Hoe moet het verder als ouder van kinderen met een narcist? 6

Opgeven is de enige mislukking.

Je gaat een positie dienen in te nemen om te bereiken wat je wilt als ouder van kinderen met een narcist.

En dat doe je door een proces te starten van kennis en toepassing. Dat proces maakt dat je samenhangend kunt groeien en van je leven genieten zoals het nu is en de resultaten kunt produceren die je zo graag wilt.

Als je denkt dat investering in jezelf en in je kinderen geen grote resultaten geeft, ben je compleet verkeerd.

Als je ervoor werkt en het nodige zweet, bloed en tranen ervoor laat, dan zul je je bereiken wat je wilt.

het diepere innerlijke werk is nodig om zich te bevrijden van narcisme, ouder van kinderen met een narcist

Want als je het met je volledige hart doet, zul je je dat uitstralen over alle hindernissen heen. Dus ook over de narcist en al zijn aanhangers.

Hoor je me? Je kunt er voor gaan, tot je het ziet. Geef je strijd niet op. Verminder niet je doelstellingen.

Als je het nu opgeeft, zul je je nooit zien wat je wilt, maar als je vasthoudt aan alles waarvan je hebt gedroomd, als je vasthoudt aan alles waarover je een visie hebt, en voor hebt gewerkt dat zal het werkelijkheid worden.

Je kunt dat niet opgeven voor je het hebt bereikt als je er hard voor hebt gewerkt.

Er is dan niets dat je niet kan krijgen want je verdient het als je blijft doorzetten.

Je hebt de wil om er voor te studeren en er voor te mediteren of wat dan ook aan techniek dat je kunt toepassen om je < href=”https://narcisme.blog/sterke-suggesties-om-te-lezen-over-zelfliefde-en-narcisme/”; target=”_blank” rel=”noopener noreferrer”>zelfliefde te doen groeien, om wat je leert toe te passen.

De kracht van zelfliefde Met de Selfin Way in 11 stappen (weer) van jezelf houden

Je bent bereid om bij je waarden te blijven en daarvoor te vechten. Het is van jou. Je kunt het hebben want die onvoorwaardelijke liefde komt uit jou.

Je kunt het doen, je kunt het zijn, want het is van u.

Als je “iets van je hart” wilt zoals ademen, (zonder kan je niet) als je het wilt zoals je zegt dat je het wilt, kun je het bereiken.

Het is niet voor de zwakken, en het is niet voor diegenen die zich niet totaal engageren. Het is een verplichting tegenover jezelf.

Het zal veel pijn doen. Het zal hard zijn, het zal moeilijk zijn want het proces is het wieden van de zwakte in jezelf, zodat je als een model kunt zijn voor jouw kinderen. Maar er is een techniek waar je de pijn ook ondertussen kunt genezen.

Je gaat het vooral moeten hard spelen tegenover jezelf, want de narcist zul je je nooit veranderen.

Je gaat het moeten uitvoeren tot je het einddoel hebt bereikt.

En het einddoel is niet zomaar een einde maar een sterk einde.

De grootste reden waarom sommigen geen resultaten boeken tegenover de daden van de narcist is, omdat ze tijd verspillen en nooit uitvoeren wat ze van plan waren. Je dient de oefeningen te doen.

gewerkt met mensen om hen te bekrachtigen, ouder van kinderen met een narcist

Stop niet wanneer je het 3 of 4 keer hebt geprobeerd en het is niet verlopen zoals je had verwacht. Je dient in alle geval volledig (ook emotioneel) los te komen van de narcist wil je kunnen gefocust zijn op de opvoeding van je kinderen.

Als er iets is dat je wilt en erg naar verlangt, dan moet je alles doen wat nodig is en laten wat je niet mag doen. En wanneer je dan het beste van jezelf geeft en dat is niet genoeg dan moet je doen wat nodig is en je dromen niet opgeven.

Jij bent zo’n speciaal persoon. Dank u om je tijd te nemen om dit te lezen en te beluisteren.
Ik hou ervan als je regelmatig terugkomt, omdat dan de kennis kan gebruikt worden in jouw leven. Ik hou er ook van als ik van je hoor wat jou het meeste raakte.
Ik ben nieuwsgierig om te horen wat jij nog zou willen toevoegen.

Gepubliceerd door Annemie Declercq

Annemie behaalde aan de Hogeschool Gent een Bachelor diploma in Orthopedagogie. Ze heeft een passie voor het bouwen van groepsluiken werkwelzijn en het gebruikmaken van de goedstoel-methodiek en presentie. Ze werkt al vele jaren in de VDAB om mensen te helpen werk te vinden en te behouden en dit als armoede consulente. Ze houdt van fietsen, boeken, schrijven, wandelen en muziek luisteren. Annemie Declercq is moeder van 3 kinderen, grootmoeder pleegmoeder, plusmama. Ze werkt 34 jaar in de VDAB in Roeselare. Ervaringsdeskundige narcistisch misbruik en zelfgenezer van trauma.

Voeg hieronder een reactie toe!