Kan de narcist de hoofdrol spelen in Van Slachtoffer tot Martelaar?

Het doel van deze voorstelling?

Ze spelen de rol van slachtoffer tot martelaar om je er laten uitzien als de vreselijke persoon met een laag leven die het niet waard is om geliefd te worden.

Je zult dit het moeilijkste aspect van de scheiding vinden, waarbij je je emoties moet loslaten en de handeling moet blokkeren.

Bovendien word je afgeschilderd als een slechte ouder, of je wordt misschien afgeschilderd als een onwaardige persoon die niet geliefd kan worden.

Negeer het allemaal en vecht door.

Studies tonen aan dat narcistische persoonlijkheidsstoornis (NPD) verdubbeld is in de afgelopen tien jaar. NPD lijkt gebruikelijk te zijn in de financiële sector.

Aangezien er geen bekende oorzaken van NPD zijn, kan je zich het beste voorbereiden op de strijd van jouw leven.

Bestudeer NPD, werk met een advocaat met kennis en geen schrik van pesterijen en vind een spelplan dat ervoor zorgt dat je de wurggreep van jouw ex op jouw leven loslaat.

Op het moment dat je zich realiseert dat de persoon, de man of vrouw van wie je zo hartstochtelijk houdt, het nooit bij het verkeerde eind zal hebben, nooit naar jouw gevoelens zal luisteren of zelfs nooit aan je zal denken, kan je de echtscheidingsprocedure ongedeerd overwinnen.

Gepubliceerd door Annemie Declercq

Annemie behaalde aan de Hogeschool Gent een Bachelor diploma in Orthopedagogie. Ze heeft een passie voor het bouwen van groepsluiken werkwelzijn en het gebruikmaken van de goedstoel-methodiek en presentie. Ze werkt al vele jaren in de VDAB om mensen te helpen werk te vinden en te behouden en dit als armoede consulente. Ze houdt van fietsen, boeken, schrijven, wandelen en muziek luisteren. Annemie Declercq is moeder van 3 kinderen, grootmoeder pleegmoeder, plusmama. Ze werkt 34 jaar in de VDAB in Roeselare. Ervaringsdeskundige narcistisch misbruik en zelfgenezer van trauma.

Voeg hieronder een reactie toe!