Emotionele ontwikkeling en spiritualiteit verandert jouw wereld.

Persoonlijke spirituele en emotionele ontwikkeling veranderde mijn hele leven.

Dat omvatte de Wet van Aantrekking, Norman Vincent Peale positief denken. Voor mijn spirituele ontwikkeling had ook Lytta Basset in medeleven, Dietrich Bonhoeffer en de theologie René Girard over antropologie een grote invloed op mijn emotionele ontwikkeling.

Oughourlian  zorgde dan voor een veranderde visie over psychologie en Ramachandran over spiegelneuronen. Spiegelneuronen zijn enorm belangrijk voor de emotionele ontwikkeling.

Ik heb veel geleerd over neuro-linguïstisch programmeren van Bandler. Hypnose interesseerde me dankzij Milton Erickson.

Vanwege de positieve intenties die ontstonden, heb ik daarom een gelukkige relatie gezocht. Ik vond mijn toekomstige vrouw. Ik weet niet of het de wet van aantrekkingskracht was, of dat het mijn gebeden ‘s nachts waren. Maar na 10 tallen jaren leerde ik opnieuw Annemie kennen. Ik wist meteen dat het iets bijzonders was.

Herken de boosaardige narcistische trekjes (en in uzelf).

Mijn baas vroeg me of ik misschien Jezus was toen ik hem vertelde dat ik bij haar zou gaan wonen.

Sommige mensen zullen mij tot op de dag van vandaag nog steeds “een beetje gek” noemen. Ik blijf het echter zeggen dat ik geloof dat we allemaal spirituele wezens zijn die een menselijke ervaring hebben. Abraham Hicks en Bashar fascineerde me.

Toen ik voor de eerste keer in 2009 naar “The Secret” keek, voelde ik een complete echo in mijn kern. Het was een algemene “waarheid” waar ik mijn hele leven op had gewacht, maar de emotionele ontwikkeling stopte daar niet.

Emotionele ontwikkeling, Christelijke spiritualiteit en geloof in jezelf.

Ik denk dat we allemaal verbonden zijn zoals we allemaal verbonden zijn met de bron. Blijkbaar had Einstein gelijk toen hij tijd en ruimte een golf noemde. Nu is dit wetenschappelijk geverifieerd. Ik geloof ook dat water een geheugen heeft.

En ik denk nog steeds dat alles energie is. Wanneer we sterven wordt de energie die het lichaam verlaat gestuurd in het universum. We kunnen een relatie hebben met de overledene. Je dient echter die energie te kunnen aanvoelen. Dat is geen kwaliteit die iedereen heeft.

Maar evengoed zijn de woorden van een schrijver in een boek macht en energie. Door die woorden te lezen kunnen we een relatie met hem hebben ook na de dood van de auteur.

Bereid je voor op een scheiding van een narcist DL2

Het was raar toen de telefoon rinkelde een nacht nadat mijn moeder stierf.

‘s nachts klonk, en het was vreemd dat die reactie over de telefoon klonk toen ik met mijn vrouw sprak over haar geliefde vader in de weken na zijn dood.

Het was raar toen een kaars een foto van mijn vader in vlammen zette. Dat gebeurde een week na de begrafenis. Ik werd gelukkig wakker.

Drie dagen lang was het raar toen mijn google-analyse account gek werd toen mijn moeder stierf. De google analytic account gaf wel een tienvoudig groter dagelijkse bereik aan.

Maar ik ben niet de enige die over verboden kennis en onverklaarde verschijnselen heeft gelezen.

Lees meer over transformatie.

Star Wars Episode 8: The Last Jedi.

Na haar eerste stappen in de Jedi wereld gezet te hebben, vergezelt Rey Luke Skywalker op een avontuur met Leia, Finn en Poe. Dat doen ze om de mysteries van de Force en geheimen uit het verleden te achterhalen

Star Wars Episode 7: The Force Awakens.

Wanneer Kylo Ren en de sinistere First Order uit de as van het Keizerrijk herrijzen, is Luke Skywalker vermist terwijl het sterrenstelsel hem het hardst nodig heeft. Het is aan Rey, een wrakverzamelaar uit de woestijn, en Finn, een voormalig Stormtrooper, om de krachten te bundelen met Han Solo en Chewbacca in een wanhopige zoektocht naar de enige hoop om vrede te brengen in het sterrenstelsel.

Solo A Star Wars-verhaal De officiële gids Een Star Wars-verhaal De officiële gids.

Deze essentiële visuele gids voor Solo: A Star Wars Story verkent de wereld van de jonge Han Solo in ongeëvenaard detail.

Solo: A Star Wars Story, een gezaghebbende aanvulling op de nieuwste Star Wars-film. De officiële gids bevat de fascinerende planeten, voertuigen en aliens die Han Solo tegenkomt tijdens zijn vroege avonturen.

Verken hoofdpersonages, locaties en rekwisieten in boeiend detail met uitgebreide productiefotografie. Bekijk de iconische Millennium Falcon zoals hij nog nooit eerder is gezien, in een exclusief kunstwerk in dwarsdoorsnede van Richard Chasemore.

Star Wars: Book of Sith Secrets from the Dark Side.

De Sith bestaan ​​al eeuwenlang in de Melkweg, op de loer, wachtend op hun kans om de macht te grijpen. Toen verschillende Sith Lords tevoorschijn kwamen en aan de macht kwamen, legden ze hun gedachten, heldendaden en complotten vast voor Sith-controle over de melkweg kreeg. Toen ze vielen, verdween hun kennis voor altijd. Of zo leek het.

In de loop van de jaren werden deze geschriften doorgegeven aan veel Sith en Jedi, die hun opmerkingen aan de pagina’s toevoegden. In zijn zoektocht naar overheersing traceerde Darth Sidious wat er nog over was van vijf belangrijke Sith-teksten geschreven door zijn machtigste voorgangers.

Vervolgens, voortbouwend op de kennis binnen de gecompileerde pagina’s, schreef hij een zesde tekst – zijn eigen manifest. Samen werpen deze documenten licht op de filosofie, prestaties en mislukkingen van de Sith Order.

Jarenlang bleef deze verzameling verborgen, en bestond deze alleen als legende. Maar nu kunnen allen die verzocht worden het Boek van Sith ontsluiten en in de duistere kant duiken.

De Duistere kant

Van de makers van The Jedi Path, samen met Lucasfilm, onthult Book of Sith het mysterie en de waanzin van de duistere kant. Ze introduceerde nieuwe personages, geschiedenis en sinistere inzichten in wat het betekent om een ​​Sith Master te zijn.

Herstelde donkere zijteksten:

 • Een kroniek van Sorzus Syn van haar ontmoetingen met Sith Purebloods, verkenningen in de alchemie en de grondslagen van de Sith Order.
 • Een oorlogsdagboek dat Darth Malgus tijdens de Grote Galactische Oorlog bijhield, waarin oorlogsmethoden en de campagnes van het Sith-leger werden beschreven.
 • Een bronnenboek van Darth Bane dat het idee en de filosofie achter de Rule of Two beschrijft, evenals de training die vereist is voor een Sith.
 • Een instructieboek van Mother Talzin waarin het gebruik door de Nightsisters van de duistere kant en hun rol als duistere huurlingen in de melkweg wordt verkend.
 • Een wetenschappelijk tijdschrift van Darth Plagueis met aantekeningen over zijn experimenten met en manipulatie van de Force.
 • Darth Sidious’s manifest over de filosofie en politieke manipulatie die zijn machtsstijging kenmerkte en zijn rijk vestigde.

Degenen die hun opmerkingen hebben toegevoegd: Darth Sidious, Darth Vader, Asajj Ventress, Yoda, Mace Windu, Quinlan Vos en Luke Skywalker.

Om u verder in te verdiepen in emotionele ontwikkeling:

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’. 

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Melanie Tonia Evans is een relatie expert rond narcisme.

Ze weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen. Schrijf in voor haar gratis workshop:http://bit.ly/MelanieMarch18

Related Post
Share
Leave a Comment

Recent Posts

 • complex trauma
 • English
 • online training
 • Recent

Why are toxic relationships so painful to become narcissistic free?

Do you have someone in your life who you want to love, get along with and care about, yet …… Read More

 • Begrippen Narcisme
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent

Beschrijvingen van ocpd en persoonlijkheidsstoornis kenmerken.

Obsessief-compulsieve persoonlijkheidsstoornis (OCPD). Obsessieve compulsieve persoonlijkheidsstoornis (OCPD) wordt gekenmerkt door een inflexibele naleving van regels of systemen of een affiniteit… Read More

 • afkicken van de narcist
 • complex trauma
 • narcissist
 • online training
 • Recent
 • zelfgenezing

Toxic Relationship Expert Reveals knowledge of narcissism

Do you have someone in your life, who you want to love, get along with and care about, yet …… Read More

%%footer%%