Categorieën
narcist

Feedback

Telkens wanneer ik eraan denk u hier waarde te mogen geven, steekt dat enthousiasme echt een vuur onder mij aan. Het brengen van herstel staat zo hoog op mijn prioriteitenlijst dat ik je niet eens kan vertellen hoe enthousiast ik word als ik getuigenissen van lezers krijg.

Zelfs tot op de dag van vandaag betekent het nog steeds de wereld voor mij. Dat is waar het voor mij over gaat – kennis, ervaringen, inzichten, tips kortom waarde en voordeel brengen in het leven van een lezer, zodat je kunt ontsnappen, genezen en enorm gelukkig kunt zijn!

Laat alsjeblieft een reactie achter en laat me weten wat het belangrijkste punt was met betrekking tot JOUW herstelreis 🙂

Je vriend op jouw herstel!

Door Annemie Declercq

Annemie behaalde aan de Hogeschool Gent een Bachelor diploma in Orthopedagogie. Ze heeft een passie voor het bouwen van groepsluiken werkwelzijn en het gebruikmaken van de goedstoel-methodiek en presentie.
Ze werkt al vele jaren om mensen te helpen werk te vinden en te behouden en dit als armoede consulente.
Ze houdt van fietsen, boeken, schrijven, wandelen en muziek luisteren.
Annemie Declercq is moeder van 3 kinderen, grootmoeder, pleegmoeder, en plusmama van 2. Ervaringsdeskundige narcistisch misbruik, ouderverstoting en zelfgenezer van trauma.

Voeg hieronder een reactie toe! Reactie annuleren