Met Modules Quanta Freedom Healing herstellen van narcistisch misbruik  +audio

Met Modules Quanta Freedom Healing herstellen van narcistisch misbruik +audio

Ik ben Annemie Persyn – Declercq. Ik ben blij om je hand vast te houden indien nodig en je me er om vraagt om je herstel te ondersteunen, vooral als je beslist om de modules “quanta freedom healing” te gebruiken of de groeitaken te doen die je op narcisme.blog vindt. Er is een volledige categorie: groeitaken!

Welkom en als je lid bent van VKoN, ook welkom natuurlijk.

Het is geweldig dat je je hebt toegewijd aan uw genezing, bevrijding en vrijheid van narcistisch misbruik. Zoals we allemaal weten, herstel van narcistisch misbruik kan voelen als een ondraaglijk moeilijke taak.

Het lijkt erop dat we nooit uit de diepe zwarte mist komen die onze martelende emotionele pijn en echte kwellingen zijn geworden. Ik voel echt met je mee, want ik weet wat je doormaakt. Ik wil dat je weet dat ik bij je sta in alle opzichten. We gaan in de eerste plaats uit van je belangen.

Herstel geen hocus pocus, maar ook doenbaar.

Veel hedendaagse narcistische misbruik herstelforums, evenals de standaard psychologie, zou je kunnen doen geloven dat het deprogrammeren van het trauma van narcistisch misbruik een lange en uitgestelde affaire is, die jaren kan duren, als je dat ooit kunt bereiken.

Natuurlijk is herstel geen hocus pocus en magische aangelegenheid.
Er is ook een overtuiging dat de symptomen van gecompliceerde en posttraumatische stressstoornis zoals agorafobie, andere lichamelijke en zenuwstelsel aandoeningen voor je levenslang gevolgen zal hebben. Er is ook de overtuiging dat je op zijn best je alleen in staat zal zijn om ze te beheren, om te kunnen op een of andere manier te functioneren. Ze zeggen dan dat je er moet leren mee leven.

Geen beperkende overtuigingen!

Het is niet omdat persoonlijke groei een levenslange opdracht is, en het is niet omdat het leven vol met risico’s is, en van ons oplossingsgerichte acties vergt dat je levenslang moet lijden onder een trauma dat je hebt opgedaan in een ver verleden.

Ik weet dat je verschrikkelijk lijdt. Het is pijnlijk, maar weet alsjeblieft dat ik me niet heb vastgelegd op een van de beperkende overtuigingen. Persoonlijk leef ik deze beperkende overtuigingen niet. We houden ook nauwgezet onderzoek en research in de gaten. We bekijken wereldwijd welke nieuwe mogelijkheden er zijn voor traumaherstel.

Ook ben ik getuige geweest van hoe veel mensen volledig herstellen naar een veel groter ‘zelf’ dan ze ooit eerder waren, veel beter dan in de periode voordat narcistisch misbruik zich in hun leven voordeed.

De waarheid is: nu hebben we een model van genezing.

Dat model stelt ons in staat om de beperkingen te overstijgen om louter een overlevende van misbruik te zijn. Als gevolg van krachtige tools die direct op je onderbewustzijn werken, heb je nu de mogelijkheid om een echt bloeiend herstel te creëren.

Dit is niet het in diskrediet brengen van de pijn van je narcistische misbruik ervaring.
In feite is het omdat de pijn zo buitengewoon is, en je voelt dat die pijn heeft doordrongen in je hele wezen en leven van je, dat diepere processen nodig zijn om echt te helpen genezen.

Zoals ik vele malen heb geschreven, geloof ik dat herstel van narcistisch misbruik een turning point in je leven is en dat van anderen, en toekomstige generaties.
We verbinden ons ertoe om onze innerlijke wonden te ontmoeten en vrij te laten om onszelf te doen evolueren door dit traject. Of we ploeteren rond in doodsangst hopend om op een of andere manier er doorheen te komen.

Je liefde, toewijding en hulp is nodig.

Wat je nodig hebt om te genezen is om een standpunt in te nemen, wetende dat je een Innerlijk Wezen hebt in je die echt je liefde, toewijding en hulp nodig heeft. Het gaat erom te erkennen dat er zeer ‘jonge’ gewonde delen zijn in je, die getraumatiseerd, onzeker, angstig, verlaten, misbruikt en zeer bedroefd zijn.

Samen moeten we besluiten dat je zich ertoe verbindt om, zonder oordeel, naar deze gewonde binnenste delen met de diepste liefde en loyaliteit die je kunt opbrengen te gaan (via beeldmeditatie), om hen te genezen.

Terwijl je door de Modules van Narp of oefeningen op narcisme.blog werkt, zul je je realiseren dat een groot deel van deze onderbewuste helende reis gaat over het verbinden met je Innerlijke Kind. Het is zo belangrijk om te begrijpen dat we tijdens ons pad van misbruik niet vanuit een genezen, volwassen centrum werkten.

Integendeel, we waren zeer getriggerd in onzekere en machteloze wonden die we al een lange tijd kunnen hebben – zelfs ver voordat we narcistisch werden misbruikt.

Communiceren met ons Innerlijk Wezen

Velen van ons, wanneer we beginnen aan onze diepe innerlijke genezingsreis, hebben misschien niet geweten hoe te communiceren met ons Innerlijk Wezen. We kunnen ons doodsbang voelen om dit te doen.

Ook als we ons zelf hebben verlaten of onze eigenheid hebben ontkend voor enige tijd, kan onze Innerlijke Zelf moeite hebben met het verbinden met ons innerlijke zelf en moeite hebben om onszelf te vertrouwen.

De volgende suggestie heeft veel mensen geholpen.

Zoek een foto van jezelf toen je heel jong was. Houd deze foto vast. Verbind je zo diep mogelijk als je kunt met dit jongere zelf, en zeg dan: “Ik ben hier om je lief te hebben, te ondersteunen en mijn energie te wijden aan het helpen om je te genezen. Ik ben hier om je te troosten en je te ontwikkelen met alles wat ik heb. Ik hou van je met heel mijn hart en ik laat je nooit meer in de steek”.

Het kan zeer nuttig zijn om te slapen met deze foto van jezelf naast je borst, of onder jouw bedkussen. Maak dagelijks wat tijd vrij om te mediteren met deze foto om verbinding te maken met hem of haar met liefde en aanvaarding.

Ik vond persoonlijk dat dit mijn helende reis ongelooflijk hielp. Deze suggesties hielpen ook bij veel andere mensen, die ofwel moeite hadden om verbinding te maken met hun emoties, of zeer bang waren om naar hen toe te gaan.

Exact het tegenovergestelde van denken!

Deze genezingsreis is een complete ommekeer van 180 graden van wat we geloven dat genezing van misbruik met zich meebrengt. De algemene overeenstemming is genezing kan optreden door eraan te werken om zoveel mogelijk te weten over de narcist.

Ik verzeker je dat ik nog nooit heb gezien dat die theorie een herstel creëert. In feite produceert het exact tegenovergestelde.

Dit uitgangspunt (focus op de narcist) beteugelt volledig je vermogen om je energie te plaatsen waar het moet geplaatst worden zijn, en dat is het genezen en evolueren van jezelf.

Er is een duidelijk verschil tussen je focus op jezelf leggen en jezelf creëren als uw persoonlijke missie om te genezen, of gewoon hopen dat op één of andere manier door het onderzoeken van tonnen informatie over narcisten en narcisme dat je dan gaat beter worden.

Kenmerken van de narcist kennen is genoeg.

Eens dat je de checklist van 50 kenmerken hebt doorgenomen weet je in welke relatie je bent beland. Die kennis is voldoende om je focus te kunnen leggen op je eigen zelfliefde tekort. Het eerste scenario is het pad van bekrachtigend bloeien, en het tweede is de reis van het overlevende slachtoffer.

Focus op je zelfliefde tekort!

De waarheid in deze zaak is: het is alleen wanneer je je focus van de narcist en narcisme wegbrengt, en je focus allemaal legt op het genezen van jezelf dat je zult herstellen, en overleven en dan bloeien.

Het feit dat je op narcisme. blog bent geland, misschien een trouwe lezer, bent, en ook lid geworden bent van VKoN denk ik, suggereert dat je serieus bent over het beter willen worden, en het losbreken uit vroegere denkpatronen en de leiding willen nemen over je leven. Dit is precies wat we faciliteren en ook wat NARP, het Engelstalige programma dat we promoten faciliteert.

Ik ben zo blij dat je hier bent, en dat je serieus bent over het herstellen van misbruik en ik beloof je met geheel mijn hart, dat als dit je toegewijde oriëntatie is dat je beter zult worden dan je ooit geweten hebt dat je kon zijn.

Natuurlijk is het niet gemakkelijk, vooral in de vroege stadia.

In feite gaat alles om ondersteuning vooral in het begin, voordat je wat tractie en momentum hebt. Ondersteuning om je focus af te brengen van de narcist op je eigen ontwikkeling. Het is absoluut mogelijk om met ons te chatten en geheel je verhaal te doen, als je het nog aan niemand volledig hebt kunnen vertellen. Je kunt het ons ook mailen. Maar je hebt ook veel mensen in ons gesloten forum die naar je zullen luisteren. De links vind je in het menu.

Maar vanaf dag één wil ik dat je verankert in deze verbintenis, Ik ga stoppen met te obsederen over mijn pijn in mijn gedachten, en ik ga me zo vaak mogelijk inzetten voor genezingssessies (wel of niet met NARP) als nodig, in plaats daarvan.

Dit is de krachtigste beslissing die je kunt nemen om te beginnen met herstellen.

In eerste instantie zal dit ongelooflijk moeilijk voor je zijn. Je bent in de intense greep van de peptide verslaving, en elke cel in je lichaam schreeuwt om meer van de negatieve emoties waaraan je verslaafd bent.

Hoe eerder je opstaat tegen de peptide verslaving, en begint met het vrijgeven van de pijnlijke gevangen emoties uit je lichaam, die de basis zijn van deze peptide verslaving, hoe eerder je open staat voor vrijheid, opluchting en je nieuwe leven.

Maar je zult in eerste instantie hard moeten werken voor je deze opluchting krijgt.

Dit betekent dat als je het NARP-programma hebt aangekocht je module 1 zo snel mogelijk moet beginnen. Luister eerst naar de ‘How To Get The Most Out” van jouw genezingsmodule, en dan begin met het lezen van uw e-books over de modules Quanta Freedom Healing die je ontvangt als je inschrijft op het NARP-programma. Je kunt ook beginnen bij de categorie groeitaken hier op narcisme.blog!

Als je het NARP-programma niet hebt aangekocht omdat je de Engelse taal onvoldoende begrijpt, zoek dan met de zoekfunctie op narcisme.blog naar de 3 teksten over het innerlijke kind. Daarna lees je alle groeitaken teksten en doe je de oefeningen over “pijn”. Daarna zoek je naar alle groeitaken op narcisme.blog door taak in te vullen in de zoekfunctie.

Hoe eerder je begint met het openen en loslaten van de pijn, hoe eerder je op je pad bent van vrijheid.

Deze diepe innerlijke transformatiereis is zeer spiritueel. Het gaat erom te beseffen dat wanneer je werkt aan jezelf op een innerlijk niveau, dan heb je niet alleen het vermogen om grondig te veranderen van je eigen ‘wezen’ in de kern, maar ben je ook in staat om een veel Hogere Macht aan te boren en te activeren dan je ooit hebt benaderd of mee hebt gewerkt door het gebruik van je geest.

Dit is het ‘Super Bewustzijn’. Je kunt die Hogere Macht, God, Bron of zelfs Levenskracht noemen.

Deze kracht is onvoorwaardelijke liefde, en onvoorwaardelijke aanvaarding. Deze kracht is een volledige ondersteuning van je welzijn. Het heeft je het hoogst bloeiende resultaat als je werkt met deze kracht, in plaats van ertegen.

Als je bij jezelf thuiskomt, kom je thuis bij dit Hogere Macht uitgangspunt dat je leven als Eenheid genereert – ‘één’ met jezelf en ‘één’ met het leven.

Je innerlijk wezen!

In eerste instantie moet je zoektocht in de eerste plaats gaan over je Innerlijke Wezen dat uit verschillende delen bestaat waaronder je innerlijke kind. Misschien ben je onophoudelijk uitgedaagd door getraumatiseerde gevoelens van angst, pijn, verliezen en het narcistische gedrag in je omgeving.

Het is ongelooflijk gemakkelijk om te worden geactiveerd (getriggerd) om te reageren buiten jezelf door te proberen om je angst en pijn te bestrijden door te proberen ‘te reageren’.

Voor een tijdje zul je gewoon me moeten vertrouwen met betrekking tot deze waarheid: geen gedrag van ‘doen’ kun je compenseren voor je niet verbonden wezen (gevangen in pijnlijke emoties van angst en pijn op dat onderwerp).

Alle delen volledig integreren!

Je leert door je herstelreis dat alles wat buiten je is gegenereerd wordt vanuit je staat van binnen. Op het moment dat je de pijn van de afgesplitste delen van je innerlijke zelf kunt loslaten en dat kun je nadat je al die kwetsuren hebt gedownload in een container om daarna het universum in te sturen (met een racket) en op die plaats wit licht hebt gestuurd zal je innerlijke zelf zich volledig integreren en leef je van binnenuit, apathisch voor het narcistisch misbruik.

Narcistisch misbruik is de grootste spiegel om de resultaten van angst en pijn tegen te houden. In het begin moet je gewoon geloven en je krijgt snel bevestigende resultaten dat wanneer je aanwezig bent bij je innerlijke wond als jouw eerste prioriteit, dat je dan zult beginnen met het verkrijgen van positieve resultaten (in de buitenwereld) met je situaties, en niet eerder.

modules quanta freedom healing
Modules Quanta freedom Healing Starter Pack

Helende meditatie!

Wat dit betekent, is dat je jezelf gaat trainen met elke gram moed die je kunt genereren om LOS te laten. Neem de pijn en angst weg door het gebruik van een genezingsmeditatie in plaats van het overhandigen van je macht door te proberen en te reageren, terwijl je in een staat van angst en pijn bent. Meditaties vind je met de zoekfunctie!

Als je de praktijk van module werk eerst doet of de groeitaken volgt, dan zul je beginnen te begrijpen hoe krachtig je echt bent, en hoe, wanneer je zich bezighoudt met je trilling – uitstraling (innerlijke emoties), dat dan het hele leven je ware kracht zal weerspiegelen.

De waarheid van de zaak is: door te werken aan de diepste niveaus van je pijn en trauma, je in staat zal zijn om de pijn uit je lichaam te verschuiven, en ruimte te maken voor de persoon die je wilt worden. Dit is wat het proces van de modules Quanta Freedom Healing creëert en het resultaat bij het uitvoeren van de groeitaken!

Het is belangrijk dat je een open geest houdt.

Je hoeft niet te geloven dat de modules werken, of dat de oefeningen helpen en in feite is het goed om zeer sceptisch te zijn. Veel mensen waren in het begin sceptisch, en hebben gemeld dat ze niet geloven dat de opnames zouden werken, maar waren op een punt in hun leven waar ze resoneerden met de principes van dit genezingssysteem en waren bereid om te proberen, want al de andere methodes hadden geen resultaat gegeven.

Als je een open geest hebt, zullen de resultaten van de modules waarschijnlijk hoger zijn dan wanneer je een afwachtende geest hebt, of te hoge verwachtingen.
En natuurlijk zul je niet echt in staat zijn om te begrijpen wat innerlijke transformatie is totdat je begint innerlijke transformatie te ervaren door de beeldmeditaties te doen.

Alsjeblieft, alsjeblieft, realiseer je alsjeblieft dat het de modules Quanta Freedom Healing Modules en het doen van de beeldmeditatie oefeningen en groeitaken zijn die NARP en traumaherstel zijn macht heeft.

Je zult geen bloeiend herstel meemaken door simpelweg de e-books te lezen. De e-books, de artikelen zullen je de informatie geven, en zorgen ervoor dat je bewust wordt van de processen en hoe je ze moet doen.
Die informatie gaat over het geven van een strategie en bepaalde protocollen om van punt a naar punt b te komen. Uiteindelijk is de uitvoering van de beeldmeditaties die je innerlijk van a naar b doen reizen. De informatie is er slechts voor de ondersteuning. Veel is een aanvulling op de genezingen.
Laat je niet verleiden om de modules en groeitaken uit te stellen, of gewoon naar hen te luisteren, of uw werkblad/ dagboek niet te gebruiken tijdens het doen van een module of oefening, of door al dit materiaal niet te behandelen als een ernstige genezing instrument.

Zorg er dus voor dat je jezelf genoeg eert en graag ziet, de moeite vindt om tijd te nemen voor de Modules – tijd waar je niet gestoord wordt.

Maak regelmatig afspraken in je agenda om tijd te reserveren voor de modules en groeitaken als een regelmatige zelfhelende werkwijze, en verbind je tot het maken van de ruimte en tijd om de juiste module die je nodig hebt elke keer te doen als emotionele pijn aan de oppervlakte komt.

In eerste instantie is er zo veel pijn gevangen in je lichaam dat je zich moet verbinden met Module 1 en dit zo vaak als mogelijk uitvoeren.

Veel mensen die beginnen met NARP doen dagelijks hun genezingen. Sommige mensen doen zelfs twee of drie keer per dag hun modules wanneer ze kunnen.

Zelfs wanneer pijn begint terug te trekken is het belangrijk om kennis te nemen van eventuele ‘triggers’. Om deze reden heb ik voorgesteld om een notebook bij je te dragen zodat wanneer een pijnlijke emotionele trigger optreedt (van ‘binnen’ of ‘zonder’) je het kunt opschrijven, en later (zo snel mogelijk) ga je dan naar die specifieke genezingsmodule in NARP, of doe je een specifieke oefening die de trigger herhaalt en het diepe onderliggende trauma uit je lichaam doet verdwijnen.

Weet dit: Als in je een trigger wordt geactiveerd, is er een bijbehorende innerlijke wond die gerelateerd is aan deze trigger.

Triggers geven je de kans om te begrijpen: Er is hier in mij iets wat ik kan openen, loslaten en verschuiven of transformeren.

Hoe eerder je triggers volledig accepteert als een zegen, wetende dat als je er naar luistert en jezelf de eerste stap zet om naar binnen te gaan, de wond te vinden en te genezen, hoe sneller en meer direct jouw bloeien herstel zal zijn.

Pijnlijke beschuldigingen zijn verschrikkelijk als we ze weerstaan, proberen om ze uit te schakelen en weg te lopen van hen. Dit vermijden zorgt er alleen maar voor dat ze intensiveren. Als we echter naar hen luisteren, ze accepteren, zegenen en omarmen voor ze het doel bereiken waarvoor ze bedoeld waren – geef je het signaal om hen vrij te geven, te genezen, te evolueren en onszelf te bevrijden. De pijn wordt een ‘observatie’ in plaats van een ‘trauma’.

Als je deze verbintenis aan jezelf maakt, zal je snel en krachtig verlichting (vermindering – oplossing …) gaan ervaren en resultaten.

Houd er rekening mee dat er een “hiernamaals” – component in de modules zit.

Als je om welke reden dan ook niet in overeenstemming bent met een leven na de dood of met reïncarnatieovertuigingen dan doet dit geen afbreuk aan de modules in welke vorm dan ook.
Gebruik het niveau van het verleden als gewoon het ‘verleden’, en behandel het in jezelf als ‘iets als het verleden waarin je gelooft.

Veel christenen hebben de vraag gesteld “Kan ik NARP gebruiken als ik niet geloof in vorige levens?” Epigenetica leert ons dat DNA-materiaal bevat van vroegere generaties.

Ze hebben deelgenomen aan de modules zoals ik hierboven heb voorgesteld, en nog steeds ervaren ze prachtige doorbraakresultaten.

Quanta Freedom Healing en alle groeitaken op narcisme.blog is onvoorwaardelijk liefdevol en ondersteunend, niet-confessioneel en beschikbaar voor iedereen om te gebruiken.

modules quanta freedom healing
Modules Quanta Freedom Healing Starter Pack

Inhoud van ons anti-narcisme programma!

Deze artikels, video’s of audio’s vind je zowel op narcisme.blog als in het NARP-programma en vormen het fundament om narcisme te begrijpen:
Hoe ‘Geen Contact‘ te doen?
Narcistisch Misbruik De Waarheid
Hoe narcistisch misbruik te identificeren en te herstellen?
Zelfzorg na narcistisch misbruik
Hoe co-afhankelijkheid te herkennen en te genezen?
Hoe een gezonde grensfunctie begrijpen en te implementeren?
Je je emoties ontkent met je logica en ego?
Hoe jezelf vrij te laten met vergeving?


De zelfgenezing en zelf-empowerment audio-cd, en de Quanta Freedom Audio Healing Sessies op NARP kun je ook gebruiken als je de groeitaken doet: (Alle links vind je in het menu!)

Modules Quanta Freedom Healing Tips – Hoe krijg je het meeste uit je genezingen?

Deze tekst vind je op narcisme.blog en in VKoN (gesloten Facebook groep)
Zorg ervoor dat je naar deze module luistert voordat je doorgaat naar module 1 of aan één van de taken begint.

1: Laat de onmiddellijke pijn en gevoelens van verlies (lange en korte versie) los!

2: Laat en genees de ‘illusie’ van de perfecte partner!

3: Vergeef jezelf en het leven voor wat je hebt meegemaakt!

4: Laat en genees de pijn van het onrecht en het verraad!

5: Laat de strijd los om te ‘winnen’ en creëer fatsoen!

6: Laat en genees de noodzaak om verantwoordelijkheid te nemen voor de narcist!

7: Maak verbinding met de gave van je eigen persoonlijke en spirituele empowerment!

8: Laat en genees de angst voor de narcist en wat er daarna kan gebeuren!

9: Laat en genees de verbinding met de narcist!

10: Realiseer je bevrijding, vrijheid en waarheid!


Bonus Goal Setting Module
Zorg ervoor dat je deze e-books, Audio Meditaties, Healing Tips en Modules Quanta Freedom Healing in een specifieke map naar je pc opslaat voor gemakkelijke toekomstige toegang.

De e-books die je vindt op NARP kunnen worden afgedrukt, en je meditatie, genezingstips en Quanta Vrijheid MP3’s kunnen rechtstreeks vanaf je computer worden beluisterd of worden gedownload naar je iPod of MP3 Speler.

Wat doe je met de informatie op narcisme.blog?

Houd er rekening mee dat het belangrijk is om de informatie te lezen in combinatie met het doen van de groeitaken, – oefeningen of het doen van de modules (als je NARP hebt aangekocht).

De volgorde van lezen die we aanraden!

De artikels kunnen worden gelezen in elk tempo dat je wilt; maar ik stel voor dat je de artikels op narcisme.blog best in de volgende volgorde leest terwijl je de genezingsoefeningen doet.
No-contact of emotioneel afstand nemen of weinig contact artikels.
Sommige artikels moet je zeker lezen vooral als je zich verslaafd voelt aan de narcist. Houd die informatie bij de hand als u het gevoel hebt dat u moeite om contact te verbreken met de narcist.

Zelfliefde tekort aanvullen!

Hier op narcisme.blog bieden we je praktische, emotionele, fysieke en spirituele manieren om te leren hoe je zorg draagt voor jezelf en hoe je van jezelf de hoogste prioriteit maakt, wat essentieel is na narcistisch misbruik. worden. (zelfzorg, zelfpartner, reparenting,zelfliefde)

Dynamiek van narcistische relatie !

Op narcisme.blog vind je uitleg van hoe de dynamiek van narcistisch misbruik optreedt, hoe de narcist werkt, en wat de effecten van narcistisch misbruik zijn.
Op narcisme.blog vind je uitgebreide informatie over de verschijnselen van narcistische misbruik, hoe je werd misbruikt en verslaafd werd en wat er werkelijk aan de hand is met betrekking tot je noodzakelijke reis van het zelf, en waarom deze misbruikervaring je is overkomen.

Co-dependentie!

De artikels over co-dependentie (zowel op NARP als narcismeblog) leveren een prachtig inzicht in hoe we allemaal co-dependentie eigenschappen ontwikkelden en hoe ze ons vatbaar hebben gemaakt voor het aantrekken en ondersteunen van een relatie met een narcist. De informatie in dit e-book bevat hoe je onze medeafhankelijke neigingen kunt los laten.

Grenzen stellen en waarborgen!

Bij het overwinnen van narcistisch misbruik is het van vitaal belang om te leren wat grenzen zijn en hoe ze te implementeren. Deze artikels geven je begrip waarom je narcistisch misbruik hebt toegestaan, evenals hoe grenzen met de narcist en met iedereen in je leven te stellen.

Als gevolg van narcistisch misbruik kan het zeer moeilijk voelen om de manische controle, onopgelost, geschonden en verwarde gedachten en gevoelens los te laten.

Angst overwinnen!

Enkele artikels op narcisme.blog bieden je de kennis van hoe je je emoties en gedachten weer onder controle te krijgen, in het bijzonder als het angst betreft.

Geven en vergeven!

Enkele artikels op narcisme.blog ( en Narp) bevatten bevrijdende en versterkende kennis over wat echte vergeving is en waarom het je vrijstelt. Er is een volledig proces binnen deze artikels dat je wordt uitgelegd.

Dat is een sterk voorgestelde formule om los te laten en te genezen van de pijn van wat er gebeurd is met je. Op narcisme.blog vind je dit met de zoekfunctie.
Het stelt u ook in staat om, (belangrijk) jezelf te vergeven voor wat je hebt doorgemaakt.

Audio Meditatie Informatie!

Meditaties die je vindt in narcisme.blog en in narp geven een full body ontspanning track en empowerment track ontworpen om je fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel welzijn te bieden.

Hoe krijg je het meeste uit je genezingen?

Dit artikel biedt u de basis van hoe te genezen van narcistische misbruik. Je vindt dit artikel in het forum.

In dit artikel hebben we het gehad wat je precies moet doen en hoe je het meeste uit de genezingsessies kunt halen zodat je zo snel en effectief mogelijk kunt beginnen met te herstellen.

Over de Modules Quanta Freedom Healing enkele Healing Tips.

Quanta Freedom Healing is een diepgaande genezing modaliteit die je vermogen om te breken sterk versnelt, vrij van pijn en zelfvernietigende patronen, en uit lijnen met het leven dat je wel wilt creëren.

De Quanta Freedom Healing Modules worden energiek gemaakt met de bedoeling van het zijn in het ‘hier of nu’.

Energie ‘is gewoon’. Daarom worden de modules niet beperkt door ruimte of tijd. Modules Quanta Freedom Healing hebben bewezen even effectief te zijn op afstand als in persoon, en van een opnemen als een live evenement.

Wakker blijven!

Je kunt zich erg moe en zelfs moeite hebben om te kunnen wakker blijven wanneer je voor het eerst begint met het modulewerk te doen.

De Quanta Freedom Modules nemen je mee in een theta hersengolftoestand, wat een tragere hersengolfsnelheid dan je gewend bent om ‘bewust’ in het “nu” te zijn. Totdat je het gewoon wordt is het normaal om bij deze hersenfrequentie de drang te hebben om in slaap te vallen.

Dit zal voorbij gaan, maar in eerste instantie wordt aanbevolen dat je aantekeningen maakt terwijl het doen van de modules op een blad.

Het tekenen van visualisaties van de ‘energie’ en ‘de verschuivingen’, in welke creatieve vorm je ook kiest, is een krachtige manier om verbonden te blijven met de module en wakker te blijven.

Tijdens de Quanta Freedom Healing Modules voel je misschien een sensatie.

Verschillende mensen hebben verschillende reacties op Quanta Freedom Healing. Vanwege
de hogere dan de normale energetische frequentie die de modules produceren, kun je het gevoel hebben van licht in het hoofd te zijn en zelfs wat ijl.

Tijdens de verschuivingen met beeldmeditatie kunt u opluchting en een afgifte van stress voelen, en dan warmte, comfort en sereniteit als de vulling zelf met Bron energie plaatsvindt.

Veel mensen melden lichaamssensaties tijdens het ervaren van Quanta Freedom Healings.

Als je veel ‘dingen’ vrijlaat in een bepaalde sessie, kun je je behoorlijk moe voelen.

Jouw lichaam kan meer slaap nodig hebben dan normaal voor een dag of twee, omdat het nu wil ontspannen na het loslaten. Drink veel water en eet gezond voedzaam voedsel.

Het kan veel energie kosten om te functioneren als we uit de meditatie komen, en als zodanig wanneer we terugkomen in de werkelijkheid, zal ons lichaam niet langer in overlevingsmodus opereren, en voelt het lichaam dat het de uitputting van de afgelopen jaren nu veilig kan verwerken.

Tijdens de protocollen wees niet verbaasd en vrees niet dat de module niet werkt als je je concentratie verliest.

De module heeft nog steeds een effect op je innerlijke identiteit, maar hoe meer aanwezig en wakker je bent, hoe krachtiger de genezing is.

Kom gewoon terug, als je even afgedwaald bent, naar de stem in de module, of ga gewoon naar het punt vooraf aan het punt waar je werd afgeleid.

Houd je lichaam open en ontspannen.

Als je jezelf traint om je hart te visualiseren dat open is (het zal in eerste instantie pijn doen, maar het is zo de moeite waard) dan zal dit helpen om je overactieve geest uit te schakelen. Hoe meer open je hart, lichaam en geest is, hoe meer rust je geest ook zal ontvangen, en hoe makkelijker het is om je aandacht in je lichaam te houden.

De praktijk zal het gemakkelijker en gemakkelijker maken.

Maar wees je ervan bewust, sommige dagen zul je meer ‘aanwezige’ sessies hebben dan andere.

Ik hoop dat je echt het gevoel hebt en begrijpt dat het van vitaal belang is om pijn te verwijderen en pijn te verschuiven om jezelf te kunnen transformeren.

Verbeelden en voelen!

De Quanta Freedom Healing Modules zijn een zeer eenvoudig en krachtig proces. Iedereen kan deze modules doen. Alles wat je nodig hebt, is een open geest, en een vermogen om je dingen voor te stellen. Dat is hetzelfde met de groeitaken.

Je verbeelding kan ‘voelen’, ‘zien’ of gewoon iets ‘kennen’ betekenen. Verbeelden betekent niet dat je een perfect beeld in je hoofd moet creëren en vasthouden. Veel mensen kunnen in plaat van iets te zien als ze zich iets verbeelden de aanwezigheid voelen in plaats daarvan.

Gewoon je bedoeling om iets voor te stellen is genoeg … zelfs als je geest een weinig afdwaalt.

Veel mensen zijn bang voor het voelen van hun gevoelens, vooral hun pijn. Het probleem is als we ons hebben afgesloten van onze gevoelens – omdat we te bang voor hen zijn – hebben we alles inclusief het vermogen om te voelen, creëren en genezen uitgeschakeld.

We moeten gaan naar onze pijn, en niet weg ervan.

Het mooie van Quanta Freedom Healing is dat wanneer je bewust de pijn voelt, je alleen met de pijn bent voor een zeer korte periode van tijd, terwijl het wordt getrokken uit je cellen en wordt gedownload in een container waar het in een positie wordt geplaatst tot de verdere werkwijze.

Het is belangrijk na het claimen (voelen) van de pijn die je gewoon met het gevoel bent op een zo rustig mogelijke manier. Daarom let op je ademhaling en neem je tijd.

Ga niet in je hoofd en laat je hoofd dit niet over nemen met “getraumatiseerde” analyse.

Dit trekt je gewoon uit je lichaam, uit het proces en staat je niet toe om de innerlijke wond te genezen.

Voel je naar binnen, wees met de pijn, houd je lichaam open en adem gewoon. Als je moet huilen dat is goed – laat het toe. Als je zin hebt om te jammeren dan is dat ook geweldig.

In echt grote verschuivingen met intense pijn kunnen je jezelf wiegen en jammeren.

Als je blijft rustig ademenen en weet hoe belangrijk het is om niet in ‘het verhaal’ te gaan en gewoon bij het gevoel te blijven.

Het is zo de moeite waard om stil te staan en onverschrokken en liefdevol met het gevoel van de pijn te zijn, wetende dat we onszelf onmetelijk helpen door onszelf op die manier te bevrijden van deze wonden.

Gebruik de commentaren om elkaar te steunen!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Lees meer

alle artikels over narp-systeem, narps-programma, narcissistic abuse recovery programma, narcistisch misbruik herstelprogramma
audio van deze blog op narcisme.blog

Reacties

Eén reactie op “Met Modules Quanta Freedom Healing herstellen van narcistisch misbruik +audio”

  1. Anna avatar
    Anna

    Hoi! Fijn dat je hierover informatie verspreid! Het herstel methode van Melanie Tonia Evans heeft mij heel erg geholpen. Ik hoop dat steeds meer en meer mensen er tegenkomen want in mijn mening het is een van de beste methoden die er zijn. Echt – ik leef zo vrij alleen dankzij haar methode.

    Xx

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees