Spirituele en emotionele ontwikkeling verandert jouw wereld.

Persoonlijke spirituele en emotionele ontwikkeling veranderde mijn hele leven.

Dat omvatte de Wet van Aantrekking, Norman Vincent Peale positief denken. Voor mijn spirituele ontwikkeling had ook Lytta Basset in medeleven, Dietrich Bonhoeffer en de theologie René Girard over antropologie een grote invloed op me. Oughourlian  zorgde dan voor een veranderde visie over psychologie en Ramachandran over spiegelneuronen.

Ik heb veel geleerd over neuro-linguïstisch programmeren van Bandler. Hypnose interesseerde me dankzij Milton Erickson. Channeling van

Vanwege de positieve intenties die ontstonden, heb ik daarom een gelukkige relatie gezocht. Ik vond mijn toekomstige vrouw. Ik weet niet of het de wet van aantrekkingskracht was, of dat het mijn gebeden ’s nachts waren. Maar na 10 tallen jaren leerde ik opnieuw Annemie kennen. Ik wist meteen dat het iets bijzonders was.

Mijn baas vroeg me of ik misschien Jezus was toen ik hem vertelde dat ik bij haar zou gaan wonen.

Sommige mensen zullen mij tot op de dag van vandaag nog steeds “een beetje gek” noemen als ik zeg dat ik geloof dat we allemaal spirituele wezens zijn die een menselijke ervaring hebben. Abraham Hicks en  Bashar fascineerde me.

Toen ik voor de eerste keer in 2009 naar “The Secret” keek, voelde ik een complete echo in mijn kern. Het was een algemene “waarheid” waar ik mijn hele leven op had gewacht.

Deze post is nog niet voorbij, maar misschien ben je geïnteresseerd in:

 

Waar eindigt mijn identiteit en begint uw identiteit? Projectie.

Christelijke spiritualiteit en geloof in jezelf.

Ik denk dat we allemaal verbonden zijn zoals we allemaal verbonden zijn met de bron. Blijkbaar had Einstein gelijk toen hij tijd en ruimte een golf noemde. Nu is dit wetenschappelijk geverifieerd. Ik geloof ook dat water een geheugen heeft.

En ik denk nog steeds dat alles energie is, en wanneer we sterven, de energie die het lichaam verlaat gestuurd wordt in het universum, zodat we een relatie kunnen hebben met de overledene.

Maar evengoed zijn de woorden van een schrijver macht en energie, zodat we een relatie met hem kunnen hebben ook na de dood van de auteur.

Het was raar toen de telefoon rinkelde een nacht nadat mijn moeder stierf, ’s nachts klonk, en het was vreemd dat die reactie over de telefoon klonk toen ik met mijn vrouw sprak over haar geliefde vader in de weken na zijn dood.

Het was raar toen een kaars het beeld van mijn vader in vlammen bereikte een week na de begrafenis, en ik  wakker werd.

Drie dagen lang was het raar toen mijn google-analyse gek werd toen mijn moeder stierf en wel tienvoudig het dagelijkse bereik aangaf.

Maar ik ben niet de enige die over verboden kennis en onverklaarde verschijnselen heeft gelezen.

Liefs xx

Lees meer over transformatie.

 

Self – Hypnotic article to improve.

 

Star Wars Episode 8: The Last Jedi.

Na haar eerste stappen in de Jedi wereld gezet te hebben, vergezelt Rey Luke Skywalker op een avontuur met Leia, Finn en Poe om de mysteries van de Force en geheimen uit het verleden te achterhalen

 

Onze Spirituele kernwaarden voor gemeenschapsvorming

Star Wars Episode 7: The Force Awakens.

Wanneer Kylo Ren en de sinistere First Order uit de as van het Keizerrijk herrijzen, is Luke Skywalker vermist terwijl het sterrenstelsel hem het hardst nodig heeft. Het is aan Rey, een wrakverzamelaar uit de woestijn, en Finn, een voormalig Stormtrooper, om de krachten te bundelen met Han Solo en Chewbacca in een wanhopige zoektocht naar de enige hoop om vrede te brengen in het sterrenstelsel.

Solo A Star Wars-verhaal De officiële gids Een Star Wars-verhaal De officiële gids.

This essential visual guide to Solo: A Star Wars Story explores the world of young Han Solo in unparalleled detail. An authoritative companion to the latest Star Wars movie, Solo: A Star Wars Story The Official Guide features the fascinating planets, vehicles, and aliens that Han Solo encounters on his early adventures. Explore key characters, locations and props in captivating detail with extensive production photography and see the iconic Millennium Falcon as it’s never been seen before, in an exclusive cross-section artwork by Richard Chasemore.

Star Wars: Book of Sith Secrets from the Dark Side.

De Sith bestaan ​​al eeuwenlang in de Melkweg, op de loer, wachtend op hun kans om de macht te grijpen. Toen verschillende Sith Lords tevoorschijn kwamen en aan de macht kwamen, legden ze hun gedachten, heldendaden en complotten vast voor Sith-controle over de melkweg. Toen ze vielen, verdween hun kennis voor altijd. Of zo leek het ..

In de loop van de jaren werden deze geschriften doorgegeven aan veel Sith en Jedi, die hun opmerkingen aan de pagina’s toevoegden. In zijn zoektocht naar overheersing traceerde Darth Sidious wat er nog over was van vijf belangrijke Sith-teksten geschreven door zijn machtigste voorgangers.

Vervolgens, voortbouwend op de kennis binnen de gecompileerde pagina’s, schreef hij een zesde tekst – zijn eigen manifest. Samen werpen deze documenten licht op de filosofie, prestaties en mislukkingen van de Sith Order. Jarenlang bleef deze verzameling verborgen, en bestond deze alleen als legende. Maar nu kunnen allen die verzocht worden het Boek van Sith ontsluiten en in de duistere kant duiken.

Van de makers van The Jedi Path, samen met Lucasfilm, onthult Book of Sith het mysterie en de waanzin van de duistere kant – en introduceerde ze nieuwe personages, geschiedenis en sinistere inzichten in wat het betekent om een ​​Sith Master te zijn.

Herstelde donkere zijteksten:

  • Een kroniek van Sorzus Syn van haar ontmoetingen met Sith Purebloods, verkenningen in de alchemie en de grondslagen van de Sith Order.
  • Een oorlogsdagboek dat Darth Malgus tijdens de Grote Galactische Oorlog bijhield, waarin oorlogsmethoden en de campagnes van het Sith-leger werden beschreven.
  • Een bronnenboek van Darth Bane dat het idee en de filosofie achter de Rule of Two beschrijft, evenals de training die vereist is voor een Sith.
  • Een instructieboek van Mother Talzin waarin het gebruik door de Nightsisters van de duistere kant en hun rol als duistere huurlingen in de melkweg wordt verkend.
  • Een wetenschappelijk tijdschrift van Darth Plagueis met aantekeningen over zijn experimenten met en manipulatie van de Force.
  • Darth Sidious’s manifest over de filosofie en politieke manipulatie die zijn machtsstijging kenmerkte en zijn rijk vestigde.

Degenen die hun opmerkingen hebben toegevoegd: Darth Sidious, Darth Vader, Asajj Ventress, Yoda, Mace Windu, Quinlan Vos en Luke Skywalker.

Het goede nieuws van Star Wars.

Geleide meditaties om te kunnen ontspannen

 

Films die persoonlijkheidsstoorniseigenschappen weergeven.

 

René Girard has already been compared to several influential thinkers.

Everything you need to know about narcissism.

 

Bloody violence founding origins of René Girard.

Laat een reactie, vraag of antwoord achter.