nature sky sunset the mountains

Ik ben Annemie Persyn – Declercq en ik ben blij om je hand vast te houden indien nodig en je mij er om vraagt om je herstel te ondersteunen vooral als je beslist om de modules quanta freedom healing te gebruiken of de taken te doen die je op narcisme.blog vindt.

Geschatte leestijd: 24 minuten

Welkom op narcisme.blog en als je lid bent van VKoN, ook welkom natuurlijk.

Het is geweldig dat je je hebt toegewijd aan uw genezing, bevrijding en vrijheid van narcistisch misbruik.

Zoals we allemaal weten, herstel van narcistisch misbruik kan voelen als een ondraaglijk moeilijke taak.

Het lijkt erop dat we nooit uit de diepe zwarte mist komen die onze martelende emotionele pijn en echte kwellingen zijn geworden. Ik voel echt met je mee, want ik weet wat je doormaakt.
Ik wil dat je weet dat ik bij je sta in alle opzichten. Wij gaan in de eerste plaats uit van jouw belangen.

Herstel geen hocus pocus maar ook doenbaar.


Veel hedendaagse narcistische misbruik herstel forums, evenals de standaard psychologie, zou u kunnen doen geloven dat het deprogrammeren van het trauma van narcistisch misbruik een lange en uitgestelde affaire is, die jaren kan duren, indien ooit, te bereiken.

Natuurlijk is herstel geen hocus pocus en magische aangelegenheid.
Er is ook een overtuiging dat de symptomen van gecompliceerde en posttraumatische stressstoornis
agorafobie, en andere lichamelijke en zenuwstelsel aandoeningen voor u levenslang gevolgen zal hebben en dat je op zijn best u alleen in staat zal zijn om ze te beheren, om te kunnen op een of andere manier te functioneren.

Geen beperkende overtuigingen

Het is niet omdat persoonlijke groei een levenslange opdracht is, en het is niet omdat het leven vol met risico’s is, en van ons oplossingsgerichte acties vergt dat je levenslang dient te lijden onder een trauma dat je hebt opgedaan in een ver verleden.


Ik weet dat je verschrikkelijk lijdt, en het is pijnlijk, maar weet alsjeblieft dat ik me niet hebt vastgelegd op een van de beperkende overtuigingen, en persoonlijk leef ik deze beperkende overtuigingen niet. We houden ook nauwgezet onderzoek en research in de gaten, en bekijken wereldwijd welke nieuwe mogelijkheden er zijn.

Ook ben ik getuige geweest van hoe veel mensen volledig herstellen naar een veel groter ‘zelf’ dan ze ooit eerder waren, veel beter dan in de periode voordat narcistisch misbruik zich in hun leven voordeed.

De waarheid is: nu hebben we een model van genezing.

Dat model stelt ons in staat om de beperkingen te overstijgen om louter een overlevende van misbruik te zijn. Als gevolg van krachtige tools die direct op uw onderbewust werken, heb je nu de mogelijkheid om een echt bloeiend herstel te creëren.

Dit is niet het in diskrediet brengen van de pijn van uw narcistische misbruik ervaring.
In feite is het omdat de pijn zo extreem is, en voelt dat die pijn heeft doordrongen in hun hele wezen en leven van jou, dat diepere processen nodig zijn om echt te helpen genezen.

Zoals ik vele malen heb geschreven, geloof ik dat herstel van narcistisch misbruik een turning point in je leven is. (en dat van anderen, en toekomstige generaties)
We verbinden ons ertoe om onze innerlijke wonden te ontmoeten en vrij te laten om onszelf te doen evolueren door dit traject, of we ploeteren rond in doodsangst hopend om op een of andere manier er doorheen te komen.

Je liefde, toewijding en hulp is nodig.

Wat je nodig hebt om te genezen is om een standpunt in te nemen, wetende dat je een Innerlijk Wezen hebt in je die echt je liefde, toewijding en hulp nodig heeft. Het gaat erom te erkennen dat er zeer ‘jonge’ gewonde delen zijn in je die getraumatiseerd, onzeker, angstig, verlaten, misbruikt en zeer bedroefd zijn.

Samen moeten we besluiten dat u zich ertoe verbindt om, zonder oordeel, naar deze gewonde binnenste delen met de diepste liefde en loyaliteit die je kunt opbrengen te gaan (via beeldmeditatie), om hen te genezen.


Terwijl je door de Modules van Narp of oefeningen op narcisme.blog werkt, zul je je realiseren dat een groot deel van deze onderbewuste helende reis gaat over het verbinden met je Innerlijke Kind. Het is zo belangrijk om te begrijpen dat we tijdens ons pad van misbruik niet vanuit een genezen, volwassen, volwassen centrum werkten.

Integendeel, we waren zeer getriggerd in onzekere en machteloze wonden die we al een lange tijd kunnen hebben – zelfs ver voordat we narcistisch werden misbruikt.

Communiceren met ons Innerlijk Wezen

Velen van ons, wanneer we beginnen aan onze diepe innerlijke genezingsreis, hebben misschien niet geweten hoe te communiceren met ons Innerlijk Wezen, en we kunnen ons doodsbang voelen om dit te doen.

Ook als we ons zelf hebben verlaten (of onze eigenheid hebben ontkend) voor enige tijd, kan onze Innerlijke Zelf moeite hebben met het verbinden met ons innerlijke zelf en moeite hebben om onszelf te vertrouwen.

De volgende suggestie heeft veel mensen geholpen.


Zoek een foto van jezelf toen je heel jong was. Houd deze foto vast, verbind je zo diep mogelijk als je kunt met dit jongere zelf, en zeg dan : “Ik ben hier om je lief te hebben, te ondersteunen en mijn energie te wijden aan het helpen om u te genezen, te troosten en te ontwikkelen met alles wat ik heb. Ik hou van je met heel mijn hart en ik laat je nooit meer in de steek”.

Het kan zeer nuttig zijn om te slapen met deze foto van jezelf naast je borst, of onder uw kussen, en maak dagelijks wat tijd vrij om te mediteren met deze foto om verbinding te maken met hem of haar met liefde en acceptatie.

Ik vond persoonlijk dat dit mijn helende reis ongelooflijk hielp. Deze suggesties hielpen ook bij veel andere mensen, die ofwel moeite hadden om verbinding te maken met hun emoties, of zeer bang waren om naar hen toe te gaan.

Exact het tegenovergestelde van denken

Deze genezingsreis is een complete ommekeer van 180 graden van wat we geloven dat genezing van misbruik met zich meebrengt. De algemene consensus is genezing kan optreden door eraan te werken om zoveel mogelijk te weten over de narcist.

Ik verzeker je dat ik nog nooit heb gezien dat die theorie een herstel creëert. In feite produceert het exact tegenovergestelde.

Dit uitgangspunt (focus op de narcist) beteugelt volledig uw vermogen om uw energie te plaatsen waar het moet geplaatst worden zijn, en dat is het genezen en evolueren van jezelf.

Er is een duidelijk verschil tussen je focus op jezelf leggen en jezelf creëren als uw persoonlijke missie om te genezen, of gewoon hopen dat op één of andere manier door het onderzoeken van tonnen informatie over narcisten en narcisme dat je gaat om beter worden.

Kenmerken van de narcist kennen is genoeg.

Eens dat je de checklist van 50 kenmerken hebt doornemen wat je in welke relatie je bent beland. Die kennis is voldoende om je focus te kunnen leggen op je eigen zelfliefde tekort.

Het eerste scenario is het pad van bekrachtigend bloeien, en het tweede is de reis van het overlevende slachtoffer.

Focus op jouw zelfliefde tekort

De waarheid van de zaak is: het is alleen wanneer je je focus van de narcist en
Narcisme wegbrengt, en je focus allemaal legt op het genezen van jezelf dat je zult herstellen, en overleven en dan bloeien.

Het feit dat je op narcisme. blog bent geland, wellicht een trouwe lezer bent, en ook lid geworden bent van VKoN denk ik, suggereert dat je serieus bent over het beter willen worden, en het losbreken uit vroegere denkpatronen en de leiding wilt nemen over je leven, en dit is precies wat we faciliteren en evenzeer ook wat NARP, het Engelstalige programma dat we promoten faciliteren.

Ik ben zo blij dat je hier bent, en dat je serieus bent over het herstellen van misbruik – en ik beloof je met geheel mijn hart, dat als dit je toegewijde oriëntatie is dat je beter zult worden dan je ooit geweten hebt dat je kon zijn.


Natuurlijk is het niet gemakkelijk, vooral in de vroege stadia.

In feite gaat alles om ondersteuning vooral in het begin, voordat je wat tractie en momentum hebt. Ondersteuning om je focus af te brengen van de narcist op je eigen ontwikkeling. Het is absoluut mogelijk om met ons te chatten en geheel je verhaal te doen, als je het nog aan niemand volledig heb kunnen vertellen. Je kunt het ons ook mailen. Maar je hebt ook veel mensen in ons gesloten forum die naar je zullen luisteren.

Maar vanaf dag één wil ik dat je verankert in deze verbintenis, “Ik ga stoppen met te obsederen over mijn pijn in mijn gedachten, en ik ga me zo vaak mogelijk inzetten voor genezingssessies (al dan niet met NARP) als nodig in plaats daarvan.

Dit is de meest krachtige beslissing die je kunt maken om te beginnen met herstellen.

In eerste instantie zal dit ongelooflijk moeilijk voor je zijn. Je bent in de intense greep van de peptide
verslaving, en elke cel in je lichaam schreeuwt om meer van de negatieve emoties waaraan je verslaafd bent.

Hoe eerder je opstaat tegen de peptide verslaving, en begint met het vrijgeven van de pijnlijke gevangen emoties uit je lichaam, die de basis zijn van deze peptide verslaving, hoe eerder je open staat voor vrijheid, opluchting en je nieuwe leven.

Maar je zult in eerste instantie hard moeten werken voor je deze opluchting krijgt.

Dit betekent dat als je het NARP programma hebt aangekocht je module 1 zo snel mogelijk moet beginnen. Luister eerst naar de ‘How To Get The Most Out” van uw genezingsmodule, en dan begin met het lezen van uw e-books over de modules Quanta Freedom Healing die je ontvangt als je inschrijft op het NARP programma.

Gebruik de zoekfunctie op narcisme.blog

Als je het NARP programma niet hebt aangekocht omdat je de Engelse taal onvoldoende begrijpt zoek dan met de zoekfunctie op narcisme.blog naar de 3 teksten over het innerlijke kind. Daarna lees je alle teksten en doe je de oefeningen over “pijn”. Daarna zoek je naar alle groeitaken op narcisme.blog door taak in te vullen in de zoekfunctie.

Hoe eerder je begint met het openen en loslaten van de pijn, hoe eerder je op je pad bent van vrijheid.

Deze diepe innerlijke transformatiereis is zeer spiritueel, het gaat erom te beseffen dat wanneer je werkt aan jezelf op een innerlijk niveau, dan heb je niet alleen het vermogen om grondig te veranderen van je eigen ‘wezen’ in de kern, maar bent u ook in staat om een veel Hogere Macht aan te boren en te activeren dan je ooit hebt benaderd of mee hebt gewerkt door het gebruik van je geest. Dit is het ‘Super Bewustzijn’. Je kunt die Hogere Macht, God, Bron of zelfs Levenskracht noemen.

Deze kracht is onvoorwaardelijke liefde, en onvoorwaardelijke acceptatie, en deze kracht is een volledig ondersteuning van uw welzijn en het heeft je het hoogst bloeiende resultaat als je werkt met deze kracht, in plaats van ertegen.

Als je bij jezelf thuiskomt, kom je thuis bij dit Hogere Macht principe dat je leven als Eenheid genereert – ‘één’ met jezelf en ‘één’ met het leven.

Jouw innerlijk wezen

In eerste instantie moet je zoektocht in de eerste plaats gaan over je Innerlijke Wezen dat uit verschillende delen bestaat waaronder je innerlijke kind. Misschien ben je onophoudelijk uitgedaagd door getraumatiseerde gevoelens van angst, pijn, verliezen en het narcistische gedrag in je omgeving.

Het is ongelooflijk gemakkelijk om te worden geactiveerd (getriggerd) om te reageren buiten jezelf door te proberen om je angst en pijn te bestrijden door te proberen ‘te reageren’.

Voor een tijdje zul je gewoon me moeten vertrouwen met betrekking tot deze waarheid: geen gedrag van ‘doen’ kan je compenseren voor uw niet verbonden wezen (gevangen in pijnlijke emoties van angst en pijn op dat onderwerp).

Alle delen volledig integreren

Je leert door je herstelreis dat alles wat buiten je is gegenereerd wordt vanuit uw staat van binnen. Op het moment dat je de pijn van de afgesplitste delen van je innerlijke zelf kunt loslaten en dat kun je nadat je al die kwetsuren hebt gedownload in een container om daarna het universum in te sturen (met een racket) ,en op die plaats wit licht hebt gestuurd zal je innerlijke zelf zich volledig integreren en leef je van binnenuit, apathisch voor het narcistisch misbruik.

Narcistisch misbruik is de grootste spiegel om de resultaten van angst en pijn tegen te houden. In het begin moet je gewoon geloven (en je krijgt snel bevestigende resultaten) dat wanneer u aanwezig bent bij uw innerlijke wond als uw eerste prioriteit, dat u dan zult beginnen met het verkrijgen van positieve resultaten (in de buitenwereld) met uw situaties, en niet eerder.

Helende meditatie

Wat dit betekent is dat je jezelf gaat trainen met elke gram moed die je kunt genereren om LOS te laten , en neem de pijn en angst weg door het gebruik van een genezingsmeditatie in plaats van het overhandigen van uw macht door te proberen en te reageren, terwijl je in een staat van angst en pijn bent.

Als u de praktijk van module werk eerst doet, dan zul je beginnen te begrijpen hoe krachtig je echt bent, en hoe, wanneer u zich bezig houdt met uw trilling – uitstraling (innerlijke emoties), dat dan het hele leven je ware kracht zal weerspiegelen.

De waarheid van de zaak is: door te werken aan de diepste niveaus van uw pijn en trauma, je in staat zal zijn om de pijn uit je lichaam te verschuiven, en ruimte te maken voor de persoon die je wilt worden. Dit is wat het proces van de modules Quanta Freedom Healing creëert.

Het is belangrijk dat je een open geest houdt.

U hoeft niet te geloven dat de modules werken, of dat de oefeningen helpen en in feite is het goed om zeer sceptisch te zijn. Veel mensen waren in het begin sceptisch, en hebben gemeld dat ze niet geloven dat de opnames (Melanie) zouden werken, maar waren op een punt in hun leven waar ze resoneerden met de principes van dit genezingssysteem en waren bereid om te proberen. (want al de andere methodes hadden geen resultaat gegeven)

Als u een open geest hebt, zullen de resultaten van de modules waarschijnlijk hoger zijn dan wanneer u een afwachtende geest hebt, of te hoge verwachtingen.
En natuurlijk zul je niet echt in staat zijn om te begrijpen wat innerlijke transformatie is totdat je begint innerlijke transformatie te ervaren door de beeldmeditaties te doen.

Alsjeblieft, alsjeblieft, realiseer je alsjeblieft dat het de modules Quanta Freedom Healing Modules (en het doen van de beeldmeditatie oefeningen) zijn die NARP zijn macht heeft.


U zult geen bloeiend herstel meemaken door simpelweg de e-Books te lezen. De e-Books, de artikelen zullen u de informatie geven, en zorgen ervoor dat je bewust wordt van de processen en hoe je ze moet doen.
Die informatie gaat over het geven van een strategie en bepaalde protocollen om van punt a naar punt b te komen. Uiteindelijk is de uitvoering van de beeldmeditaties die je innerlijk van a naar b doen reizen. De informatie is er slechts voor de ondersteuning. Veel is een aanvulling op de genezingen.
Laat u niet verleiden om de modules en groeitaken uit te stellen, of gewoon naar hen te luisteren, of uw werkblad/ dagboek niet te gebruiken tijdens het doen van een module of oefening, of door dit materiaal niet te behandelen als een ernstige genezing instrument.

Zorg er dus voor dat je jezelf genoeg eert (en graag ziet, de moeite vindt) om tijd te nemen voor de Modules – tijd waar je niet gestoord wordt.

Maak regelmatig afspraken in je agenda om tijd te reserveren voor de modules en oefeningen als een regelmatige zelfhelende procedure, en verbindt je tot het maken van de ruimte en tijd om de juiste module die u nodig hebt elke keer te doen als emotionele pijn aan de oppervlakte komt.

In eerste instantie is er zo veel pijn gevangen in je lichaam dat je zich moet verbinden met Module 1 en dit zo vaak als mogelijk.


Veel mensen die beginnen met NARP doen dagelijks hun genezingen. Sommige mensen doen zelfs twee of drie keer per dag hun modules wanneer ze kunnen.

Zelfs wanneer pijn begint terug te trekken is het belangrijk om kennis te nemen van eventuele ‘triggers’. Om deze reden heb ik voorgesteld om een notebook bij je te dragen zodat wanneer een pijnlijke emotionele trigger optreedt (van ‘binnen’ of ‘zonder’) je het kunt opschrijven, en later (zo snel mogelijk) gaat u dan naar die specifieke genezingsmodule in NARP, of doet u een specifieke oefening die de trigger herhaalt en het diepe onderligggende trauma uit je lichaam doet verdwijnen.

Weet dit: Als in u een trigger wordt geactiveerd, is er een bijbehorende innerlijke wond die gerelateerd is aan deze trigger.

Triggers geven u de kans om te begrijpen: Er is iets hier in mij iets dat ik kan openen, loslaten en verschuiven of transformeren.

Hoe eerder je triggers volledig accepteert als een zegen, wetende dat als je er naar luistert en jezelf de eerste stap zet om naar binnen te gaan , de wond te vinden en te genezen, hoe sneller en meer direct uw bloeien herstel zal zijn.

Pijnlijke beschuldigingen zijn verschrikkelijk als we ze weerstaan, proberen om ze uit te schakelen en weg te lopen van hen – dit zorgt er alleen maar voor dat ze intensiveren. Als we echter naar hen luisteren, ze accepteren en zegenen en omarmen voor ze het doel bereiken waarvoor ze bedoeld waren – geef je een het signaal om hen vrij te geven, te genezen, te evolueren en onszelf te bevrijden – de pijn wordt een ‘observatie’ in plaats van een ‘trauma’.

Als u deze verbintenis aan uzelf maakt, zult u snel en krachtig verlichting (vermindering – oplossing …) gaan ervaren en resultaten.

Houd er rekening mee dat er een “hiernamaals” -component in de modules zit.

Als u om welke reden dan ook niet in overeenstemming bent met een leven na de dood of met reïncarnatieovertuigingen dan doet dit geen afbreuk aan de modules in welke vorm dan ook.
Gebruik het niveau van het verleden als gewoon het ‘verleden’, en behandel het in jezelf als ‘iets als het verleden waarin je gelooft.’

Veel christenen hebben de vraag gesteld “Kan ik NARP gebruiken als ik niet geloof in vorige levens?”

Ze hebben deelgenomen aan de modules zoals ik hierboven heb voorgesteld, en nog steeds ervaren ze prachtige doorbraakresultaten.

Quanta Freedom Healing is onvoorwaardelijk liefdevol en ondersteunend, niet-confessioneel en
beschikbaar voor iedereen om te gebruiken.

Modules Quanta Freedom Healing Starter Pack

Inhoud van het ons anti-narcisme programma

Deze artikels, video’s of audio’s vind je zowel op narcisme.blog als in het NARP programma en vormen het fundament om narcisme te begrijpen :
Hoe ‘Geen Contact‘ te doen?
Narcistisch Misbruik De Waarheid
Hoe narcistisch misbruik te identificeren en te herstellen?
Zelfzorg na narcistisch misbruik
Hoe co-afhankelijkheid te herkennen en te genezen?
Hoe een gezonde grensfunctie begrijpen en te implementeren?
Je je emoties ontkent met je logica en ego?
Hoe jezelf vrij te laten met vergeving?


De zelf-genezing en zelf-empowerment audio-cd, en de Quanta Freedom Audio Healing Sessies op NARP kun je ook gebruiken als je de taken doet:

Modules Quanta Freedom Healing Tips – Hoe krijg je het meeste uit je genezingen?


Deze tekst vind je op narcisme.blog en in VKoN (gesloten Facebook groep)
Zorg ervoor dat u naar deze module luistert voordat u doorgaat naar module 1 of aan één van de taken begint.

1: Laat de onmiddellijke pijn en gevoelens van verlies (lange en korte versie) los?

2: Laat en genees de ‘illusie’ van de perfecte partner

3: Vergeef jezelf en het leven voor wat je hebt meegemaakt

4: Laat en genees de pijn van het onrecht en het verraad

5: Laat de strijd los om te ‘winnen’ en creëer fatsoen

6: Laat en genees de noodzaak om verantwoordelijkheid te nemen voor de narcist

7: Maak verbinding met de gave van je eigen persoonlijke en spirituele empowerment

8: Laat en genees de angst voor de narcist en wat er daarna kan gebeuren

9: Laat en genees de verbinding met de narcist

10: Realiseer je bevrijding, vrijheid en waarheid


Bonus Goal Setting Module
Zorg ervoor dat u deze e-books, Audio Meditaties, Healing Tips en Modules Quanta Freedom Healing in een specifieke map naar uw pc opslaat voor gemakkelijke toekomstige toegang.

De e-books die je vind op NARP kunnen worden afgedrukt, en uw meditatie, genezingstips en Quanta Vrijheid MP3’s kunnen rechtstreeks vanaf uw computer worden beluisterd of worden gedownload naar uw iPod of MP3 Speler.

Wat doe je met de informatie op narcisme.blog?

Houd er rekening mee dat het belangrijk is om de informatie te lezen in combinatie met het
doen van de oefeningen of het doen van de modules (als je NARP hebt aangekocht).

De volgorde van lezen die we aanraden

De artikels kunnen worden gelezen in elk tempo dat u wilt; maar ik stel voor dat je de artikels op narcisme.blog lees best in de volgende volgorde leest terwijl je de genezingsoefeningen doet.
No-contact of emotioneel afstand nemen of weinig contact artikels.
Sommige artikels moet je zeker lezen vooral als je zich verslaafd voelt aan de narcist. Houd die informatie bij de hand als u het gevoel hebt dat u moeite om contact te verbreken met de narcist.

Zelfliefde tekort aanvullen

Hier op narcisme.blog bieden we je praktische, emotionele, fysieke en spirituele manieren om te leren hoe je zorg draagt voor jezelf en hoe je van jezelf de hoogste prioriteit maakt, wat essentieel is na narcistisch misbruik. worden.

Dynamiek van narcistische relatie

Op narcisme.blog vindt u uitleg van hoe de dynamiek van narcistisch misbruik optreed, hoe de narcist werkt, en wat de effecten van narcistisch misbruik zijn.
Op narcisme.blog vindt u uitgebreide informatie over de verschijnselen van narcistische misbruik, hoe je werd misbruikt en verslaafd werd en wat er werkelijk aan de hand is met betrekking tot uw noodzakelijke reis van het zelf, en waarom deze misbruik ervaring je is overkomen.

Co-dependentie

De artikels over co-dependentie (zowel op NARP als narcismeblog) leveren een prachtige inzicht in hoe we allemaal co-dependentie eigenschappen ontwikkelden en hoe ze ons vatbaar hebben gemaakt voor het aantrekken en ondersteunen van een relatie met een narcist. De informatie in dit e-book bevat hoe je onze mede-afhankelijke neigingen kunt los laten.

Grenzen stellen en waarborgen

Bij het overwinnen van narcistisch misbruik is het van vitaal belang om te leren wat grenzen zijn en hoe ze te implementeren. Deze artikels geeft u begrip waarom je narcistisch misbruik hebt toegestaan, evenals hoe grenzen met de narcist en met iedereen in je leven te stellen.

Als gevolg van narcistisch misbruik kan het zeer moeilijk voelen om de manische controle, onopgelost, geschonden en verwarde gedachten en gevoelens los te laten.

Angst overwinnen

Enkele artikels op narcisme.blog bieden u de kennis van hoe je je emoties en gedachten weer onder controle te krijgen, in het bijzonder als het angst betreft.

Geven en vergeven

Enkele artikels op narcisme.blog ( en Narp) bevatten bevrijdende en versterkende kennis over wat echte vergeving is en waarom het je vrijstelt. Er is een volledig proces binnen deze artikels dat je wordt uitgelegd.

Dat is een sterk voorgestelde formule om los te laten en te genezen van de pijn van wat er gebeurd is met jou. Op narcisme.blog vind je dit met de zoekfunctie.
Het stelt u ook in staat om, (belangrijk) jezelf te vergeven voor wat je hebt doorgemaakt.

Audio Meditatie Informatie

Meditaties die je vindt in narcisme.blog en in narp geven een full body ontspanning track en empowerment track ontworpen om u fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel welzijn te bieden.

Hoe krijg je het meeste uit je genezingen?

Dit artikel biedt u de basis van hoe te genezen van narcistische Misbruik. Je vindt dit artikel in het forum.

In dit artikel hebben we het gehad wat u precies moet doen en hoe u het meeste uit de Genezingsessies kunt halen zodat u zo snel en effectief mogelijk beginnen met te herstellen.

Over de Modules Quanta Freedom Healing enkele Healing Tips.

Quanta Freedom Healing is een diepgaande genezing modaliteit die uw vermogen om te breken sterk versnelt vrij van pijn en zelfvernietigende patronen, en uit lijnen met het leven dat je wel wilt creëren.

De Quanta Freedom Healing Modules worden energiek gemaakt met de bedoeling van het zijn in het ‘hier / nu’.

Energie ‘is gewoon’. Daarom worden de modules niet beperkt door ruimte of tijd. Modules Quanta Freedom Healing heeft bewezen even effectief te zijn op afstand als in persoon, en van een opnemen als een live evenement.

Wakker blijven

U kunt zich erg moe en zelfs met moeite hebben om te kunnen wakker blijven wanneer u voor het eerst begint met het module werk te doen.

De Quanta Freedom Modules nemen je mee in een theta hersengolftoestand, wat een tragere hersengolfsnelheid dan je gewend bent om ‘bewust’ in het “nu” te zijn. Totdat je het gewoon wordt is het normaal om bij deze hersenfrequentie de drang te hebben om in slaap te vallen.

Dit zal voorbij gaan, maar in eerste instantie wordt aanbevolen dat u tekeningen maakt terwijl het doen van de modules op een blad.

Het tekenen van visualisaties van de ‘energie’ en ‘de verschuivingen’, in welke creatieve vorm je ook kiest, is een krachtige manier om verbonden te blijven met de module en wakker te blijven.

Tijdens de Quanta Freedom Healing Modules voel je misschien een sensatie.

Verschillende mensen hebben verschillende reacties op Quanta Freedom Healing. Vanwege
de hogere dan de normale energetische frequentie die de modules produceren, kunt u het gevoel hebben van licht in het hoofd te zijn en zelfs wat ijl.


Tijdens de verschuivingen met beeldmeditatie kunt u opluchting en een afgifte van stress voelen, en dan warmte, comfort en sereniteit als de vulling zelf met Bron energie plaatsvindt.

Veel mensen melden lichaamssensaties tijdens het ervaren van Quanta Freedom Healings.

Als je veel ‘dingen’ vrijlaat in een bepaalde sessie, kun je je behoorlijk moe voelen.

Uw lichaam kan meer slaap nodig hebben dan normaal voor een dag of twee, omdat het nu wil ontspannen na het loslaten. Drink veel water en eet gezond voedzaam voedsel.

Het kan veel energie kosten om te functioneren als we uit de meditatie komen, en als zodanig wanneer we terugkomen in de werkelijkheid, zal ons lichaam niet langer in overlevingsmodus opereren, en voelt het lichaam dat het de uitputting (van de afgelopen jaren) nu veilig kan verwerken.

Tijdens de protocollen wees niet verbaasd en vrees niet dat de module niet werkt als u uw concentratie verliest.

De module heeft nog steeds een effect op uw innerlijke identiteit, maar hoe meer aanwezig en wakker je bent, hoe krachtiger de genezing is.

Kom gewoon terug, als je even afgedwaald bent, naar de stem in de module, of ga gewoon naar het punt vooraf aan het punt waar je werd afgeleid.

Houd je lichaam open, en ontspannen.

Als je jezelf traint om je hart te visualiseren dat open is (het zal in eerste instantie pijn doen, maar het is zo de moeite waard) dan zal dit helpen om uw over-actieve geest uit te schakelen. Hoe meer open uw hart, lichaam en geest is, hoe meer rust je geest ook zal ontvangen, en hoe makkelijker het is om je aandacht in je lichaam te houden.

De praktijk zal het gemakkelijker en gemakkelijker maken.

Maar wees je ervan bewust, sommige dagen zul je meer ‘aanwezige’ sessies hebben dan andere.

Ik hoop dat u echt het gevoel hebt en begrijpt dat het van vitaal belang is om pijn te verwijderen en pijn te verschuiven om jezelf te kunnen transformeren.

Verbeelden en voelen

De Quanta Freedom Healing Modules zijn een zeer eenvoudig en krachtig proces. Iedereen kan deze modules doen. Alles wat je nodig hebt is een open geest, en een vermogen om je dingen voor te stellen.

Je verbeelding kan ‘voelen’, ‘zien’ of gewoon iets ‘kennen’ betekenen. Verbeelden betekent niet dat je een perfect beeld in je hoofd moet creëren en vasthouden. Veel mensen kunnen in plaat van iets te zien als ze zich iets verbeelden voelen de aanwezigheid in plaats daarvan.

Gewoon je intentie om iets voor te stellen is genoeg … zelfs als je geest een weinig afdwaalt.

Veel mensen zijn bang voor het voelen van hun gevoelens, vooral hun pijn. Het probleem is als we ons hebben afgesloten van onze gevoelens – omdat we te bang voor hen zijn – hebben we alles inclusief het vermogen om te voelen, creëren en genezen uitgeschakeld.

Quantum Freedom Healing Starter Pack

We moeten gaan naar onze pijn, en niet weg ervan.

Het mooie van Quanta Freedom Healing is dat wanneer je bewust de pijn voelt, je alleen met de pijn bent voor een zeer korte periode van tijd, terwijl het wordt getrokken uit je cellen en wordt gedownload in een container waar het in een holdingpositie wordt geplaatst tot de verdere procedure.


Het is belangrijk na het claimen (voelen) van de pijn die je gewoon met het gevoel bent op een zo rustig mogelijke manier. Daarom let op je ademhaling en neem je tijd.

Ga niet in je hoofd en laat je hoofd dit niet over nemen met “getraumatiseerde” analyse.

Dit trekt je gewoon uit je lichaam, uit het proces en staat u niet toe om de innerlijke wond te genezen.

Voel je naar binnen, wees met de pijn, houd je lichaam open en adem gewoon. Als je moet huilen dat is goed – laat het toe. Als je zin hebt om te jammeren dan is dat ook geweldig.

In echt grote verschuivingen met intense pijn kunnen je jezelf wiegen en jammeren.

Als je blijft rustig ademenen en weet hoe belangrijk het was om niet in ‘het verhaal’ te gaan en gewoon bij het gevoel te blijven.

Het is zo de moeite waard om stil te staan en onverschrokken en liefdevol met het gevoel van de pijn te zijn, wetende dat we onszelf onmetelijk helpen door onszelf op die manier te bevrijden van deze wonden.

You may also like...

1 Comment

  1. Hoi! Fijn dat je hierover informatie verspreid! Het herstel methode van Melanie Tonia Evans heeft mij heel erg geholpen. Ik hoop dat steeds meer en meer mensen er tegenkomen want in mijn mening het is een van de beste methoden die er zijn. Echt – ik leef zo vrij alleen dankzij haar methode.

    Xx

Geef een reactie, vraag of antwoord. Dank je wel!