Haters nooit rijk: wie snel veroordeeld wordt niet gelukkig.

Waarom haters nooit rijk worden?

Denk aandachtig na over dit gezegde. Waarom haters nooit rijk worden?

Het is duidelijk voor velen.

Maar weten en toepassen van dit zal uw toekomst bepalen.

Eind vorig jaar kreeg ik een telefoontje van een vriend en hij was op zoek om “iets” te doen.

Deze  gewone kerel, werkt een full-time baan met voordelen. Hij neemt dezelfde route elke dag, parkeert op dezelfde plek, drinkt dezelfde koffie. Meestal laat hij zelfs zijn ondergoed uitpakken voor hem door zijn vrouw de nacht voordien.

Een echte winnaar.

Kijk.

Er is niets mis met routine.

Maar dan wel met de juiste routine.

We streven daar ook naar.

Ik  zeg tegen Gilbert dat ik die avond naar een lokaal netwerkevenement ga vol van ondernemers, creatieve marketeers, en enkele vrienden in de stad waar ik leef.

Ikzelf hou echt van dit soort evenement. Uiteraard wordt daar gesproken over nieuwe marketing technieken, vernieuwingen, het bedrijfsklimaat en de motivaties van de verschillende ondernemers.

Ik hou van ACTIE.

Bovendien gedij ik als ik nieuwe mensen leer kennen die grote dingen willen doen.

Ik begrijp ook de WET VAN VERENIGING.

Als je nieuwsgierig bent dan komen nieuwe stimulerende ideeën op je af als je op zo’n evenement bent.

En je gedachten over wat mogelijk is, en wat voor jou mogelijk is groeien op elk vlak.

Dus mijn vriend zegt iets geks (dacht ik).

Als een aardige vent, vroeg ik aan hem of hij wilde meekomen.

Ik ben hem geen uitnodiging schuldig, maar voor iemand in zijn situatie levend van salaris tot salaris, op zoek naar een uitweg dacht ik dat het goed zou zijn voor hem.

Ik vraag “Gilbert waarom kom je niet met mij mee. ik zal u laten kennismaken met enkele interessante mensen. Je zou kunnen contacten opbouwen met experten en zien wat er gebeurt”.

klik voor meer info

Dit is wat hij zegt: en Wees voorzichtig – als je merkt dat je soms ook zo praat of zelfs denkt.

Hij zegt:

“Nah … Ik denk niet iets gemeen te hebben met die jongens … Ze willen gewoon geld verdienen en praten over hun nieuwste zakelijke deals “.

Hmmmmmmm. u volgt hier over haters nooit rijk?

Ik probeer hem gewoon in contact te brengen met ondernemende mensen en dat is de reden waarom ik mij richt op de wet van Vereniging.

Je wordt voor een stuk gevormd door de mens die je wilt worden. Daarom zoek je toppers op alle vlak op,  niet alleen persoonlijk, maar in het bedrijfsleven, sport, gezondheid, rijkdom, spiritueel … eigenlijk in alles waar je wilt groeien.

Wanneer je tijd doorbrengt met deze modellen of mentors, met hen praat en het opvangt hoe ze leven werkt dat stimulerend.

klik voor meer info

Er is geen andere manier om te groeien dan een goede mentor vinden.

Natuurlijk wil dat niet zeggen dat je hun niveau onmiddellijk zal bereiken, maar dat betekent ook niet dat je voor altijd gedoemd bent om middelmatig te blijven.

U kunt ook uw toekomst veranderen. Stap voor Stap.

Ik kijk naar jongens als Gilbert en denk dat ze zo veel meer kunnen doen als ze een kleine stap zetten, en nog een kleine stap enz. Je moet durven werken en hosselen.

Dat is de reden waarom Haters nooit rijk zullen worden. Daardoor leren ze niets van persoonlijke groei. Bovendien ontwikkelen ze ook geen visie en vaardigheden op vlak van marketing en ondernemen.

Omdat ze het te druk hebben met te oordelen en het creëren van scheiding tussen hen en diegenen die resultaten produceren om het een en ander te leren.

Ze denken niet na dat dat stap per stap wordt opgebouwd.

klik voor meer info

Wat ik geleerd heb van het OPHEFFEN van mijn vroegere kring?

De meeste vrouwen en mannen aan de top – verdienen veel geld, reizen veel, leven met de meest vrijheid en creativiteit, maar zijn net als jij.

Het enige verschil is dat ze zoeken naar groeikansen en mentoren.

Als ze mentoren vinden, ze zijn niet op zoek naar een man met een baan, die zijn ondergoed elke nacht klaar laat leggen door zijn vrouw voor hij gaat slapen, want dat is niet waar de groei vandaan komt.

Ze zijn op zoek naar iemand om hen te laten groeien en dat is wat je ook kunt doen.

Als u wilt de wereld van het leven te ontsnappen, zoals Gilbert en leven als een krachtig, ambitieus en Invloed gedreven mens zoals je bent zonder daarom narcistisch te worden.

Vrouwen en Mannen hebben mensen zoals jij nodig om vooruitgang te boeken na al die vernedering met een narcist.

Maak dat je op jezelf trots kunt zijn door opnieuw te werken aan je droom.

Het zal in het begin een beetje ongemakkelijk zijn en dat is hoe het moet zijn want dit zijn het soort mensen die je  zult vinden in onze gemeenschap. Durvers.

Ben je het hiermee eens of oneens laten het me weten! Ik antwoord graag.

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’. 

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Melanie Tonia Evans is een relatie expert rond narcisme.

Ze weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen. Bekijk haar programma: http://bit.ly/herstelprogrammaMTE

Related Post
Share
Leave a Comment

Recent Posts

 • communicatie
 • communicatie met de narcist
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • werktuigen voor veerkracht weerbaarheid hulpeloosheid

Narcisten gebruiken apps om te bedriegen, je kunt hen ontdekken.

Zovelen die met een giftige narcist of psychopaat zijn uitgegaan of leven, hebben de triangulatie en het bedrog meegemaakt en… Read More

 • alleenstaande ouder
 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • Transformeren naar geluk na misbruik door een narcist
 • zelfgenezing
 • zelfliefde

Als onze relatiepartners niet groeien helpt het ons niet.

Er is ons een idee over relaties verkocht dat niet in ieders relatiecontainer past.​​Nu ik officieel gepensioneerd in mijn leven… Read More

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • zelfgenezing
 • zelfzorg

EFT een dagelijkse tool om je emoties te verlichten. (taak)

Dus vandaag wil ik met jullie informatie delen om emotionele energie los te laten met EFT, die in ons lichaam… Read More

%%footer%%