Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Online Première Global Healing-workshop: Thrive! +audio

Hoe voelt het om van iemand te houden die je nooit kunt behagen? Heb je iemand in je leven, van wie je wilt houden? Met wie je wilt opschieten en waar je om geeft, maar toch het lukt niet? Dan is deze online première global healing-workshop Thrive echt voor je.

Hebben ze je zoveel pijn gedaan?

Hij of zij kan het ene moment lief voor je zijn. Het volgende moment keren ze tegen je, op manieren die ongeldig, vernederend en zelfs berekenend en wreed zijn.

Verwoestend genoeg heb je misschien ontdekt dat deze persoon je zelfs heeft verraden met leugens, bedrog, belastering. Bovendien verdraaien ze feiten en brengen je ermee in diskrediet aan familie, vrienden, medewerkers en zelfs autoriteiten.

En hier is het ergste wanneer je probeert te redeneren, te discussiëren met hem of probeert deze persoon verantwoordelijk te houden, draaien ze het allemaal rond. Ze vertellen je dat je de verkeerde en slechte bent.

Als je hier met je hoofd op knikt, dan zeg ik, dat je mogelijk betrokken bent bij iemand die lijdt aan een narcistische persoonlijkheidsstoornis. Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van herstel van narcistisch misbruik. Ik suggereer je dat de Online Première Global Healing-workshop echt iets voor je is.

Helaas is er in de hedendaagse medische en geestelijke gezondheidszorg zeer weinig kennis over narcisme. Natuurlijk wil je proberen zo iemand fatsoenlijk te laten handelen, maar je intuïtieve reactie maakt narcistisch misbruik erger.

Slachtoffers besteden doorgaans tonnen energie aan het proberen om hun misbruiker te veranderen, zonder resultaat. Ze merken ook dat ze voortdurend nadenken over de problemen waarmee de realiteit hen confronteert. Dit alles draagt ​​bij aan het ernstige trauma dat wordt veroorzaakt door het narcistische misbruik.

Helaas overkomt dit meer mensen dan je je kunt voorstellen.

Echtgenoten, partners, ouders, broers, zussen, kinderen, bazen, collega’s, buren bijna iedereen misbruiken mens op narcistische manier.

Dit soort relaties zijn niet zoals andere. Ze zijn erg moeilijk om van weg te gaan en zijn zeer giftig. Vaak kan het trauma zo ernstig zijn dat veel slachtoffers het risico lopen op langdurige aandoeningen en ziekten. Door deze aandoeningen en ziekten geraken ze uitgeput en verzwakt. Veel mensen drijft men echt op de rand van vernietiging door narcistisch misbruik.

Melanie heeft zelf twee narcistische misbruikrelaties op leven en dood meegemaakt, waardoor ze medische aandoeningen kreeg. Men vertelde haar dat ze onmogelijk te genezen waren. Dit bracht haar ertoe een genezingsmethode te creëren (Thrive) die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Ze heeft ook een bestseller geschreven met de titel You Can Thrive After Narcissistic Abuse (Thrive) met een voorwoord van Dr. Christiane Northrup, en is op Hay House Radio geweest en heeft talloze tv-optredens gehad. Melanie’s genezingsmethoden hebben nu de levens van talloze miljoenen mensen over de hele wereld geraakt.

Zij is volgens mij het nummer één genezingssysteem voor narcistisch misbruik ter wereld geworden in de laatste 10 jaar.

Het is onze en Melanie’s oprechte missie om zoveel mogelijk mensen te helpen. Echt genezen is de boodschap zodat niemand kapot en verzwakt hoeft te blijven door misbruik, of door te gaan met de patronen van interpersoonlijk misbruik.

Melanie hecht veel waarde aan het begeleiden van mensen om te genezen en te groeien op manieren die ze zich nauwelijks kunnen voorstellen.

Melanie Tonia Evans organiseert het evenement “You Can Thrive After Narcissistic Abuse. (Thrive)”

Dit is een live online Première Global Healing-workshop voor iedereen die wordt misbruikt door een echtgenoot, partner, familielid, vriend, baas, collega of andere individueel.

Deze gebeurtenis is relevant voor je, ongeacht je geslacht of leeftijd. Onafhankelijk hoe lang geleden je gescheiden bent van deze persoon, en zelfs als ze nog in je leven zijn.

Hier is een samenvatting van wat er tijdens de online Première Global Healing-workshop aan bod komt:

Hoe je glashelder kunt worden als de persoon met wie je te maken hebt, misbruik maakt van je.

De # 1 factor die bepaalt of ze in staat zijn om te veranderen.

Hoe je de meest voorkomende persoonlijkheidskenmerken in Je leert kennen waardoor je een doelwit voor narcisten bent. Hoe je in de toekomst kunt stoppen met het aantrekken van misbruikers. (narcisten die je aantrekken)

De 6 redenen waarom de MEESTE mensen niet herstellen van misbruik (dit ben je niet meer na deze workshop!)

Hoe je jezelf in staat stelt om met een narcist om te gaan in moeilijke situaties zoals medeouderschap, voogdijgevechten, echtscheidingsregelingen en andere juridische of zakelijke deals.

Hoe te genezen van traumasymptomen zoals C-PTSD, angst, depressie, fibromyalgie en er voor eens en voor altijd vrij van te leven.

Dit evenement is niet alleen bedoeld om je te helpen loskomen en te genezen van elke situatie waarin misbruik wordt gemaakt. Bovendien leer je ook hoe je een nieuw en bekrachtigd leven kunt creëren dat niet langer wordt beïnvloed door giftige mensen.

Online Première Global Healing-workshop
groeitaken voor zelfgenezing bij trauma

Als je dit soort relatie hebt gehad, kan ik je ten zeerste aanbevelen om de hele dag deel te nemen aan dit genezingsevenement.

Laat Melanie je leren hoe je kunt veranderen van “slachtoffer van misbruik” naar “bloeier na misbruik” op een manier die gemakkelijk te begrijpen. De narp-methode is ook direct toepasbaar op je leven.

Ik ken Melanie’s werk en wat ze zal delen is DE meest geavanceerde en impactvolle informatie over genezing van giftige en beledigende relaties.

Het is Melanie’s diepe begrip van het trauma dat narcisten hebben toegebracht dat haar passie voedt om zoveel mogelijk mensen te helpen genezen.

Melanie’s wijsheid en genezingsprocessen hebben zoveel mensen geholpen hun leven te herstellen en voorbij het overleven naar echt bloei in het leven gaan.

Dit is een zeldzame kans voor jou om rechtstreeks te leren van een vertrouwde collega die bekend staat als expert op het gebied van misbruikherstel.

Klik hier om jouw ticket voor dit baanbrekende evenement voor herstel van misbruik te beveiligen.

PLUS zo veel meer …

Melanie heeft me verteld dat ze ook enkele spannende bonussen voor je heeft! Na aankoop van je ticket krijg je direct toegang tot het volgende:

De “50 kenmerken van een narcist checklist”, zodat je kunt zien of je al dan niet met een narcist te maken heeft.

Plus een exclusieve videotraining van 35 minuten genaamd “De 6 fouten die mensen maken bij het herstellen van misbruik”, die een uitstekend startpunt vormt voor jouw genezingsreis.

Klik hier om jouw ticket te reserveren en alle speciale bonussen nu te ontvangen.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Lees meer

alle artikels over narp-systeem, narps-programma, narcissistic abuse recovery programma, narcistisch misbruik herstelprogramma

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees