Categorieën
Communicatie met de narcist Recent video

Het roofdier: met de narcistische man geheimen delen. video

Valse vriendschap!

Het woord ‘verzorging’ is meestal van toepassing op het fixeren van het haar en het aanbrengen van wat make-up. Maar in dit geval betekent dit dat de narcist zich positioneert om jou op te lichten en dit door er voor te zorgen dat jij geheimen met hem gaat delen.

Als het roofdier een man is, houdt dit in dat hij je beter wil leren kennen door een valse vriendschap op te bouwen. Hij zal doen alsof hij veel intieme geheimen met je deelt.

Eigenlijk maakt een deel van wat hij je vertelt, je een beetje ongemakkelijk, omdat het lijkt alsof hij te veel te snel onthult.

https://videos.files.wordpress.com/W5DN3J4B/het-roofdier-met-de-narcistische-man-geheimen-delen.mp4
Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

De snelheid is hier een punt.

Maar maak je geen zorgen. Hij weet niets te zeggen dat je ooit zou kunnen gebruiken als hefboom tegen hem. Daar is hij toch iets te doortrapt voor. De meesten van ons zijn echter gesocialiseerd om te antwoorden in wederzijdse zin in ons gesprek.

Als iemand iets zegt, reageren we meestal.
Een kwaadaardige narcist zal je lokken om te reageren.
Hij deelt enkele van zijn geheimen in de hoop dat jij de jouw geheimen gaat delen.

Dit is een tactiek die vaak werkt, omdat hij je ook gerichte vragen kan stellen en je aanstaart terwijl hij wacht op een antwoord zodat jij geheimen gaat delen.

Om de onhandigheid die hierdoor ontstaat tegen te gaan, zou je je lef kunnen verliezen en jij je echte geheimen vertellen.

Narcistische mannen lijken in staat om langduriger oogcontact te onderhouden dan de rest van de bevolking.

Sommige mensen noemen dit de ‘roofzuchtige blik’. In zo’n situatie met een narcist ga je jezelf op de eerste plaats dienen te stellen en aan je veerkracht moeten werken.

Heb je vragen, commentaar of suggesties. Ik antwoord graag.

Vriendschap met een vriendin van een narcist is complex. Deel 2b

Vriendschap met vriendin van een narcist is complex. Deel 2a

Vier soorten vrienden waaraan elke leidinggevende behoefte heeft.

Hoe ons verbinden met onszelf? De lichaam-ziel connectie. Deel 1b

Trauma en traumazorg in Europa

Vriendschap met een vriendin van een narcist is complex. Deel 1

Ik herinner je er aan om je te abonneren op mijn YouTubekanaal hieronder als je dat nog niet hebt gedaan, en mijn video’s ook te delen met andere mensen waarvan je denkt dat ze door hen kunnen worden geholpen. Ik zou dat erg op prijs stellen omdat het helpt om deze missie te verspreiden – dat we echt kunnen genezen van narcistisch misbruik op ongelooflijk krachtige manieren en in bij veel mensen door het gebruik van zelfgenezingstools.

Voeg hieronder een reactie toe! Reactie annuleren