Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Programma van Melanie Tonia: om jouw leven op te bouwen! Deel 3 +video

Voordelen online programma van Melanie Tonia Evans.

Het bewijsmateriaal was overtuigend dat mensen sneller verbeterden dan mijn cliënten van één keer per week als ze regelmatig met NARP werkten, het programma van Melanie Tonia.

Bovendien was een ander voordeel dat hun resultaten alleen maar een fractie van de kosten van persoonlijke sessies met mij waren.

Sinds het Narcissistic Abuse Recovery Program (NARP) programma van Melanie Tonia is uitgebracht, is het toegankelijk gemaakt door duizenden mensen uit meer dan 80 landen over de hele wereld.

Wat me zo ongelofelijk gezegend doet voelen, is dat ik weet dat het leven van mensen wordt gered. Ik ben blij dat er zoveel NARP-leden zijn die niet alleen vrij zijn van de cyclus van misbruik, maar nu ook spectaculaire, vreugdevolle en zinvolle levens maken die veel verder gaan dan hun eerder misbruikte levens.

Hoe werkt NARP?

Wat maakt NARP zo succesvol en behaalt resultaten die weinigen anderen kunnen bieden?

Het Quanta Freedom Healing-proces in NARP (programma van Melanie Tonia) ontslaat je van beta-hersengolven met een hoog bereik en neemt je mee naar de theta-hersengolven die je logische geest omzeilt en rechtstreeks spreekt tot je onderbewustzijn waar je pijn wordt vernietigd.

Identificeren van de pijnlijke emoties.

Door visualisatietechnieken en een andere taal die je onderbewustzijn begrijpt, ben je in staat om de pijnlijke emoties en geloofssystemen te identificeren.

Je kunt die pijnlijke emoties ook vrijlaten die je niet alleen hebben vastgehouden in de misbruikcyclus, maar die je hele leven negatief hebben beïnvloed.

Je Ware Zelf.

Dit schept een verschuiving weg van je vorige zelf die de resultaten van machteloosheid, waardeloosheid en slachtofferschap beleefde en transformeerde je in je Ware Zelf staat van zelfliefde, zelfvertrouwen, zelfrespect, zelfacceptatie en zelfbekrachtiging.

Je wordt een persoon die weet hoe je je leven effectief, zelfverzekerd en authentiek kunt genereren – natuurlijk en organisch.

Door dit standpunt in te nemen en dit innerlijke werk te doen, zal je vorige zelf onherkenbaar worden, maar toch zul je je meer als je Ware Zelf voelen dan je je ooit zou kunnen voorstellen.

Dit is belangrijk om te begrijpen:

Willekeurig innerlijk werk zonder richting en het echte begrip van hoe je pijnlijke emoties en overtuigingen kunt benoemen, claimen en vrijgeven, kan nergens toe leiden.

Daarom heb ik specifiek een proces in tien stappen gemaakt om de haken, pijnlijke emoties en negatieve overtuigingen van narcistische mishandeling te vinden en los te laten.

Dit stapsgewijze proces is keer op keer bewezen waar de verbindingen systematisch oplossen en de haken aan je misbruiker, je werkelijke emotionele kracht teruggeven en je de vrijheid geven om het leven te leiden dat je wilt leven.

10 stappen proces.

Hier is wat je als Narp lid zult ontvangen.

Deze volledige handleiding beschrijft de inhoud van het Narcissistic Abuse Recovery Program en is de complete stap-voor-stap-handleiding en instructies van het programma.

Hoe haal je het meeste uit je genezingen?

Deze krachtige “tips” – module bied je de basis voor hoe je kunt genezen van narcistisch misbruik.

Deze module legt precies uit wat je moet doen en hoe je het meeste uit de Healings kunt halen, zodat je zo snel en effectief mogelijk kunt herstellen.

Module 1: De onmiddellijke pijn en gevoelens van verlies vrijgeven.

In Module 1 begin je met het loslaten van de intense pijnlijke beschuldigingen en trauma’s van narcistische mishandeling.

Door dit te doen zul je beginnen los te komen van de pijnlijke vernauwing waar je lichaam in opgesloten zit, en het trauma waar je geest voortdurend aan geobsedeerd is.

Als resultaat van het werken met Module 1 kun je verwachten dat je reliëf begint te voelen, terwijl je laag voor laag de pijn en angst uit je lichaam verwijdert en meer ruimte begint te openen voor genezing.

Module 2: Ontgrendel en genees de illusie van de perfecte partner.

Nadat ruimte, opluchting en hoop zich openen, wordt het tijd om een van de meest fatale haken los te laten namelijk de gevoelens dat je niet zonder de narcist kunt leven of je leven zonder hem of haar kunt genereren.

Nadat je deze module hebt doorlopen, kun je de illusie loslaten dat de narcist je bron van voldoening, geluk en / of veiligheid was.

Je kunt jezelf voelen, kennen en integreren als “De Ene” waar je voor moet jezelf zijn.

Als gevolg van het werken met deze module ervaar je een aanzienlijke afname van jouw gevoelens van verslaving, verlies en verlangen naar de narcist.

Module 3: Vergeef jezelf en leven voor wat je hebt doorgemaakt.

De volgende fase van de reis gaat over het oplossen van de beperkende overtuigingen van slachtofferschap.

Wanneer we door een narcist zijn mishandeld, is het buitengewoon gemakkelijk om het slachtoffer te worden.

Wanneer je de pijnlijke overtuigingen en emoties loslaat over schuld en schaamte, en niet aanvaarding van “wat is er met je gebeurd”, zul je verschuiven naar overtuigingen en emoties van aanvaarding en eigenliefde.

Dit is de energetische frequentie waarmee je je opent voor het leven, de mogelijkheden en wonderen.
U kunt gevoelens van vrijheid, vrede en hernieuwde inspiratie voor jouw leven verwachten als resultaat van het werken met deze module.

programma van Melanie Tonia Evans
De levensmodule van de Thriver; Breng je reis verder door uit te breiden naar je Thriver’s life Gold-pakket

Module 4: Los en geneest de pijn van onrecht en verraad.

Deze fase van je helende reis gaat over het loslaten van de haken van pijnlijke gehechtheid als gevolg van het gedrag van de narcist.

Deze module is van onschatbare waarde om de pijnlijke overtuigingen en emoties weg te nemen over de pijn en angst voor leugens, bedrog, lastercampagnes en andere narcistische tactieken.

De logische terugkoppeling die ik hoor van mensen die met deze module werken, is een gevoel alsof een intens gewicht is opgeheven.

Als je niet langer mee vibreert met de pijn van onrecht, houd je niet langer een magneet die deze ervaring aantrekt.  Dit ontwapent het vermogen van de narcist om tegen je te blijven acteren.

Module 5: Laat de strijd los om te winnen en fatsoen te scheppen.

Deze module lijkt op Module 4, maar ze is diepgaand uniek en een onmisbare stap voor jouw volledig energetisch herstel.
Proberen om de narcist verantwoordelijk te stellen is een van de grootste haken om je verbonden te houden met de narcist en je macht aan hen over te dragen.

Het is noodzakelijk dat je jezelf verlost van de verhoogde, pijnlijke en panische lading van “nodig om te winnen”  dat de narcist moet wakker worden. Ook dat je de andere mensen nodig hebt om je te realiseren wie de narcist werkelijk is is een waanidee.

Na het werken met deze Module zul je een diep gevoel van onthechting ervaren als je de verlichting ervaart van het hebben van een emotionele afsluiting en niet langer de neiging voelt om de narcist te dwingen verantwoordelijkheid te nemen voor hun daden.

Het is gebruikelijk dat, nadat je deze module hebt doorlopen, de narcist zijn macht over je verliest.

Module 6: Ontgrendel en genees de noodzaak om verantwoordelijkheid te nemen voor de narcistische.

Je verantwoordelijk voelen voor de narcist is een van de krachtigste haken waarmee je hem of haar vast kunt houden.

Als je empathisch bent en het gedrag van de narcist mogelijk maakt, door hem of haar je te laten misbruiken, maak je het heel gemakkelijk om als zondebok te worden beschouwd en de schuld te krijgen voor het slechte gedrag van de narcist.

Deze module is van vitaal belang, en nadat je ermee gewerkt hebt, voel je opluchting, onthechting en een vrijlating van medelijden met de narcist, denkend dat het jouw verantwoordelijkheid is om hem of haar te repareren, en de schuld te nemen voor de projecties van de narcist.

Ongelooflijke duidelijkheid en het kunnen samenwerken met jezelf komt voort uit het werken met deze module.

Module 7: maak verbinding met de gave van je eigen persoonlijke en spirituele bekrachtiging.

In dit stadium van de reis ga je over op de diepere aanvaarding en het doel van waarom je in een narcistische relatie zat.

Dit schept een krachtige verankering in het besef dat het leven “door je” en niet “tegen je” werkt, wat je de mogelijkheid biedt om je gewondheid of kwetsuur te transcenderen en te evolueren.

Dit geeft je de kracht om je eigen leven te creëren.

Na het voltooien van deze module zul je je optimistisch gaan voelen over je doelen, en zul je veel toekomstige mogelijkheden gaan voelen, terwijl je leven begint te openen en te bloeien.

Module 8: Ontgrendel en genees de angst voor de narcist en wat er daarna kan gebeuren.

Deze module is een van de meest gebruikte healingssessies in NARP om goede redenen.

Narcisten kunnen meedogenloos zijn wanneer ze zich bezighouden met bewarings- en bezitsregelingen, wanneer ze misbruik door een proxy uiten, of wanneer ze “hooveren” en proberen om je weer in de relatie te krijgen.

Narcisten zijn energetische vampieren die hun eigen energie niet kunnen opwekken.

Wanneer je de pijn en angst uit je cellen kunt verschuiven van wat de narcist aan het doen is, of kan doen, stop je met het voeden van hem of haar energie.

Veel NARP-leden hebben een einde gemaakt aan valse beschuldigingen. Ze hebben lastercampagnes doen stoppen, een gunstige voogdij en geschillenbeslechting gekregen als gevolg van het ijverig werken aan deze module.

Module 9: Ontgrendel en genees de verbinding met de Narcist.

Deze module gaat niet alleen over het afsnijden van de energetische banden, maar het is een deel van het proces om je energietrilling naar je “Ware Zelf”  in staat te stellen te laten stijgen, waar je onmisbare zelf niet langer een vibrationele match is voor een narcist.

Na het gebruiken van deze Module zul je de verlichting van de laatste stukjes verdriet, verlies en pijn ervaren.
Als gevolg daarvan zul je een veel groter vermogen hebben om door te gaan naar je nieuwe leven zonder herinneringen uit het verleden en oude wonden weer op te duiken.

Module 10: Realiseer je bevrijding, vrijheid en waarheid.

Met deze laatste module kun je afstemmen op je Ware Zelf. In deze staat leef je in liefde, waarheid, integriteit, vrede en vreugde.
Nadat je stevig door de andere modules hebt gewerkt, heb je een niveau bereikt waarop je je ware zelf kunt claimen in deze healingssessie.

Je zult je openen in een staat van uitgestrektheid met gevoelens van vreugde, bevrijding, vrijheid, liefde en vertrouwen als resultaat van het werken met deze Module.

het programma van Melanie Tonia Evans
Het beste van narp voor mij is het wereldwijde gemeenschapsforum van niet-oordelende zielen die je graag genezen en gelukkig willen zien.

Als lid heb je Onbeperkte toegang tot het NARP Community Forum.

Een van de belangrijkste dingen voor iedereen die een moeilijke tijd doormaakt, is een ondersteunend netwerk.

Als NARP-lid krijg je onbeperkte toegang tot een gemeenschap van mensen die begrijpen waar je doorheen gaat, die bereid zijn te luisteren, aanmoediging te geven en je te helpen beter te worden.

Veel ervaren NARP-bloeiers zijn dagelijks beschikbaar in het NARP Community Forum om je te begeleiden, jouw hand vast te houden en je specifieke inzichten te geven voor jouw herstelproces.

Deze community is jouw virtuele herstelgroep waar je op elk gewenst moment om hulp kunt vragen.

7 extra e-books voor Empowering.

Bonusmodule – Doelen instelling.

Na het voltooien van de 10 modules ervaren veel mensen een staat van vrijheid en ruimte om te beginnen met het creëren van het leven dat ze willen.

Deze bonusmodule is perfect voor het instellen van de bedoeling en het opheffen van elke weerstand die je blokkeert van het leven dat je wilt leiden en wat je wilt bereiken in je nieuwe, vrije leven.

Bonus – Empowerment en ontspanningsmeditatie.

Als NARP-lid ontvang je twee bonusmeditaties, namelijk een fullbody ontspannings- en empowermenttraject dat is ontworpen om je fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel welzijn te bieden.

Deze modules zijn je continue bron die je op elk moment kunt gebruiken.

De modules zijn voor jou om op elk moment van nood terug te gaan naar de juiste healing. Met die modules kun je voortdurend blijft veranderen, evolueren en uitgroeien tot de hoogste expressie van wie je bent.

Je kunt deze genezingen ook gebruiken voor elk misbruik dat je in je leven hebt geleden. Dat kan misbruik zijn zoals van ouders, broers en zussen, bazen of iemand met wie je nog steeds emotionele pijn hebt.

Herstel van narcistische mishandeling gaat niet alleen over een intieme relatie die je hebt ervaren.

Getuigenis.

“Ik was op dat moment al ruim 7 jaar in dure therapie. Intussen had ik nog nooit oplossingen en echte heling zo diep of langdurig gevonden.

Als gevolg van het genezingsproces van Melanie heb ik niet alleen mijn pijnlijke relatiepatronen ver achter me gelaten. Ik ben nu ook in een prachtige relatie met een mooie man.

We plannen samen een leven. Hij is vriendelijker en meer in lijn met mijn waarheid dan elke man die eerder bij me was.“

~ Laurie, Canada.

Getuigenis over NARP.

“NARP gaf me niet alleen een diep begrip van wat narcisme was, maar ook een diep begrip van wat er in mij omging. Ik was in staat om de pijn, de angst en het oude trauma op te ruimen dat ik gedurende mijn hele leven had opgebouwd.

Na 6 maanden NARP te hebben gebruikt, ben ik nu in staat om grenzen te stellen. Sindsdien heb ik beperkt contact met mijn vader zonder schuld, pijn of welke last dan ook.

Bovendien onderneem ik nu stappen om mijn ideale leven te creëren. Ik zou NARP aanraden aan iemand die misbruik heeft ervaren met een narcistisch familielid.“

Louise, Australië.

Wat Global Renowned Healers zeggen.

Getuigenis over NARP.

Arielle Ford, auteur.

The Soulmate Secret: Manifest the Love of Your Life met de
Law of Attraction. (de wet van aantrekking)
Melanie is een zeer bekwame leraar die veel inzicht, wijsheid en transformatie biedt voor degenen die genezen van het misbruik van narcisten en sociopaten. Als je toegewijd bent aan genezing, mis dan geen gelegenheid om van haar te leren.

Getuigenis over NARP.

Christiane Northrup, MD.

NY Bestverkopende auteur van Vrouwenlichamen, vrouwenwijsheid
en godinnen. Nooit leeftijd.
Melanie’s werk over herstel van narcistische mishandeling is een godsgeschenk voor deze epidemie die zoveel mensen wereldwijd treft. Ik raad haar programma’s ten zeerste aan.

Getuigenis over NARP.

Katherine Woodward Thomas,

MA, MFT, NY Times Bestselling Auteur van bewust loskoppelen en aanroepen van “The One“.
De diepgang en het inzicht dat Melanie Tonia Evans biedt aan degenen die bezig zijn met het herstel van narcistische mishandeling is ongeëvenaard.

De enorme rijkdom van haar wijsheid en hoeveelheid warmte en zorg zal je in een mum van tijd beter maken. Dat zorgt ervoor dat je voor altijd afstudeert en je kracht weer aan iemand kunt geven.

Gezondheidsexperts Praten over NARP.

Getuigenis over Narp.

Mag. Katharina Schuldner Psychotherapeut Wenen.

Ik ben klinisch en gezondheidspsycholoog en psychotherapeut in Wenen. Ik had al jaren last van de gevolgen van narcistische mishandeling.

In de loop van tien jaar kon ik manieren vinden om mijn symptomen van PTSS en depressie onder controle te krijgen, maar ik vond geen oplossingen om de oorzaak van mijn problemen aan te pakken, waardoor ik geen vervulde levenservaring had.

Melanie’s Narp heeft me geholpen mijn negatieve emoties op een energetisch trillingsniveau vrij te geven. Ze begeleidde me op een persoonlijke reis om mijn pijnlijke jeugd en liefdeservaringen te overwinnen.

Daardoor kon ik een gezonde en krachtige versies van liefde in mijn leven creëren.

Ik ben Melanie’s missie zo dankbaar dat ze het onmogelijke mogelijk heeft gemaakt voor mij en voor duizenden mensen over de hele wereld.

Getuigenis over Narp.

Dr. Thinus Coetzee PhD.

Specialist Counselor lid Amnestie International  Zuid-Afrika.
Als een adviseur, auteur, docent en onderzoeker van de afgelopen 25 jaar, kan ik echt zeggen dat het moeilijk is om nog een persoon te vinden van Melanie’s kaliber.

Het is uitzonderlijk iemand te vinden die narcistische mishandeling zelf heeft gehad, die echt zijn of haar passie leeft zoals Melanie dat doet.

Ik heb de eer gehad om het werk van Melanie te herzien. Daarnaast heb ik ook patiënten, die lijden aan narcistische mishandeling, doorverwezen naar haar website.

Mijn patiënten kunnen zich aanmelden voor haar Narcissistic Abuse Recovery Program (NARP). Die mogelijkheid maakt mijn werk zoveel gemakkelijker.

Melanie is inderdaad een gloeiend voorbeeld van herstel van Narcistisch Misbruik.

Ze heeft bewezen een leider te zijn op dit gebied doordat ze absolute geloofwaardigheid geeft aan een heel belangrijke wijsheid.  “Je kunt alleen leiden waar je geweest bent.”

Zij is bij uitstek een bloeier! Ze is namelijk geweest in elk stadium waarin een slachtoffer zich zou kunnen bevinden.

Getuigenis over NARP.

Fannie LeFlore.

Gelicentieerde Professional Counselor and Educator USA.
Ik ben een psychotherapeut op masterniveau die eerder diende als schrijver / redacteur voor een boek van wijlen M. Scott Peck, MD, auteur van de bestseller “The Road Less Travelled” en andere boeken.

Melanie’s expertise over narcisme is solide. Ze begrijpt de invloed van misbruik in intieme relaties en de dynamiek van herstel van narcistische partners.

Dit komt als gevolg van toegepaste kennis.  

Die kennis heeft zich gedurende vele jaren heeft ontwikkeld. Zij kon verder ontwikkelen door haar eigen persoonlijke en professionele ervaringen. Bovendien haar werk om duizenden mensen te helpen bracht haar die diepe toegepaste kennis.

Ze voedt en daagt mensen uit als ze proberen verder te gaan dan slachtofferschap om hun leven terug te winnen. Veel mensen raken los, omdat iemand als Melanie duidelijk weet wat ze hebben doorstaan.

Melanie kan hen leiden totdat ze overlevenden worden die dan gedijen zoals zijzelf.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Lees meer

alle artikels over narp-systeem, narps-programma, narcissistic abuse recovery programma, narcistisch misbruik herstelprogramma

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees