Is de moordenaar van jouw mama nog jouw papa?

de moordenaar van je mama

Maanden gekend voor Huiselijke geweld.

Eind 2015. X steekt voor de ogen van zijn dochtertje van 2 jaar zijn partner dood. Een echt bloedbad, hij steekt verschillende keren en loopt daarna ijzig kalm met zijn dochtertje op de arm het huis uit. Geen onbelangrijk detail: dit gezin was alweer maanden gekend voor huiselijk geweld. Hij werd bijna meteen na […]

via Is de moordenaar van jouw mama nog jouw papa? — Saskia Van Nieuwenhove

Dit artikel is niet bedoeld om te diagnosticeren of een gids te zijn voor zelfdiagnoses. Het enige doel van dit artikel is strikt voor leerzame doeleinden. Mijn doel is om de lezer  te laten nadenken om schadelijke individuen beter te vermijden.

Als u dankzij deze post meer inzicht hebt gevonden, vergeet dan niet om te reageren, commentaar te geven en te delen.

Niet om goedkeuring te krijgen

In schril contrast, wanneer je vervuld bent van je eigen zelfliefde en eigenwaarde als resultaat van het helen van de overtuigingen van ‘gevoed  worden door heel het bestaan ​​om jezelf te zijn’ en het opruimen van alle pijnlijke innerlijke kwetsuren. Dan zal je je heel en volledig voelen. Dan zal je oprecht ook anderen op gezonde manieren waarderen en liefhebben.

Je zult het niet langer onbewust doen om goedkeuring te krijgen. Je doet het gewoon onvoorwaardelijk als een uitstorting van jezelf.

Heb je ooit de volgende waarheid over het leven opgemerkt?

Wanneer je niet langer iets nodig hebt en dat jezelf bent, dan komt het in overvloed?

Het is waar, je zult beginnen met het kiezen en samenleven van relaties met andere gezonde mensen die ook over de middelen beschikken om je gezond te verbinden en te waarderen en je zult met gemak die relaties die dat niet doen alleen laten.

Ik hoop dat een nauwe band tussen ons je daarbij zal helpen  en dat je het veel goeds doet om over dit onderwerp na te denken!

En ik kijk er naar uit om uw opmerkingen en vragen over deze blog te beantwoorden. Daardoor kan ik precies weten hoe u een glorieuze zelfbevestiging kunt behalen.

Aanverwante teksten.

Transformatieve yoga yoga op basis van een cursus in Wonderen
klik op de foto

Transformatieve yoga yoga op basis van een cursus in Wonderen.

Catharsis, integratie en transformatie handboek transpersoonlijke regressietherapie.

 

Koendalini en transformatie
klik op de foto

Koendalini en transformatie.

EMDR EBOOK Tooltip de meest effectieve traumatherapie
klik op de foto

EMDR de meest effectieve traumatherapie.

 

Trauma ervaringen Verhalen van mensen met ptss en hun naasten
klik op de foto

Trauma ervaringen Verhalen van mensen met PTSS en hun naasten

Gepubliceerd door Annemie Declercq

Annemie behaalde aan de Hogeschool Gent een Bachelor diploma in Orthopedagogie. Ze heeft een passie voor het bouwen van groepsluiken werkwelzijn en het gebruikmaken van de goedstoel-methodiek en presentie. Ze werkt al vele jaren in de VDAB om mensen te helpen werk te vinden en te behouden en dit als armoede consulente. Ze houdt van fietsen, boeken, schrijven, wandelen en muziek luisteren. Annemie Declercq is moeder van 3 kinderen, grootmoeder pleegmoeder, plusmama. Ze werkt 34 jaar in de VDAB in Roeselare. Ervaringsdeskundige narcistisch misbruik en zelfgenezer van trauma.

Voeg hieronder een reactie toe!