Emotionele pijn verwerken met Quanta Freedom Healing

Quanta Freedom Healing verandert de manier waarop je emotionele pijn verwerkt volledig.

Het leert je hoe je je geest kunt afsluiten als emotionele pijn toeslaat om dit te verwerken, en in plaats van ‘te proberen je er een weg uit te denken’ naar binnen te gaan, naar je onderbewustzijn, waar je echte antwoorden zult ontvangen en het vermogen om jezelf te bevrijden van het trauma.

klik op de foto voor meer info

Je onderbewustzijn heeft al je emotionele pijn, wonden en overtuigingen opgeslagen.

Als je weet hoe je er rechtstreeks toegang toe kunt krijgen, zal het je alles laten zien wat je moet weten en kun je je wonden vinden, omarmen en loslaten.

Ik weet hoe het was om jaren in mijn hoofd door te brengen, wetende dat ik problemen had, maar niet precies wist wat ze waren.

Mijn problemen waren in feite mijn ‘normale’ zijn en toestand.

Ik had een dertigtal jaren bij hen gewoond. Over narcistisch misbruik en emotionele pijn wist ik hoe ik op de een of andere manier met hen moest omgaan, o.a. door me in te zetten voor andere mensen, te spelen met kinderen, te bidden en met andere mensen plezier te maken. Kortom sociaal te zijn.

klik op de foto voor meer info

Blinde vlekken die emotionele pijn verwerken verhindert.

We zijn allemaal hetzelfde. Als we ‘normaal’ zijn, hebben we blinde vlekken omdat we niets anders weten. Nu weet ik dat ik meer dan een gemiddelde intelligentie heb. Ik besef dat er meer is dan een baarmoeder en huisvrouw zijn, nu weet ik dat er meer is dan Roeselare en omgeving, nu weet ik dat ik aantrekkelijk ben.

Ook ben ik goed in opkomen voor anderen en voorgaan in onze Christelijke gemeenschap enz. Maar dat was niet mogelijk voordat ik de emotionele pijn verwerken kon.

Ontdekken in je onderbewustzijn welke emotionele pijn je verwerken moet.

Dus, echt, ik weet dat je misschien hebt geaccepteerd dat je moet ontdekken wat er in je onderbewustzijn is dat je moet loslaten, maar in je geest heb je moeite om de ECHTE antwoorden te vinden. Het zou me nederig en vereerd zijn als je Quanta Freedom Healing uitprobeert.

Hoe zorg jij voor jezelf?

En dan hebben we het niet over heerlijke schoonheidsbehandelingen of nieuwe kleren. Ook hier op de redactie merken we dat we soms meer focus leggen op ‘externe vormen van zelfliefde’. Ook wij hebben onze nodige uurtjes (lees: dááágen) nodig gehad om echt naar binnen te keren en onze schaduwkant onder ogen durven komen. Het vergt een hoop lef, zelfkennis en verantwoordelijkheid.

Klik op de foto voor meer info

Dit is allemaal onderdeel van een veel duurzamere vorm van zelfliefde. Merel Teunis vertelt in Self Love Talk hoe jij langdurig een liefdevolle levensstijl voor jezelf kunt creëren. Self Love Talk is een boek boordevol mooie inzichten, prachtige quotes, simpele praktische tips en openhartige anekdotes over hoe jij meer liefde in jouw leven kunt brengen.

Ben jij klaar voor de meest pure vorm van liefde? Je kunt het boek of het e-boek bestellen via bol.com op volgende links boek: 

paperback :https://bit.ly/35qkLh7

e-boek: https://bit.ly/36u7q73

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Melanie Tonia Evans is een relatie expert rond narcisme.

Ze weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen. Bekijk haar programma: http://bit.ly/herstelprogrammaMTE

Related Post
Share
Leave a Comment

Recent Posts

 • communicatie
 • communicatie met de narcist
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • werktuigen voor veerkracht weerbaarheid hulpeloosheid

Narcisten gebruiken apps om te bedriegen, je kunt hen ontdekken.

Zovelen die met een giftige narcist of psychopaat zijn uitgegaan of leven, hebben de triangulatie en het bedrog meegemaakt en… Read More

 • alleenstaande ouder
 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • Transformeren naar geluk na misbruik door een narcist
 • zelfgenezing
 • zelfliefde

Als onze relatiepartners niet groeien helpt het ons niet.

Er is ons een idee over relaties verkocht dat niet in ieders relatiecontainer past.​​Nu ik officieel gepensioneerd in mijn leven… Read More

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • zelfgenezing
 • zelfzorg

EFT een dagelijkse tool om je emoties te verlichten. (taak)

Dus vandaag wil ik met jullie informatie delen om emotionele energie los te laten met EFT, die in ons lichaam… Read More

%%footer%%