Het opruimen van de psychische banden met de narcistische persoon te vinden en los te laten.

Het creatieve werk dat je doet voor meer zelfliefde is ongelooflijk krachtig. en er zijn andere processen om zelf verder los te komen van de narcist.

Wat ik geloof dat ook enorm belangrijk is, is om de verwante innerlijke trauma’s te vinden. Meestal dat je dat met een therapeut of psycholoog.

De wonden gaan zich in ons herstellen die misschien onbewust vast hangen aan een psychische connectie met deze persoon, wat betekent dat we ze voelen en zelfs willen blijven voelen, ondanks dat onze energie wordt opgezogen en kelderend elke keer dat we ons erop concentreren in plaats van op onze eigen genezing en herstel .

Dit wordt gedaan door je lichaam te signaleren om de delen en trauma’s te onthullen die psychisch verbonden zijn en ze vervolgens op te laden en op te ruimen elke keer dat je de aantrekkingskracht voelt of de neiging hebt om over die persoon na te denken, en / of hun energie naar je toe voelt komen.

Soms kun je daar ook voor het switch patroon volgen van NLP.

Door dit te doen, bevrijd je jezelf en ontdoe je trauma-verbindingen  heel snel van je wezen.

Ik beloof je dat als je weggaat van de narcist, breekt met hem of haar en je creëert strikt geen contact of aangepast contact als je weet dat je deze persoon zult zien of je moet in contact staan ​​met deze persoon voor de kinderen ga je je bevrijden.

Bevrijding.

Ontkoppelen en volledig naar binnen keren om je geschenk en evolutie te claimen namelijk de groei door en uit deze situatie en de stappen te actualiseren, zult u zich in recordtijd bevrijden van het trauma en de pijnlijke patronen.

Je zult je letterlijk voelen evolueren van een leven van rommel naar meer klaarheid. Dit gaat gebeuren in een paar weken of maanden. Jezelf gaat jezelf bevrijden met hogere ervaringen.

Het is niet de bedoeling dat we alleen maar pijnlijke en giftige ervaringen doormaken. We worden verondersteld te evolueren en door hen heen te groeien, want daar ligt onze emancipatie, bevrijding en ware vreugde.

Dus als je meer wilt weten over hoe je krachtig kunt loskoppelen en diep in je kern kunt helen, voor het echte leven uit giftige relaties en patronen, kun je je aanmelden bij de verschillende pagina’s nog veel meer. Herhaaldelijk lezen en luisteren is immers zeer effectief.  Kijk verder om directe toegang te krijgen.

Dus, tot de volgende keer … blijf glimlachen, blijf genezen en blijf gedijen omdat er niets anders te doen is.

 

Wat ga je doen om weerstand aan narcisme te bieden en je gaat  helpen de verschrikkelijke verwoesting door de narcist aangericht te overwinnen?

De eerste stap is door deze blog te volgen zodat je een melding krijgt zodra een nieuwe video, audio of artikel wordt uitgebracht.

Blijf glimlachen, werken aan je genezing . Er gaat niets anders voor het ontwikkelen van jouw veerkracht.

Je hebt gaven, talenten en vaardigheden, en ook minder aangename tot zeer traumatische met narcisten & narcisme.  We beschouwen het als onze taak om je te helpen deze te delen met de wereld.  Je helpen actie te ondernemen na misbruik door een narcist zal je in de gezonde zone brengen.

Dat kan zijn door je te doen stappen nemen naar hulpverlening. Misschien raad ik je aan om uit je isolement te treden.  Wellicht dien je je zelf-liefde verder te ontwikkelen door creatief te zijn. De spanning in je lichaam kan je verminderen door mindfulness, meditatie, osteopathie, acupunctuur enz.

Het kan belangrijk zijn dat je in beweging komt door sport of fitness. Tevens blijft het enorm belangrijk om op je voeding te letten zodat je niet verzwakt. Een volledige check-up bij de huisarts kan belangrijk zijn gezien je een aantal gezondheidsrisico’s kan lopen.

Herhaling van traumatische situaties wil je vermijden door bewustwording, engagement in een gemeenschap (online & offline) zodat je nieuwe vertrouwvolle contacten vindt die kunnen uitgroeien tot vriendschap.

Heb je al geluisterd naar de audio van deze blog? Zo niet klik dan hier. Dat kan namelijk helpen om de boodschap verder te laten inzinken. Herhaling is immers de bakermat van de kennis aan je vingertoppen om te gebruiken klaar om toegepast te worden nadat je er over hebt gemediteerd en je eigen mening hebt gevormd.

Het is belangrijk dat je deze blog volgt om regelmatig op de hoogte gebracht te worden. Het is als je blijft kloppen op dezelfde nagel dat je resultaat krijgt. Daarom plaats ik ook regelmatig nieuwe onderwerpen. Deze site volgen doe je door je beste email in te vullen op de site-bar rechts.

Je kunt ook toetreden tot één van de Facebook groepen bestemt om je verder te ondersteunen.

Support voor volwassen kinderen van narcisten.
Rise the love & prosperity for single mother.
Rising Love Power Prosperity for Bloggers.

 

Je kunt ook uw boodschap via Facebook Messenger over maken.

En/of mij bevrienden of Facebook, zodat wij elkaar beter leren kennen om een vertrouwensrelatie op te bouwen.

Aanvullende informatie in kleinere statussen dan de eerder langere artikels hier op deze site vind je op mijn Facebook pagina’s.

Zonder actie te ondernemen na misbruik door een narcist wordt je geenszins bewust van wat je overkomt. Je voelt je leeg, overweldigt, je energie lijkt verdwenen. Helaas de weg terug is niet gemakkelijk zonder de nodige steun en kennis.

Maar geen paniek, je hoeft immers het wiel niet uit te vinden. Narcisme kent een zeer lange geschiedenis. En vaak vind je in je omgeving iemand die het ook meegemaakt heeft als je het durft te uiten. Anders vind je ook mij op sociale media en anderen die zorgen voor bewustmaking. Die kun je ook liken en sharen zonder daarvoor bevriend te zijn.

Facebook online lessen.

johanpersyn.com.
Johanpersyn blog’s.
Johan Persyn.

Nadat je hebt gekeken, hoor ik graag van je.

Welke tekst zou u het meeste helpen en waarom?

Als je enkele gedachten niet akkoord gaat of andere suggesties hebt en aanvullingen – laat het me weten! Een getuigenis is altijd zeer welkom, omdat ze ook de ogen opent van anderen.

Deel zoveel mogelijk details in de onderstaande opmerkingen. Vergeet niet dat honderden ongelooflijke zielen hier elke week komen voor inzicht en inspiratie. Uw verhaal is misschien precies wat iemand anders nodig heeft om een grote doorbraak te krijgen.

Belangrijk: deel uw ideeën rechtstreeks in de opmerkingen. Links naar andere berichten, video’s, etc. kunnen worden verwijderd.

Bedankt voor het lezen, bekijken en delen van uw gedachten want actie te ondernemen na misbruik door een narcist is heel belangrijk. Immers alles blijft hetzelfde is slechts een kleine waarheid, het zal slechter worden als je niets onderneemt.

Ik hoop dat de aflevering van vandaag JOU inspireert om je gaven te blijven delen, ondanks de kritiek.

U kunt ook via het contactformulier uw ideeën melden, zonder dat ze openbaar komen eventueel voor uw eigen veiligheid.

[contact-form][contact-field label="Name" type="name" required="true" /][contact-field label="Email" type="email" required="true" /][contact-field label="Website" type="url" /][contact-field label="Message" type="textarea" /][/contact-form]

Zoekfunctie in narcisme.blog.

Als je nog meer wilt weten over een bepaalde topic gebruik dan de zoek functie door een keyword in te vullen eventueel verschillende woorden met een + teken verbonden, en dan te zien of je relevantie, nieuwe of oudere posten wenst te bekijken.

Ook heb ik een aantal artikels waar de verschillende begrippen die het mogelijk maken om narcisme te begrijpen uitgelegd staan.

Zoeken op verschillende lange artikels kunt u bijvoorbeeld in Chrome door naar de werkbalk van Chrome te gaan en op Find te zoeken. Op die manier dient dit je om actie te ondernemen na misbruik door een narcist door specifieke termen te vinden die enkel op dat moment voor jou van belang zijn.

In kleine stappen help je je immers vooruit. Dan verschijnt er een vak waar je uw zoekwoord voor die pagina kunt in tikken. Je bent bijvoorbeeld opzoek naar “EMDR” in de boekenlijst dan tik je daar “EMDR” in. Emdr is een soort therapie die bedoeld is om trauma’s te verwerken.

Meer bewustwording en kennis aan je vingertoppen.

Begrippen van A tot G.
Begrippenlijst S.
Begrippenlijst narcisme van S.
Links naar begrippenlijst in de context van narcisme.
Begrippen van T – Z .
Begrippen van O – R.

Maak hier een keuze uit boeken – Ebook – CD – DVD als je je wilt verdiepen om actie te ondernemen na misbruik door een narcist.

Een aanvullende service.

Boeken narcisme veerkracht transformatie en trauma.

Links naar Boeken veerkracht transformatie.
Boeken van Iris . Het verdwenen zelf.
Boek “Voorbij narcisme.” van Mjon van Oers.
Films over persoonlijkheidsstoornissen.

 

Print Friendly, PDF & Email
Advertisements

Wat betekent deze tekst voor U?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.