Het slachtoffer spelen door de narcist want het is zoveel erger bij hen.

Het slachtoffer spelen door een narcist.

Er is veel waarheid in het citaat: “De favoriete rol van dit narcistisch bedrog is het slachtoffer spelen door de narcist.”

Het is geen wonder dat, wanneer de narcist niet de rol van held speelt, hij / zij de rol speelt van het arme slachtoffer.

Deze presentatie bevat afbeeldingen die zijn gebruikt onder een Creatieve Commons-licentie. Klik hier voor de volledige lijst met afbeeldingen en attributies:

https://link.attribute.to/cc/377617

Door medelijden te krijgen, zullen narcisten het slachtoffer spelen, terwijl ze het echte slachtoffer belasteren, als een manier om hun beledigende gedrag te verbergen, en de verantwoordelijkheid voor hun wrede en bedrieglijke acties vermijden.

Narcisten halen hun voordeel uit het medeleven van anderen.

Ze gebruiken sympathie, empathie, medeleven, verplichting, burgerzin van een ander op elke mogelijke manier, afhankelijk van wat hun doel op dat moment is.

Als de narcist geen belofte wil houden en je boos wordt, zullen je gevoelens niet worden gevalideerd; er zal geen verontschuldiging of blijk van empathie zijn.

In plaats daarvan zal de narcist boos worden op je omdat je boos bent, en je de schuld geven van je gebrek aan empathie door niet te overwegen dat ze misschien een slechte week hebben, stress op het werk, enzovoort.

>De narcist noemt je zelfzuchtig. Hij  beschuldigt je  van behoeftig of veeleisend te zijn. Immers je verwacht dat de arme narcist zijn / haar woord en afspraak zal behouden.

slachtoffer spelen door de narcist
Wat zijn de 5 illusies van “ik ben een slachtoffer of slachtofferschap?

Als u echter een slechte week hebt, verwacht dan niet dezelfde behandeling.

De narcist zal van je verwachten dat je je belofte nakomt. Bovendien moet je van hem je gevoelens minimaliseren. Misschien gaat hij zover dat hij zegt dat je jezelf als slachtoffer afschildert. Hij verplicht je dat toe te geven. 

De narcist zal je altijd een beetje op het verkeerde been zetten, door een litanie van redenen te reciteren waarom hun pijn zo veel erger was dan de jouwe, of je te vertellen hoe jouw leven zoveel gemakkelijker is dan die van hen, enzovoort. Dat is absoluut hun typisch projectie gedrag.

Wat je ook kunt doen, ze kunnen het beter doen. Wat er ook met je gebeurde, er gebeurde iets ergers bij hen. Heb je vragen, suggesties of commentaren? Laat het ons weten. Delen is zorgzaam.

foto omslagboek Je kunt na narcistisch misbruik overleven

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is Annemie-en-Johan-met-Milan-in-Amelscheid-forest-1_tiny-1080x720.jpg

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’.

Geef een reactie, vraag of antwoord.