Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Herstel met het Engelstalig programma van Melanie Tonia Evans. Deel 4 +video

U kunt vandaag hier beginnen met online zelf – genezing. Als lid van NARP ontvangt u onmiddellijk:

• De instructiemodules ‘Hoe haal je het meeste uit je genezingen?‘, zodat je kunt zien hoe je kunt genezen van narcistisch misbruik.

@zelfzorgHelp

Quanta Freedom Healing. QFH!

Meer dan 16 uur Quanta Freedom Healing uitgelegd in een eenvoudig maar krachtig 10 stappen proces. QFH zorgt ervoor dat je de pijn zal loslaten.  Je geloofssystemen, percepties en emoties zullen opnieuw bedraad worden. Toch was het die bedrading waardoor je in de cyclus van beledigende en onbevredigende relaties bent gebleven.

Extra E-boeken.

Zeven extra e-boeken die u krachtige extra hulpmiddelen geven om uw helings- en herstelproces te ondersteunen.

Relaxatie.

Bonus-ontspanningstraining voor het volledige lichaam. Ook empowerment-meditaties die u fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel welzijn bieden.

Visie en doelstellingen.

Je krijgt een Bonusmodule voor het instellen van uw doel en om eventuele blokkades op te heffen. Blokkades kunnen ervoor zorgen dat het veel te lang duurt voordat u uw gewenste resultaten bereikt.

De mogelijkheid om toegang te krijgen tot al het materiaal vanuit uw huis of waar u, maar wilt. De download is beschikbaar op elk elektronisch apparaat online.

De NARP-Gemeenschap en forum.

Een gemeenschap van duizenden mensen zoals in het Narp forum, waaronder ervaren NARP-bloeiers die begrijpen waar u doorheen gaat. Deze leden zijn er om u te begeleiden.  Ze houden uw hand vast terwijl u herstelt.

U kunt ook een beroep doen op MTE, jarenlange ervaring met narcistische mishandeling. Zij is er ook binnen het NARP Community Forum, om u te helpen in zelfs de moeilijkste omstandigheden.

Een genezingssysteem.

Al deze gecombineerde middelen bieden een genezingssysteem dat je niet alleen in staat stelt om narcistische mishandeling te overleven. Dit systeem maakt dat je resultaten kunt behalen in de creatie van een gloednieuw leven.

Je kunt je leven dan opbouwen rond je ware doel, liefde en vreugde. Dan pas krijg je dat ook.

Kun je het programma zich financieel veroorloven?

Als je net als de meeste NARP – leden bent, heb je mogelijk veel geld gehad. MTE begrijp echt dat geld op dit moment beperkt kan zijn. Dat is de reden waarom MTE verschillende lidmaatschapsniveaus en eenvoudige betalingsopties heeft. Op die manier maakt MTE dit diepgaande genezingssysteem gemakkelijk toegankelijk voor jou.

Niet alleen zal NARP u duizenden euro’s besparen op counseling of andere soorten therapie. Bovendien zal het u toelaten om uit te breiden naar een veel effectievere versie van uzelf. Die versie zal in staat zijn meer overvloed in uw leven te maken.

Zal NARP voor mij resultaat geven?

OK, dus je denkt misschien: “Zal NARP voor mij werken? Natuurlijk heeft het gewerkt voor duizenden andere mensen, maar ben ik misschien anders?”

Ik begrijp dat je het gevoel hebt dat je een risico neemt. Je wilt zeker niet worden bedrogen. Bedrogen worden zoals je in het verleden bent geweest dat ken je.

Het is goed om sceptisch te zijn.  Ik sta er volledig achter. Daarom ga ik je aanbieden om je vandaag te registreren zonder enig risico.

30 dagen niet tevreden is geld terug.

Je mag het hele programma 30 dagen uitproberen. Stel dat je geen fantastische, radicale en levensveranderende resultaten krijgt, dan krijg je al je geld terug.

We vragen je geen verantwoording. Dus geen vragen over de terugbetaling. Toch mag je het volledige programma behouden.

Het enige wat u hoeft te doen, is binnen 30 dagen een e-mail verzenden. Je verzendt die naar support@melanietoniaevans.com om uw volledige teruggave van geld terug te vragen.

Dus waar wacht je nu nog op? Ga nu inschrijven.

Kun je zien hoe moeilijk het is om je uit de pijn te denken? Kun je de strijd zien die je hebt gehad om je uit de pijn te doen? Zie je het verlies aan tijd en energie door te proberen jezelf uit de pijn te denken?

Heb je geprobeerd om op verschillende manieren hulp te krijgen, alleen maar om gefrustreerd te raken over de beperkte resultaten?

Voelt u zich onmachtig om uw leven op gang te krijgen?  Voelt het alsof u ondertussen uw emotionele, mentale en financiële gezondheid verliest?

De waarheid is:

Je zou de weg kunnen inslaan om honderden of zelfs duizenden dollars te besteden aan counseling. Maar er zijn ook andere vormen van therapie die veel geld kosten.

Of u kunt hier het NARP-programma starten dat duizenden mensen heeft geholpen.

Het zijn mensen net als u die misbruik hebben meegemaakt. Ze zijn verspreid over meer dan 120 landen.

Ze overleven niet alleen narcistisch misbruik overleven, maar zijn ook succesvol na het programma te volgen.

Bovendien hebben ze een nieuwe vrolijke en vrije leven. Dit leven hebben ze tegen een fractie van de kosten van wat extensief en doorlopend therapie zou kosten.

En vergeet niet dat dit programma met 30 dagen geld terug om het hele programma zonder risico’s uit te proberen. We stellen geen vragen over de oorzaak.

Kun je  “weten” dat dit je beste kans is om te beginnen om eindelijk beter te worden en verder te gaan met je leven?

Kun je voelen hoeveel plezieriger je leven zal zijn als je nu gaat helen?  Of kies je in plaats ervoor om maanden of jaren in dezelfde cyclus te blijven? Het kan tientallen of misschien wel voor altijd zijn dat je in dezelfde cyclus blijft?

Maal je klaar om deze toewijding voor jezelf te maken. Dan ben ik bij je bij elke stap om je te helpen.

Ik wil je iets vertellen dat ik met absolute zekerheid weet.
Het maakt niet uit wat je hebt meegemaakt. Ook niet hoe vaak je hart is gebroken of hoeveel je hebt verloren. Toch verdien je het uitgebreidste, bloeiende en vreugdevolle leven.

En dat is precies waarvoor Melanie hier is om u te helpen te bereiken.

Selecteer gewoon de lidmaatschaps- en betalingsoptie die het beste bij u past.

Ik zal ook beschikbaar zijn aan de andere kant om u te helpen uw succesvol leven realiteit te maken.

Inhoud van het MTE NARP Systeem.

• Volledig boekje.

• Hoe haal je het meeste uit je genezingsmodule.

• 10 NARP Quanta Freedom Healing-modules die je direct kunt downloaden naar je favoriete luisterapparaat.

• 7 Aanvullende Narcissistic Abuse Recovery e-books.

• Onbeperkte toegang tot het NARP Community Forum.

• Bonus 1 Empowerment en Ontspanning Meditaties.

• Bonus 2 Doelen stellen Module. (bepalen van doelstellingen voor persoonlijke ontwikkeling)

• 30 dagen “geen vragen gesteld” geld-terug-garantie.

De cursus is 100% digitaal. Je ontvangt de volledige cursus direct via download.

Nog enkele vragen over NARP?

Is het NARP-programma ook voor mensen die zijn misbruikt door iemand anders dan een intieme partner?

Ja, het Narcissistic Abuse Recovery Program (NARP) heeft echte herstelresultaten opgeleverd. De resultaten zijn er voor mensen die misbruik maken van familieleden, vrienden en collega’s. In feite helpt het elk slachtoffer van een narcist.

Werkt het programma voor mij als ik nog steeds in de relatie met een narcist zit? 

Ja, veel mensen hebben NARP gebruikt terwijl ze nog in de relatie waren om kracht en moed te krijgen. Door het Narp programma konden ze hun kracht terug te nemen. Dankzij Narp namen ze bekrachtigende beslissingen in hun leven.

Hoe lang duurt het voordat je resultaten ziet?

Het hangt allemaal af van hoeveel moeite je doet. Hoe vaker je je toewijdt aan de genezingen, hoe sneller de resultaten. De meeste leden ervaren een dramatische opluchting in 1-3 maanden.

Meestal ervaren ze vaak een complete ommekeer in hun leven en welzijn binnen 6-12 maanden.

Wat als ik niet goed ben in technologie en niet weet hoe ik het programma moet downloaden?

Je hoeft je geen zorgen te maken! We hebben een ondersteuningsteam dat u graag helpt bij het downloaden van het programma naar uw favoriete lees- en luisterapparatuur.

Start nu met loslaten en schrijf in op het programma van MTE. Klik op de advertentie aan de zijkant.

Getuigenis over NARP.

Door het werken met Melanie’s systemen wordt mijn connectie met het leven sterker en mijn relatie met anderen wordt elke dag groter. Mijn uiterlijke veranderingen bevestigen voortdurend mijn innerlijke veranderingen.

Mijn “Life Coach” is totaal verbaasd over de veranderingen die hij in mij waarnam. Toen ik het systeem van Melanie toepaste, kwam een fenomenale helderheid, begrip en vreugde naar voren.

Echt het Melanie’s genezingssysteem werkt omdat energetische heling aanpakt wat normale communicatie niet kan.“

Gil John Espinoza, VS.

Getuigenis over NARP.

“Vanwege de grote bezorgdheid over mijn problemen met narcistisch misbruik, vond ik het vermogen om te ontspannen in mijn eigen huis, Melanie’s stem te volgen en diep in de audiosessies te gaan, ongelooflijk rustgevend en genezend.

Ik ben zo dankbaar voor de resultaten die ik heb gevoeld bij het doen van dit programma.

De toegevoegde bonus is dat ik elk aspect van het programma steeds opnieuw kan benaderen. Misschien zal dit in de toekomst nog nodig zijn.

Het NARP-programma is een geweldige oplossing voor iedereen zoals ik die tijdsproblemen heeft als gevolg van mijn drukke leven. Het programma trok mijn aandacht ondanks dat ik werd geabsorbeerd door werkgerelateerde zaken.

Omdat het online werkt was het dus mogelijk om er toegang toe te hebben toen ik de juiste momenten vond.

Jeff Malesa, Australië.

“Melanie hielp me om de onvoorstelbare en ongelooflijke effecten van narcistische mishandeling te begrijpen. Ik was zwaar depressief, agorafobisch en buitengewoon angstig. Sinds Melanie mij een fantastisch herstelprogramma aanbood en ik het afwerkte, geloof ik in mij en in de liefde.

Getuigenis over NARP.

Dat programma bevat trouwens ook ongelooflijke steun van een supportgroep. Het resultaat is dat ik veranderde van een dode vrouw in een bloeier!“

Nikki Morgan, Dubai UAE.

Getuigenis over het herstelprogramma van MTE.

“Ik heb met succes twee kinderen grootgebracht en daarom heb ik ook een sterke, positieve reputatie op mijn gebied.”

Ik ben de algemeen directeur van een bedrijf met meer dan vijftig werknemers. Toch heb ik een misbruikende narcistische relatie gehad. “Dankzij het Narcissistic Abuse Recovery Programma ben ik op weg naar genezing en vrijheid.

Melanie is nodig en bijna profetisch geweest in vele stadia van mijn nieuwe leven. Ik heb nu eindelijk mijn grensfunctie. Intussen begrijp ik mijn zorg tegenover mezelf om de bron van mijn eigen geluk en vervulling te zijn.“

Data R, Verenigde Staten.

“Mijn ervaringen met Melanie’s werk hebben mijn kijk op mijn hele leven veranderd.  Dat was een leven van zeer ruwe behandeling van een intiem narcistisch familielid.

Ik heb jarenlang gewerkt om mijn ervaringen te begrijpen en geen enkele tool of behandeling heeft me ooit de vrijheid en vrede gegeven die ik nu voel na het Narcissistic Abuse Recovery Program  NARP van Melanie Tonia Evans. “

Beth Lawson, Australië.

Getuigenis over Narp.

“Ook al ben ik nog niet volledig klaar met het NARP-programma, toch voel ik me zo aanzienlijk anders. Daardoor wil ik je bedanken omdat ik je heb gevonden.”

Ik kan niet zeggen hoe dankbaar ik ben, ondanks wat ik als negatieve, pijnlijke recente ervaringen zag.

Toch voel ik me vrijer dan ooit in mijn leven. Nu ben ik eindelijk op een plek waar ik mezelf kan toestaan ​​om dicht bij iemand te staan. Ik heb geen twijfels meer dat ​​die een echt warme metgezel blijkt te zijn.

Zolang als ik weet heb ik me nog nooit zo veilig gevoeld. Op voorwaarde dat ik toegang heb tot de Bron en onvoorwaardelijke liefde blijft mijn veilig gevoel wat er ook gebeurt. Het maakt het leven zoveel gemakkelijker. Ik laat me nu ontspannen en kan ervan genieten.

Getuigenis over Narp en MTE.

Opgenomen in mijn lijst met levensveranderende genezingswerk is het NARP-programma van Melanie Tonia Evans.”

Dit programma en haar werk hebben diepe niveaus genezen die ik nooit had gerealiseerd, nodig om te genezen. Niet alleen om te herstellen van een narcistische relatie, biedt ze herstel van een verloren zelf, beginnend van binnenuit.“

Mary Ellen Telesha, VS.

Getuigenis over Narp.

“Het duurde tot mijn vroege jaren 40 tot het misbruik doordrong. De invloed van afschuwelijke, seksuele, fysieke en mentale mishandeling trof me met volle kracht. Dat misbruik van broers en zussen had plaats vanaf mijn vijfde levensjaar.

Als gevolg van NARP gedij ik ook op ongelooflijke manieren. Ik ben niet alleen bezig met het genezen van diepgewortelde patronen van misbruik in mijn kindertijd.

Ik gedij ook op ongelooflijke manieren.

Dit op manieren die ik niet geloofde die mogelijk waren na zo’n gruwelijke mishandeling.

NARP is een ongelooflijk herstelprogramma voor alle kindermishandeling, met inbegrip van de buitengewoonste situaties.

Ik heb een heel grote passie voor het aanmoedigen van iedereen die worstelt met hun abusieve familieverleden daarom dat ik hen laat werken met het ongelooflijke herstelprogramma van Melanie.“

Annie, Australië.

Getuigenis over NARP.

“Mijn ex-narcist kreeg volgens de staatswet 50 procent vrijheidsbeneming en elke advocaat vertelde me dat dat het geval zou zijn. Mijn afschuw voor dat gebeurde was vreselijk.

Door de angst en de pijn uit de cellen van mijn lichaam te verschuiven met ongelooflijke vastberadenheid gebeurde iets heel speciaals.  Tegen alle verwachtingen in kreeg ik bij een rechtelijk bevel dat mijn kinderen fulltime bij mij wonen.

Dit en andere ongelooflijke wonderen zijn gebeurd als gevolg van het werken met Melanie’s herstelproces. Ik geloofde nooit dat ik geen overgebleven haken, geen pijn en geen angst meer zou hebben, maar dat deed ik!

Ik heb nu een ongelooflijke dankbaarheid voor deze ongelooflijke reis van mijn eigen bevrijding en groei.‘

Val, VS.

Onderschrijf voor een online cursus en laten we alles vanaf het begin ongelooflijk duidelijk krijgen. Ik kan niet wachten om je te laten zien hoe eenvoudig het is, en je zult dol zijn op de resultaten die je krijgt. Morgen zal het te laat zijn. Dit is je kans. Wat verwacht jij van dit programma? Laat het me weten in de commentaren.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Lees meer

alle artikels over narp-systeem, narps-programma, narcissistic abuse recovery programma, narcistisch misbruik herstelprogramma

Reacties

2 reacties op “Herstel met het Engelstalig programma van Melanie Tonia Evans. Deel 4 +video”

  1. Anneke Bakx avatar
    Anneke Bakx

    Ik zie nergens de kosten voor de cursus. Of kijk ik er overheen?

  2. johanpersyn avatar

    Als je de Engelse taal begrijpt raad ik het Narp programma aan, de link staat in de tekst, en de opties voor betaling vind je onderaan die link. Als je de groeitaken volgt wordt de methode je uitgelegd in verschillende Nederlandstalige teksten. Het boek How to do the work Nederlandstalige editie bevat ook een methode voor herstel. Groeten Johan

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees