Aanbeveling januari 2018

mei C. aanbeveling

Hartelijk bedankt voor het gesprek Johan, verrijkend. Smakelijk alvast en ik ga genieten van mijn lang weekend. Groetjes Cathy

Radha

ja , ik heb er 2 overleefd Johan, mijn ex man ook he, dat is zeer straf en was genoeg voor mij !.

ik vond het ook een leuke gesprek, dank u wel daarvoor ! Ja zal ik doen als ik met een vraag zit,
ik wens u een hele fijne avond verder met uw familie met vriendelijke groeten

Natasja

k heb nu al wat meer rust gevonden
Ik wil u bedanken voor de verheldering

Koen

k heb nu al wat meer rust gevonden
Ik wil u bedanken voor de verheldering

Amber

ik vond onlangs jou blogs over narcisme en moet zeggen, de beste info tot nu toe

Ilse

Beste Johan, momenteel ben ik in behandeling bij een psycholoog. Ik heb een vermoeden dat mijn man narcistische kenmerken heeft. Psycholoog had mij uw naam doorgegeven. Mijn man is bereid om hulp te zoeken. Maar ik wil even polsen indien u mensen kan helpen met narcistische kenmerken? Ook is er twijfel indien het niet om autisme gaat. Vriendelijke groeten, Ilse

Rennie

De fata morgana die je voorgehouden is, wat voor mij zo echt was en voor hem een ziek spelletje… het amper kunnen bevatten en wat je ook probeert en leest het maar niet snappen hoe dit kan en dan het laatste dat er mensen zijn die jou als de labiele zien of je niet geloven terwijl je dagelijks vecht zonder nog enig kracht te hebben om het allemaal te verwerken en de brokstukken op te ruimen terwijl je nooit meer dezelfde word, hij mijn ongeremde enthousiasme vernietigt heeft en ik nooit meer de oude word… en toch vecht ik nu nog steeds en dmv opdrachten te doen en therapie te volgen om een verbeterde versie van mezelf te worden… voor het leven geknakt maar niet gebroken… Dit is het antwoord van mij op u vraag en nog ben ik bang dat het goed of fout kan zijn en ook dat is iets waar je moeilijk van af komt na dit misbruik… Ook u site / blogs / verhalen helpen me bij mijn helingsproces dus blijf u site volgen en lezen… Fijne dag en bedankt voor u reacties

I. aanbeveling

Alles wordt voor de familierechtbank getrokken omdat hij anders niet van mij wilt weggaan en ook voor een uitreis verbod van ons dochtertje. Er wachten mij nog heftige tijden maar ik voel mij krachtiger nu ik bij mijn besluit blijf. Ik heb al veel gehad aan jouw blog. Jij helpt op die manier ook veel mensen. Dankjewel hiervoor. Lieve groeten, I.

R. neemt contact op Facebook

Slachtoffers worden daders. Wit wordt zwart. Goed wordt kwaad. Deze tekst uw Facebook heeft me ertoe aangezet om contact te nemen met u, niet in verband met politiek maar in verband met narcisme

Afscheid nemen van een narcist.

Wij hadden al die tijd een zelfstandig bankfiliaal, heb de laatste 15 jaar dit samen met de bediende gerund omdat hij niet meer kon/ wilde meewerken Na het overlijden, heb ik nog een jaar verder gewerkt en toen de zaak overgelaten en deeltijds in ons kantoor als loontrekkende gewerkt. De therapie en wat ik doorgestuurd kreeg van S. ( afscheid nemen van een narcist) doen me inzien wat ik doormaakte en nu nog de gevolgen van draag Groeten I.

Jessica aanbeveling

Goedemiddag,
Lees veel van u artikelen en dit helpt me erg om weg te blijven, ben nu 1 jaar bij mijn narcistische ex weg en tijdelijk in een blijf van mijn lijf huis gezeten… ik denk dat ik op de schaal die u in dit bericht voor hield op 5 zit. Ben dus 50% mezelf en 50% niet. Ook blijf ik helaas nog wel erg veel bezig met het hoe en waarom en lukt het me nog niet om het helemaal los te laten omdat ik bang ben dat zolang ik het niet snap ik er weer in kan trappen. Zou graag nog willen leren hoe ik in mijn eigen licht kan staan en niet meer achterom kijk en hem op een stoffige plank ergens onderin een hoekje kan achter me laten ipv dat hij nog vaak in mijn gedachten en gepieker is.

Ik wil u danken dat u alle informatie deelt en soms ook een persoonlijk teintje deelt, u helpt vele mensen die diep gewond zijn door de ervaring met een narcist.

Met vriendelijke groet,
Jessica.

S. aanbeveling

Ik wil u even bedanken voor alle info en steun tot zo ver. We zijn er nog lang niet MAAR het juiste gaat nu eindelijk gebeuren. Ik ben u dankbaar. Fijne avond met vriendelijke groet S. 29 januari 2018

Ik zal zeker al jouw info aan  zus doorgeven en samen met haar bekijken. P.

28 januari 2018

Trea : 2 januari 2018 :

Geweldig Johan! Wat kan jij dit grote probleem goed beschrijven! Ik zou het zo graag door willen sturen naar mijn 2 narcisten (vader en zus). Maar helaas. Ze pikken het niet op en het gevolg is een nog grotere oorlog. Wel kan ik het voor een goed begrip bij mijn vrienden over de hel waarin ik zit met mijn narcisten naar hen doorsturen. Heel veel dank voor je steun!

S.T : 24 december 2017

Dankjewel Johan voor al je inspanningen om het narcistisch gedrag beter te kunnen begrijpen. Met name ook je items over de verbazing die slachtoffers hebben over de mate waarin narcisten in staat zijn, zonder zelf schuld te hebben, omstanders, buren, vrienden en zelfs familie tegen je op te zetten. De wijze waarop narcisten jou onder druk zetten, zou eigenlijk opgenomen moeten worden in het recht. De schade die ze jou maar ook hun eigen kinderen aanrichten zou grondig onderzocht moeten worden op basis van een duidelijke wet. Nogmaals heel veel dank. Ik heb veel aan wat je schrijft.

 

Wens je ook een aanbeveling te doen schrijf dan naar Contact VKoN, ik vermeld dan uw initialen en de datum van ontvangst. Waarvoor Dank .

C. V. 18 december 2017

Dag Johan, ik wou je vragen hoe ik je kan bedanken voor de chats, die me echt steunden toen ik het nodig had…Ik wil u en je geliefden alvast fijne feesten toewensen! C.V.

 

M.J 17 december 2017

Hi lieve Johan, dank je 🙏! Ik zit in een volgende fase 🤨 en volg al je nieuwsitems nauw op 🌟!! It’s so good to have you 🙏🙏😇!!!

 

S. H. 15 december 2017

Dank je om het in mijn hoofd te maken. Voel me nu al wat beter !

 

D. S. 21 december 2017

Bedankt. Ik heb al veel hulp gehad aan je teksten. Door ze steeds te lezen herken ik veel in mezelf en ook vooral van J. En zo heb ik de sterkte om hem niet meer in mijn leven toe te laten.

P. A. 21 december 2017

Dank je wel Johan. Ik heb al veel gehad aan uw teksten allemaal. Uw teksten zijn zeer verhelderend om te lezen. Ik kan echter je teksten niet ‘liken’, ik moet nog opletten. Mijn partner is zo 😓. Ik hoop er ooit uit te komen.

I. V. 20 december 2017

Supertof. Bedankt Johan. Kan het wel gebruiken. Alles ok met jullie? Heb veel aan je blogs…

M.T. 20 december 2017

Beste Johan, ik las net je artikel: niet meer vallen voor narcisten. WOW, wat je beschrijft! (Ikzelf heb jaren geleden een korte relatie gekend maar ben gelukkig snel ontsnapt aan zijn dans.) Ik zie dat je coaching geeft en zou graag je hulp inroepen.

L.H. 19 december 2017

Bij toeval op je naam gestuit bij zoekverkeer ivm narcisme. Nog maar net je blogs beginnen lezen, toch nu al grote dank en respect voor je vele uren schrijfwerk en leerrijke boodschappen. Lies

A. S. 3 november 2017

Beste, ik las je artikel en herken er zoveel in… Ben al maanden in de ban van iemand die zoveel kenmerken vertoont. We (zijn familie en ik)zijn er gewoon niet uit of het daadwerkelijk een narcist is of dat hij zo reageert owv druggebruik, misbruik ooit, laag zelfbeeld… Het is alleszins enorm moeilijk voor ons allemaal. Zeker zonder antwoorden…

S.A. 20 november 2017

Deze info komt 7 jaar te laat voor mij. Uw laatste bericht zo waar en dan nog netjes geformuleerd. Want deze berichten halen oud zeer boven. Wat ik weggestopt had. Dacht ook scheiden en vrienden blijven… En daar kreeg ik de eerste lijfelijke klappen.

A.C. 15 september 2017

Nog es bedankt voor de mooie teksten die jij regelmatig post , zijn doordenkertjes en ik geniet er elke keer van.

I. H. 5 november 2017

Dag Johan, ik geloof dat ik juist op het goede moment jouw artikelen heb ontvangen op Facebook. Ik herken zoveel van mijn partner erin.

L. S.  15 november 2017

Ben je heel dankbaar voor je hulp! Net op tijd……ook door diezelfde vriendin getipt.
Ze las jouw artikel en stuurde mij de link door namelijk

M.S. 8 november 2017

Hallo Johan
Ik las al veel over NPS, zo goed als alles wat er over te vinden is, maar vandaag stootte ik op iets interessants…
Namelijk in je blog vond ik dat narcisten geen FEITEN kennen…
Alleen interpretaties…
Dat klopt…

 

 A. B. 24 november 2017

Intussen heb ik al veel gehad aan de coaching. Gisteren was ik nog bezig met F. hoeveel kracht, deugd en effect uw coaching op mij gehad heeft.