Cursus over zelfgenezing van familie kwetsuren.

Ik hoop dat je je voordeel hebt kunnen doen met de video over hoe je je familie wonden kunt transformeren, veranderen, verschuiven of genezen in het bijzonder deze van narcistische ouders. We gaan het nu hebben over een cursus over zelfgenezing van familie kwetsuren

Melanie Tonia Evans, maar ook ikzelf ontdekte hoe belangrijk het was om onze eigen jeugdprogrammering te veranderen en te verschuiven.

cursus over zelfgenezing van familie kwetsuren

Deze presentatie bevat afbeeldingen die zijn gebruikt onder een Creatieve Commons-licentie. Klik hier voor de volledige lijst met afbeeldingen en attributies:

https://link.attribute.to/cc/439662

We besloten dat het van vitaal belang was om deze informatie te delen zelfs al hebben we daar geen enkele commissie op. In tegendeel als je dit product zou aanschaffen loop ik de kans dat je NARP niet via ons zou aanschaffen.

Sinds dat een website open houden ook kosten met zich meebrengt zijn inkomsten ook wel belangrijk. Ik wil je daar geen ongemakkelijk gevoel bij geven want uiteraard is deze informatie volledig vrij voor u.

Maar het is ongelooflijk hoeveel belangstelling deze cursus over zelfgenezing van familie kwetsuren heeft met zich meegebracht.

De invloed van je jeugd op je volwassen leven.

Ik weet dat velen van jullie echt het verband hebben gelegd door te beseffen  hoe impactvol je jeugd is geweest voor je volwassen leven.

Ik ben blij dat deze cursus over zelfgenezing van familie kwetsuren die rechtstreeks gaat over de genezende familie van herkomstwonden  eindelijk bestaat.

Het heet  Transforming Family of Origin Wounds Course  en is in het Engels. De Url vind je ook onderaan dit artikel.

Melanie besloot om deze cursus over zelfgenezing van familie kwetsuren te maken nadat ze getuige was van het enorme potentieel van het genezen van onze “familie van oorsprong” wonden en het ervaren van de ongelooflijke resultaten die het in haar leven heeft gecreëerd.

En nu ben ik erg enthousiast om deze werktuigen voor meer veerkracht met u te delen, zodat u:

  • Verplaats de blokkades en negatieve patronen die werden ervaren in de opvoeding die je tegenhouden van het claimen van vreugde, liefde en overvloed.
  • Genees de wonden gecreëerd door narcistische / misbruikende familieleden en niet-narcistische familieleden en laat de pijn los die met deze wonden verbonden is, hoe diep en pijnlijk ze ook zijn.
  • Krijg de kracht en moed om “Geen Contact” te doen en leg grenzen met familieleden die giftig zijn voor uw persoonlijke groei.
  • Bouw sterkere relaties op gebaseerd op liefde, authenticiteit en vertrouwen met gezonde familieleden en andere mensen in je leven …

Ik ken verschillende mensen uit onze gemeenschap die dringend behoefte hadden aan het genezen van hun familie van herkomstwonden. 

Is deze cursus over zelfgenezing van familie kwetsuren iets voor jou?

Deze cursus over zelfgenezing van familie kwetsuren is krachtig genezend om zoveel verschillende redenen.

Uiteindelijk gaat het om het opruimen van de oude giftige en dichte ‘dingen’ waarmee we worstelen — bewust en onbewust.

Er zijn veel voordelen aan het verwijderen van oude programma’s en pijn.

We hebben als kinderen veel programma’s en pijn geabsorbeerd en spelen vandaag de dag nog steeds in ons leven.

Kunnen we als volwassenen de vrijheid krijgen om nieuwe en gezondere realiteiten te creëren en te claimen?

Ja met Melanie’s cursus over zelfgenezing van familie kwetsuren.

Wat kunt u toepassen met deze training?

  • U wilt uw wonden aanpakken en genezen die zijn veroorzaakt door een narcistische ouder of familielid.
  • Je wilt je negatieve overtuigingssystemen en patronen die je hebt opgepikt bij niet-narcistische familieleden, aanspreken en verschuiven.
  • Je wilt de patronen veranderen die je in je jeugd hebben ingebracht en die je hebben opgezet voor narcistische relaties tussen volwassenen.
  • U wilt uw relaties met familieleden herstellen en in de toekomst sterkere relaties met gezonde mensen creëren.
  • U wilt het familiepatroon van slachtofferschap en misbruik voor toekomstige generaties doorbreken.

Als u in één van deze categorieën past, biedt deze cursus over zelfgenezing van familie kwetsuren u krachtige doorbraken.

U kunt deze ongelooflijke reis van persoonlijke bevrijding en genezing van uw familie van herkomstwonden beginnen door hier te klikken.

Ik ben ongelooflijk geïnspireerd en gepassioneerd over hoeveel deze cursus over zelfgenezing van familie kwetsuren u kan helpen.

Als je besluit om de cursus over zelfgenezing van familie kwetsuren te volgen, hoop ik dat je de resultaten geweldig vindt! 

Als u vragen heeft over de cursus over zelfgenezing van familie kwetsuren, kunt u deze hieronder stellen. Ik zal persoonlijk antwoorden.

U kunt deze ongelooflijke reis van persoonlijke bevrijding en genezing van uw familie van herkomst wonden beginnen door hier te klikken dan kunt u de cursus over zelfgenezing van familie kwetsuren onmiddellijk downloaden.

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is Annemie-en-Johan-met-Milan-in-Amelscheid-forest-1_tiny-1080x720.jpg

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’.

1 Feedback on “Cursus over zelfgenezing van familie kwetsuren.”

  1. Heel mooi beschreven Annemie… Moge vele mensen de link naar Melanie leggen, het gaat over ons hoogste goed… Dank je wel…

Geef een reactie, vraag of antwoord.