doorbreken van de cyclus van bewusteloosheid.

Bewusteloosheid is het onvermogen tot zelfreflectie en beseffen dat we de emotionele scheppers zijn van onze eigen ervaringen.

Het is de machteloosheid om te proberen buiten onszelf situaties te beheersen en te veranderen in plaats van onszelf te evolueren en onze ervaring van binnenuit te veranderen.

Vaak is het alleen wanneer we gruwelijke inzinkingen in ons leven hebben dat onze innerlijke wonden echt onze aandacht krijgen. Op dat moment weten we tenslotte dat het leven niet verder kan gaan als “gewoon doorgaan” maar niet als we een oplossing vinden om beter te worden.

Recover, Heal & Thrive Masterclass

Vaak gaan we alleen naar binnen nadat we elke mogelijke weg buiten ons hebben uitgeput.

Ik twijfel er niet aan dat de zwaartekracht en het trauma van narcistische mishandeling niet minder is dan deze massale wake-up call in ons leven. Dit is ongeveer net zo emotioneel traumatisch als het leven krijgen – geboren worden.

Het ware doel van onze emotionele pijn is dit: om onze onbewuste wonden bewust te maken, zodat we naar binnen kunnen gaan. Door deze wonden te vinden kunnen we uiteindelijk onszelf doen evolueren en kunnen we thuis komen bij Wie we werkelijk zijn.

Dit gaat niet alleen over het creëren van een gezondere toekomst voor onszelf, maar ook over het stoppen van de cyclus van slachtofferschap en pijn voor onze toekomstige generaties.

Gelukkig hebben we nu een hulpmiddel en een proces dat absoluut werkt. Dit is een proces wat evolutionaire genezing creëert. Evolutionair omdat het een echte snelle bevrijding veroorzaakt die ons geëvolueerd recht is om te claimen en te ervaren. We hoeven niet langer te vechten en lijden.

Godzijdank … omdat onze wereld wanhopig moet veranderen.

Quantum genezing bronnen.

Tot op vandaag heeft Melanie Quantum healing met honderden klanten gebruikt in één-op-één sessies.

Vanwege de ongelooflijke populariteit en de vraag naar Quantum genezing   biedt Melanie een zeer beperkt aantal een-op-een sessies voor diegenen die op zoek zijn naar gespecialiseerde hulp bij hun genezing. Melanie is de enige huidige beoefenaar van QFH.

Melanie Tonia Evans specifieke quantum genezing – programma is: het Narcissistic Abuse Recovery Program.

Hiermee kunnen mensen van over de hele wereld betaalbaar en direct toegang krijgen tot dit diepe genezingssysteem om er op elk gewenst moment mee te werken vanuit het comfort van hun eigen huis, en ook toegang krijgen tot de ondersteuning van de ongelooflijke bloeiers-gemeenschap.

Het Quanta Freedom Healing Programma waar ik vooral gepassioneerd over ben, is het Narcissistic Abuse Recovery Program (NARP).

Dit programma dat speciaal is ontwikkeld om innerlijke identiteit te herstellen, gebruikt geloofssystemen en wonden. Narp heeft bloeiers herstellingen gecreëerd voor duizenden mensen uit meer dan 80 verschillende landen.

NARP heeft mensen tussen de 18 en 80 jaar oud bevrijd uit alle lagen van de bevolking. Dit is een redding van de verwoesting van abusieve intieme partners, familieleden en andere schadelijke personen.

Dit programma genereert regelmatig genezingsresultaten die medisch en psychologisch onmogelijk worden geacht, binnen tijdsperioden die ook ongekend zijn.

NARP heeft niet alleen mensen gered van letterlijke en emotionele dood. Narp heeft mensen de directe weg geboden om een ​​groter leven te creëren dan ze ooit eerder toegang hadden.

quantum genezing
Recover, Heal & Thrive Masterclass

Meer informatie over Quanta Freedom Healing Resources.

Het Narcissistic Abuse Recovery Program is de eerste onmisbare stap van de quantum genezing – programma’s.

Het NARP-programma is belangrijk voor alle misbruiksituaties – inclusief misbruik door intieme partners, ouders, broers en zussen, familieleden, bazen, vrienden en zelfs kinderen.

Dit genezingssysteem is belangrijk als je weet of vermoedt dat de persoon narcistisch, asociaal, een psychopaat of een sociopaat is. Het is ook goed voor een andere persoonlijkheidsstoornis zoals borderline of een breinaandoening zoals bipolair of Asperger. Ook als u vermoedt dat deze persoon misschien egoïstisch of niet beschikbaar is en misschien geen persoonlijkheidsstoornis heeft.

Bovendien werkt dit genezingssysteem, of je nu mannelijk, vrouwelijk, heteroseksueel of 20 of 80 jaar oud bent of vorige week 30 jaar geleden het gewelddadige persoon hebt verlaten, of zelfs als je nog steeds verbonden bent met hem of haar.

Het genezingssysteem in dit programma – Quantum genezing – omzeilt je logische geest om de emotionele pijn en onderbewuste geloofssystemen te bereiken en die te transformeren zodat ze geen misbruik meer in je leven kunnen veroorzaken.

Dit is het proces dat bloeien- herstellingen genereert die alle hedendaagse narcistische herstelmodellen voor mishandeling trotseren.

We verdienen het allemaal om onze dromen te realiseren! Weet dat je zo welkom bent.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

D2 Wat is quantum genezing? Deel 2

D3 Wat is quantum genezing? Deel 3

D1  Wat is quantum genezing? Deel 1

alle artikels over narp-systeem, narps-programma, narcissistic abuse recovery programma, narcistisch misbruik herstelprogramma
audio van deze blog op narcisme.blog

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees