Scheiding van een narcist: audio – podcast

Vandaag gaan we heel diep in gaan op het onderwerp scheiding van een narcist. Zorg ervoor dat je je complete aandacht kunt vestigen,  dat je comfortabel zit om  te luisteren.

Maak dat je iets bij de hand hebt om uw eigen reacties te noteren en natuurlijk ook iets om te drinken.  Heb je de gepaste kledij aan hebt om je comfortabel te voelen?  Zorg er voor dat je niet kunt gestoord worden.  En wees bij ons.

Hieronder vind je een selectie van audio’s over scheiding een narcist.

Voorbereiden voor het scheiden van een narcist

Maak kopieën (of maak foto’s) van alle middelen en belangrijke documenten.

Op die manier heeft u een bewijs wanneer activa na uw dossier op permanente vakanties naar exotische offshore-locaties ‘vermist’ raken.

Hier is een korte lijst van wat u moet documenteren:

Bankrekeningen

Documenten met betrekking tot onroerend goed

Hypotheken en kredietlijnen

Recente loonstrookjes

Belastingaangiften – afgelopen 3 jaar

Verzekeringsdocumentatie

Voertuigregistraties / titel Waardevol antiek / kunst / juwelenbelegging Rekeningen

Pensioenrekeningen

Geboorteakten, huwelijksakte, Paspoort

Maak dat je voldoende geld opzij hebt!

Open uw geheime rekening bij een volledig willekeurige bank, die u geen van beiden eerder hebt gebruikt.

U kunt instellen dat het account weinig communicatie heeft of u kunt het instellen met een geheim e-mailadres. Krijg niet eens een pinautomaat of cheques, te riskant. Vult deze account hier en daar een beetje, langzaam aan met wat geld maar consistent, elk beetje klopt.

Verkoop sieraden en luxe geschenken als dat moet. Ik raad dit met name aan voor degenen die thuis blijven en voor alle inkomsten volledig afhankelijk zijn van hun echtgenoot.

Je hebt dit fonds nodig wanneer je controlerende, narcistische echtgenoot shit wordt en probeert je uit te ‘roken’ door het geld af te snijden.

En maak je geen zorgen, je kunt niet beschuldigd worden van stelen. Vertel uw advocaat gewoon hoeveel u heeft gereserveerd en het kan worden behandeld als gemeenschappelijk eigendom bij het verdelen van activa.

Zie het als lenen. Bovendien heb je houders nodig voor advocaten en andere echtscheidingsprofessionals, zoals een echtscheidingsanalist, die ik ook ten zeerste aanbeveel!

Versterk jezelf!

Opkomen tegen je narcistische aanstaande ex-echtgenoot is een dagelijkse strijd en het eist een grote tol. Om kalm en stabiel te blijven, in het belang van jezelf en je geliefden, wees extra aardig voor jezelf.

Ik heb alles gedaan, van yoga, reiki en dagelijkse meditatie. Als je nog nooit eerder hebt bemiddeld, is NU het moment om te beginnen. De woorden en daden van een narcist kunnen de mensen op hun pad naar zelfverheerlijking en aanspraak blijvende schade toebrengen.

Laat ze je niet naar beneden halen. Wees veerkrachtig en begrijp dat hun woorden slechts ruis zijn. Het zijn verdrietige en gestoorde wezens die veel werk aan zichzelf moeten doen, zelfs meer dan jij – hun doelwit slachtoffer.

Je verdient die behandeling niet

Hoewel u zich misschien slachtoffer voelt, is het belangrijk om te weten dat u nooit de schadelijke en beledigende behandeling verdiende die narcisten hebben uitgedeeld.

Het is normaal om je af te vragen hoe de charmante prins die je met liefde, genegenheid, geschenken en bewondering heeft gebombardeerd tijdens zijn ‘hofmakerij’-fase, dit samenzwerende, bedrieglijke monster is geworden waarmee je bent getrouwd?

Terugkijkend waren er vanaf het begin zeker rode vlaggen, maar die waren destijds niet overduidelijk. De slechtste schurken adverteren zelden hun kwaadwilligheid, de ‘goede’ zullen onopgemerkt blijven tot soms het te laat is, en je bent te diep – d.w.z. getrouwd met één.

Boeken over scheiden van een narcist

foto cover boek Hoe overleef je een liefdesaffaire

Onmogelijke liefdes openhartige verhalen van minnaressen, getrouwde mannen en bedrogen echtgenotes

kind en echtscheiding een ontwikkelingspsychologisch onderzoek

cover boek vechten voor je scheiding

foto cover boek aan alle gescheiden ouders

De eerste 100 weken na je scheiding openhartig, aangrijpend en herkenbaar: 21 vrouwen vertellen

Scheiden van een narcist

Naar deze audio’s over scheiden van een narcist kunt U ook luisteren.

Kijk eens goed in jezelf.

Vaak is het slachtoffer van een narcist vatbaar voor een mentaliteit die lijkt deze giftige relaties uit te nodigen.

Het slachtoffer van een narcist kan één of alle van deze drie kenmerken hebben: hyperactieve gehechtheid, de intense behoefte om te behagen en is een harde zelfkritiek.

Het genezingsproces is de oplossing voor deze gebreken.

Narcisten zijn als haaien die bloed in het water ruiken.

Ze zoeken slachtoffers op waar ze gemakkelijk hun tanden in kunnen zetten. Doe het zelfwerk om ervoor te zorgen dat u nooit meer ten prooi valt aan een narcist.

Misschien hebben ze je op de lange termijn een plezier gedaan. Levenservaringen, zelfs verschrikkelijke, dwingen ons om belangrijke lessen te leren en te groeien.

Werk door de ervaring en je zult er een beter, dieper en wijzer persoon uitkomen. In zekere zin kun je je nachtmerrieverleden bedanken voor een betere toekomst – een narcistische vrije toekomst.

Audio narcisme.blog VKoN

Ouderschap en Narcisme: Audio Podcast scheiding van een narcist.

Deel zoveel mogelijk details  over jouw ervaring met narcisme en vooral over jouw inspanningen voor herstel als je kunt in de commentaren.

Per dag komen hier meer dan 1000 mooie zielen langs voor inzicht en inspiratie om oa. aan hun kinderen te opvoeding te geven die ze nodig hebben ondanks de narcist.

Je verhaal is misschien precies wat iemand nodig heeft om dingen vanuit een nieuw perspectief te bekijken.

Belangrijk: deel uw gedachten en ideeën rechtstreeks in de reacties. Links naar andere berichten, video’s, enz. kunnen worden verwijderd.

Heel erg bedankt voor het luisteren, lezen en kijken. Ook heel erg bedankt voor het delen en aanmoedigen van deze gemeenschap met je eigen unieke stem.

Blijf je droom najagen, want de wereld heeft echt dat speciale geschenk nodig dat alleen jij hebt.

Met veel liefde,

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is Annemie-en-Johan-met-Milan-in-Amelscheid-forest-1_tiny-1080x720.jpg

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’.

Links over scheiden van een narcist

Kennismaking met scheidingsadvocaat Rebecca Zung

Bereid je voor op een scheiding van een narcist. Deel 2

De rol van kinderen in een scheiding van een narcist.

Hoe Praten met kinderen over persoonlijkheidsstoornissen. Deel 2

Geef een reactie, vraag of antwoord.