Wat is quanta vrijheid genezing? Deel 3

Wat is quanta vrijheid genezing? Deel 3

De filter en de lens waardoor we kijken.

We hebben allemaal emotionele programma’s die op de achtergrond werken, met onze gedachten en emoties. Dat is de lens waar we de wereld doorheen kijken en we kunnen dat veranderen met quanta vrijheid genezing.

Hoe we opduiken in specifieke situaties, en de soorten mensen en situaties die we aantrekken en waar we ons toe aangetrokken voelen hangt samen met onze emotionele programma’s.

Neurowetenschappers geloven dat op de leeftijd van 35 jaar minstens 85% (meestal 90 – 95%) van ons leven wordt aangedreven door onze onderbewuste programma’s op automatische piloot.

Wat maakt onze onbewuste programmering?

Veel emotionele componenten hebben we NIET logisch gekozen. Eigenlijk werd er maar heel weinig bewust door ons gekozen. Ons onderbewust programma werd niet gecreëerd door logisch denken.

Ons onbewust programma werd gecreëerd door onze emotionele reacties op gebeurtenissen in ons leven. Elke emotionele gebeurtenis terug in onze tijdlijn tot op de dag van vandaag schiep samen ons onbewust programma. Ons onderbewustzijn bevat alles.

Bovendien bestaat onze onbewuste programmering uit de onopgeloste emotionele overtuigingen van onze vorige voorouders die we via ons DNA hebben geërfd. Het bevat ook onze emotionele programma’s tijdens onze jeugd waarvan we geen kracht hadden in ons brein om los te laten of te negeren.

Als kinderen hadden we geen ontwikkeld, veilig ‘zelf’ dat kon loskomen en ons niet kon personaliseren en ons innerlijk (binnen in ons) kon verpersoonlijken en pijnlijke, angstige emoties teweegbracht.

self healer's context, quanta vrijheid genezing
Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

We waren in puur emotionele reactie op onze omgeving die ons gevormd heeft dankzij de spiegelneuronen.

Bruce Lipton, een gerenommeerd neurowetenschapper, spreekt van een foetus die drachtig is in een vijandige, onveilige, trieste, pijnlijke, traumatische of panische omgeving . Hij vertelt hoe de achterkant van de hersenen groter werd om angstigere geloofssystemen te bevatten.

Zelfs wanneer nieuwe baby’s worden verwekt en geboren in een veilige omgeving krijgen ze nog steeds trauma’s uit vorige generaties door.

Dit betekent dat je bent geboren met al de bestaande angsten en de verdedigingen om je uit te rusten voor opgroeien in een angstige omgeving. Toen werd je natuurlijk geconfronteerd met de ouders die je meer angstige en pijnlijke emotionele innerlijke overtuigingen schonken. Het patroon gaat verder wanneer we  volwassen zijn, als we er niet aanwerken.

Het is belangrijk om te begrijpen dat we niet de schuldige zijn!

We hadden geen keus in zoveel hiervan! Je persoonlijk laten beoordelen en de schuld krijgen van wat er met je is gebeurd, of anderen de schuld geven voor ‘wat er is gebeurd’ is geen bekrachtiging, en het zal je niet helpen beter te worden.

Wat een bekrachtigings – oriëntatie is, is dit realiseren: zo binnen – zo buiten.

Dit betekent dat als ons leven pijnlijke gebeurtenissen heeft veroorzaakt dan is dat omdat er een trauma vastzit in ons onderbewustzijn dat daarmee overeenkomt.  Als we willen dat dit stopt, is ons enige punt van kracht het veranderen van het interne onderbewuste programma.

Het bloeien pad om te genezen van trauma is dit:

“Zodra het trauma in mijn lichaam en mijn cellen zit, ben ik er 100% verantwoordelijk voor, ongeacht hoe het daar is gekomen. Alleen ik kan ernaar toe gaan, het ontmoeten, het omarmen en het vrijgeven en transformeren in zoiets gezonder.”

Het pad van het slachtoffer is dit:

“Ik zal mezelf blijven concentreren buiten mijn interne wonden, mezelf haten, omdat ik deze pijn voel en anderen verantwoordelijk houdt voor deze verwonding, in plaats van er zelf verantwoordelijkheid voor te nemen, en ik zal vasthouden dat ze het MOETEN repareren.”

Natuurlijk belemmert het pad van het slachtoffer alle groei, evolutie en genezing. Terwijl het pad van de innerlijke bloeier voor onbeperkte groei, uitbreiding en evolutie zorgt.

Om bekrachtigd te worden en je leven te beheersen, moet je je aandacht in je lichaam krijgen en bereid zijn om aan jezelf te werken op dit niveau.

De innerlijke kinderwonden.

Onze logische geest (puur oppervlak / symptoomniveau) kan geloven dat het trauma een ding is dat daar nog maar pas is.

Ik voel nu alleen nog pijn, en dat is alles wat met mijn pijn te maken heeft – wat mij nu is overkomen.

Wanneer we onze innerlijke transformationele reis beginnen, onze onbewustheid bewust maken, realiseren we bepaalde diepere, bredere en veel grotere beeldwaarheden. We beginnen te handelen op het niveau van de oorzaak in plaats van te proberen alleen de symptomen van de wonden te beheersen.

We realiseren ons dat we in onze ervaring van narcistische mishandeling niet opkwamen uit een volwassen, genezen, ontwikkeld innerlijk centrum.

Ik beloof je met mijn hele hart dat we “hiaten” hadden.

We hadden wonden die ons NIET in staat stelde om de gelukkige mensen te zijn die zich niet onbewust aangetrokken voelen tot narcisten.

We waren niet de individuen die, wanneer scheuren opkwamen of iets ‘aanvoelden’, gemakkelijk konden spreken, onderzoeken en verhelderen, duidelijke grenzen konden stellen, zichzelf konden eren of ongezond gedrag van narcisten konden observeren zonder te personaliseren, zich verslaafd of verwoest te voelen.

In tegenstelling tot deze individuen voelden we ons machteloos om emotioneel los te komen en “Niet Mijn Realiteit” te kennen, zelfs voordat het misbruik en de vernietiging begon.

Deze natuurlijke narcotica — vrije mensen zijn niet “slimmer” dan wij.

Hun vermogen om niet door narcisten te worden verleid heeft niets te maken met hun logische beslissingen. Niemand zou logischerwijze een misbruiker kiezen. Het heeft ook niets te maken of ze een enorme kennis over narcisten hebben, of zelfs assertiviteitstraining hebben gevolgd.

De reden waarom bepaalde mensen nooit in een relatie met narcisten zullen zijn, is omdat hun niveau van emotionele gezondheid — gevestigd in hun innerlijke wezens — anders was dan de onze.

Kinderen met een gezond genetisch DNA, ervaren emotioneel gezonde zwangerschappen en ontvingen onvoorwaardelijke liefde vanaf de geboorte wetende dat ze lief en waardig waren, omdat ze bestonden.

Deze kinderen waren niet onderworpen aan de voorwaarden van wat je wel of niet doet.

Ze waren niet onderworpen aan hoe je eruit ziet of wat je kon bereiken.

Deze kinderen leerden gezonde grenzen te trekken. Ze leerden hoe te kalmeren. Ze leerden hoe vertraagde bevrediging te verwerken. Bovendien leerden ze hoe geloof, liefde en aanvaarding uit jezelf te vinden …Je eigen bron te zijn.

Daardoor zijn deze kinderen goed uitgerust om nooit vatbaar te zijn voor narcisten.

Deze kinderen begrepen de gezonde emotionele boodschap: wat je hebt gedaan dat verkeerd is, betekent niet dat JIJ schuld hebt.

Dit waren wij niet …

Het is een totale denkfout die wijdverspreid is in sites voor narcistische mishandeling dat iedereen kan vallen voor of wordt aangetrokken door een narcist.

Ik vind het slachtoffermodel “Ik was volledig door een narcist bedrogen en er is niets aan mij dat aangepast moet worden”, ongelooflijk verontrustend en machteloos en beledigend wanneer bestendigd door forum-organisatoren — omdat er geen hoop is dat iemand beter wordt met dat model.

Ik weet het -, omdat ik een tijd  in lijn met dat model leefde — en het heeft me bijna kapot gemaakt.

Heel kort in het begin had ik vreugde om er deel van uit te maken. Er ging herkenning en erkenning vanuit. Toch heb ik nog nooit iemand gezien dat iemand genas door vastbesloten te zijn om vast te houden aan het slachtoffermodel.

Integendeel, ik zie dat deze mensen maanden dezelfde pijn, dezelfde problemen en hetzelfde trauma publiceren op sociale media en in herstelgroepen, zonder vooruitgang.

Dus eindelijk kunnen we de waarheid begrijpen.

Ons trauma waarvan we dachten dat het een uiterlijk probleem was, is in feite een innerlijk probleem.

Wanneer we ons onderbewust programma veranderen, zullen we de mensen zijn die geen innerlijke mishandeling hebben en programmeren.

Dan kunnen we narcisten van een gezond volwassen innerlijk centrum observeren in plaats van te verschijnen in misbruik met jonge, niet-genezen innerlijke verwondingen.

We zullen ons niet tot hen aangetrokken voelen, verslaafd raken aan hen of hen energie geven … Daarom zullen we ons niet langer genoodzaakt voelen om ze te veranderen, of vruchteloos proberen hen te dwingen verantwoording af te leggen.

In plaats daarvan maken we ons volledig los en beginnen we het gezonde leven te maken dat een match is voor onze getransformeerde, gezonde Innerlijke Identiteit.

Dat is wat het bloeien — model creëert als we vastbesloten zijn om naar binnen te gaan en onszelf te helen.

De waarheid over het ontmoeten van onze innerlijke identiteit met quanta vrijheid genezing.

Ik begrijp dat het ontmoeten van je innerlijke emotionele verwonding angstaanjagend lijkt.

De meesten van ons hebben tenslotte geleerd om zichzelf te vermijden en zichzelf te verlaten.

Ons is verteld “denk er niet over na”. Neem een ​​stukje chocoladetaart, spring op sociale media, drink iets, een sigaret. Seks of wat dan ook om onze pijnlijke emoties te verdoven in plaats van rechtstreeks naar hen te gaan.

Misschien namen we zelfs intense gezondheidsregimes, sport of zelfontwikkelingsoefeningen om te proberen te ontsnappen aan de angst en depressie die altijd op de achtergrond zweefden.

Maar ik beloof je, er is een ongelooflijke opluchting wanneer je jezelf opdraagt ​​om naar jezelf toe te gaan, erbij te zijn en te voelen wat het werkelijk is, zonder oordeel.

De absolute waarheid is: gecompliceerde en posttraumatische stressstoornis is de innerlijke weerspannigheid van het weten dat er geen huis is dat neigt naar buitengewone, schreeuwende wonden!

Melanie Tonia Evans heeft ontelbare gevallen van C-PTSD opgelost en zien verdwijnen zodra mensen begonnen aan de innerlijke reis van het accepteren.

Ze vinden eerst  hun kwetsuren. Ze  kunnen hun innerlijke wonden lossen met quanta vrijheid genezing.

Deze symptomen gaan weg met quanta vrijheid genezing. Door het gebruik van quanta vrijheid genezing kent uiteindelijk het Innerlijke Wezen het ‘zelf’ wie de enige persoon is waar het Innerlijke kind naar schreeuwt — in plaats van Valse Substituten.

Los van ons emotioneel centrum.

Wanneer we ons in het hoofd bevinden en ons losmaken van ons emotionele centrum en Innerlijke Wezen, is de pijn intens, ondraaglijk, willekeurig en onhandelbaar.

We raken in paniek. Daarom proberen we ervan weg te rennen. We hebben zelf een hekel, omdat we onszelf haten, omdat we pijn hebben. Dat is een vorm van valse liefde met voorwaarden.

We hebben verslavingen of nemen medicatie  om te proberen de pijn te doen te zwijgen (zelfverloochening).

Echter, de pijn achtervolgt ons om onze aandacht te trekken.

We moeten bij de pijn te komen. Wees erbij en genees het. Hoe meer we zelf vermijden, hoe harder de pijn schreeuwt.

Je emotionele verwoesting, mentale pijn en fysieke pijn komen allemaal voort uit het trauma dat de niet-genezen, onderontwikkelde innerlijke delen van jou vastzitten.

Kun je je voorstellen dat je vijf jaar oude dochter of zoon naar je toekomt met één voor de leeftijd passend, onopgelost trauma en je de rug toekeert met: “Ga weg, hou je mond.

Je bent een idioot.” Dit eten, sigaret, drankje of pijnen na deze beledigende persoon is ZO veel belangrijker dan jij! “

Hoe gekweld, vernietigd en verwoest zou hij of zij nu zijn?

In plaats daarvan, wat zou er volgens jou gebeuren als je je tot deze vijfjarige wendt, je volledige aandacht schenkt, hem of haar liefdevol vasthoudt, haar of hem volledig hoort en een proces hebt om het trauma af ​​te zetten bij hem of haar?

Innerlijk wezen is de sleutel.

Zodra je je realiseert dat je innerlijke wezen de sleutel is tot al je problemen, en ook dat je ware leven dan opkomt, weet je dat de “buiten” focus “de verkeerde status” is. Het kan nooit de resultaten produceren die je wilt.

Je zelfbevrijding kan alleen van binnenuit worden geactiveerd …

Wanneer je liefde, bewustzijn en emancipatie brengt naar je eigen niet-geheelde delen. Dat zijn de vroegere verstoten delen die nog niet waren geliefd breng je door je innerlijke aandacht terug naar heelheid.

Ik wil dat je echt voelt in wat je net gelezen hebt -, omdat het van vitaal belang is.

Als je dat doet, begrijp je eindelijk de verwoestende kosten – energie – tijd – inspanning  voor jezelf van het negeren van je innerlijke wonden.

Deze vreselijke prijs is kwellende emoties. Maar ook verwoestende aanhoudende gedachten is de prijs. Ook ons laten verleiden voor meer misbruik.

Is dat niet een bepaald zelfmisbruik van jezelf en het gereflecteerde misbruik van anderen?

Zeker een leven van gegarandeerd doorlopend slachtofferschap.

We verdienen het allemaal om onze dromen te realiseren!

Weet dat je zo welkom bent.

Wat is quanta vrijheid genezing? Deel 1

Wat is quanta vrijheid genezing? Deel 2

Wat is quanta vrijheid genezing? Deel 4

 


Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees