Zijn dorst naar drama lessen. 1ste gebod van de narcist.

Een gerechtvaardigde woede van het slachtoffer

Woede frustratie zullen onvermijdelijk gepaard gaan met je gefabriceerde gevoelens van ten gevolge van triangulatie of bedrog door de narcist. Wellicht heeft de narcist dit allemaal georchestreerd.

Ze zullen dit gebruiken om u verder te devalueren met beschuldigingen van ‘gekte’ en mentale instabiliteit.

De reactie van de psychopaat / narcist op je boosheid kan verschillende vormen aannemen: ze kunnen ‘stonewall’ of stil worden met een volledig gebrek aan verbale reactie.

cover boek behandeling na trauma

Ze kunnen je verder frustreren met een combinatie van circulairegesprekken , tegenbeschuldigingen en projectie

Uiteindelijk zul je je gerechtvaardigde woede hen een kant en klaar excuus bieden om een ​​periode van stille behandeling te beginnen.

>Wanneer ze uiteindelijk terugkeren, zullen ze hun verdwijningsact verdedigen als een nodig middel om te ontsnappen aan je ‘irrationele’ en ‘onredelijke’ gedrag.

Ze zullen proberen je medelijden op te roepen, wat leidt tot schuldgevoelens en wroeging. Dit is bedoeld om je verantwoordelijkheid te laten nemen voor de confrontatie die de narcist heeft georkestreerd.

Van hieruit zul je proberen je uiterlijke uitdrukking van emotionele woede te onderdrukken in een bewuste poging om niet irrationeel te lijken, zodat ze niet de gevreesde stille behandeling toepassen die je eerder emotioneel verwoestend vond.

Je betreedt nu het grondgebied van ‘wandelen op eierschalen’, een enorme bron van emotioneel ongemak.

De psychopaat / narcist heeft nu de controle over je gedrag op zich genomen door je emotionele toestand te manipuleren.

Je hunkert naar de emotionele stabiliteit en ‘geluk’ van de idealiseringsfase. Ze houden je geïnteresseerd in deze illusie door je af en toe te doseren met perioden van relatieve kalmte.

Relatieve kalmte en reputatie versterken.

Natuurlijk verwelkom je deze korte glimpen van de charmante, hartelijke psychopaat / narcist. Ze doen je herinneren aan die periode die je zo gelukkig maakte tijdens de idealisatiefase.

In werkelijkheid lijkt het niet op de euforie die je toen voelde. Het is alleen maar relatief ten opzichte van hun minder charmante persoonlijkheid die nu veel meer voorkomt.

Tijdens deze perioden van relatieve kalmte zal hun schijnbaar hartelijke en attente gedrag, vaker wel dan niet, plaatsvinden in het gezelschap van anderen.

Dit helpt hun nepbeeld te versterken als een normale en liefdevolle partner voor vrienden, familie en andere kennissen.

Ze doen dit, zodat je het slachtoffer minder snel gelooft wanneer het slachtoffer ervoor kiest om verhalen te onthullen die verder in de lijn liggen van hun emotionele mishandeling en het doen van gekke dingen.

Deze hartelijke perioden zullen echter van korte duur zijn. Immers als u geluk uitstraalt zal hen dat eraan herinneren dat zij de controle opnieuw moeten uitoefenen.

Dus de cyclus van emotionele manipulatie gaat door, waarbij de psychopaat / narcist een verscheidenheid aan tactieken gebruikt om je te destabiliseren

Deze kunnen bestaan ​​uit korte perioden van waargenomen stabiliteit afgewisseld met persoonlijke kritiek. Waarschijnlijk ga je ook periodes tegemoet van het onthouden van fysieke intimiteit.  Je kunt je er vooraf op verheugen dat de narcist je gaat isoleren van vrienden en familie. Een andere truk is zijn valse beloften en toekomstig faken van ziektes bijvoorbeeld

Al deze acties dienen om voortdurende verwarring en ambiguïteit te creëren.

De psychopaat / narcist vertrouwt op de manipulatie van je gezonde emoties. Hun bedoeling is om te proberen hun dorst naar drama te lessen. Hun manipulatie van jouw gevoelens zorgt ervoor om tijdelijk hun verveling te verlichten. Ook zal dat drama hun abnormale en onverzadigbare ego bevredigen.

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is Annemie-en-Johan-met-Milan-in-Amelscheid-forest-1_tiny-1080x720.jpg

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’.

2 Feedbacks on “Zijn dorst naar drama lessen. 1ste gebod van de narcist.”

  1. Graag wil ik weten wat de de kosten zijn van de 21 daagse cursus. Ik hoor het graag

  2. Het 21 daagse programma bestaat niet meer, omdat alle informatie gratis beschikbaar is op narcisme.blog, je gebruikt de zoekfunctie voor de momentele vragen die je hebt, en je kunt ons ook altijd een persoonlijk bericht sturen via Messenger.

Geef een reactie, vraag of antwoord.