Categorieën
Blogging systeem mijn verhaal Webtext creation

Resultaten met Melanie Tonia Evans hoe doe je dat? video Deel 2

Paul in 2009

8 jaar geleden vond ik dus dat online marketing systeem, waaraan vooral in 2009, dus twee jaar eerder Paul mee kennis maakte. Toen had de blog al resultaten met Melanie Tonia Evans trainingsprogramma.

Het is datzelfde digitale marketing systeem waar jij nu overleest.

Ikzelf heb dus 2 jaar geaarzeld om online te publiceren.

Ik had 2 jaar getuigenissen nodig voor ik de eerste stap zette.

Het stond toen ook wel in zijn begin schoenen.

Dit internet marketing systeem bestaat ondertussen 16 jaar.

Ik wist door wat ik nu ga vertellen dat ik daar had kunnen bij zijn.

Helaas, had ik mijn hoofd vol met andere zaken. Ik had niet goed opgelet wat dat systeem precies is. In 2013 was de hype eigenlijk van het bloggen al voorbij toen ik goed op dreef kwam.

Geen excuses voor mij, wel veel verloren tijd, geld en mogelijkheden die ik had gewild, had ik toen al begonnen.

Story-telling.

Maar ook 2 jaar later nadat Paul van dat E-marketing systeem had gehoord stond hij in een hotelkamer.

Dus in 2011 met 37 mensen zittend op de vloer en een whiteboard geplaatst op een hotel stoel, zonder dat hij schoenen aan had, met zijn lang ongeknipt haar in een pony staartje.

Niet precies wat je toen van een zakenman zou verwachten.

Daarvan had ik toen gehoord en dat is mij bijgebleven.

Toen hij stapte naar de voorkant van die heel kleine menigte deelde hij het magische verhaal van de formule van wat er met hem was gebeurd vanaf het moment dat hij beslist had ‘deze kennis’ die hij in 2009 te weten kwam massaal toe te passen en anderen dit systematisch aan te leren.

Dat noemen ze storytelling.

Hoe Paul zijn bedrijf begon binnenin een groene Dodge grand caravan 1996 aan de noordzijde van Hawaï, weggejaagd van parkings als hij er te lang stond, douchend op openbare stranden, als een dakloze.

Om u een idee te geven hieronder zo’n Dodge.

Op het juiste moment op de juiste plaats zijn.

Toch, hoe door zich op “zijn” juiste plaats, op “zijn” juiste moment te bevinden en het nemen van een beslissing en door toepassing van de eerste stap van de formule, kon Paul zijn hele bedrijf opbouwen vanuit het niets in minder dan 90 dagen.

2 jaar geleden ging het of op de fles, omdat bloggen en ondernemerschap niet echt voor iedereen is. Al zeker niet om veel geld te verdienen zonder grote inspanning en met veel valse beloften.

OKÉ, als je op Google zoekt zul je ook andere daklozen vinden die het online hebben gemaakt. Dan later hebben ook meer gewone mensen die kennis gaan toepassen. Ze zijn zeer succesvol geworden, maar dat is allemaal als je ondernemersgeest hebt, diep naar binnen gaat en groot zelfbewustzijn hebt (goed je beperkingen kent).

Echt narcisme is uit den boze en een gezonde hoeveelheid zelfliefde is echt nodig.

Daarmee wil ik er op duiden dat dakloos zijn geen voorwaarde is, wel de motivatie van sommige daklozen om hun situatie te transformeren.

Dit heb je ook in de sport dat sommigen enorm onderbouwd en gefocust zijn om te trainen en hun kansen met 200 % te benutten, omdat ze armoede hebben gekend of hun familie in armoede leeft.

Wel, Paul, benutte al de mogelijkheden van online marketing vanuit zijn ‘dakloze’ situatie in Hawaï.

Hij vertelde hen dat hij gebruik had gemaakt van “deze marketing formule” om onmiddellijke rijkdom te creëren met als gevolg zijn eerste 25.000 $ commissie week binnen de 90 dagen nadat hij massaal actie had ondernomen met dit internet marketing systeem.

Hij kon het heel goed uitleggen op YouTube. Dat is ook een enorm voordeel, omdat het proces om video’s te maken als je er goed in bent veel minder duurt dan een tekst schrijven.

Dat allemaal, omdat hij een beslissing had genomen om de formule die je nu ook leert toe te passen bewust en onbewust.

Nu besluiten om te beginnen, terwijl  je dit artikel verder leest.

Er was een man die met gekruiste benen op de grond zat voor hem, naast een oude man met grijs haar die al blogde sinds 1997 en plotseling stopt Paul met praten.

Hij stampte op de vloer, wees met zijn vinger naar hem en zei:

“Beslis nu om te beginnen met deze marketing formule”. In principe had dat elk soort affiliatie programma kunnen zijn die genoeg commissie oplevert.

Echter, als je echt wil beginnen met online marketing is een eigen product veel beter.

Neem onmiddellijk een beslissing op dit moment, haal jouw creditkaart uit. Koop de beste marketing methode bij WordPress en Yoast en gebruik de sleutels om online geluk te verwerven.

Je kunt met die formule nu geluk hebben, als je gewoon een beslissing neemt en “massale actie” onderneemt.  Dat laatste is natuurlijk een voorwaarde. Die formule ga ik je ook later uitleggen. Dat betekent op lange termijn werken!

Investeren in online.

En in 2011 deden ze allemaal hetzelfde, iedereen in die hotelkamer, iedereen besloot om in die formule direct te investeren, omdat Paul met overtuiging kan spreken.

Want dit was wat hem was overkomen toen hij voor het eerst het geheim leerde. Onmiddellijk besloot hij om het systeem te kopen, massale actie te ondernemen en zich te concentreren dat precies dan alles direct veranderde.

Hij deed er ons aan herinneren wanneer hij de formule aan het oefenen was en onder de knie probeerde te krijgen, vóór 2009 dat hij niet in staat was om online het geld te krijgen dat hij wilde, zoals velen onder ons.

Hij leed immers armoede als dakloze. Daarom moest hij werken met een tweedehands computer van 250 $.

Voor 2009 was er noch een systeem, geen mentor, noch een formule, geen marketing voor de producten die hij wilde, niet het enthousiasme door het krijgen van de resultaten die hij wilde, niet het gelukkige leven, de rijkdom en vrijheid om geld te investeren in systemen, maar hij wilde wel dat soort succes met elk deel van zijn geest en hart.

Paul wist dat je moest een beslissing nemen en er 200 % voor gaan, alles geven, complete focus als je wilt resultaten verkrijgen, en precies dat was wat Paul deed: hij besliste om eindelijk te winnen, om er nu 200 % voor te gaan.

Helaas nam hij relatine om het proces te versnellen. Hij leed zogenaamd aan ADHD, maar werd er uiteindelijk verslaafd aan relatine.  Je zag toen ook al wat trekjes van narcisme. Je hoorde nu en dan van partnergeweld. In zijn laatste jaren liepen zijn relaties vast waardoor hij in depressie ging.  Uiteindelijk brak zijn geestelijke gezondheid.

Dezelfde ervaring.

In 2013 had ik een gelijkaardige ervaring, hoewel het door te kijken was naar een video van mijn vriend Matthew waarin hij me de geheimen vertelde van dat internet marketing systeem van Paul.

En toen herinnerde ik me ook dat ik op het internet gelezen en gehoord had van die samenkomst van Paul in die hotelkamer.

Met Matthew was ik al 2 jaar in een business club, maar door mijn doelen had ik enkel contact online en volgde ik enkele trainingen in persoonlijke ontwikkeling en volgde business coaching.

Ik probeerde die trainingen online te verkopen, deed wat online ervaring op, maar ik maakte geen gebruik van online experten, alleen maar wat raadgevingen van mijn zoon kwamen mij van pas. Hoewel ik ook stilaan enkele experten volgde zoals Neil Patel, Jeff Bullas, Moz en enkele mensen die van digitale marketing systemen gebruik maakten.

Nu, mijn zakenvriend Matthew kende een andere online kennis van me Tracey Walker, die één van die mensen was van het ter ziele gegane Network die ik zijdelings in de gaten hield.

En het was Tracey die ook in die hotelkamer zat in 2009. Dus werd er me veel duidelijk toen Matthew dat systeem aanraadde eind 2012. Helaas heeft hijzelf dat blogging systeem nooit erg toegepast, hij werkte vooral met de traditionele verkoopmethodes.

Wat ik deed in 2013 werkte ook via de kracht van mijn wil door het nemen van massale actie.

Niet alleen  had ik mezelf de vraag gesteld “wat wil ik eigenlijk bereiken met mijn zoektocht op het internet“.

Ik zette mijn geld en mijn hart en mijn geest in brand met bloggen om mijn doelen te bereiken. Daarbij had ik helaas geen specifiek onderwerp, ik had veel interesses.

Toch ontwikkelde ik mijn eigen systeem op basis van stukken kennis van Paul, Matthew en Tracey.

Het is pas kortgeleden dat ik eindelijk heb beslist om alle trainingen die ik kan vinden toe te passen nadat ik ze allemaal heb gekocht.

En wat blijkt: dat was toen een wetenschappelijke formule, die iemand toelaat om geld te verkrijgen via bloggen, sneller dan gelijk welk ander bedrijf. Maar vergeet niet met heel hard werken.

Sneller ook dan alle andere voorstellen die je online en offline kunt vinden.

De wetenschappelijke formule waaraan ik werd blootgesteld.

1. Getest op een direct marketing bedrijf

Ten Eerste:  onze formule  werd getest op een direct marketing bedrijf, de verkoop van persoonlijke ontwikkeling trainingen, het aanbevelen aan mensen om een ​​179 $ / maand product te kopen, via een blog.

Hij werd de nummer 1 partner van 30.000 mensen zonder het oppakken van de telefoon, in de eerste 75 dagen dat hij op “zijn” manier begon met zijn online marketing systeem natuurlijk in 2010.

2. Getest op een internet marketing systeem.

Ten Tweede: testte dit systeem op een ander internet marketing systeem, het grootste attractie marketing systeem dat online bestond in 2010.

Er waren 10.000 filialen of leden, Paul verkocht meer dan een man die bekend staat om zijn vele verkopen van coaching.

Hij verwierf persoonlijk meer dan 4000 klanten.

Die kerel had geloofwaardigheid, hij had dat niet op dat moment.

Die kerel had een lijst, maar hij was net begonnen en had geen e-mail lijst.

Het maakte niet uit.

In zijn eerste 97 dagen van consequent toepassen van zijn marketing systeem stak hij die kerel voorbij in het aantal verkopen:

  • zonder vergaderingen te organiseren,
  • zonder prospectie,
  • of enige vorm van marketing strategie die hij niet graag deed.
  • En net zoals ik wilde hij zijn marketing vanuit zijn huis doen,
  • of waar hij online gaat, (als hij op reis is!)
  • wanneer hij dat wil en
  • met de mensen met wie hij dat wil.
  • zonder het oppakken van de telefoon,

Uiteindelijk beslist de afzender (jij en ik) naar wie de e-mails worden gestuurd.

Alles wat hij deed was online, alles geautomatiseerd (24/7) alleen op die manier waarop wij willen, met bloggen. Zonder aankopen van grote advertenties of e-mail-adressen.

En gewoon de manier ook waarop mijn vrienden dat willen.

Hij verhuisde snel naar een groot huis in Costa Rica, waar het eigenlijk relatief goedkoop leven is.

3. Getest op een traditionele directe verkoop bedrijf.

Ten derde: hij testte zijn idee in een traditionele directe verkoop bedrijf.

En toen hij zijn geheime formule toepaste kwamen de commissie e-mails in grote getallen en snel binnen. $ 21,400 in commissies, zijn eerste 3 ½ weken als beginnend bedrijf.

Dit was alles online zonder het oppakken van de telefoon, door te bloggen, zonder vergaderingen, zonder personeel. Hij deed het vanuit zijn Dodge Caravan, alleen doordat de mensen zijn blog met video lazen en keken naar zijn blog.

Doordat hij van hen direct een beslissing verwachtte net als je nu leest en kijkt naar deze blog dat een beslissing nemen ook goed is voor je als ze juist is.

Dit systeem werkte in 2009, maar hij was niet helemaal tevreden. 10 jaar later werkt het nog, maar je dient veel meer geduld te hebben, alle sociale mediakanalen te gebruiken.

Als het onderwerp waarover je blogt je geen 1000% interesseert hou je dit nooit vol, want je dient constant bezig te zijn.

Je dient het dan ook niet allen  vol te houden, maar ontzettend graag te doen.

Toch mag het ook geen vlucht zijn, geen vermijden van je eigen problemen.

Hij wist dat er een snellere en gemakkelijkere manier moest kunnen gevonden worden, omdat het hem duizend uren van leren gekost had, en nog eens duizend uren aan testen van de marketing met al zijn energie en hart om de wetenschappelijke formule die je leert als je dit artikel leest nauw te ontwikkelen.

Als je die wetenschappelijke formule wilt begrijpen heb je veel training nodig die je vindt je op het internet door Google te gebruiken. Of te kijken naar wat ikzelf doe, want uiteindelijk is het beter iemands daden te volgen dan zijn woorden.

Maar je dient niet alles te begrijpen om het te gebruiken, nietwaar?

En net als toen de mensen in de hotelkamer werd verteld:

“Ik zeg je, het werkt voor mij en mijn vrienden, en nu nog beter dan ik dacht dat het zou werken.” toen hij begonnen was met deze formule, werkte het nu vele malen beter.

Geld verdienen wordt magisch als je massale actie onderneemt met internet marketing en als je denkt op lange termijn.

Je dient veel geduld te hebben.

Uiteindelijk tevreden zijn met een gewone levensstijl, en wat je verdient her te investeren om je systeem te doen groeien.

Omdat 6 jaar later alle technologie is ontwikkeld door developpers via verschillende plug-ins in WordPress, maar dat kost natuurlijk ook extra.

Toen in 2012 maakte je vlug en bijzonder gemakkelijk winst.

25 maanden na de bijzondere privé “non disclosure” ontmoeting met zijn geheime formule had hij meer dan $ 71 miljoen in de verkoop gemaakt.

Natuurlijk “non disclosure”, want het was de eerste keer dat hij werd blootgesteld aan een breder publiek.

Maar die mensen vertrouwen hem, want ze hadden het zien groeien.

Meer dan 200.000 klanten en een website die vanuit het niets steeg naar de top 200 van alle sites online.

Wereldwijd, letterlijk 100 mensen per dag besloten om onmiddellijk te kopen, te kijken en te lezen over hetzelfde artikel van die verboden video, waar jij nu over hoort of er aandachtig over leest zoals jij nu doet, omdat ik over deze formule geleerd heb en ze hier en daar onbewust toepas.

Eerst heb ik nauwkeurig aandacht besteed aan zijn artikel over hoe hij de beste strategie gevonden heeft.

Daarom als je dat nu ook doet, kun je zich nu zelf voorstellen om gemakkelijk en op een duurzaamste manier geld te verdienen, meer dan ooit, meer dan met elke andere strategie te verdienen is.

Maar de vraag is niet in je leven hoeveel geld, maar hoeveel geluk dat je wilt.

Want al snel leidt de bedoeling van zoveel mogelijk geld naar een narcistische persoonlijkheid.

Ik heb zelf geprobeerd om online geld te verdienen zoals zo velen en omdat ik niet in staat was om de resultaten te bereiken die ik wilde maken, heb ik na 1 januari 2016 alle aandacht besteed aan systemen.

Nu 3 jaar later geloof ik niet meer in “shortcut” en “snelle” systemen, maar wel in systemen en ondernemen die de resultaten geven wat ze beloven.

We kunnen nu vol vertrouwen zeggen dat als je ooit ervaart dat je niet de resultaten krijgt die je wilt, na het leren van een formule je wel  in staat zult zijn om geld te verdienen als je blijft zoeken en niet opgeeft.

Ik heb natuurlijk de luxe van een vrouw te hebben die werkt. Ik doe wel ook het huishouden.

Je wist alleen nog niet zijn formule voor het maken op een eenvoudige manier om  geld te verdienen online, omdat pas op een dag na meer dan 10 jaar van leren door Paul hij de geheime blogging formule bedacht die wij nu kunnen dupliceren.

Toen hij deze blogging formule ontwikkelde beleefde hij iets unieks.

Iets krachtig.

Toen hij een beslissing nam veranderde alles. Hier is de toepassing van deze mysterieuze blogging formule op een manier om te zorgen dat mensen automatisch een beslissing nemen om hun creditkaart te nemen en online te kopen, omdat ze weten dat dit het juiste ding is om te doen in hun situatie.

Voor elk product bestaat er immers een juiste doelgroep.

Wat het herstel van narcisme betreft is het product en service van Melanie Tonia Evans (MTE) het beste.

Wat online producten verkoop betreft is bol.com volgens mij het beste.

Ook dit heb ik kritisch bekeken met de nodige aarzelingen en onderzoek. Net zoals we deden, want het is zo glashelder voor ons.

Paul was een dakloze man die in een groene bestelwagen in het noorden van Hawaï leefde.

Een dakloze man, met vooral oude kleren aan die in de diepe blauwe oceaan van Hawaï staarde, nadat hij op een website zich ontspande als hij een video had afgespeeld met een donkere zwarte achtergrond, klaar om een ​​beslissing te nemen, bereid om massaal actie te ondernemen, beslissend om (nu) het geld te verdienen die hij wilde in zijn leven.

Dit was 2009.

Maar vandaag kun je dit systeem bekijken door te zien wat ik doe met WordPress.

Natuurlijk heb ik alles aan Melanie Tonia Evans (MTE) te danken voor mijn herstel van narcistisch misbruik en voor het vinden van mijn missie.

Dank je wel aan Melanie Tonia Evans die zoveel heeft bijgedragen aan ons herstel.

De meeste van de artikels op narcisme.blog en de e-mails die wij verzenden zijn natuurlijk tot stand gekomen dankzij onze fantastische mentor en inspiratiebron MELANIE TONIA EVANS UIT AUSTRALIA (MTE).

Hier en daar hebben wij wat toegevoegd, zo goed als mogelijk vertaalt, illustraties bij gezocht, en de nodige kosten gedaan, omdat je dit gratis zou kunnen lezen. We hebben hier en daar voor een Nederlandse audio gezorgd en we wijzen je erop als je echt wil veranderen dat als je enigszins wat Engels kent je naar het origineel gaat dat je hier vindt.

Het is zeker niet zo dat dit ons winst bezorgt, in tegendeel als je de kosten bekijkt kom ik ongeveer op 400 euro per maand tekort.  Ondertussen maak ik het werk van Melanie Tonia Evans (MTE) wel bekent voor een Nederlandstalig doelpubliek dat meestal niet de inkomsten heeft om dit te betalen wanneer ze met “narcisme.blog” in contact komen, noch de nodige kennis van de Engelse taal hebben, noch het concentratievermogen door hun trauma om deze materie te kunnen volgen. Wat het resultaat zal zijn binnen 5 jaar valt moeilijk te voorspellen.

Terug naar 2013.

Maar toen was mijn tijd in 2013, ook voor Matthew, voor Desmond, voor Omari, voor Marshall, voor Daniël en  voor Paul in ons Dream Team en voor duizenden anderen in ander Teams om te starten van thuis met bloggen.

Wellicht ben ik de enige die daar nog dagelijks aan werk aan mijn website met het doel het bewustzijn rond narcisme en zelfliefde te verhogen.

En je kunt het, en je kunt een leger van experten gebruiken die er zijn voor jou in het MTE team.

Je kunt haar klantendienst medewerkers hebben.  Alle infrastructuur, de downloads voor elk platform (mobiel, desktop, ipad) en de snelle tijd waarmee het oplaadt. Alles kun je hebben aan de beste visuele en auditieve kwaliteit dat je je kunt voorstellen.

Klik op de knop, neem jouw creditkaart en koop nu.

Klik op de knop en vul het formulier in als je dit leest en luistert naar de stem van je geweten.

Voel je je een bepaald gevoel dat je dwingt om actie te ondernemen? Eindelijk kun je volledig te gaan voor jouw herstel, omdat je je creditkaart neemt. Je koopt en jij weet het antwoord op de vraag die ik zal stellen. Ga je het doen?

 

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren