Oekraïne nieuws 17 februari 2023

De massale aanval van Rusland op een onafhankelijk Oekraïne vormt niet alleen een bedreiging voor Oost-Europa. Het vormt ook een bedreiging voor de menselijke inspanning sinds de Tweede Wereldoorlog om via de internationale rechtsorde tot wereldvrede te komen. Het is belangrijk dat we de democratie blijven ondersteuning bieden. Poetin ondersteunt elk initiatief dat de democratie in de wereld kan ondermijnen en de steun aan Oekraïne kan verminderen. De komende week is het 1 jaar geleden dat de invasie begon. Daarom dat we speciaal Oekraïne nieuws bloggen deze week ter ondersteuning van de democratie, en Oekraïne.

Ik zie in het Oekraïne nieuws vandaag dat ook vandaag Wit-Rusland opnieuw gezamenlijke oefeningen doet met Rusland.

Net zoals er 1 jaar geleden veel soldaten en militair materiaal van Rusland aanwezig was in Wit-Rusland is dit opnieuw.

Zonder dat er toen agressie was vanuit Oekraïne tegen Wit-Rusland werd de invasie op Oekraïne in Wit-Rusland voorbereidt en vertrokken er vliegtuigen, helikopters en raketten richting Oekraïne.

De weergalmende effecten van de aanval van Poetin op Oekraïne worden al over de hele wereld gevoeld, wat aanleiding geeft tot bezorgdheid over de neiging tot agressie van Rusland in de toekomst. Hoe heeft de invasie van Oekraïne de besluitvorming in Moskou in andere delen van de wereld zou kunnen hebben verschoven?

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft de Russische demonstranten vrijdagochtend vandaag 17022023 bedankt voor hun protest tegen de invasie in Oekraïne. In Moskou en Sint-Petersburg gingen donderdagavond duizenden betogers de straat op.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig advertentievrij en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

alle blogs op narcisme.blog over het psychologisch front

Geplaatst

in

,

door

Tags:

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.580 andere abonnees