Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Resultaten met narp van Melanie Tonia Evans! Deel 4 +audio +video

Geld verdienen zoals het nu mogelijk is voor parttime personen.

Paul kon enkele jaren terug niet zomaar zijn creditkaart nemen, het systeem kopen en meteen beginnen met bloggen zoals wij nu om resultaten met narp van Melanie Tonia Evans te behalen.

Het was niet mogelijk op dat moment. Het was zeker niet gemakkelijk om snel geld te verdienen voor een parttime persoon zoals wij. Er was gewoon te veel te doen vooral op technisch vlak.

Nu kun je resultaten met narp van Melanie Tonia Evans behalen door je in te schrijven op het affiliatiesysteem als je een blog hebt. Je krijgt de links, het promotiemateriaal en een dashboard houd je resultaten bij.

Ik ben zelf een parttime werker omdat ik het huishouden doe en zorg voor mijn gezondheid.

Ik wil mensen helpen met dezelfde chronische ziekte als gevolg van narcistische mishandeling zoals ik. Wat kan ik allemaal vertellen wat ze kunnen doen om boven die situatie uit te groeien? Misschien kun je daarover met me ervaringen delen in de commentaren hieronder.

Hoe je een home-business parttime niet kan starten?

1. Set-up van een blog

Ten eerste, om geld te verdienen met bloggen, moet je uiteraard een blog opzetten. Het was niet makkelijk voor Paul in 2011. Zijn blog was niet meteen opgezet zoals nu met WordPress.

Als je vandaag koopt, kun je na 5 minuten beginnen. Je kunt een ervaring hebben gehad zoals Paul en het hebben opgegeven. Hij werkte zijn eerste 3 1/2 weken gedurende 18 uur aan niets anders dan het opzetten van een website, omdat het niet direct werd opgericht toen hij besloot om te kopen.

hoe ga je er mee om en zelfliefde ontwikkelen
meer info

Laat me weten wat jouw ervaringen met het opzetten van een website zijn van jezelf in de reacties onderaan deze pagina.

Ik wil echt graag alles over dat verhaal horen en naar je luisteren. Omdat je enkele blogs van mij hebt gelezen realiseer je je nu dat er meer is dan het opzetten van een blog, dan installeren van plug-ins, de samenstelling van het ontwerp en na te denken over het onderwerp waarover je gaat schrijven in je eerste post als je besloten hebt om nu te starten.

Wil je een paar leuke ideeën vinden? Dat krijg je er ook bij, zowel direct op de blog als in de “start training”.

2. Wie is je doelgroep?

Omdat het tweede ding dat iedereen moest doen om online te beginnen is besluiten wat je gaat  promoten. Ikzelf promoot boeken – cd – dvd over narcisme via Bol.com en Melanie Tonia Evans haar Narp programma.

Paul wist niet welk product hij zou kunnen verkopen. Noch wist hij het precieze stap voor stap plan en strategie “hoe je iets verkoopt.”

Nu denk je dat Paul op de juiste plaats, op het juiste moment was.

Je zou daarover kunnen zeggen dat Paul werd geleid door enthousiasme, of gezegend was of gewoon toeval en geluk had waardoor het lijkt op een ervaring van magie. Iedereen vertaalt dat op zijn eigen manier. Hoewel ik een christelijk geloof heb, wil ik je alleen maar informeren als je daarover vraagt.

Meer en meer echter voel ik de liefde voor Jezus in mezelf groeien. Dat wordt het meer en meer mijn motivatie, Hij hielp mensen namelijk ook te genezen. Het is vooral het openen van de deuren voor de bron die geneest, en die de tools doen werken. Of zo je wel, een roepen op de Heilige Geest.

Zelfgenezingstools bij trauma!

Die ‘magie’ blijft zelfs nu als ik dit lees of als je verder leest en kijkt naar dit artikel of als je een stap vooruit zet. De waarheid is, Paul was op het juiste moment.

Maar daar gekomen (na 10 jaar klungelen), kocht hij precies het juiste product op het juiste moment om de resultaten te verkrijgen die Paul wilde op dat moment. Ben je op de juiste plaats op het juiste moment omdat nu te creëren, om het resultaat dat je wilt te verkrijgen?

Het was de beste beslissing die hij zou kunnen nemen op dat moment.

Dus ik had niet alle feiten die ik nodig had. Ik had niet genoeg geld om alle producten die ik nu heb te kopen toen ik besloot om toch te kopen. Ik besloot om met marketing en bloggen te beginnen over narcisme, zelfliefde en zelfgenezing.

En het resultaat is dat ik nu op 21 mei in het laatste jaar meer dan 83.646 gebruikers heb en meer dan 1600 blogpost heb.

Paul heeft nog meer massale actie ondernomen in die tijd dan ik nu, met zijn kristalheldere duidelijke bedoelingen. Ik besloot om massaal actie te ondernemen.

Een online toegankelijk herstelprogramma.

Op 10 september 2018 trok ik mijn creditkaart en typte de nummers één voor één in op die inlog pagina van Melanie Tonia Evans die dag, wetende dat de toekomst helder is.

Na die inlogactie startte ik met een massale actie bloggen, want als je weet dat dat het juiste ding is om te doen, om blog marketing te beginnen, dan doe je dat met al je passie om slachtoffers van narcistische mishandeling te helpen. Ik heb een proces geïnstalleerd dat het verlangen om een ​​beslissing te nemen stimuleert en informeert.

Dit is de waarheid: de mensen krijgen niet de resultaten die ze willen als ze niet een online proces hebben.

Veel mensen krijgen bezoekers naar hun blog of website als ze eenmaal besloten hebben de blog te starten. De waarheid is dat ik je dat kan leren om het verkeer te krijgen die je op dit moment wilt naar je blog of website brengen.

Uw blog is opgezet direct nadat je tot de aankoop die je hebt besloten vandaag te maken, net zoals je direct aan je herstel kunt werken als je besluit om het Engelstalig programma aan te schaffen. Het duurt geen 5 minuten.

Het verkeer naar je blog of website brengen is heel eenvoudig te doen als dat alles is wat je nodig hebt om te slagen. Daarnaast heb je nu alle mogelijkheden met sociale media.

U kunt vandaag beginnen als je wilt.

Toch raad ik je eerst aan volledig aan je herstel te werken voordat je online zou starten. U kunt alle informatie op deze website vinden, wanneer je bij het ​​zoeken in de zoekfunctie bovenaan rechts deze ​​woorden: “herstel” invult en als je op zoek bent naar een ander onderwerp vul je het daar best in.

Ik kan je een geschenk geven door het geheim te vertellen “van het krijgen van mensen die kunnen beslissen?”

Nu kun je beseffen dat je ook iemand kent die deze kennis kan gebruiken. Ken je iemand met een website die niet weet hoe ze mensen gewoon kunnen informeren om meteen te beslissen als ze dat willen? Want bij mij kopen ze op het moment dat ze dat krachtig gevoel ervaren zoals bij het lezen van deze pagina die gemakkelijk resultaten voor mensen net zoals jij en ik opleveren.

Ze zijn op dit moment ook aan het beslissen terwijl je dit leest of dit bekijkt:

Ze genieten van dit artikel nadat ze geklikt hebben of op een video die ze wilden zien. Alle links in het menu. Ze genieten van dit artikel. Ze zijn opgewonden wanneer ze op Google zoeken naar een video van narcisme.blog. Vooral als ze vinden dat mijn website op de eerste pagina verscheen. Dan begonnen ze met lezen en aandacht besteden aan deze website, zoals jij nu aan het lezen bent.

Sommige van deze lezers nemen hun creditkaart. Ze kopen zonder telefoontjes of iets dergelijks. Ze kopen meteen. En ze zijn blij als ze het Narp programma kopen of inschrijven op de gratis programma’s.

En hebben een goed gevoel. Ze blijven herhaaldelijk de programma’s van Melanie Tonia Evans volgen dat ik promoot, zodat ze op dezelfde manier online kunnen resultaten behalen en eventueel diezelfde producten en diensten promoten. Omdat Melanie Tonia Evans en ik ervoor zorgen dat we hen helpen de resultaten te bereiken die ze willen.

Stel je voor dat in 2009 iemand me had verteld “laat me je leven gemakkelijk maken”.

Dat zou me 4 jaar van een zeer gelukkig leven gegeven hebben. Maar het was niet mijn tijd in 2009 toen Melanie Tonia Evans echter wel online was.

Het was in 2013 toen iemand tegen me zei: “Ik heb dat gedaan doe het nu ook voor jezelf” dat het proces startte om online te vinden wat ik nodig had. “Je kunt het gewoon kopen en massale actie ondernemen.”

Als iemand of Melanie Tonia Evans me dat had verteld voordat ik mijn creditkaart nam en had ik onmiddellijk gekocht. Want nu, alles wat je hoeft te doen is gemakkelijk om aan je herstel te werken. We zullen je helpen zowel in onze steungroep als in het wereldwijd forum.

Starten met je online herstel is de enige actie die je nu kan ondernemen. Omdat…

Binnen een moment zullen we je vertellen wat Melanie Tonia Evans geïnvesteerd heeft in haar programma om het herstel dat ze wil krijgen voor je. Ze gaat dit geven aan je dankzij haar gratis starterspakket.

Want nu je weet dat herstellen met een online programma mogelijk is en het opzetten van een online pagina zoals ikzelf doe niet zo eenvoudig is omdat het verkopen van een product dat je wilt verkopen niet zo voor de hand ligt. Het moet werkelijk doen wat het zegt, en daarvoor heeft Melanie Tonia Evans een volledig team.

Totdat je beseft dat wanneer je een WordPress online marketing, publishing, promotie en rekruteringssysteem koopt dat je site een ​​ontwerp gaat krijgen, dat is getest om je bezoekers naar een beslissing te leiden, een ​​beslissing om te lezen en daar een aanzienlijke energie, tijd en geld in stopt.

Dus is hetzelfde doen als ik nu doe! Nog wel een droom dat je wilt realiseren? Maar nog niet voor vandaag?

Tegen de tijd dat in 2009 Paul een ontwerp had dat eigenlijk hem het geld gaf dat hij wilde op zijn persoonlijke blog, duurde dat ongeveer 3 ½ week, 300 uur, 1600 $ voor het ontwerp en de andere 4000 $ ging naar web-codering om ervoor te zorgen dat zijn website het verkeer van de bezoekers in het geld omzette dat Paul had gewenst.

Nu met WordPress is dat veel gemakkelijker dan 10 jaar geleden om het ontwerp op te zetten (set-up). Dat leidt tot meer lezers door de psychologie die ik gebruik meteen na de set-up en meer resultaten met narp van Melanie Tonia Evans.

Je kunt zich ook realiseren dat wanneer je in 2011 het ontwerp had gecodeerd dat het verkeer omzette in zoveel leads en onvoorstelbaar veel prospecten dat je toen tien jaar ervaring in de verkoop en 1000 uren van testen en het creëren van de honderden verkoop video’s nodig had om te slagen.

Het verschil met toen is dat er nu veel meer blogs zijn per lezer. Nu zijn er voor elke potentiële bloglezer 14 blogs en de voorwaarden liggen veel moeilijker om te ranken op Google.

Video’s die mensen bekijken om Melanie Tonia Evans diensten nu te kopen.

En nu je weet dat je wilt dat je bezoekers online kopen van je, weet je dat het kan dat ze terwijl ze genieten van video’s zoals het ook bij mij helpt om Narp te promoten, zonder al die ervaring, maar met de marketing systemen van Melanie Tonia Evans.

Melanie Tonia Evans heeft in haar systeem video’s, evenementen, webinars, webcast, web-streaming, forums, Facebookgroepen, sociale media ingebouwd.

Hoeveel is het de moeite waard voor je, als we je helpen om je naar je herstel te leiden?

Als je een persoon kent die weet hoe narcisme uit te leggen, net als Melanie Tonia Evans en ik, en je wilt die huren, zou dat minstens 100.000 $ kosten, nietwaar?

En de waarheid is, je kunt me niet betalen om dat te doen voor je. Ik ben gelukkig om mensen te helpen op de manier waarop wij (mijn vrouw en ik) het nu doe van uit mijn huis en met mijn familie.

(of waar ik ook ben 24/7 automatisch)

Als je gewoon nu haar systeem koopt krijg je al die ingebouwde mogelijkheden die waarschijnlijk meer dan enkele 100.000 $ investering in technologie heeft gekost met als prioritair doel om vandaag ons te helpen om meer mensen te laten herstellen van narcistische mishandeling.

Wil je ook haar service en producten promoten?

Klik voor meer info

Dus je kunt gewoon beginnen met publiceren en gemakkelijk het verkeer naar een blog krijgen of naar sociale media als je je nu realiseert dat je dat kunt doen als je nu wilt klikken en het formulier invult om nu aan de slag te gaan, wetende dat je het juiste ding gedaan hebt.

Dat is nog maar het begin van wat je krijgt wanneer je WordPress publishing systeem hebt omdat dit publishing platform is gebouwd voor een doel om je te helpen de resultaten te bereiken die je nu wilt, daarvoor hebben ze een geheel team in dienst onder leiding van een compleet team.

Dus je kunt gewoon bloggen en het verkeer krijgen. Gemakkelijk promoten, want het is net als de blog die je nu leest.

Omdat het alles doet wat je nodig hebt om resultaten te hebben. Dus je kunt het gewoon nu kopen. En zich vandaag nog richten op het maken van promotie voor wat je wilt door te beginnen om je verhaal te vertellen en de dingen te vertellen waarover je gepassioneerd bent en dit op een manier dat het een grote waarde heeft aan de lezers. En natuurlijk is er een snelle start training! Dit zou zeker het bewustzijn rond narcisme helpen.

Resultaten door het kopen van het herstelsysteem.

En het doet alles wat je nodig hebt, meteen. Ook daar heb je meteen een set-up.

Je krijgt veel informatie gratis die je herstel helpen te starten.

Dus je kunt je herstel gemakkelijk verkrijgen als gevolg van de geteste systemen, video’s, webcast, webinars, web form, pdf’s etc.

Neem je creditkaart en kopen is de juiste keuze voor iedereen met dromen voor volledig herstel van narcistische mishandeling.

Het team van Melanie Tonia Evans zorgt voor de internationale betalingen, de set-up, de sociale media knoppen, de bonussen etc. Dus je kunt je gewoon gemakkelijk concentreren op het krijgen van herstel. Wat je leert, kun je gemakkelijk delen op sociale media als je een basiskennis van de Engelse taal hebt.

Vandaag is het voor iedereen mogelijk om te starten.

Er zijn geen excuses meer.

U zult allerlei personen en persoonlijkheden in het narp netwerk ontmoeten. Leraars, pastoors, dokters, sportmensen, muzikanten, informatici, ingenieurs, topmodellen. Ook alleenstaande moeders of vaders, veteranen, gepensioneerden, zieken, studenten, zakenmensen uit alle sectoren. Mensen uit meer dan 120 landen enz. Waarschijnlijk betaalt MTE (Melanie Tonia Evans) veel geld per maand aan overheadkosten om dit te realiseren.

Melanie Tonia Evans betaalt voor een uitstekende klantenservice.

Zo krijg je antwoorden op je telefoontje, omdat ze zorgen voor je resultaten zo veel als je wilt. Tenslotte ze hebben veel geïnvesteerd in technologie voor dit systeem. Wekelijks verschijnen er ook nieuwe blogs van haar.

En Melanie Tonia Evans doet dat voor je.  Je kunt het gewoon hebben, ga je gang en neem het van ons.

We geven het aan je als een geschenk. Neem je creditkaart nu. Koop haar herstelsysteem. Leer haar geheimen voor het creëren van de resultaten zoals je wilt. Dat is het beste wat je nu kunt doen als je je realiseert dat dit systeem werkt. En nu stellen we het aan je voor.

En je kunt het, en je kunt een leger van experten gebruiken die er zijn voor je in het MTE-team.

U kunt haar klantendienst medewerkers hebben.  Alle infrastructuur, de downloads voor elk platform (mobiel, desktop, iPad) en de snelle tijd waarmee het oplaadt. Alles kun je hebben aan de beste visuele en auditieve kwaliteit dat je je kunt voorstellen.

Klik op de knop, neem je creditkaart en koop nu. Klik op de knop en vul het formulier in als je dit leest en luistert naar de stem van je geweten.

Misschien voel je je een bepaald gevoel dat je dwingt om actie te ondernemen. Eindelijk kun je je volledig te gaan voor je herstel omdat je je creditkaart neemt. Je koopt en je weet het antwoord op de vraag die ik zal stellen. Ga je het doen?

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Lees meer

E-book   Luisterboek    Paperback

alle artikels over narp-systeem, narps-programma, narcissistic abuse recovery programma, narcistisch misbruik herstelprogramma
dr. Nicole LePera holistic-psychologist
audio van deze blog op narcisme.blog

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees