Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Krijg je online resultaten met Melanie Tonia Evans! Deel 3 +video

Paul, Matthew en Tracey stelden mij de vraag, waarom ben ik hier online?

Ik was er om een ​​beslissing te nemen, te kijken en te lezen over deze video met de zwarte achtergrond van Paul en volle aandacht te besteden aan zijn stem, zoals ik hoop dat jij dat hier doet met het artikel over het systeem van Melanie Tonia Evans over het vinden van je valse overtuigingen.

Ten eerste wilde ik vrij zijn. In essentie wilde ik resultaten. Daarbij wilde ik ondernemen.

Ik was niet alleen maar op internet om mij te vermaken of lukraak mij te informeren. Toen wilde ik mijn leven en dat van mijn gezin volledig op orde brengen en het genieten van gelukkig zijn zoals ik nu ben met Annemie.

Ik zag in bloggen de enige mogelijkheid om mij nog te kunnen inzetten voor de gemeenschap door dat ik geïmmobiliseerd was door chronische pijnen. Ik had toen geen vermoeden dat dit zijn oorsprong zou kunnen vinden in c-ptss.

Tot slotte was ik aan het onderzoeken als Pauls internet marketing systeem een oplossing zou kunnen zijn voor mijn doelen.

Ik wil dat je ook de vraag stelt:  Waarom ben je eigenlijk hier op narcisme.blog?

En luister, omdat ik in mijn hart keek die dag, veranderde alles tegen alle verwachtingen in. Dus heb ik dan besloten om een ​​droom te hebben en deze uit te werken in doelen. En vandaag kan ik zeggen niet om te stoefen dat ik alle dromen van 2013 heb gerealiseerd.

Voor meer info

Veel meer zelfs dan die 11 punten, maar dat is nog te privé, omdat allemaal nu te vertellen. Maar vertrouw me, je zult er in de komende dagen en weken over horen als je mijn blog volgt. Maar dat is alleen maar voor mensen die aan zichzelf willen werken met de methodes die het systeem van Melanie Tonia Evans ons geeft.

you can thrive after narcissistic abuse
Klik om te bestellen

In this English paperback e-book audiobook you will find Melanie’s method of recovery that we highly recommend. After all, we have applied that blooming method to ourselves. For that reason, many personal experiences are the result of the daily use of Melanie’s method that we describe in our texts.

Geen negativiteit toegelaten.

Dat is dus niet voor coachen, therapeuten en anderen die vijandig staan tegen ervaringsdeskundigen of criticasters die geen positieve suggesties hebben om een minpunt te veranderen in een positief punt.

Toen in 2013 besloot ik om massaal actie te ondernemen om online marketing te leren en te promoten. In juli 2017 besloot ik om massale actie te ondernemen om het bewustzijn rond narcisme en zelfliefde te verhogen. Ik besloot om te beginnen de vrijheid te krijgen die ik echt verlang voor iedereen en in het bijzonder de kwetsbaren! En te leren  van de trainingspakketten van WordPress. En doen wat nodig is.

Ik had genoeg bewijzen gezien om enkele bloggers te vertrouwen, net zoals dat gezelschap in die hotel-kamer. Zoals ik genoeg bewijzen had gezien van de werking van het bloeien programma  nadat ik het op mezelf had toegepast.

Meer info over de Nederlandse editie!

Paul nam zijn creditkaart, en besloot om te beginnen in 2009. En wij deden hetzelfde in 2013. Helaas was voor de promotie van online marketing dit aan de late kant, en al zeker als je interesse vooral “de kerk” was die toen echt in complete neergang was in Vlaanderen, en in het gehele Westen de laatste 6 jaar met alle schandalen die tevoorschijn komen.

Het was zeker geen financieel succes, maar het maakte ons wel gelukkig. En wat is belangrijker?

Ik besloot in 2013 om verschillende tools en trainingen voor online marketing te kopen omwille van een droom in een betere toekomst voor mezelf, mijn gezin en de wereld. Uiteindelijk leidde dit mij naar binnen om los te komen van narcisme en aan het herstel te werken van mezelf.

Starend in de zwarte achtergrond van die video nadat Paul had geklikt op een advertentie voor een blogplatform, had hij toen gekocht zoals ik gekocht heb 4 jaar later.

Ondertussen heb ik met het Jetpack en het Yoast packet van WordPress en alles wat te vinden is op internet meer dan genoeg informatie om te verwerken. Daarnaast haal ik ondernemerschap inspiratie bij Gary Vaynerchuk.

Een ervaring die ik altijd zal blijven onthouden.

Weinigen vergeten hoe het voelde die minuten wanneer ze besloten om hun nieuwe auto te kopen! Een auto is een beetje vrijheid, nietwaar? Maar dit gaat niet over uw laatste auto, dit is veel meer dan een beetje vrijheid.

Dit is ook mezelf in mijn situatie maximaal inzetten voor de gemeenschap van slachtoffers van narcisme. Dit is mijn vrijheid en mijn sociaal engagement. Heb je ooit gemerkt hoe het voelt om een ​​beslissing te nemen die alles verandert, zoals een baby maken, een huwelijk sluiten?

Als je die beslissende visie hebt en je neemt je creditkaart en begint te typen om al het nodige aan te schaffen en te doen voor je baby, wat voel je dan? Geluk natuurlijk.

Als je online aankoopt, word je meestal naar een nieuwe pagina door verzonden, maar het beeld van je aankoop blijft de hoofdrol spelen, terwijl je de nummers intikt, nietwaar? Je bent vol verwachting dan. Het is spannend hé om dat formulier in te vullen van die nieuwe wagen.

Herinner je de eerste keer dat je een echografie zag van je baby?

Een gelijkaardig gevoel had ik wanneer ik dat heb ingetypt 6 jaar geleden, om dit online publishing systeem op te zetten. Ook in 2018 toen ik het systeem van Melanie Tonia Evans aanschafte  (MTE systeem) voor herstel van narcistische mishandeling ging een gelijkaardig enthousiasme door mijn lijf.

Datzelfde gevoel had ik ook toen ik eindelijk het herstelsysteem voor narcistische mishandeling vond en besloot om daar mijn hoofddoel van te maken. Ik besloot om het elke dag toe te passen in mijn leven, en er ook promotie voor te maken, zelfs al heb ik daardoor elke maand een verlies van 400 euro, ik krijg er enorme dankbaarheid voor terug.

Eenmaal kreeg ik kritiek, omdat iemand dat profiteren vond van de kwetsbaren, terwijl ik 400 euro verlies per maand maakte, en een andere keer iemand die kritiek had, omdat ik vooral vertalingen gebruik en inspiraties die komen van onze mentor, die ons het herstel gaf door de toepassing en dat publiceer op “narcisme.blog” en gebruik in mijn email.

Een andere persoon vertelde me dat ik toch moest weten dat een slachtoffer geen geld had om dat systeem van Melanie Tonia Evans aan te schaffen, ondanks dat er maandelijkse betalingen mogelijk zijn en een terugbetaalgarantie zonder vragen te stellen.

En dat je de downloads kunt behouden. Kost bij een narcist blijven niet 1000 × meer, behalve het gezondheidsrisico.

Het systeem van Melanie Tonia Evans is zo goed dat ik toen besloot om meer vertalingen te doen, zodat ook deze mensen kunnen herstellen en de bloeien beweging gaan steunen waarvoor we maximaal promotie maken op narcisme.blog.

E-Book English

Ook kreeg ik 1 maal kritiek dat ik teveel promotie maakte voor het systeem van Melanie Tonia Evans.

Zo heb je steeds enkele mensen die je dan stimuleren om beter te worden zonder dat ze het zelf beseffen. Dat zijn dan ook enkelen die ik met veel genoegen blokkeer. Eén voor één, herinneren we ons wat mijn inspirator al die jaren geleden had gehoord toen een wijs man hem vertelde:

“Als je in de juiste plaats op het juiste moment bent, zal alles werken in je voordeel als je een beslissing onderneemt, om massale actie te ondernemen, en te doen wat nodig is om de resultaten te bereiken die je wilt.”

Dan voel je de volle verwachting van het leven.

Zoals iedereen zijn creditkaart nam om die informatie te hebben, zo ook besloten wij om het Narp systeem nu te kopen en hadden we ook de beslissing genomen op die manier voor de aanschaffing van het herstelsysteem van Melanie Tonia Evans. En we deden het met zijn allen en bouwden een gesloten ondersteuningsgroep voor zelfgenezing van volwassen kinderen van narcisten opbouwen op Facebook.

Ik markeer dat moment in de tijd als het moment wanneer alles veranderde, omdat ik de juiste keuze gemaakt heb. Kun je dezelfde beslissing nu nemen als je een slachtoffer bent van narcisme en voor 200% besluit dat je zult herstellen?

Zo ja, klik dan hier.

Wanneer niet, lees verder a.u.b.

Wat gebeurde er 90 dagen na de start in 2011 van dit digitaal online marketing publishing systeem?

Wat gebeurde er 3 maand na het intensief gebruik van het systeem van Melanie Tonia Evans? 90 dagen later was het vooral verfrissend toen in Pauls e-mail inbox de berichten van de commissies bleven komen. Zelfs wanneer hij in bed lag ‘s nachts, bleven die e-mails komen.

Kun je je voorstellen hoe het is om in bed, warm, ontspannend, comfortabel te liggen en je echt te laten gaan?

Verheugend, triomfantelijk, nietwaar? Wetende dat geld op uw rekening en resultaten komen in uw Google Analytics account, terwijl je slaapt, als je geest afdrijft wanneer je de spanning laat gaan van de dagen. Van de weken, de maanden en soms de jaren.

Je kunt de ervaring begrijpen wat er met je gebeurt binnenin als gevolg van de intensivering van die vreugde in die slaapkamerruimte, met de stilte, waar de commissies beginnen binnen te komen. En hoe groot is de vreugde als je de pijn voelt verminderen in je lijf die je al tientallen jaren met je meedraagt?

Daaraan lig ik te denken als ik ga slapen.

In de komende dagen, weken en maanden wil ik mijn nieuwe dromen realiseren en enorm veel mensen die op “narcisme.blog” komen helpen hun eerste stap uit de impasse te zetten. Het maakt niet uit of ze Engels begrijpen of het geld beschikbaar hebben of niet.

Hoe zou het dan zijn als je financieel onafhankelijk wordt, meer zelfs, je vrij voelt van narcisme?

Net hetzelfde als bij mij als je je doel bereikt.

Je denkt na over hoe je verandert daardoor, op een bepaald moment voel je ergens diep in je onbewuste geest, weet je dat iemand net heeft gekocht en de commissies komen op je bankrekening en kun je herinvesteren in narcisme.blog of je voelt op een bepaald moment in je onbewuste geest de mails met dankbaarheid.

Dan richt je je gedachten op de woorden die ik heb geschreven en zei over Pauls systeem en het gehele digitale marketing publishing bedrijf. En je kan zelfs beginnen te merken dat je ademhaling verandert. Je merkt hoe de verandering doorgaat met kijken en lezen over deze resultaten.

Voor info

Misschien kan je zelfs beginnen om eens ​​echt met jouw ogen te zien.

Of je bijzonder comfortabel te voelen op uw eigen manier vanuit je binnenkant. Je kunt beginnen om zeker te zijn, zoals Paul deed in 2009. Het werkte voor hem, en zoals wij deden in 2013. Het werkt voor ons.  Je voelt je veilig daardoor en je weet dat je goed doet.

Omdat hij besloten had om vandaag “een besluit te nemen”.

We horen letterlijk die stem binnenin. Neem vandaag een besluit. Surf op die golf van verlangen die nu ontstaat om je vrij te maken van narcisme. Ik kan nog steeds die woorden uit mijn binnenkant horen, alsof ze werden gefluisterd door een mysterieuze vreemdeling.

Maak een beslissing om je creditkaart te nemen en te kopen, omdat toen ik besloot om all-in te gaan bij het systeem van Melanie Tonia Evans op 10 september 2018 er opnieuw iets magisch gebeurde en hier ben ik nu.

Omdat in 2009 Paul besloot dat zijn dieptepunt diep genoeg was door het niet krijgen van dat wat hij wilde hebben, vrijheid, zich losmaken.

En vandaag wil ik je helpen om je nu te bevrijden van narcisme.

Ik herinner me dat het voelde alsof ikzelf niet in staat was om iets te bereiken wat ik wil. Ik nam gewoon een beslissing om deze systemen te kopen wanneer ik genoeg informatie had gezien, video’s had beluisterd, de feiten had gecontroleerd, en ook mijn vrouw die nu afstudeert in orthopedagogie dat systeem absoluut het beste vindt dat online te vinden is.

Of misschien zoals jij, als jij dit volledig artikel leest.

Als je nog steeds de persoon bent die nooit genoeg informatie heeft voordat je een beslissing neemt, stuur me dan een e-mail over wat je nog moet hebben om een beslissing te nemen. Is dat fair? Misschien wil je dat ik je opbel?

Omdat ik niet het geld had dat ik wilde in mijn leven in 2013 en niet de gezondheid die ik wil maar een brandend verlangen heb om te slagen op 1 doel!

En ik was niet in staat om weer aan het werk te gaan in een traditioneel bedrijf als gevolg van mijn chronische ziekte. Ik wilde bij mijn familie zijn, omdat ik 32 jaar mijn familie heb gemist door de vele uren, de ploegenstelsels, nachten, feestdagen en de zondagen te werken.

Ik wilde actie ondernemen en een nieuw leven creëren voor mijn gezin, om de inkomsten te hebben, zodat mijn vrouw kan vragen: “Kan ik nu met de creditcard online kopen?” en mijn studies orthopedagogie beginnen.

Ik droomde: “Ik zou niet eens willen weten voor wat het is.” Ze kon gewoon mijn creditkaart nemen en kopen, omdat ze het nu wilt.

Want ik nam een beslissing om van mijn vrouw te houden, zodat ze kan krijgen wat ze wil.

Ikzelf wil met haar wel regelmatig naar de bergen en wonen in stijl, als dat zou kunnen met de kinderen. Maar soms verkiezen we om naar Amelscheid te gaan wat het veel gemakkelijker maakt voor de kinderen.

Ik wil in staat zijn om de auto die ik wil kopen en het huis te kopen dat ik wil. Ik wil nu in staat zijn om de mensen te helpen. Veel geld weggeven aan goede doelen en de zaken hebben zoals ik altijd al wilde, gedroomd en gehoopt heb. Maar toch is dat bijzaak geluk en gezondheid gaan boven alles.

Dit herstelsysteem geeft mij de kracht om resultaten te creëren op het moment dat ik het wil en het soort resultaten dat ik wil.

Laat me je het geheim van online resultaten vertellen om gemakkelijk te herstellen, zodat u het succes bekomt dat u wilt in je leven.

Verdriet ga je sowieso meemaken.

1. Je bedoelingen.

Elke actie die je onderneemt, zal worden geleid door je bedoelingen dat je in je leven stelt. Wat zijn je bedoelingen in het leven? Koop je dit systeem om je bedoeling in het leven te bereiken? Ik denk dat dat bloeien in het leven is.

2. Jouw eerste volgende stap.

Het is belangrijk om te weten wat er precies is wat je wilt in je leven, en je moet weten waarom je de beslissing om te beginnen hebt gemaakt.

3. Ken jouw doel in het leven.

Jouw “reden waarom” is nog belangrijker dan “het gevoel alsof je alle feiten die je nodig hebt kent” om een ​​beslissing te nemen, omdat je alle informatie om nu te beginnen al hebt gevonden nu je weet dat “narcisme.blog” geïnspireerd is door het systeem van Melanie Tonia Evans.

Zie, ik heb een kristalheldere duidelijke bedoeling voor het compleet herstellen van mijn chronische pijnen en weer in staat te zijn binnen de 3 maanden om 10 km te wandelen zonder een terugval achteraf.

4. Je definitieve beslissing.

Toen besloot ik te doen wat nodig is om dat resultaat in mijn leven te maken.

Ik besluit nu, en ik ben mijn resultaten dagelijks aan het creëren en het maakt niet uit als ik niet het gevoel heb dat al mijn vragen naar tevredenheid beantwoord zijn. Bovendien luister ik per dag 1 uur naar een module van het narp systeem. Er is nog een hoop te leren elke dag. (1 uur)

Als ik het narp systeem promoot, zal ik de contacten krijgen die ik nu wil in mijn leven.

Ik besloot om gewoon all-in te gaan op 10 september 2018, maar je kunt nu starten aan 55 dollar voor 6 maanden voor het golden programma en aan 35 dollar voor het zilveren programma per maand voor 6 maanden. Je kunt het programma downloaden dat heb je voor altijd.

Zelfs als ik niet het geld had om in alle producten te investeren die ik wil voordat ik hard gewerkt heb om mij in die positie te zetten, ben ik toch begonnen en jij kunt dat ook. Ik kon alleen kopen wat ik voelde dat ik kon vertrouwen dat ik moest kopen om te slagen op dat moment. En dat was gemakkelijk, omdat er een 30 dagen geld terug bepaling is, zonder dat er daarover een vraag wordt gesteld.

5. Strek je doelen in het leven

Voordat ik zelfs kon denken om all-in te gaan moest ik mijn doelen in het leven uitbreiden. Allereerst moest ik de zorg over mijn gezondheid als de eerste verantwoordelijkheid zien. Ten tweede ben ik de thuis vader, die het huishouden doet en gaat mijn geliefden boven mijn gezondheid.

Ik wilde trouwen, een nietigverklaring van het huwelijk van mijn vrouw, haar eerste huwelijk bekomen wat we bekomen hebben in oktober 2013. Ik was mijn spiritualiteit aan het veranderen en de antwoorden vinden die ik zocht.

Wij, mijn vrouw en ik wilden samen kinderen.

We stimuleren nu 3 kinderen financieel.

Wij wilden een pleegdochter hebben: Helena in ons huis.

Mijn vrouw wilde een voorganger worden in onze kerk en het is nu haar 4de jaar.

Mijn vrouw wilde Orthopedagogiek studeren aan de hogeschool en volgende maand studeert ze volledig af.

Wij wilden in een goede relatie met al onze 6 kinderen. Dat is geweldig aan het groeien. Ondertussen hebben we ook 3 kleinkinderen.

We zorgden voor mijn moeder de laatste 2 jaar 1/2  de laatste jaren en ze is nu naar de andere kant op 22 september 2015 op net geen 94 jaar.

We bereikten deze doelen in 2015 en je kunt veel artikels hier op mijn blog daarover vinden, ook over de leuke dingen van het op vakantie gaan met de kinderen.

Maar nu als we allemaal die 11 doelen bereikt hebben, heb ik nieuwe doelen, zoals jij in je hart.

Ik wist dat ik het nodig had om te bloggen, want dat is heel motiverend, en omdat je daardoor een netwerk opbouwt van volgelingen. En je kunt uw visie zetten in de wereld. Ik had ook geen kennis over bloggen toen ik begon in 2013.

Maar vergeet niet dat Paul dakloos was toen hij begon. Hij woonde in een busje in Hawaï, hij keek online naar daklozen marketing. Paul vond een andere dakloze die begonnen was met het maken $ 5000 per maand in zijn bedrijf, hoewel 5000 $ per maand was niet het geld dat hij wilde, omdat hij een plan had om veel meer te verdienen.

En ja, we hebben het goed, we wonen in ons comfortabel huis.

Paul besloot om dat resultaat dat hij wilde door bloggen te maken.

Ik besloot om gezond te leven, een gelukkig gezin op te bouwen en een goede relatie met onze kerk te hebben. Je ziet dat is niet dezelfde bedoeling. Ik wilde de resultaten voor mijn familie, maar het was niet om het geld. Maar nu zie ik het potentieel van wat het kan doen voor ons en de wereld, zelfs voor vele armen.

Mijn vrouw en ik willen veel meer aan ingrijpende liefdadigheid doen, zoals de opvoeding van kinderen in ontwikkelingslanden.

En we willen daarvoor financieel onafhankelijk zijn.

Dat betekent dikwijls je levensstijl aanpassen onder “jouw stand.” Ik ben er 100% van overtuigd dat mijn vrouw al het geld verdient dat ze nodig heeft om te doen wat ze wil. En mijn geluk en gezondheid gaat boven mijn levensstijl. Ik ben persoonlijk met heel weinig tevreden.

En ik wil gewoon dat geld hebben om onafhankelijk te schrijven over de ervaringen die we hebben. Ook de tijd hebben om enkele boeken te lezen, en veel vakantie hebben met de kinderen en een leuke levensstijl zonder de armen te vergeten.

Ik wil niet alle luxe auto’s. Noch de privéjets, de butlers en de helikopters en de herenhuizen, etc. Natuurlijk wil ik graag naar een concert gaan elke maand en meer musea bezoeken.

Maar voor nu, als ik een plan maak voor al mijn dromen moet ik niets per maand bijkomend verdienen.

Ik heb geïnvesteerd om de boeken te lezen over narcisme. Door te luisteren naar Melanie Tonia Evans weet ik wat ik moet doen om mijn doelen te bereiken: nu beginnen met bloggen, expert netwerk educatie volgen en zien wat zij doet.

De stappen Formule

Ongeveer 90 dagen na het nemen van een beslissing in 2011 om alleen maar  te beginnen met bloggen het maakt niet uit wat er nodig is, had Paul zijn eerste nacht, waar hij meer dan $ 12.000 in 3 uur verdiende door het toepassen van die stappen formule. Dat was toen bloggen nog een hype was.

Hij had meer dan hij ooit in zijn hele leven “een aanzienlijk bedrag” verdient. In 3 maanden.

Die maand was zijn 3 derde maand, na het nemen van een beslissing om all-in te gaan en het instellen van zijn visie op het bereiken van $ 30.000 in een maand.

Hij had zijn eerste maand in zijn leven waar hij meer dan $ 30.000 verdiende in één maand, omdat hij besloten had gebruik te maken van de formule, om zijn klanten te informeren op een manier dat ze zijn producten ook kochten.

Het was geen gemakkelijk werk dat coderen en ontwikkelen van alles wat nodig was, maar hij wist dat het zou resultaten geven. Het werkte zelfs nog beter. Hij vertelde me dat het was ‘alsof’ hij werd begeleid door een soort van mysterieuze kracht.

Hij had op de juiste plaats en op het juiste moment een ​​artikel bekeken en beluisterd zoals je hier ziet over het systeem van Melanie Tonia Evans.

Daardoor had hij deze stappen formule ontdekt en besloten om te kopen. Wat hij zag en hoorde veranderde meteen alles in zijn visie. Die “mysterieuze kracht” begeleide zijn acties voor de komende 4 jaar en mij de afgelopen jaren.

Hij bleef door dat digitale marketing publishing systeem resultaten creëren. Ik besloot om me op dat systeem aan te sluiten. En dit is wat nu al mijn acties leidt. Zelfs als je kijkt en dit artikel leest is dit het gevolg van me op dat systeem aan te sluiten.

Het nemen van je eigen beslissing en verfijnen van de resultaten die je wilt in je leven vergt moed.

Wellicht kun je dat resultaat nu met mij maken. Kun je losbreken uit een narcistische relatie? Begin je met een financiële doelstelling? Je kunt ook beginnen met een betere gezondheid? Begin je met een veel gelukkiger relatie?

Wat zijn je dromen?

Begin je, omdat je meer resultaten wilt voor jouw geliefkoosde organisatie? Het is mogelijk te beginnen, omdat je een nieuwe baan wilt vinden en jezelf op de juiste manier bekend wil maken. Misschien ben je al die haters in de maatschappij kotsbeu en wil je echte verandering voor iedereen.

Als je een beslissing neemt vandaag weet dan als je massale resultaten wilt verkrijgen dat je elke dag iets moet veranderen. Je moet gewoon met duidelijke bedoelingen beginnen, want misschien ben je hier geleid door iets, een soort van onzichtbare macht, door de bedoelingen die je al hebt ingesteld in je leven.

Het was niet makkelijk om te beginnen zo meteen zoals het wel is voor jou. Het was makkelijk voor mij toen ik begon te bloggen met het WordPress platform, zoals met deze website.

En je kunt het, en je kunt een leger van experten gebruiken die er zijn voor jou in het MTE team.

Je kunt haar klantendienst medewerkers hebben.  Alle infrastructuur, de downloads voor elk platform (mobiel, desktop, iPad) en de snelle tijd waarmee het oplaadt. Alles kun je hebben aan de beste visuele en auditieve kwaliteit dat je je kunt voorstellen.

Klik op de knop, neem je creditkaart en koop nu. Klik op de knop en vul het formulier in als je dit leest en luistert naar de stem van je geweten.

Misschien voel je je een bepaald gevoel dat je dwingt om actie te ondernemen. Eindelijk kun je je volledig inzetten voor je herstel, omdat je je creditkaart neemt. Je koopt en je weet het antwoord op de vraag die ik zal stellen. Ga je het doen?

Bekijk het Narp programma

E-book   Luisterboek    Paperback  NARP

Steun elkaar in de commentaren!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Lees meer

alle artikels over narp-systeem, narps-programma, narcissistic abuse recovery programma, narcistisch misbruik herstelprogramma
dr. Nicole LePera holistic-psychologist

Reacties

2 reacties op “Krijg je online resultaten met Melanie Tonia Evans! Deel 3 +video”

  1. Christiane Descamps avatar
    Christiane Descamps

    Een geweldig artikel

  2. johanpersyn avatar

    Met onze artikels proberen althans zonder uitzondering om de kracht en genezing terug over te brengen naar onszelf. Niets hangt af van de narcist, wel van onszelf als we gelukkig worden. Het is opwindend om te zien dat je vooruitgang maakt. Liefst xx Johan

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.588 andere abonnees