Categorieën
Creativiteit als katalysator voor genezing Webtext creation

Haters nooit rijk: wie snel veroordeeld wordt niet gelukkig.

Waarom haters nooit rijk worden?

Denk aandachtig na over dit gezegde. Waarom haters nooit rijk worden?

Het is duidelijk voor velen.

Maar weten en toepassen van dit zal uw toekomst bepalen.

Eind vorig jaar kreeg ik een telefoontje van een vriend en hij was op zoek om “iets” te doen.

Deze  gewone kerel, werkt een full-time baan met voordelen. Hij neemt dezelfde route elke dag, parkeert op dezelfde plek, drinkt dezelfde koffie. Meestal laat hij zelfs zijn ondergoed uitpakken voor hem door zijn vrouw de nacht voordien.

Een echte winnaar.

Kijk.

Er is niets mis met routine.

Maar dan wel met de juiste routine.

We streven daar ook naar.

Ik  zeg tegen Gilbert dat ik die avond naar een lokaal netwerkevenement ga vol van ondernemers, creatieve marketeers, en enkele vrienden in de stad waar ik leef.

Ikzelf hou echt van dit soort evenement. Uiteraard wordt daar gesproken over nieuwe marketing technieken, vernieuwingen, het bedrijfsklimaat en de motivaties van de verschillende ondernemers.

Ik hou van ACTIE.

Bovendien gedij ik als ik nieuwe mensen leer kennen die grote dingen willen doen.

Ik begrijp ook de WET VAN VERENIGING.

Als je nieuwsgierig bent dan komen nieuwe stimulerende ideeën op je af als je op zo’n evenement bent.

En je gedachten over wat mogelijk is, en wat voor jou mogelijk is groeien op elk vlak.

Dus mijn vriend zegt iets geks (dacht ik).

Als een aardige vent, vroeg ik aan hem of hij wilde meekomen.

Ik ben hem geen uitnodiging schuldig, maar voor iemand in zijn situatie levend van salaris tot salaris, op zoek naar een uitweg dacht ik dat het goed zou zijn voor hem.

Ik vraag “Gilbert waarom kom je niet met mij mee. ik zal u laten kennismaken met enkele interessante mensen. Je zou kunnen contacten opbouwen met experten en zien wat er gebeurt”.

Dit is wat hij zegt: en Wees voorzichtig – als je merkt dat je soms ook zo praat of zelfs denkt.

Hij zegt:

“Nah … Ik denk niet iets gemeen te hebben met die jongens … Ze willen gewoon geld verdienen en praten over hun nieuwste zakelijke deals “.

Hmmmmmmm. u volgt hier over haters nooit rijk?

Ik probeer hem gewoon in contact te brengen met ondernemende mensen en dat is de reden waarom ik mij richt op de wet van Vereniging.

Je wordt voor een stuk gevormd door de mens die je wilt worden. Daarom zoek je toppers op alle vlak op,  niet alleen persoonlijk, maar in het bedrijfsleven, sport, gezondheid, rijkdom, spiritueel … eigenlijk in alles waar je wilt groeien.

Wanneer je tijd doorbrengt met deze modellen of mentors, met hen praat en het opvangt hoe ze leven werkt dat stimulerend.

Er is geen andere manier om te groeien dan een goede mentor vinden.

Natuurlijk wil dat niet zeggen dat je hun niveau onmiddellijk zal bereiken, maar dat betekent ook niet dat je voor altijd gedoemd bent om middelmatig te blijven.

U kunt ook uw toekomst veranderen. Stap voor Stap.

Ik kijk naar jongens als Gilbert en denk dat ze zo veel meer kunnen doen als ze een kleine stap zetten, en nog een kleine stap enz. Je moet durven werken en hosselen.

Dat is de reden waarom Haters nooit rijk zullen worden. Daardoor leren ze niets van persoonlijke groei. Bovendien ontwikkelen ze ook geen visie en vaardigheden op vlak van marketing en ondernemen.

Omdat ze het te druk hebben met te oordelen en het creëren van scheiding tussen hen en diegenen die resultaten produceren om het een en ander te leren.

Ze denken niet na dat dat stap per stap wordt opgebouwd.

Wat ik geleerd heb van het OPHEFFEN van mijn vroegere kring?

De meeste vrouwen en mannen aan de top – verdienen veel geld, reizen veel, leven met de meest vrijheid en creativiteit, maar zijn net als jij.

Het enige verschil is dat ze zoeken naar groeikansen en mentoren.

Als ze mentoren vinden, ze zijn niet op zoek naar een man met een baan, die zijn ondergoed elke nacht klaar laat leggen door zijn vrouw voor hij gaat slapen, want dat is niet waar de groei vandaan komt.

Ze zijn op zoek naar iemand om hen te laten groeien en dat is wat je ook kunt doen.

Als u wilt de wereld van het leven te ontsnappen, zoals Gilbert en leven als een krachtig, ambitieus en Invloed gedreven mens zoals je bent zonder daarom narcistisch te worden.

Vrouwen en Mannen hebben mensen zoals jij nodig om vooruitgang te boeken na al die vernedering met een narcist.

Maak dat je op jezelf trots kunt zijn door opnieuw te werken aan je droom.

Het zal in het begin een beetje ongemakkelijk zijn en dat is hoe het moet zijn want dit zijn het soort mensen die je  zult vinden in onze gemeenschap. Durvers.

Ben je het hiermee eens of oneens laten het me weten! Ik antwoord graag.

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren