De krachten van het kwaad: het systeem, de menselijke conditie …

Wat zijn de krachten van het kwaad?

We besloten om één van onze  gereedschappen tegen narcisme ‘Bestrijd de krachten van het kwaad‘ te noemen, mee omdat het een kick-ass naam is, maar er is meer aan de hand dan dat.

Kijk, of je het nu weet of niet, er zijn krachten aan het werk die tegen u zijn. Het zijn krachten die je tegenhouden om het soort succes te bereiken en het geluk te verdienen die je wilt.

Sommige van deze krachten komen van binnen uit, als zelftwijfel en angst. Echter, de meeste van de krachten zitten diep in het systeem waarin we allemaal leven. Het is de afleiding en lawaai dat ontworpen is om te voorkomen dat u de levensstijl creëert die u wilt.

We zitten dan ook dikwijls gevangen daar de spiegelneuronen die deze levensstijl, gevoelens en gedragingen als patronen in onze hersenen creëren.

Kijken naar narcistisch mishandeling teksten en video’s is niet genezend video

Door wat we zien en horen in de verschillende media en in gesprekken met anderen.

Een deel van dat lawaai wordt gecreëerd door de scholen en de media in berichten die u verteld worden, zodat u voldoet en gehoorzaamt. Ook om je te doen geloven dat je het niet kunt maken zonder hen …

Een beetje van dat kwaad komt ook van familie en vrienden. Velen van hen hebben ten onrechte al die valse begrippen aanvaard en eigengemaakt. Ze denken eerlijk gezegd dat ze je helpen door te proberen om u te overtuigen van hun valse overtuigingen over wat mogelijk is …

En een deel ervan komt uit veel van die “goeroes” die u proberen hun “magische” methoden te verkopen en glimmende objecten gewoon, zodat ze kunnen rijk blijven!

Dat zijn de “krachten van het kwaad” waar ik het over heb.

Ik werd moe van het zien van hoe die ‘kwade krachten ” als waardevol werden beschouwd, terwijl de kleine man worstelde …

Die zelfbeperkende overtuigingen; de zogenaamde vrienden die denken dat ze je helpen. Die grote goeroes op hun zeep dozen, grijpen met handen geld uit de zakken van de gewone mensen die gewoon op zoek zijn naar een antwoord.

Lytta Basset nieuwste boek over de gevolgen van de erfzonde

Dus besloot ik  om een oplossing te zoeken voor dit probleem en die oplossing te geven aan iemand die echt wil slagen in zijn leven. Uiteraard zegt iedereen dat ze die oplossing gevonden hebben.

Gezien in mijn netwerk tientallen van deze experts aanwezig zijn was het niet moeilijk om de essentie daarvan in het beste formaat te gieten.

… Een eenvoudig systeem dat iedereen kan volgen om potentieel meer geluk te brengen aan jezelf door er ook te zijn voor een ander in de verhouding 51% / 49%. Meer geluk in je leven dan dat je ooit tevoren gedacht hebt.

Het beste programma dat ik voor het ogenblik gevonden heb, is dat van Melanie Tonia Evans voor wie een basiskennis van de Engelse taal heeft. Ondertussen werken wij aan een programma in de Nederlandse taal tegen eind van volgend jaar zou dat klaar zijn.

Dat besluit was aanleiding tot een idee dat veranderd is in dit bizarre fenomeen genaamd  ‘Bestrijd de krachten van het kwaad’ categorie. Waar je ook enkele persoonlijke teksten zult vinden over mijn spiritualiteit.

Persoonlijke teksten over mijn spiritualiteitsbeleving.

Immers de grootste aanval die de narcist op je leven doet, is op het verlies van je zingeving. De innerlijke band met het grotere en ook het isolement.

Teksten rond narcisme en autoritarisme, die verband houden met de solidariteit in de maatschappij. Teksten rond transformatie en motivatie kunnen ook een spirituele waarde hebben.

Maar ik bekijk mijn beleving niet als een godsdienst.  Jij bent het zelf die het moet doen, samen met de wetenschap. Soms tegen beter weten in.  In alle geval tegen de leugens van de narcisten en hun handlangers.  Als ik dan verwijs in sommige teksten naar de bijbel zul je je zien dat het net over dat verzet gaat.

Teksten die je kunt vinden wanneer je zoekt op transformatie.

Maar het voornaamste is natuurlijk verbinding zoeken en in de eerste plaats met een professionele psycholoog en met mensen die zelf werken aan hun herstel van trauma’s en verwondingen.

Het eindigde met een vreemd effect op de meerderheid van de mensen die hierover met mij spraken.

 • Ze willen het ook doen.
 • En het maakte de mensen die ze het lieten zien door mijn teksten en foto’s te zien dat ze er ook meer wilden over lezen.

Mensen uit alle geledingen van de samenleving hebben zich niet in staat bevonden om de macht van deze 2 ‘Mesmer Effect’ vragen te weerstaan die deel uitmaken van dit eenvoudige systeem.

Hier vindt u die vragen die je hebt om te vragen als u wilt dat iemand contact met u legt zonder hen ooit het gevoel te geven dat er aan hen iets wordt opgedrongen.

Zoals wat is eigenlijk je droom?  Waaruit put jij je hoop?

Waarom zou jij in de komende maanden veel kunnen bereiken en groeien in je herstel?

Als het waarom vragen zijn, dan zijn ze toekomst gericht, niet een analyse van het verleden.  En anders zijn het Hoe vragen?  Hoe voel jij je nu? Hoe vind je onze vriendschap?

Het is het geheim van de kunst om contact te leggen zonder te pushen.

Het is het vuile werk. Dat de meeste niet meer willen doen.

Ze posten verschillende onderwerpen in de sociale media, maar hebben zelf nog nooit een commentaar gegeven op een post van één van hun vrienden.

Zij willen deel uitmaken van een netwerk dat een doel heeft, waar ze ook in potentie meer kunnen vinden dan ze zoeken dan ergens anders.

Een psycholoog met ervaring, een ervaring met de rechtspraak, met de zogenaamde hulpverlening tijdens oudervervreemding.

En zij begonnen dit door te geven, en de mensen aan wie ze mijn teksten doorgaven deden dat opnieuw.

Door dat door te geven komen deze teksten en ervaringen in de handen van  gewone mensen die ze echt nodig hebben. En het coolste deel is dat langs deze weg, alles wat door gegeven wordt, heeft veel meer mensen geholpen om meer te bereiken dan ze ergens anders zouden kunnen.

Ik vind dat ook wel cool, toch?

Wat zijn jouw ervaringen met contact leggen in het wereldje dat ouderverstoting, narcisme, sociopathie bestrijdt?

Laat het me weten in de commentaren hieronder.

Schrijf je in want dat is iets voor jou.

Ben je het eens of oneens? Ik antwoord je graag.

Lees meer.

Het probleem met Voor Altijd.

Loslaten ik pieker als ik niet tegenwoordig ben.

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Melanie Tonia Evans is een relatie expert rond narcisme.

Ze weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen. Schrijf in voor haar gratis workshop:http://bit.ly/MelanieMarch18

Related Post
Share
Leave a Comment

Recent Posts

 • afkicken van de narcist
 • complex trauma
 • narcissist
 • online training
 • Recent
 • zelfgenezing

Toxic Relationship Expert Reveals knowledge of narcissism

Do you have someone in your life, who you want to love, get along with and care about, yet …… Read More

 • communicatie
 • Nederland België Nederlandstalig
 • persoonlijke ontwikkeling
 • Recent
 • transformatie motivatie

Een dunne lijn tussen narcisme en vriendelijkheid voor jezelf.

Velen vinden het vermoeiend en uitdagend om van anderen te houden. Ze zijn bang om hun geest te openen en hun… Read More

 • communicatie
 • complex trauma
 • echtscheiding van een narcist
 • huiselijk geweld
 • Nederland België Nederlandstalig
 • partnergeweld
 • Recent

Het seksueel misbruik van de verborgen homoseksuele echtgeno(te).

Mensen willen op maat gemaakte ondersteuning en vragen zich af wat de ervaringen zijn bijvoorbeeld met een narcistische partner die… Read More

%%footer%%