Emotionele pijn verwerken met Quanta Freedom Healing

Emotionele pijn verwerken met Quanta Freedom Healing

Quanta Freedom Healing verandert de manier waarop je emotionele pijn verwerkt volledig.

Het leert je hoe je je geest kunt afsluiten als emotionele pijn toeslaat om dit te verwerken, en in plaats van ‘te proberen je er een weg uit te denken’ kun je naar binnen gaan, naar je onderbewustzijn, waar je echte antwoorden zult ontvangen en het vermogen om jezelf te bevrijden van het trauma.

klik op de foto voor meer info

Je onderbewustzijn heeft al je emotionele pijn, wonden en overtuigingen opgeslagen.

Als je weet hoe je rechtstreeks toegang toe kunt krijgen tot je emotionele pijn, zal het je alles laten zien wat je moet weten en kun je je wonden vinden, omarmen en loslaten.

Ik weet hoe het was om jaren in mijn hoofd door te brengen, wetende dat ik problemen had, maar niet precies wist wat ze waren.

Mijn problemen waren in feite mijn ‘normale’ zijn en toestand. Ik had een dertigtal jaren bij hen gewoond. Over narcistisch misbruik en emotionele pijn wist ik hoe ik op de een of andere manier met hen moest omgaan, o.a. door me in te zetten voor andere mensen, te spelen met kinderen, te bidden en met andere mensen plezier te maken. Kortom, sociaal te zijn.

Blinde vlekken die emotionele pijn verwerken verhindert.

We zijn allemaal hetzelfde. Als we ‘normaal’ zijn, hebben we blinde vlekken omdat we niets anders weten. Nu weet ik dat ik meer dan een gemiddelde intelligentie heb. Ik besef dat er meer is dan een baarmoeder en huisvrouw zijn, nu weet ik dat er meer is dan Roeselare en omgeving, nu weet ik dat ik aantrekkelijk ben.

Ook ben ik goed in opkomen voor anderen en in onze Christelijke gemeenschap enz. Maar dat was niet mogelijk voordat ik de emotionele pijn verwerken kon.

Ontdekken in je onderbewustzijn welke emotionele pijn je verwerken moet.

Dus, echt, ik weet dat je misschien hebt geaccepteerd dat je moet ontdekken wat er in je onderbewustzijn is dat je moet loslaten, maar in je geest heb je moeite om de echte antwoorden te vinden. Het zou me nederig en vereerd zijn als je Quanta Freedom Healing uitprobeert.

Hoe zorg je voor jezelf?

En dan hebben we het niet over heerlijke schoonheidsbehandelingen of nieuwe kleren. Ook hier op de redactie merken we dat we soms meer focus leggen op ‘externe vormen van zelfliefde’. Ook wij hebben onze nodige uurtjes (lees: dááágen) nodig gehad om echt naar binnen te keren om onze schaduwkant onder ogen te durven komen. Het vergt een hoop, lef, zelfkennis en verantwoordelijkheid.

cover  boek
Klik op de foto voor meer info

Dit is allemaal onderdeel van een veel duurzamere vorm van zelfliefde. Merel Teunis vertelt in Self Love Talk hoe je langdurig een liefdevolle levensstijl voor jezelf kunt creëren. Self Love Talk is een boek boordevol mooie inzichten, prachtige quotes, simpele praktische tips en openhartige anekdotes over hoe je meer liefde in je leven kunt brengen.

Ben je klaar voor de puurste vorm van liefde? Je kunt het boek of het e-boek bestellen via bol.com op volgende links boek: 

Suggestie

Ik hoop dat dit oprechte gesprek dat we vandaag hebben gehad, je echt kan helpen. En ik wil echt dat je begrijpt dat niet iedereen het doelwit is van narcisten. Dat is een complete slachtoffer leugen, want als je je hebt ontwikkeld en je staat op en je legt grenzen en je vertrouwt op je eigen lichaam om een ​​volwassen volwassene te zijn, voor je te zorgen, omdat het je werk is, zul je niet een doelwit van een narcist worden.

Je zult niet die lamme gazelle zijn aan de rand van de roedel. Je wordt een grote, sterke bizon in het midden van de roedel. Je wordt geen doelwit. En als die bizon, als dat grensbeest, ben je je eigen voogd, volwassene en gemachtigde beschermer geworden, wat je taak is.

En het mooie daarvan is dat je het voortouw neemt voor de andere mensen waar je om geeft in je leven, zoals je kinderen. Uw kinderen leren door uw voorbeeld ook in hun kracht te staan.

En meer dan dat, ik zou graag willen dat je begrijpt wat deze innerlijke ontwikkeling werkelijk inhoudt. En je kunt dit doen door deel te nemen aan de Engelstalige workshop Three Keys to Thriving After Narcissistic Abuse.

We gaan dit echt diep doornemen, zodat je van binnenuit begrijpt hoe je in dat machtsniveau kunt stappen, waar je ondoordringbaar en vrij van narcisten zult worden, ondoordringbaar voor en vrij van hen, waar ze niet zullen in staat zijn om u te richten en u in te nemen.

Gebruik misschien de commentaren om elkaar te steunen!

Zoals altijd laat me weten in de commentaren wat je denkt, wat je voelt en wat je ervaart terwijl je deze blog leest. Ik hou er aan van te zeggen dat ik je graag zie en ik hoop dat je goed voor jezelf zorgt, voor je geliefden en voor je innerlijk kind. Ik hoor hopelijk snel van je terug.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. Delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like. Dank je!

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

knop voor alle groeitaken