What they say about narcissism in the news? Part 2

de aanpak van de narcist
  • Mental health diagnosis doesn’t mean sole custody LimaOhio.com I am convinced she is a narcissist. … have to tell you, currently, there seems to be an abundance of exes suffering with narcissistic personality disorder.
  • Subjugated in a relationship? Millennium Post Narcissistic personality disorder is a complex mental health condition that typically involves low empathy for others, an elated or grandiose sense of …

Gepubliceerd door Annemie Declercq

Annemie is in het bezit van een Bachelor diploma in Orthopedagogie dat ze heeft behaald aan de Hogeschool Gent. Ze heeft een passie voor het bouwen van groepsluiken werkwelzijn en het gebruikmaken van de goedstoel-methodiek en presentie. Ze werkt al vele jaren in de VDAB om mensen te helpen werk te vinden en te behouden. Ze houdt van fietsen, boeken, schrijven, wandelen en muziek luisteren. Annemie Declercq is moeder van 3 kinderen, grootmoeder pleegmoeder, plusmama, armoede consulent en orthopedagoge. Ze werkt 33 jaar in de VDAB in Roeselare. Ervaringsdeskundige narcistisch misbruik en zelfgenezer van trauma.

Voeg hieronder een reactie toe!