Waarom maakt de narcist van je leven nog steeds een hel?

Als de narcist nog steeds je realiteit is hoe kun je ervoor zorgen dat je dat beseft, zonder dat je je zorgen maakt?

In deze video wil ik met je praten over de wet van aantrekking, wat sommigen van ons ook Karma noemen.

Wat het echt is en wat we er kunnen mee beginnen voor het herstel van narcistisch misbruik.

@narcismeHelp

Deze presentatie bevat afbeeldingen die zijn gebruikt onder een Creatieve Commons-licentie.

Ok, als je je wilt gaan afstemmen op deze waarheden, om je herstel te stimuleren en te aanpassen voorbij je stoutste dromen, dan zou ik je graag helpen.

Dus ga alsjeblieft met me samenwerken door op de links naar onze programma’s aan het einde van de pagina te klikken.

En als je meer van mijn video’s wilt zien, meld je dan aan, zodat je een melding krijgt zodra elke nieuwe wordt vrijgegeven.

En als je dit leuk vond, klik dan op ‘Vind ik leuk’.

Deel het ook met je vriendenkring zodat we mensen kunnen helpen wakker te worden voor deze waarheden.

Zoals altijd verheug ik me op het beantwoorden van uw opmerkingen en vragen hieronder.

 

Gepubliceerd door Annemie Declercq

Annemie behaalde aan de Hogeschool Gent een Bachelor diploma in Orthopedagogie. Ze heeft een passie voor het bouwen van groepsluiken werkwelzijn en het gebruikmaken van de goedstoel-methodiek en presentie. Ze werkt al vele jaren in de VDAB om mensen te helpen werk te vinden en te behouden en dit als armoede consulente. Ze houdt van fietsen, boeken, schrijven, wandelen en muziek luisteren. Annemie Declercq is moeder van 3 kinderen, grootmoeder pleegmoeder, plusmama. Ze werkt 34 jaar in de VDAB in Roeselare. Ervaringsdeskundige narcistisch misbruik en zelfgenezer van trauma.

3 gedachten over “Waarom maakt de narcist van je leven nog steeds een hel?

  1. Graag had ik geweten of je narcistisch misbruik kunt aanklagen bij politie of gerecht. Wat kun je doen tegen een narcist die je blijft stalken en lastigvallen vb via what ap en scheldwoorden gebruikt. Bij voorbaat dank voor feedback. Met vriendelijke groeten

  2. Beste Lia, Het is geen goed idee om “narcisme” of “een persoonlijkheidsstoornis” aan te klagen. Wat je kunt aanklagen zijn gedragingen zoals vernietiging, verkrachting, grensoverschrijdend gedrag, stalking, laster, eerroof, privacy schending maar heel concreet met de feiten compleet gedocumenteerd. Je kunt vragen om een contactverbod. Het is zeer belangrijk dat je bij instanties niet geëmotioneerd doet, vriendelijk en overtuigend bent. Bekijk even de tekst rond “juridisch” om te zien met welke attitude je dit aanpakt. Het is absoluut belangrijk dat je daarom eerst je angst en pijn overwint, dat je niet overreageert, maar doet vanuit een instelling om je veiligheid en grenzen te verzekeren. Liefs en sterkte Johan

Voeg hieronder een reactie toe!

%d bloggers liken dit: