Categorieën
Alleenstaande ouder narcistische moeder narcistische ouder narcistische vader Recent Transformeren naar geluk na misbruik door een narcist veerkracht video Werktuigen & tools voor veerkracht weerbaarheid zelfgenezing

Cursus over zelfgenezing van familie kwetsuren.

Ik hoop dat je je voordeel hebt kunnen doen met de video over hoe je je familie wonden kunt transformeren, veranderen, verschuiven of genezen in het bijzonder deze van narcistische ouders. We gaan het nu hebben over een cursus over zelfgenezing van familie kwetsuren.

Melanie Tonia Evans, maar ook ikzelf ontdekte hoe belangrijk het was om onze eigen jeugdprogrammering te veranderen en te verschuiven.

Deze presentatie bevat afbeeldingen die zijn gebruikt onder een Creatieve Commons-licentie.

https://videos.files.wordpress.com/CwFfTJCf/melanies-cursus-over-zelfgenezing-van-familie-kwetsuren.mp4
@narcismeHelp

We besloten dat het van vitaal belang was om deze informatie te delen zelfs al hebben we daar geen enkele commissie op. In tegendeel als je dit product zou aanschaffen loop ik de kans dat je NARP niet via ons zou aanschaffen.

Sinds dat een website open houden ook kosten met zich meebrengt zijn inkomsten ook wel belangrijk. Ik wil je daar geen ongemakkelijk gevoel bij geven want uiteraard is deze informatie volledig vrij voor u.

Maar het is ongelooflijk hoeveel belangstelling deze cursus over zelfgenezing van familie kwetsuren heeft met zich meegebracht.

De invloed van je jeugd op je volwassen leven.

Ik weet dat velen van jullie echt het verband hebben gelegd door te beseffen  hoe impactvol je jeugd is geweest voor je volwassen leven.

Ik ben blij dat deze cursus over zelfgenezing van familie kwetsuren die rechtstreeks gaat over de genezende familie van herkomstwonden  eindelijk bestaat.

Het heet  Transforming Family of Origin Wounds Course  en is in het Engels. De Url vind je ook onderaan dit artikel.

Melanie besloot om deze cursus over zelfgenezing van familie kwetsuren te maken nadat ze getuige was van het enorme potentieel van het genezen van onze “familie van oorsprong” wonden en het ervaren van de ongelooflijke resultaten die het in haar leven heeft gecreëerd.

En nu ben ik erg enthousiast om deze werktuigen voor meer veerkracht met u te delen, zodat u:

  • Verplaats de blokkades en negatieve patronen die werden ervaren in de opvoeding die je tegenhouden van het claimen van vreugde, liefde en overvloed.
  • Genees de wonden gecreëerd door narcistische / misbruikende familieleden en niet-narcistische familieleden en laat de pijn los die met deze wonden verbonden is, hoe diep en pijnlijk ze ook zijn.
  • Krijg de kracht en moed om “Geen Contact” te doen en leg grenzen met familieleden die giftig zijn voor uw persoonlijke groei.
  • Bouw sterkere relaties op gebaseerd op liefde, authenticiteit en vertrouwen met gezonde familieleden en andere mensen in je leven.

Ik ken verschillende mensen uit onze gemeenschap die dringend behoefte hadden aan het genezen van hun familie van herkomstwonden. 

Is deze cursus over zelfgenezing van familie kwetsuren iets voor je?

Deze cursus over zelfgenezing van familie kwetsuren is krachtig genezend om zoveel verschillende redenen.

Uiteindelijk gaat het om het opruimen van de oude giftige en dichte ‘dingen’ waarmee we worstelen – bewust en onbewust.

Er zijn veel voordelen aan het verwijderen van oude programma’s en pijn.

We hebben als kinderen veel programma’s en pijn geabsorbeerd en spelen vandaag de dag nog steeds in ons leven.

Kunnen we als volwassenen de vrijheid krijgen om nieuwe en gezondere realiteiten te creëren en te claimen?

Ja, met Melanie’s cursus over zelfgenezing van familie kwetsuren.

Wat kunt u toepassen met deze training?

  • U wilt uw wonden aanpakken en genezen die zijn veroorzaakt door een narcistische ouder of familielid.
  • Je wilt je negatieve overtuigingssystemen en patronen die je hebt opgepikt bij niet-narcistische familieleden, aanspreken en verschuiven.
  • Je wilt de patronen veranderen die je in je jeugd hebben ingebracht en die je hebben opgezet voor narcistische relaties tussen volwassenen.
  • U wilt uw relaties met familieleden herstellen en in de toekomst sterkere relaties met gezonde mensen maken.
  • U wilt het familiepatroon van slachtofferschap en misbruik voor toekomstige generaties doorbreken.

Als u in één van deze categorieën past, biedt deze cursus over zelfgenezing van familie kwetsuren u krachtige doorbraken.

U kunt deze ongelooflijke reis van persoonlijke bevrijding en genezing van uw familie van herkomstwonden beginnen door hier te klikken.

Ik ben ongelooflijk geïnspireerd en gepassioneerd over hoeveel deze cursus over zelfgenezing van familie kwetsuren u kan helpen.

Als je besluit om de cursus over zelfgenezing van familie kwetsuren te volgen, hoop ik dat je de resultaten geweldig vindt! 

Als u vragen heeft over de cursus over zelfgenezing van familie kwetsuren, kunt u deze hieronder stellen. Ik zal persoonlijk antwoorden.

U kunt deze ongelooflijke reis van persoonlijke bevrijding en genezing van uw familie van herkomst wonden beginnen door hier te klikken dan kunt u de cursus over zelfgenezing van familie kwetsuren onmiddellijk downloaden.

Zelfgenezing van emotionele afhankelijkheid van een narcist.

Hoe genees je je moeder – of vader kwetsuur?

Gratis bronnen narcisme – traumaherstel

Hoe doe je het werk voor zelfgenezing: boek Dr Nicole Lepera video

Hoe maak ik een online cursus?

What you will learn from the post of Dr. Nicole Lepera?

Ervaring met narcisme: Disclaimer narcisme.blog en aanverwante.

Ervaringsdeskundige en psychiater zijn het eens: ‘Er moet meer aandacht komen voor de spirituele kant van psychisch lijden’

Van Kwetsuur naar litteken: hulpverlening aan kinderen met complex trauma.

Opbouwen met het Engelstalig programma van Melanie Tonia Evans. Deel 4

Één reactie op “Cursus over zelfgenezing van familie kwetsuren.”

Heel mooi beschreven Annemie… Moge vele mensen de link naar Melanie leggen, het gaat over ons hoogste goed… Dank je wel…

Voeg hieronder een reactie toe! Reactie annuleren