Thriver herstel kun je bereiken als je het werk wilt doen!

Je moet begrijpen dat narcisten mensen alleen kunnen attaqueren als ze hiaten in hun zelfrespect en een verminderd zelfgevoel hebben. Dus wat ik je heb voorgesteld, gaat erom dat je in een gezond zelfgevoel staat waar de narcist niet tegen kan. Toch is dat natuurlijk een stuk makkelijker gezegd dan gedaan. Ik heb hier wel wat disclaimers bij. Thriver herstel is in mijn ervaring de beste manier om uw herstel een stuk makkelijker te maken.

Ten eerste moet je veel innerlijk werk doen om deze positie te kunnen behouden, zoals velen van ons moesten doen omdat we zo getroffen en getriggerd waren. We konden niet zomaar besluiten om die uitspraken te doen. 

We moesten veel van de triggers binnenin opruimen om thriver herstel te kunnen doen.

Nog een disclaimer, soms is geen reactie de beste reactie. Negeer het gedrag gewoon volledig. Geef de beer geen eten, want het is je reactie niet eens waard.

Denk je in plaats daarvan gewoon aan enkele bekrachtigende gedachten? Ze gaan je echt helpen om stevig “van binnen” te zijn. In het ideale geval wil je natuurlijk dat je leven volloopt met niet-narcistische mensen die je ware eigenwaarde en de ontwikkeling waar je nu aan toegewijd bent kunnen weerspiegelen. Je wilt namelijk werken aan je thriver herstel na narcistisch misbruik en daar niet van afgeleid worden.

Een volledig opgeblazen, voortdurende relatie met een narcist, zelfs als je deze kleine tips in je gereedschapskist hebt, kan vermoeiend zijn.

Het is niet in je beste belang op de lange termijn om daar doorheen te gaan. Terwijl scheiden, wegkomen en helen zeker de zo goed mogelijke optie zal zijn. Dus je hoeft die rotzooi helemaal niet te verdragen.

Hopelijk zijn deze vaardigheden slechts tijdelijk nodig, of komen ze van pas bij narcistische mensen die je bijvoorbeeld tegen kunt komen op een familiebijeenkomst.

Ik hoop echt dat dit je vandaag heeft geholpen.

Voordat ik me afmeld, zou ik je graag nogmaals willen aanmoedigen om Thrive te proberen, wat Melanie’s krachtige 10-weekse healing Bootcamp is. Het komt er snel aan!

Het neemt je mee op een persoonlijke interactieve helende reis met Melanie om je kracht terug te nemen en grenzen te stellen. Je wilt uit de klauwen van narcisten en narcistisch misbruik blijven. Je wilt komen in een gezond leven dat werkt en bloeit.

Ga voor meer details naar de link die je in de beschrijving, bio vindt. Of kom hier!

Ik hoop dat vandaag echt nuttig is geweest. Zoals altijd kijk ik uit naar uw opmerkingen en uw vragen.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

English Courses
online programma's van Melanie Tonia Evans