Wat het Narp programma je als resultaat geeft als je er regelmatig naar luistert?

Als je luistert en kijkt naar het NARP programma

 

Vandaag gaan we heel diep in gaan op het NARP programma dat wij zelf ook gebruiken voor ons compleet herstel en een bloeiend leven op te bouwen.

Op het einde van dit artikel vind je ook alle teksten die met het NARP programma te maken hebben.

Om resultaten te krijgen met het NARP programma dien je niet anders te doen dan te luisteren en te kijken. Je kunt ook nu en dan iets te noteren. 

Natuurlijk als je ook graag leest zijn de transcrips van de video’s en verschillende e-books beschikbaar om uw kennis te verdiepen.

Het helen zelf gebeurd feitelijk door stap per stap te luisteren naar de audio’s en de gevraagde visualisaties en reflecties te doen.

Zorg ervoor dat je je complete aandacht kunt vestigen als je een video bekijkt..

Bereik dat je comfortabel zit om te kijken en te luisteren.

Maak dat je iets bij de hand hebt om uw eigen reacties te noteren. Kijk natuurlijk ook om iets te kunnen drinken.

Zorg dat je de gepaste kledij aan hebt om je comfortabel te voelen.

Sluit de deuren zodat je niet kunt gestoord worden.  En wees bij ons.

Deze presentatie bevat afbeeldingen die zijn gebruikt onder een Creative Commons-licentie. Klik hier voor de volledige lijst met afbeeldingen en attributies:

https://link.attribute.to/cc/503133

Het belangrijkste om resultaat te hebben is het toegewijd zijn aan het luisteren. Doe het stap per stap te beginnen met module 1.

Als je voldoende  goed resultaat hebt met deze module dan de 2 de stap te zetten door regelmatig te luisteren.

In het begin als je totaal geen energie hebt na narcistisch misbruik kan het nodig zijn om 3 keer naar module 1 te luisteren, zodat je niet meer de triggers hebt. Zo kun je dan verminderen naar 2 keer per dag, en als het niveau stabiel is naar 1 keer per dag.  Daarna kun je overstappen naar module 2.

Als echter de problematiek en pijn van module 1 terugkomt, dan ga je terug naar module 1 tot dat je weer de stabiliteit hebt om te kunnen overstappen naar module 2. Zo ga je stap per stap verder en keer je een stap terug indien nodig.

Als je luistert en kijkt naar het NARP programma en je doet dat op de manier zoals hierboven beschreven, dus op een consistente manier zal je verlichting krijgen.

Deel zoveel mogelijk details  over jouw ervaring met het innerlijk proces als je dat hebt toegepast, ook als je de test gedaan hebt en/of het starterspacket volgt van NARP en vooral over jouw inspanningen voor herstel als je kunt in de commentaren.

Per dag komen hier meer dan 1000 mooie zielen langs voor inzicht en inspiratie om oa. aan hun kinderen de opvoeding te geven die ze nodig hebben ondanks de narcist.

Je verhaal is misschien precies wat iemand nodig heeft om dingen vanuit een nieuw perspectief te bekijken.

Belangrijk: deel uw gedachten en ideeën rechtstreeks in de reacties. Links naar andere berichten, video’s, enz. kunnen worden verwijderd.

Heel erg bedankt voor het luisteren, lezen en kijken, delen en aanmoedigen van deze gemeenschap met je eigen unieke stem.

Blijf je droom najagen, want de wereld heeft echt dat speciale geschenk nodig dat alleen jij hebt.

online narp programma
Klik voor meer info

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is Annemie-en-Johan-met-Milan-in-Amelscheid-forest-1_tiny-1080x720.jpg

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’.

1 Feedback on “Wat het Narp programma je als resultaat geeft als je er regelmatig naar luistert?”

  1. Wees onaardig, lieg niet tegen jezelf en wees pessimistisch! Moeilijk hoor, net die dingen zijn moeilijk.
    Ik begonnen, het is begonnen.
    Wat fijn
    Een kado 😘

Geef een reactie, vraag of antwoord.