Ken je de stofzuig-tactieken van de narcist? (audio)

Wanneer we genezen en verbonden raken met ons Ware Zelf en het Ware Leven, kunnen we ons niets aantrekken van de narcist. Het is belachelijk hoe de narcist je probeert te stofzuigen, welke ook de toon is die hij of zij op een bepaald moment gebruikt. Hoeveel hij of zij ook belooft, welke manipulatie tactiek hij of zij nu ook uittest.

Eens je te maken hebt gehad met fysiek, emotioneel of psychisch misbruik, dan is alles wat daarna komt stofzuigen van een narcist.

We kunnen ons niets aantrekken van de narcist die een lotto wint, een supermodel date of alle thee in China bezit.

Immers we hebben de keuze op wat we focussen. We hebben de keuze van onze waarden. We hebben de keuze van onze richting waar we naar toe willen.

We weten dat de narcist nooit het “Wezen” kunnen ervaren dat we nu hebben.

We weten waarmee we nu verbonden zijn.

We hebben niet die gedachte als een straf voor hen. Want we willen dat ook voor iedereen, een waar zelf en leven.

Althans wij geloven dat iedereen er op een dag naartoe gaat. Misschien niet in dit leven. Misschien …

We hopen dat je van deze audio veel opgestoken hebt.

We zouden er graag een gesprek over dit onderwerp van stofzuigen hebben. Dus scrol alsjeblieft naar beneden en laat hieronder je opmerkingen en vragen achter.

Als je meer wilt weten over hoe je echt kunt genezen van giftige relaties en narcistische mishandeling dan kun je je aanmelden voor ons gratis 21-daagse programma ‘Leren omgaan met narcisme’.

Het bevat ook een uitnodiging voor een workshop met Melanie waarover in deze audio ook praten. Je krijgt enkele e-boeken en nog veel meer.

Maar het belangrijkste is voor ons dat als je één tip consistent toepast je één stap vooruit zal zetten.

Blijf genezen en blijf jezelf liefhebben, hoe moeilijk dat ook is op sommige momenten om te weerstaan aan het stofzuigen van de narcist.

 

Johan en Annemie Persyn Declercq

 

Deel uw gedachten met ons om waarde toe te voegen.