Het roofdier: met de narcistische man geheimen delen. +video

Het roofdier: met de narcistische man geheimen delen. +video

Valse vriendschap!

Het woord ‘verzorging’ is meestal van toepassing op het fixeren van het haar en het aanbrengen van wat make-up. Maar in dit geval betekent dit dat de narcist zich positioneert om jou op te lichten en dit door er voor te zorgen dat jij geheimen met hem gaat delen.

Als het roofdier een man is, houdt dit in dat hij je beter wil leren kennen door een valse vriendschap op te bouwen. Hij zal doen alsof hij veel intieme geheimen met je deelt.

Eigenlijk maakt een deel van wat hij je vertelt, je een beetje ongemakkelijk, omdat het lijkt alsof hij te veel te snel onthult.

Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

De snelheid is hier een punt.

Maar maak je geen zorgen. Hij weet niets te zeggen dat je ooit zou kunnen gebruiken als hefboom tegen hem. Daar is hij toch iets te doortrapt voor. De meesten van ons zijn echter gesocialiseerd om te antwoorden in wederzijdse zin in ons gesprek.

Als iemand iets zegt, reageren we meestal.
Een kwaadaardige narcist zal je lokken om te reageren.
Hij deelt enkele van zijn geheimen in de hoop dat jij de jouw geheimen gaat delen.

Dit is een tactiek die vaak werkt, omdat hij je ook gerichte vragen kan stellen en je aanstaart, terwijl hij wacht op een antwoord zodat jij geheimen gaat delen.

Om de onhandigheid die hierdoor ontstaat tegen te gaan, zou je je lef kunnen verliezen en jij je echte geheimen vertellen.

geheimen delen
Handbook Narcissism Recovery

Narcistische mannen lijken in staat om langduriger oogcontact te onderhouden dan de rest van de bevolking.

Sommige mensen noemen dit de ‘roofzuchtige blik’. In zo’n situatie met een narcist ga je jezelf op de eerste plaats dienen te stellen en aan je veerkracht moeten werken.

Heb je vragen, commentaar of suggesties. Ik antwoord graag.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Ik herinner je er aan om je te abonneren op mijn YouTubekanaal hieronder als je dat nog niet hebt gedaan, en mijn video’s ook te delen met andere mensen waarvan je denkt dat ze door hen kunnen worden geholpen. Ik zou dat erg op prijs stellen omdat het helpt om deze missie te verspreiden – dat we echt kunnen genezen van narcistisch misbruik op ongelooflijk krachtige manieren en in bij veel mensen door het gebruik van zelfgenezingstools.

Steun elkaar in de commentaren!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

knop voor alle groeitaken

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees