Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Wat het Narp programma je geeft als je er regelmatig naar luistert? +audio +video

Als je luistert en kijkt naar het NARP-programma wat is dan het resultaat? Vandaag gaan we diep in gaan op het NARP-programma dat we zelf ook gebruiken voor ons compleet herstel en een bloeiend leven op te bouwen. Op het einde van dit artikel vind je ook alle teksten die met het NARP-programma te maken hebben.

Om resultaten te krijgen met het NARP-programma dien je niet anders te doen dan te luisteren en te kijken. Je kunt ook nu en dan iets te noteren. 

Natuurlijk als je ook graag leest zijn de transcripts van de video’s en verschillende e-books beschikbaar om uw kennis te verdiepen.

Het helen zelf gebeurd feitelijk door stap per stap te luisteren naar de audio’s en de gevraagde visualisaties en reflecties te doen.

Deze presentatie bevat afbeeldingen die zijn gebruikt onder een Creative Commons-licentie.

Het belangrijkste om resultaat te hebben is het toegewijd zijn aan het luisteren. Doe het stap per stap te beginnen met module 1.

Als je voldoende goed resultaat hebt met deze module dan de 2de stap te zetten door regelmatig te luisteren.

In het begin als je totaal geen energie hebt na narcistisch misbruik kan het nodig zijn om 3 keer naar module 1 te luisteren, zodat je niet meer de triggers hebt. Zo kun je dan verminderen naar 2 keer per dag, en als het niveau stabiel is naar 1 keer per dag.  Daarna kun je overstappen naar module 2.

Als echter de problematiek en pijn van module 1 terugkomt, dan ga je terug naar module 1 tot dat je weer de stabiliteit hebt om te kunnen overstappen naar module 2. Zo ga je stap per stap verder en keer je een stap terug wanneer nodig.

Als je luistert en kijkt naar het NARP-programma en je doet dat op de manier zoals hierboven beschreven, dus op een samenhangende manier zal je verlichting krijgen.

Melanie Tonia Evans NARP herstelprogramma narcistisch misbruik

Deel zoveel mogelijk details over je ervaring met het innerlijk proces als je dat hebt toegepast. Ook als je de test gedaan hebt en/of het starterspakket volgt van NARP. Vooral over je inspanningen voor herstel als je kunt in de commentaren.

Per dag komen hier meer dan 1000 mooie zielen langs voor inzicht en inspiratie om o.a. aan hun kinderen de opvoeding te geven die ze nodig hebben ondanks de narcist.

Je verhaal is precies wat iemand nodig heeft om hun situatie vanuit een nieuw perspectief te bekijken.

Belangrijk: deel uw gedachten en ideeën rechtstreeks in de reacties. Links naar andere berichten, video’s, enz. kunnen worden verwijderd. Erg bedankt voor het luisteren, lezen en kijken, delen en aanmoedigen van deze gemeenschap met je eigen unieke stem. Blijf je droom najagen, want de wereld heeft echt dat speciale geschenk nodig dat alleen je hebt.

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Sharing is caring. Volg ons op sociale media.

Lees meer

knop voor alle groeitaken
audio van deze blog op narcisme.blog
Narp herstel-programma of narcissistic abuse recovery programma

Reacties

Eén reactie op “Wat het Narp programma je geeft als je er regelmatig naar luistert? +audio +video”

 1. Hester Stronks avatar
  Hester Stronks

  Wees onaardig, lieg niet tegen jezelf en wees pessimistisch! Moeilijk hoor, net die dingen zijn moeilijk.
  Ik begonnen, het is begonnen.
  Wat fijn
  Een kado 😘

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees