Wil je het werk doen voor je Thriver heling? +video

Je moet begrijpen dat narcisten mensen alleen kunnen attaqueren als ze blokkades in hun zelfrespect en een verminderd zelfgevoel hebben. 

Dus wat ik je heb voorgesteld, gaat erom dat je in een gezond zelfgevoel staat waar de narcist niet tegen kan. Toch is dat natuurlijk een stuk makkelijker gezegd dan gedaan. Ik heb hier wel wat disclaimers hieronder. Thriver heling is in mijn ervaring de beste manier om uw heling een stuk makkelijker te maken want het is de online tool die je daarbij helpt.

Ten eerste moet je veel innerlijk werk doen om deze positie te kunnen behouden, zoals velen van ons moesten doen omdat we zo getroffen en getriggerd waren. We konden niet zomaar besluiten om in onze kracht te gaan staan. Uiteraard, moet je dat net eerst voor 200% beslissen.  We moesten veel van de triggers binnenin opruimen om thriver heling te kunnen doen.

Nog een disclaimer, soms is geen reactie de beste reactie. 

Negeer het gedrag gewoon volledig. Geef de beer geen eten, want het is je reactie niet eens waard.

thriver heling
Thriver heling Bootcamp informatie video

Denk je in plaats daarvan gewoon aan enkele bekrachtigende gedachten? Ze gaan je echt helpen om stevig “van binnen” te zijn. In het ideale geval wil je natuurlijk dat je leven volloopt met niet-narcistische mensen die je ware eigenwaarde en de ontwikkeling waar je nu aan toegewijd bent kunnen weerspiegelen. Je wilt namelijk werken aan je thriver heling na narcistisch misbruik en daar niet van afgeleid worden. Je hebt mensen nodig die solidair zijn met je en met je zoeken naar de volgende stap, omdat ze daar geweest zijn, en de ervaring hebben om met zo’n situatie en gevoel waarin je bent om te gaan.

Een volledig opgeblazen, voortdurende relatie met een narcist, zelfs als je deze kleine tips in je gereedschapskist hebt, kan vermoeiend zijn.

Het is niet in je beste belang op de lange termijn om daar doorheen te gaan. Terwijl scheiden, wegkomen en helen zeker de zo goed mogelijke keuze zal zijn. Dus je hoeft die troep helemaal niet te verdragen.

Hopelijk zijn deze vaardigheden alleen maar tussentijds nodig, of komen ze van pas bij narcistische mensen die je bijvoorbeeld tegen kunt komen op een familiebijeenkomst.

Ik hoop echt dat dit je vandaag heeft bijgestaan.

Voordat ik me afmeld, zou ik je graag nogmaals willen aanmoedigen om Thrive te proberen, wat Melanie’s krachtige 10-weekse healing Bootcamp is. Het komt er snel aan!

Het neemt je mee op een persoonlijke interactieve helende reis met Melanie om je kracht terug te nemen en grenzen te stellen. Je wilt uit de klauwen van narcisten en narcistisch misbruik blijven. Je wilt komen in een gezond leven dat werkt en bloeit.

Je hebt de steun van een Thriver gemeenschap en persoonlijke coaching.

Ga voor meer details naar de link die je in de beschrijving, bio vindt. Of  kom hier!

Ik hoop dat vandaag echt nuttig is geweest. Zoals altijd kijk ik uit naar uw opmerkingen en uw vragen.

Wat kan het Thrive boot camp voor je betekenen?

Liefs xxx

Johan en Annemie Persyn Declercq

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

knop voor alle groeitaken