Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en
wat je nodig hebt om te overleven

Hoe kun je best Grenzen instellen voor narcisten? Deel 1

Energetische waarheden.

We bespraken al veel de energetische waarheden, wat je nodig hebt om te overleven, over hoe te opereren in de buurt van narcisten die we niet kunnen gebruiken. De conclusie was: Heb er Geen contact mee. Maar wat is de precieze uitvoering van “zo binnen zo buiten” tegenover familie narcisten?

Wat je nodig hebt om te overleven is ons doel: onthechten.

Hen geen narcistische toevoer te geven. Die delen van onszelf op te laten groeien die vroeger werden geactiveerd en verslaafd aan hun eigen schande en schaamte.

Begrijp je dat wanneer we stoppen met het geven van energie, de narcist zijn energie moet steken in het verkrijgen van narcistische levering uit een veel gemakkelijkere bron?

We willen enkele fundamentele verschillen illustreren tussen

a) Mensen die nog steeds verslaafd zijn door niet-genezen delen,

b) Degenen die met Grey Rock werken, maar nog steeds verslaafd zijn door niet-genezen onderdelen.

c) Mensen die stevig zijn toegewijd om te werken aan het evolueren van zichzelf met narp, of de groeitaken. Of werken met het boek van zelfgenezing van Dr Nicole Lepera. Ze werken aan hun persoonlijke evolutie. Authenticiteit tonen is hun belangrijkste levensmissie. Alle links vind je in het menu.

wat je nodig hebt om te overleven
Klik op de foto voor meer info!

Het opgroeien van onze onzekere, getraumatiseerde delen.

Uiteindelijk is dit waar het in het tweede deel over gaat: het opgroeien van onze onzekere, getraumatiseerde delen, zodat we in ons Ware Zelf kunnen stappen. Door in ons ware zelf te stappen kunnen we waarachtige resultaten in ons leven bekomen die ons ondersteunen.

Gedaan met slachtoffer te zijn. Stop met vatbaar zijn voor valse energie van een narcist die verslaafd is aan ons. Gedaan ook met de verslaving aan de mensen die we liefhebben, door onze nog niet-genezen delen.

Laten we dit ontwerp vanaf het begin dieper bekijken.

Meer info over de Nederlandse editie!

Degenen die zich op kwantum manieren ontwikkelen.

Voor mij is een van de grootste veranderingsmomenten voor mensen die het herstelwerk DOEN op de Quantum Way, een punt in ons leven bereiken waar we toegeven – de manier waarop ik dingen deed, werkte niet.

En er lijkt ook een besef te bestaan, meestal na zoveel verloren te hebben of bedreigd te worden door veel te verliezen, dat de dingen die we belangrijk vinden niet meer de moeite waard zijn om onze ziel nog meer te vernietigen.

Integendeel, er is een enorme verschuiving naar dit geloof: Dat de toestand van mijn ziel en de genezing van mijn gebroken delen, in de eerste plaats, IS wat belangrijk is.

De laatste plaats om ons te focussen?

Maar wanneer we verslaafd zijn aan het gevecht kan dit lijken op de LAATSTE plaats waar we ons op moeten focussen. Ons verdedigen tegen een narcist die ons in stukken scheurt, met de druk om rekeningen te moeten betalen, vaak inclusief extra gerechtskosten, een dak boven ons hoofd te houden en eten op tafel te leggen lijkt ons het eerste waarop we ons moeten focussen.

Wanneer we aangevallen worden vechten we om te overleven. We doen dat in het algemeen niet voor de genezing. We bestrijden dan symptomen. We vechten onder de slechtste omstandigheden. Zo worden we nog meer emotioneel, fysiek en spiritueel uitgeput. We komen nog minder toe aan genezen. Onze reactie is dan ook niet efficiënt. Onze reactie verheugt ook de narcist.

We proberen de schade te minimaliseren.

Daarbij besteden we tonnen energie aan het proberen om de obscene omstandigheden in onze buitenwereld te beheersen. Maar we hebben geen controle over het gedrag van de narcist.

We proberen de veiligheid te beveiligen, zodat we kan van binnen weer compleet en veilig aanvoelen. Maar toch is dat in tegenspraak met alle Wetten van de Schepping van de Quantum Wereld: zo binnen, zo buiten. Door te richten op die controle zijn we aan het werken aan externe factoren.

De Quantum Wereld werkt als volgt: als de Oneindige Schepper van je eigen Quantum-ervaring verbonden met het hele Veld, reageert het Leven op JOU – in plaats van wat je dacht …

Ik reageer op het externe leven om te verkrijgen wat je nodig hebt om te overleven.

Daarom kan proberen om de veiligheid te beveiligen om zich veilig te voelen, niet werken. Want innerlijk voel je je niet veilig, ondanks al je moeite en denkwerk over de externe beveiliging.

Omgekeerd, in pijnlijk contrast, zal alles wat je aanraakt, alleen meer van de innerlijke staat waar je al vibreert, scheppen, waardoor je het absolute Kwantumbewijs van zo binnen, zo zonder. levert.

Hoe meer we besluiten om gefocust te blijven op de buitenkant en gefixeerd op hoe hopeloos onze situatie is met een narcist, hoezeer we het slachtoffer worden en misbruikt, hoe slechter en sterker het allemaal wordt.

Het maakt niet uit hoe hard we vechten om het te veranderen.

Maar als de dingen beginnen massaal te verschuiven dan begint de opluchting te komen, wanneer we op die manier naar binnen keren.

Persoonlijk weet ik dat als ik niet het ontwaken had gehad waar ook Melanie (auteur van narp) het over had “Ze zeiden dat ik nooit zou herstellen”, ik als slachtoffer naar mijn graf zou zijn gegaan. Het is mijn grootste oprechte missie om mensen te redden van totale inzinking wat ik bijna deed.

Het is zo belangrijk …zelfgenezing!

Alles verliezen om alles te krijgen.

Wanneer we Quantum Creators worden, zijn we bereid om alles te verliezen om alles te krijgen.

Laat me in puntvorm uitleggen wat dit betekent.

We realiseren ons:

Vanuit de positie van trauma scheppen we meer trauma

Bovendien kunnen we niet voorkomen dat iemand ons traumatiseert. We kunnen niet voorkomen dat iemand ons zijn slachtoffer maakt en de macht over ons heeft. Dat komt wanneer we proberen ze te bestrijden vanuit een plaats van innerlijk trauma en slachtofferschap.

We hebben geen macht om gezonde verandering en genezing te creëren voor de mensen van wie we houden wanneer we hun situatie benaderen vanuit het innerlijke trauma dat we zelf over hen voelen,  omdat we vanaf deze plek meer van het probleem zullen scheppen.

spirituele groeitaken voor zelfgenezing, wat je nodig hebt om te overleven
Spirituele groeitaken voor zelfgenezing!

Er is GEEN buitenkant om te veranderen, daarom om “buiten” te veranderen, moeten we eerst “binnen” veranderen.

Wanneer we onze aandacht richten op het proberen iets van buiten af te repareren en te veranderen en in plaats van eerst aan “emotie eerst” te werken om ons trauma dat daarmee samenhangt, in plaats van innerlijk te veranderen (dan worden we een generatieve bron van “de oplossing”) in plaats van te vibreren naar en samen te werken. waardoor we meer ‘van het probleem’ maken.

Als die positie is veranderd door het doen van de spirituele taken zullen we gemakkelijker groeien door de fysieke en emotionele taken te doen in toenemende babystapjes!

In plaats van dingen die nog meer verkeerd gaan in ons leven, omdat we hebben losgelaten en onze focus op onszelf hebben gericht, ontdekken we dat dingen op hun plaats vallen en in ons voordeel veranderen. We beginnen op te komen vanuit een minder gestrest, meer gecentreerd, meer geïnspireerd oplossingscentrum.

Wanneer we onze eigen genezing als eerste plaatsen beginnen we te bloeien op manieren die we niet als mogelijk geacht hebben.

Als we  onze niet-genezen delen en de gezondheid van onze ziel als eerste nemen, voor al het andere loslaten en opgroeien – inclusief liefde, goedkeuring, veiligheid en overleving van buitenaf, dan ontdekken we dat alle gebieden van ons leven beginnen op meer dan één manier te gedijen meer dan we ons ooit konden voorstellen.

We ontdekken dat het een totale illusie is dat we trauma en slachtofferschap moeten voelen om ons veilig te voelen en actie te ondernemen in ons leven. 

We kunnen beter actie ondernemen vanuit een toestand van innerlijke vrede in plaats van schuldgevoelens en angst.

We beseffen dat we vanuit dat gebroken centrum de macht overhandigen. Vandaar dat we dat gebroken centrum eerst herstellen tot innerlijke vrede.

Actie ondernemen vanuit een krachtig, vast centrum tegen iets waarvan we weten dat het niet onze waarheid is, is veel efficiënter en effectiever.

Quantum zelfpartnering: “Ik zal alle dichte energie die ik over bepaalde onderwerpen in mijn leven voel loslaten en liefde en genezing brengen naar waar dat was”, betekent dat de levenskracht moeiteloos met ons samenwerkt aan onderwerpen wat het niet kon wanneer trauma die aangeboren, organische stroom van welzijn blokkeerde.

fysieke groeitaken voor zelfgenezing, wat je nodig hebt om te overleven
Fysieke groeitaken voor zelfgenezing!

Radicale verantwoordelijkheid

Een van de grootste sleutels, en het is een fundamentele sleutel die NIET zelfzuchtig is, maar eerder radicale verantwoordelijkheid is voor het zelf en alles wat leeft

Is dit:

Mijn zielenevolutie is het enige ware ding dat er toe doet. Ik ben mijn Ware Zelf. Ik kom op in het leven voor mezelf, het leven en anderen.

Dit is op geen enkele manier afhankelijk van ENIGE uitkomst.

Dat is het moment waarop de kwantumverschuiving (transformatie) plaatsvindt op ELKE manier.

Wanneer je een onvoorwaardelijke Bron voor jezelf bent geworden, die niets meer hoeft te doen om de staat van je Innerlijke Wezen te fixeren, dan komt alles wat je wilt inclusief vrede, gezondheid en veiligheid voor je geliefden in grote mate.

We realiseren ons ook, in de kwantumwereld dat alles is zoals het hoort te zijn, hoe slecht het er ook uitziet. Want dat slecht is een oordeel, terwijl het een punt in de evolutie is van iemand.

Dit is waarom het oordeel nooit werkt.

Zodra we iets beoordelen, kunnen we het niet verplaatsen. Het blijft steken in onze ervaring om ons te laten zien dat de verschuiving nooit van buiten zal gebeuren. Het moet van binnen gebeuren. Dat is dus loslaten van oordeel en trauma. Dan zal dat “uit balans zijnde” ding in welzijn veranderen.

Ik kan je bijna horen zeggen: “Maar er zijn dingen in ons leven die fout zijn.”

Mijn overtuiging is nee dat is niet zo.

Alles schenkt altijd een kans op helende evolutie. Er zijn diepere dingen gaande op het niveau van de ziel over de evolutie van een ziel. Wellicht begrijpen we ook niet de karmische terugverdientijd op het hoogste niveau.

Mijn reis met het leven tussen de levens heeft me veel verbazingwekkende waarheden over de ziel verteld.

Een eenvoudig voorbeeld uit de echte wereld is: Geloven dat iemand die van ons zou houden, zo niet tegen ons zou moeten spreken.

Of we kunnen begrijpen dat ze ons reflecteren over hoe we ons voelen en tegen onszelf praten.

Het is aan ons om dat te genezen. Misschien beslissen we om uiteindelijk ook eerlijk en authentiek met deze persoon te zijn over wat we van hen zouden willen.

We werken aan wie we bereid zijn om op te komen voor onszelf en voor anderen op een echt eerlijk, liefdevol, ondersteunend wezen.

En als we dit eenmaal doen, als we ons realiseren dat deze persoon niet de wens of de middelen heeft om ons op een gezonder niveau te ontmoeten dan laten we hen los. Dan partneren met alle “dingen” die ze je niet zullen bieden.

Dat is jezelf creëren als een sjabloon van “meer van dat” met andere onbeperkte bronnen van echte liefde in de toekomst.

emotionele groeitaken voor zelfgenezing
Emotionele groeitaken voor zelfgenezing!

Het eerste gezichtspunt is er een van een slachtoffer.

Dan zien we niet de grotere kans op groei en zijn gedoemd om de pijn te blijven herleven.

De tweede is de Quantum Creator.

Dan zie je “alles” als een spannende groei die expansie naar de volgende hoogste versie van “wie we zijn” teweegbrengt.

Is er nog meer urgentie om dit goed te krijgen, dan narcistisch te worden misbruikt?

Ik denk het niet.

En … Quantum wet is absoluut.

Het is onvoorwaardelijk.

Het is zo samenhangend en succesvol in ons leven voor een lichtgewicht persoon als een narcist (aka Terminator).

Maar zouden we echt het innerlijke werk gedaan krijgen over iemand in ons leven die slechts een licht gewicht had?

Ik geloof niet …

Van stress tot vrede is wat je nodig hebt om te overleven.

Een van de grootste spanningen in het leven, denk ik, is proberen om om te gaan met een narcist. Omdat plotseling de dingen die we vroeger in het leven konden beheersen, nu niet meer onder controle hebben.

Narcisten houden zich niet aan de regels. Ze hebben geen overeenkomsten te handhaven. Ze doen volledig hun eigen ding. Dat is meestal precies het ding dat je grote hoeveelheden van stress bezorgt.

Het is zo interessant dat de stress van een narcist vaak de spanning verhoogt van andere stress die we vroeger voelden. We hadden in ons leven als volwassene vooraf aan de narcist de onopgeloste stress waarmee we als kind leefden.

Stress spanning en paniek als het normale zelf.

Beide waren absoluut de situatie van Melanie, van mezelf en van velen.

Stress was iets waar zij vanaf jonge leeftijd eindeloos mee werd geconfronteerd. Haar ouders maakten altijd grote problemen over waar ze de verschillen beklemtoonde, ook over pietluttigheden zoals waarom het deksel op de pindakaas niet goed was aangebracht, tot belangrijke beslissingen over het leven.

Dat was haar “normale” zelf. Dus het was geen verrassing dat zij een grote controlefreak en gestreste persoon was zelfs vóór de narcistische misbruiken in haar leven

Een vriendin gaf haar toepasselijk de bijnaam “de Stress Queen”.

Zij voelde constant angst. Ze voelde dat ze de volgende tien stappen voor haar moest kennen om haar veilig te voelen wat natuurlijk nooit heeft gewerkt.

Melanie was niet overgegeven aan de Kwantumverbinding die zij nu leeft. Ze ervaart haar verbinding als haar “normale” — wat is:

Alles van het leven ondersteunt haar.

Melanie heeft dit allesbehalve geleefd.

Klaar voor de narcistische mishandeling?

Natuurlijk maakte dit haar rijp voor narcistische mishandeling. Wanneer we het gevoel hebben dat we alles en iedereen buiten ons moeten beheersen, betekent dit dat we NIET de controle hebben van binnenuit.

We komen in contact met andere mensen die dat ook niet zijn. Dan worden we volledig door hen bestuurd.

De angstige zelf attitude

In deze staat, die opereert in ons kleine, eindige, beperkte, afhankelijke, angstige zelf wat helaas de manier is waarop ons is geleerd om in een normale “menselijke modus” te zijn, leggen we de nadruk op “dingen” om te proberen te stoppen met stress.

Dit is hoe het gaat.

Ik zal niet veilig zijn zonder

a) b) c), …

Ik ben liefde niet waard zonder a) b) c), …

Ik kan niet overleven zonder a) b) c), …

Dit betekent dat we altijd proberen andere mensen en dingen aan elkaar te hechten, zodat ze ons genoeg kunnen geven van wat het ook is waardoor we ons niet veilig voelen in onszelf, om ons eindelijk heel te voelen.

 

Het Familie concept structuur en relaties. ga voorbij het narcisme in je relatie met je familie narcisme.blog
Klik op de afbeelding voor meer info!

Narcisten laten ons zien hoe “de verkeerde attitude” onze normale menselijke programmering was.

Wanneer we onszelf vastzetten in de buitengewone stress met narcisten, en vasthouden aan het proberen om de fouten recht te zetten komt dat, omdat we ons innerlijke wezen nog niet zijn uitgegroeid tot de gevoelens van heelheid, of in staat zijn om direct te creëren met het organische welzijn van het leven.

Als dit diep met je resoneert als waarheid, en vooral als je onder vuur ligt, vraag je je misschien af ​​hoe de VEILIGE manier is om dit alles om te draaien.

Hier is het breekijzer: er is geen veilige manier om te vinden wat je nodig hebt om te overleven.

Alles binnenin je, je voorstellend dat je je focus op de buitenkant loslaat en naar binnen keert, zal gillen van angst door de angst om los te laten en je over te geven.

Je ego dat je verdedigingsmechanisme is zal proberen je te overtuigen om niet op te geven want volgens je ego zul je niet worden verdedigd en vernietigd. Maar is dat een juist inzicht?

Maar ik beloof je dit: overgave en het draaien naar binnen gaat niet over op te geven.

Het gaat om het geven van meer dan en een hogere kracht wat dat ook betekent voor je — zoals je Hogere Oneindige Zelf toelaten en er in te stappen en dat te laten overnemen voor jou.

Je laat je “Hogere macht” – intuïtie in een meditatieve staat zoeken waar het trauma zich in je lichaam bevindt. Je verschuift al het trauma buiten je lichaam in een ingebeelde container. Die vervolgens met een ruimtetuig het universum in stuurt. Zo’n geleide meditatie is een overgave.

Dat is de Quantum-weg.

Dan ontdekken we wat ECHT werkt en bloeit en voedt. Het was nooit ons kleine, beperkte, angstige, afhankelijke zelf die dat zou kunnen. Ik moest bijna doodgaan om me over te geven aan zo’n Hoge macht. Dus weet alsjeblieft dat wij het begrijpen hoe eng het lijkt.

Zij was koppig en zij was tot dit punt van overgave nooit gekomen zonder dat ze eerst door de knieën was gegaan. Godzijdank heeft haar ziel de gebeurtenissen georkestreerd die zij op dat moment heeft bereikt. De waarheid was dat ze vanaf dat moment klaar was om haar volledig te verbinden met de uitsluiting van al het andere, omdat al het andere weg was.

We zijn allemaal bedoeld om daar te komen — zielsvrede.

Waar ik geen twijfels meer heb. De vraag in je leven over narcistisch misbruik is dit:

Hoe hard moet je worden neergeslagen totdat je de gezondheid van je ziel voor alles plaatst, zelfs voor je kinderen?

En …

Begrijp je dat het op de eerste plaats brengen van je ziel de enige manier is om alles en iedereen op de Hoogste Weg te eren, omdat het allemaal Eén is?

Weet alsjeblieft de beste manier waarop we onze kinderen dienen, is wanneer we toegewijd zijn aan onze eigen gezondheid van onze ziel, ons trauma vrijgeven en een levenskracht zijn die solide en authentiek is.

Wat je nodig hebt om te overleven lijkt te simpel om te doen.

Het proces om dit te doen is eenvoudig zoals zielswaarheid is en het is dit:

Ga naar binnen naar wat pijn doet. laat dit trauma op in een container buiten je lichaam. Stuur de container weg in het universum. Vervang de plaats waar het trauma zich bevond het door welzijn. Stuur er dik wit licht naar toe.

Wees de verandering die je zoekt.

Echt, Iedereen zou die 19 woorden kunnen schrijven in plaats van de 4000  die ik al heb, maar we weten dat de eenvoudige zielswaarheid te simpel lijkt om te begrijpen …

Totdat we het beginnen te doen en het daardoor begrijpen.

you can thrive after narcissistic abuse
klik om te bestellen

In this English paperback e-book audiobook you will find Melanie’s method of recovery that we highly recommend. After all, we have applied that blooming method to ourselves. For that reason, many personal experiences are the result of the daily use of Melanie’s method that we describe in our texts.

Hoe dit verband houdt met narcisten?

Dus hoe verhoudt dit alles zich tot contact met een narcist?

Het is simpel. Je stopt met te geloven dat een valse zelf (narcist) je bron is. Je ontmoet de verschrikkingen die je blokkeren om je eigen bron te zijn. Die delen van jezelf die gekwetst zijn laat je groeien door de verschillende groeitaken en de geleide meditaties, al dan niet gebruikmakend van het Engelse NARP en al dan niet door het lezen van het boek en de tips toe te passen van Dr Nicole Lepera.

De delen die we vroeger en vaak diep onbewust geloven zoals ons geloof, liefde, goedkeuring, veiligheid en overleving als volwassene, moeten voor jou worden verstrekt.

Dan stop je met het overhandigen van de macht.

Je stopt met te proberen de ‘goede kant’ van een misbruiker te behouden om te krijgen wat je wilt, of brullen om te proberen ze ‘het te laten snappen’.

Dan laat je het volgende los: “maar ze moeten ter verantwoording worden geroepen!” Het idee laat je los dat je ze moet straffen, tegenhouden of dat “rechtvaardigheid” moet geschieden.

Dit betekent dat ze me hadden moeten toestaan ​​wat ik nog niet genoeg heb genezen om mezelf te kunnen toestaan. Hen verantwoording roepen zal je nooit de exacte trigger geven ​​ die ik nodig heb om mezelf te ontspannen en te helen en van binnenuit te herstellen.

Neem het geschenk aan van de ongelooflijke persoonlijke evolutiemogelijkheid dat de narcist je onder de aandacht bracht en ga ermee aan de slag.

En wanneer zij ophouden te bestaan ​​voor jou, zelfs als je co-ouderschap hebt met hen, is wanneer jij en jouw kinderen, wanneer je deze processen toepast het meest zullen bloeien en het meest gedijen.

Het is ook wanneer de dingen stoppen die je nu niet langer bezig houden hoeft te voelen. Je doet het toch hoe dan ook. Je zult overvloedig bereiken wat voor je ziel belangrijk is door de onbeperkte, oneindige permutaties die het Leven je schenkt wanneer je naar zelfgenezing gaat gaat.

Laten we nu eens kijken naar enkele voorbeelden van de drie manieren waarop we met een narcist kunnen omgaan. We bekijken van het meest onbewuste tot het meest bewuste.

In de werkplaats:

Scenario: je wordt besmeurd door een narcist voor je baas. Ze heeft gelogen om te proberen je gedegradeerd te krijgen, zodat ze jouw positie kan overnemen.

Voorbeeld 1) De persoon die nog geen werk heeft gedaan aan zijn binnenwonden

De jonge kinderwonden van “Ik ben vervolgd” of “Autoriteiten smakken me” of “Ik ben gepest en ik heb geen macht”, “Ik heb deze mensen nodig om te overleven”, worden zwaar getriggerd.

Eerst voel je angst. Daarna voel je witgloeiende paniek wanneer je van de beschuldigingen hoort. Je voelt je klein, onveilig. Je begint verwoed te proberen uit te leggen en je te rechtvaardigen hoe dit niet waar was. Je hebt deze dingen niet gedaan.

Daarbij verstop je je voor en probeer je de narcist te ontwijken.

Ze heeft nu meer munitie tegen jou, omdat je wordt geacht “niet te verschijnen als een teamgenoot” of “aan te vallen”. De narcist heeft andere mensen, die je gedrag hebben gezien, ook tegen jou aangeworven.

Resultaat: je bent gedegradeerd en verliest jouw functie aan de narcist.

Voorbeeld 2) De persoon die met Grey Rock werkt, maar nog niet het werk heeft gedaan op hun niet-genezen wonden te genezen.

Je wordt getriggerd.

Daarbij voel je de intense angst voor de jonge, ongenezen wonden.

“Ik word vervolgd.”

“De autoriteiten slaan me kapot.”

“Ik ben gepest en heb geen macht.”

“Ik heb deze mensen nodig om te overleven.”

Het kost je alles wat je kunt doen om kalm te blijven, maar je vergeet niet om de narcist niets te geven. Dus je reageert niet op de narcist. Je blijft kalm met haar. Je legt je situatie zo feitelijk mogelijk aan je baas uit.

Er is in beide gevallen niet genoeg bewijs. Je baas stelt dat de beschuldigingen serieus zijn.

Als zodanig moet je worden gecontroleerd, ook al is er niet genoeg bewijs om je te degraderen.

Resultaat:

Ook al voel je je opgelucht dat je je baan niet hebt verloren. Je voelt het onrecht om te worden bekeken en dat je wordt onderzocht en beoordeeld.

Bovendien weet je dat de narcist zich aan het verkneukelen is.

Je bent ook erg bang dat de narcist binnenkort weer iets zal proberen. Je bent geobsedeerd en waakt over je schouder. Je bent doodsbang dat je je baan verliest als de narcist slaagt.

Voorbeeld 3: de persoon die uitlijnt met Quantum Power en zelfgenezing!

Eerst word je getriggerd.

Daarna voel je de angst voor sommige jonge, niet-genezen wonden, want, hoewel je al veel innerlijk werk aan jezelf hebt gedaan, realiseer je je dat elke trigger je meer niet-geheelde delen laat zien die weer tot leven worden gebracht.

Je weet onmiddellijk DAT is waar je heen moet om het werk te doen van binnenuit (emoties eerst) voordat je handelt.

Dus de nacht na het ontvangen van nieuws over de beschuldigingen, doe je NARP innerlijk werk.

Je vindt de wonden: “Ik ben gepest en heb geen macht.”

“Ik heb deze mensen nodig om te overleven.” Je bevrijdt en vervangt deze trauma’s met genezing, totdat je jezelf in een staat van totale solide innerlijke rust en kalmte voelt.

Je weet diep van binnen dat je morgen weet wat je moet doen.

De volgende ochtend kom je normaal aan het werk.

Eerst maak je een kopje koffie.

Je bent onbevreesd in je hart, terwijl je liefdevol in je hart klopt op de deur van het kantoor van de baas.

Bovendien leg je uit dat de beschuldigingen niet kloppen, maar beseft dat er misschien een onderzoek moet plaatsvinden. Je verklaart je waarheid aan je baas: “Ik respecteer datgene wat je beslist, want het is jouw beslissing. Ik ken mijn eigen niveau van integriteit en toewijding. Ik zal alleen werken onder omstandigheden waar dat ook wordt gerespecteerd en beseft.”

En je meent het. Je voelt je er goed over. Dit is geen act. Het is een solide, authentieke, innerlijke waarheid.

Je gelooft dat wat zich ontvouwt, is voor je Hoogste Doel en Waarheid.

Het maakt niet uit wat je presenteert of wat het resultaat is

Als je niet geloofd en gedegradeerd zou moeten worden, het zij zo.

Je zou vertrekken, omdat dat niet de waarheid van je leven is en een deuropening naar iets wat veel meer in lijn is met je waarheid.

Je bent bereid alles te verliezen om als Waarheid te leven.

 En dit zo belangrijk!

Je hebt geen gehechtheid aan het resultaat.

Je weet wat het resultaat ook is dat het in de handen is van de Oneindige Bron die het beste voor je weet dat je NIET zou kunnen weten. Alles wat jij ooit moeten doen is angst blijven loslaten en authentiek verschijnen. Het maakt niet uit wat het is!

WEET alsjeblieft dat dit niet kan worden nagebootst. Je moet er echt mee in lijn zijn.

DAT IS WARE KRACHT!

Ik denk dat we ons nooit eerder zo duidelijk hebben uitgedrukt hoe het werkt.

Resultaat:

De baas is warm en ontvankelijk voor jou. Hij zegt dat hij ernaar zal kijken, maar maakt zich geen zorgen. Iemand anders op kantoor komt onbedoeld, uit het niets, naar voren. Deze persoon stelt de narcist bloot. De narcist had hen verteld wat ze van plan was.

De narcistische wordt gedegradeerd.

Het is Quantum Law.

Ik hoop zo erg dat het tweede deel je heeft geholpen. Bovendien hoop ik dat ik voldoende aandacht heb besteed aan de mensen die specifieke suggesties nodig hebben. Ik zie ernaar uit je vragen en opmerkingen hieronder te beantwoorden! Vergeet niet je te abonneren.

Narp herstel-programma of narcissistic abuse recovery programma

Reacties

Eén reactie op “Hoe kun je best Grenzen instellen voor narcisten? Deel 1”

  1. Yvonn avatar
    Yvonn

    Dank jullie wel 👍
    Zo herkenbaar en op het juiste moment tot mij gekomen

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.588 andere abonnees