Wat het Narp programma je als resultaat geeft als je er regelmatig naar luistert?

meertje in boslandschap voor narcisme.blog

Als je luistert en kijkt naar het NARP programma

 

Vandaag gaan we heel diep in gaan op het NARP programma dat wij zelf ook gebruiken voor ons compleet herstel en een bloeiend leven op te bouwen.

Op het einde van dit artikel vind je ook alle teksten die met het NARP programma te maken hebben.

Om resultaten te krijgen met het NARP programma dien je niet anders te doen dan te luisteren en te kijken. Je kunt ook nu en dan iets te noteren. 

Natuurlijk als je ook graag leest zijn de transcrips van de video’s en verschillende e-books beschikbaar om uw kennis te verdiepen.

Het helen zelf gebeurd feitelijk door stap per stap te luisteren naar de audio’s en de gevraagde visualisaties en reflecties te doen.

Je hebt niet voldoende vrijheidsniveaus om deze video te bekijken. Ondersteun gratis software en upgrade.

Deze presentatie bevat afbeeldingen die zijn gebruikt onder een Creative Commons-licentie. Klik hier voor de volledige lijst met afbeeldingen en attributies:

https://link.attribute.to/cc/503133

Het belangrijkste om resultaat te hebben is het toegewijd zijn aan het luisteren. Doe het stap per stap te beginnen met module 1.

Als je voldoende  goed resultaat hebt met deze module dan de 2 de stap te zetten door regelmatig te luisteren.

In het begin als je totaal geen energie hebt na narcistisch misbruik kan het nodig zijn om 3 keer naar module 1 te luisteren, zodat je niet meer de triggers hebt. Zo kun je dan verminderen naar 2 keer per dag, en als het niveau stabiel is naar 1 keer per dag.  Daarna kun je overstappen naar module 2.

Als echter de problematiek en pijn van module 1 terugkomt, dan ga je terug naar module 1 tot dat je weer de stabiliteit hebt om te kunnen overstappen naar module 2. Zo ga je stap per stap verder en keer je een stap terug indien nodig.

Als je luistert en kijkt naar het NARP programma en je doet dat op de manier zoals hierboven beschreven, dus op een consistente manier zal je verlichting krijgen.

Deel zoveel mogelijk details  over jouw ervaring met het innerlijk proces als je dat hebt toegepast, ook als je de test gedaan hebt en/of het starterspacket volgt van NARP en vooral over jouw inspanningen voor herstel als je kunt in de commentaren.

Per dag komen hier meer dan 1000 mooie zielen langs voor inzicht en inspiratie om oa. aan hun kinderen de opvoeding te geven die ze nodig hebben ondanks de narcist.

Je verhaal is misschien precies wat iemand nodig heeft om dingen vanuit een nieuw perspectief te bekijken.

Belangrijk: deel uw gedachten en ideeën rechtstreeks in de reacties. Links naar andere berichten, video’s, enz. kunnen worden verwijderd.

Heel erg bedankt voor het luisteren, lezen en kijken, delen en aanmoedigen van deze gemeenschap met je eigen unieke stem.

Blijf je droom najagen, want de wereld heeft echt dat speciale geschenk nodig dat alleen jij hebt.

1 Comment

  1. Hester Stronks

    Wees onaardig, lieg niet tegen jezelf en wees pessimistisch! Moeilijk hoor, net die dingen zijn moeilijk.
    Ik begonnen, het is begonnen.
    Wat fijn
    Een kado 😘

Geef een reactie, vraag of antwoord.