sociale media gif

Haat is geen kracht, het is zwakheid!

Ik heb de afgelopen weken overal in sociale media zoveel haat gezien en wat me nog steeds doet grijnzen van afkeer is dat 80% van de mensen die op sociale media gif spuwen alsof ze stoere jongens en meisjes zijn een fake-account hebben, wat bewijst dat ze regelrechte angst hebben, maar wel met modder gooien, maar bang zijn om modder te ontvangen.

Geschatte leestijd: 1 minuut

@narcismeHelp

Haat is zo zwak.

Je houdt niemand voor de gek met je valse profielfoto en je privéaccount.Lafaards verliezen altijd in geschiedenisboeken (dus op lange termijn).Ik sta achter BlackLivesMatter. Ik ben anti-racist. Racisme moet stoppen. Het schaamteloos niet-blanken tot doel maken moet stoppen.Als jij het daar niet mee eens bent hoop ik dat je uit mijn buurt blijft.Laten we de haat en het geweld verslaan. Laten we van elkaar leren, en samen praten om oplossingen te bedenken.

You may also like...

Geef een reactie, vraag of antwoord. Dank je wel!