Wat het Narp programma je als resultaat geeft als je er regelmatig naar luistert?

Als je luistert en kijkt naar het NARP programma

 

Vandaag gaan we heel diep in gaan op het NARP programma dat wij zelf ook gebruiken voor ons compleet herstel en een bloeiend leven op te bouwen.

Op het einde van dit artikel vind je ook alle teksten die met het NARP programma te maken hebben.

Om resultaten te krijgen met het NARP programma dien je niet anders te doen dan te luisteren en te kijken. Je kunt ook nu en dan iets te noteren. 

Natuurlijk als je ook graag leest zijn de transcrips van de video’s en verschillende e-books beschikbaar om uw kennis te verdiepen.

Het helen zelf gebeurd feitelijk door stap per stap te luisteren naar de audio’s en de gevraagde visualisaties en reflecties te doen.

Zorg ervoor dat je je complete aandacht kunt vestigen.

Bereik dat je comfortabel zit om te kijken en te luisteren.

Maak dat je iets bij de hand hebt om uw eigen reacties te noteren. Kijk natuurlijk ook om iets te kunnen drinken.

Zorg dat je de gepaste kledij aan hebt om je comfortabel te voelen.

Sluit de deuren zodat je niet kunt gestoord worden.  En wees bij ons.

Deze presentatie bevat afbeeldingen die zijn gebruikt onder een Creative Commons-licentie. Klik hier voor de volledige lijst met afbeeldingen en attributies:

https://link.attribute.to/cc/503133

Het belangrijkste om resultaat te hebben is het toegewijd zijn aan het luisteren. Doe het stap per stap te beginnen met module 1.

Als je voldoende  goed resultaat hebt met deze module dan de 2 de stap te zetten door regelmatig te luisteren.

In het begin als je totaal geen energie hebt na narcistisch misbruik kan het nodig zijn om 3 keer naar module 1 te luisteren, zodat je niet meer de triggers hebt. Zo kun je dan verminderen naar 2 keer per dag, en als het niveau stabiel is naar 1 keer per dag.  Daarna kun je overstappen naar module 2.

Als echter de problematiek en pijn van module 1 terugkomt, dan ga je terug naar module 1 tot dat je weer de stabiliteit hebt om te kunnen overstappen naar module 2. Zo ga je stap per stap verder en keer je een stap terug indien nodig.

Als je luistert en kijkt naar het NARP programma en je doet dat op de manier zoals hierboven beschreven, dus op een consistente manier zal je verlichting krijgen.

Deel zoveel mogelijk details  over jouw ervaring met het innerlijk proces als je dat hebt toegepast, ook als je de test gedaan hebt en/of het starterspacket volgt van NARP en vooral over jouw inspanningen voor herstel als je kunt in de commentaren.

Per dag komen hier meer dan 1000 mooie zielen langs voor inzicht en inspiratie om oa. aan hun kinderen de opvoeding te geven die ze nodig hebben ondanks de narcist.

Je verhaal is misschien precies wat iemand nodig heeft om dingen vanuit een nieuw perspectief te bekijken.

Belangrijk: deel uw gedachten en ideeën rechtstreeks in de reacties. Links naar andere berichten, video’s, enz. kunnen worden verwijderd.

Heel erg bedankt voor het luisteren, lezen en kijken, delen en aanmoedigen van deze gemeenschap met je eigen unieke stem.

Blijf je droom najagen, want de wereld heeft echt dat speciale geschenk nodig dat alleen jij hebt.

Met veel liefde,

Liefs,

Annemie Persyn Declercq
Orthopedagoge

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Op 26 en 27 september organiseert Melanie Tonia Evans het “You Can Thrive After Narcissistic Abuse evenement”. Dit is een live online Première Global Healing workshop voor iedereen die lijdt aan misbruik van een echtgenoot, partner, familielid, vriend, baas, collega of ander individu.

Deze gebeurtenis is belangrijk voor u, ongeacht uw geslacht of leeftijd. Hoe lang geleden u gescheiden bent van deze persoon speelt geen rol. Zelfs als ze nog steeds in je leven zijn ben je welkom.

Klik voor meer info

Hier is een samenvatting van wat Melanie behandelt tijdens de komende workshop:

🔮 Hoe word je glashelder en krijg je klaarheid als de persoon waarmee je te maken hebt je narcistisch misbruikt.

✅ De #1 factor die bepaalt of ze in staat zijn om te veranderen.

!?️ Hoe herken je de meest voorkomende persoonlijkheidskenmerken in JOU die je een doelwit maken voor narcisten. Hoe je in de toekomst kunt stoppen met het aantrekken van misbruikers.

💻 De 6 redenen waarom de meeste mensen niet herstellen van misbruik.

Dit zal u niet meer gebeuren na deze workshop!

⚖ Hoe kun je omgaan met een narcist in moeilijke situaties zoals co-ouderschap, voogdij gevechten, echtscheiding en andere juridische / zakelijke deals.

⚕ Hoe te genezen van trauma symptomen zoals C-PTSS, angst, depressie en fibromyalgie en leven vrij van hen eens en voor altijd.

Deze gebeurtenis is niet alleen bedoeld om u te helpen los te komen en te genezen van elke misbruiksituatie. Dit healing event leert u ook hoe u een nieuw en bloeiend leven kunt creëren die giftige mensen niet langer kunnen beïnvloeden.

Als je dit soort relaties hebt meegemaakt, kan ik je sterk aanbevelen om deel te nemen aan een hele dag “healing event”.

Laat Melanie je leren hoe je kunt verschuiven van een slachtoffer van misbruik naar een bloeier na misbruik op een manier die gemakkelijk te begrijpen en onmiddellijk van toepassing is op je leven.

Ik ken Melanie’s werk en wat ze zal delen is de meest geavanceerde en impactvolle informatie over genezing van giftige en beledigende relaties.

Het is Melanie’s diepe begrip van het trauma toegebracht door narcisten die haar passie om zo veel mogelijk mensen te helpen om te genezen aanwakkert. En Melanie’s wijsheid en genezingsprocessen hebben zoveel mensen geholpen hun leven te herstellen en voorbij het overleven naar een echt bloeiend leven te gaan.

Dit is een zeldzame kans voor u om rechtstreeks te leren van een vertrouwde collega die een bekende misbruik herstel expert is.

Klik hier om uw ticket voor deze baanbrekende misbruikherstel gebeurtenis veilig te stellen.

PLUS zo veel meer …

PS Ik heb gezien dat Melanie ook een aantal spannende bonussen heeft voor u ook! Na aankoop van uw ticket krijgt u direct toegang tot het volgende:

De 50 Traits of a Narcissist Checklist zodat u kunt achterhalen of u te maken hebt met een narcist.

Plus een exclusieve 35 minuten durende videotraining genaamd “The 6 Mistakes That People Make When Recovering From Abuse”. Dit biedt een uitstekend startpunt voor je genezingsreis.

Klik hier om je ticket te reserveren en om alle speciale bonussen te ontvangen.

Annemie Persyn Declercq

Bekijk nu de Engelstalige ontwikkelingsprogramma’s van  Melanie het nieuwe herstelprogramma, het Quantum Healing Starter Pack,  The Empowered Self Course   en het Transforming Family of Origin Wounds-programma.

online narp programma
Klik voor meer info

NARP-programma video en audio in het Engels: wat biedt het NARP-programma u?

 

NARP Herstelprogramma voor narcistisch misbruik.

 

NARP Narcistisch misbruikherstelprogramma

 

Narcistisch misbruikherstelprogramma NARP Melanie Tonia Evans.

 

Loslaten en opbouwen van je leven met Melanie Tonia Evans.

 

Wat weet je van Melanie Tonia Evans?

 

Disclaimer Beleid Melanie Tonia Evans producten op narcisme.blog

 

Wat is Quatum Healing Techniek van MTE – mijn mentor? Deel 1

1 Feedback on “Wat het Narp programma je als resultaat geeft als je er regelmatig naar luistert?”

  1. Wees onaardig, lieg niet tegen jezelf en wees pessimistisch! Moeilijk hoor, net die dingen zijn moeilijk.
    Ik begonnen, het is begonnen.
    Wat fijn
    Een kado 😘

Geef een reactie, vraag of antwoord.