Schrikbarend perfecte voorbeelden van narcistisch gedrag.- VKoN

Schrikbarend perfecte voorbeelden van narcistisch gedrag

Hoewel ieder van ons omringd is door een paar narcisten, komen we nauwelijks iets te weten over deze medische aandoening die al eeuwen bestaat.

Deze wereld is gevuld met narcisten die zich God of de Hoge Autoriteit wanen. We kennen allemaal een dergelijke individuen die hoge dunk van zichzelf hebben.

Narcisten  geloven bovendien dat ze niets fout kunnen doen tegengekomen. Ze geven niet om de gevoelens van anderen noch denken ze er over na.

Als je toevallig iemand met deze natuur weet, dan is hij / zij waarschijnlijk een narcist.

Er wordt gezegd dat narcisten leven in de wereld van hun eigen. Dat ze zelden de zorg over andere mensen op zich nemen.

Het enige dat belangrijk voor hen is: geld, macht, en dure onderdelen. Door al deze  materialistische wensen maakt het dat ze verder lijden aan een chronische ziekte die bekend staat als narcistische persoonlijkheidsstoornis.

Deze persoonlijkheidsstoornis wordt gedefinieerd als een geloof in een patroon van grootheidswaan. Daarbij komt nog een overweldigende behoefte aan bewondering en een compleet gebrek aan empathie voor anderen.

Mensen met deze aandoening geloven dat ze in het middelpunt van het universum staan voor iedereen. Ze denken dat zij onmisbaar zijn voor het voortbestaan van het menselijk leven.

Narcisten zijn eigenwijs, manipulatief en zelfingenomen.

De meesten van hen hebben de neiging om een hoge zelfwaardering hebben, maar narcisme moet niet worden verward als een synoniem voor het gevoel van eigenwaarde.

Mensen met een hoge zelfwaardering zijn vaak bescheiden. Narcisten daarentegen komen helemaal over als met een super-vertrouwen, maar diep van binnen zijn ze zeer onzeker.

Eigenschappen van Narcistische gedrag.

De kenmerken hieronder gegeven zijn perfecte voorbeelden van hoe een narcistische persoon zich gedraagt.

Vandaag heeft bijna iedereen gehoord over ‘narcisme’ of ‘narcisten’. Velen vragen zich dan ook af hoe zulke mensen zich gedragen.

Narcisten zijn vaak charmant en spelen een uitstekende mind games.

Narcisten zullen proberen iedereen hun overdreven gevoel van eigendunk te tonen door te praten over problemen in het leven, familie en werk in het algemeen.

Ze reageren vaak alsof er niemand anders op aarde bestaat.

Hoe verkeerd ze ook zijn, ze hebben in hun ogen alleen Gods werk gedaan.

Ze maken altijd de zorgen over alle ontberingen die ze hebben gekend, en zijn de enige reden voor het voortbestaan ​​van hun familie.

Zulke mensen waarderen nooit de bijdragen van anderen en klagen vaak over hun eigen pech.

De meeste dingen die door hen worden gezegd zijn niet waar. Elke pijn en klacht die ze maken is sterk overdreven.

Ze zijn vaak bezig met eigen fantasieën en cultiveren ze, om te leven in hun eigen wereld waar ze de hoogste autoriteit zijn met onbeperkte macht, rijkdom en geluk.

Dit droomleven is behoorlijk ongezond omdat ze soms het besef van realiteit en fictie verliezen en vaak dingen en mensen zien die nergens te zien zijn.

Een narcist leeft van bewondering van anderen.

Ze willen altijd lof, complimenten, eerbied en uitingen van afgunst.

Ze horen graag dat alles wat ze doen gelijk en beter is dan wat iemand anders kan doen.

Deze ‘ik-houding is zeer gevaarlijk, omdat het het persoonlijke en professionele leven van het individu en de mensen om hen heen beïnvloedt.

Langzaam beginnen mensen de leugens en het verraad te beseffen en alles stort in elkaar.

Deze persoonlijkheidsstoornis zorgt ervoor dat narcisten geloven dat iedereen die niet superieur of rijk is, niet verdient te leven.

Ze vertonen een zeer vijandige houding tegenover mensen met een lagere economische en sociale achtergrond dan zij.

Om de bovenstaande verklaring in eenvoudige bewoordingen uit te leggen – narcisten geloven dat gemiddelde en middenklasse mensen naar de maan moeten worden vervoerd en dat ze geen plaats op aarde hebben.

Ze verwachten dat hun wensen of speciale behandeling automatisch worden nageleefd, waar ze ook gaan.

Ze zouden altijd eerst overal naartoe kunnen gaan, en dan zouden anderen moeten volgen.

Narcisten reageren met frustratie en woede wanneer ze niet krijgen wat ze willen.

Ze kunnen verbaal of zelfs fysiek gewelddadig worden als iemand hun autoriteit in twijfel trekt.

Ze hebben een constant gevoel in hun hart dat elk verkeerd ding dat ze hebben gedaan kan worden vergeven en vergeten.

Cognitieve gedragstherapie.

Hoewel veel mensen zeggen dat narcisme niet te genezen is, kunnen de effecten worden geminimaliseerd door het ondergaan van cognitieve gedragstherapie en groepstherapie sessies.

Dergelijke persoonlijkheidsstoornissen zijn moeilijk te genezen en therapie kan tijd in beslag nemen om resultaten te laten zien.

Het beste wat een patiënt kan doen is om de moed niet te verliezen en zich blijven richten op het doel van het steeds beter worden.

Het opleiden van jezelf over deze aandoening helpt ook.  Als de patiënt zijn situatie begrijpt, helpt het ook om vooruitgang te boeken.

Aanverwante teksten.

Denk wat je wilt, doe wat je droomt Op weg naar een waardevol leven.

Voor Dummies – Cognitieve gedragstherapie op het werk voor dummies.

Mindfulness.

Vechten voor je scheiding, schipbreuk geslaagd een aanpak voor postrelationele rouw.

Je wordt weer gelukkig. Positief scheiden. Zet je leven weer op de rit.

De eerste 100 weken na je scheiding openhartig, aangrijpend en herkenbaar: 21 vrouwen vertellen

Op eigen kracht scheiden en de kunst van een gelukkig(er) leven.

Gefeliciteerd met je echtscheiding in 7 stappen weer stralen.

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’. 

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Melanie Tonia Evans is een relatie expert rond narcisme.

Ze weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen. Schrijf in voor haar gratis workshop:http://bit.ly/MelanieMarch18

Related Post
Share
Leave a Comment

Bekijk commentaren

 • Hallo Johan. Je schrijft ' ze vertonen een zeer vijandige houding tegenover mensen met een lagere economische en sociale achtergrond dan narcisten'.

  Ik vraag me af of juist narcisten zich ook graag inzetten voor zwakkere mensen. Bijvoorbeeld autisten. Dit om te laten zien hoe geweldig zorgzaam ze wel niet zijn. ZIJ komen op voor de zwakkeren in de samenleving. Doel: kijk eens hoe goed en zorgzaam ik ben. Daar kan jij nog wat van leren. Ik narcistisch? Hoezo? Subdoel: de zwakkere persoon waar de narcist zo behulpzaam voor is keert zich tegen de mensen met oprechte bedoelingen en gezond verstand.

  Dit doet mijn narcist. ZIJ stort zich op zwakke, gemakkelijke personen om haar narcisme te verdoezelen en jou de mond te snoeren. Ik zie met lede ogen aan hoe deze zwakkere personen worden misleid door de narcist om uiteindelijjk nog wanhopiger te eindigen in hun ellende. Vooral autisten voelen zich geweldig bij de 'zorg en aandacht' die ze van de narcist krijgen. Uiteindelijk is de narcist klaar met ze en laat deze mensen in totale ontreddering achter! Griezelig!

Recent Posts

 • complex trauma
 • English
 • online training
 • Recent

Why are toxic relationships so painful to become narcissistic free?

Do you have someone in your life who you want to love, get along with and care about, yet …… Read More

 • Begrippen Narcisme
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent

Beschrijvingen van ocpd en persoonlijkheidsstoornis kenmerken.

Obsessief-compulsieve persoonlijkheidsstoornis (OCPD). Obsessieve compulsieve persoonlijkheidsstoornis (OCPD) wordt gekenmerkt door een inflexibele naleving van regels of systemen of een affiniteit… Read More

 • afkicken van de narcist
 • complex trauma
 • narcissist
 • online training
 • Recent
 • zelfgenezing

Toxic Relationship Expert Reveals knowledge of narcissism

Do you have someone in your life, who you want to love, get along with and care about, yet …… Read More

%%footer%%