Emotionele pijn verwerken met Quanta Freedom Healing

vitamine D, verklaringen gezondheid kind

Quanta Freedom Healing verandert de manier waarop je emotionele pijn verwerkt volledig.

Het leert je hoe je je geest kunt afsluiten als emotionele pijn toeslaat om dit te verwerken, en in plaats van ’te proberen je er een weg uit te denken’ naar binnen te gaan, naar je onderbewustzijn, waar je echte antwoorden zult ontvangen en het vermogen om jezelf te bevrijden van het trauma.

Je onderbewustzijn heeft al je emotionele pijn, wonden en overtuigingen opgeslagen.

Als je weet hoe je er rechtstreeks toegang toe kunt krijgen, zal het je alles laten zien wat je moet weten en kun je je wonden vinden, omarmen en loslaten.

Ik weet hoe het was om jaren in mijn hoofd door te brengen, wetende dat ik problemen had, maar niet precies wist wat ze waren.

Mijn problemen waren in feite mijn ‘normale’ zijn en toestand.

Ik had een dertigtal jaren bij hen gewoond. Over narcistisch misbruik en emotionele pijn wist ik hoe ik op de een of andere manier met hen moest omgaan, o.a. door me in te zetten voor andere mensen, te spelen met kinderen, te bidden en met andere mensen plezier te maken. Kortom sociaal te zijn.

Blinde vlekken die emotionele pijn verwerken verhindert.

We zijn allemaal hetzelfde. Als we ‘normaal’ zijn, hebben we blinde vlekken omdat we niets anders weten. Nu weet ik dat ik meer dan een gemiddelde intelligentie heb. Ik besef dat er meer is dan een baarmoeder en huisvrouw zijn, nu weet ik dat er meer is dan Roeselare en omgeving, nu weet ik dat ik aantrekkelijk ben.

Ook ben ik goed in opkomen voor anderen en voorgaan in onze Christelijke gemeenschap enz. Maar dat was niet mogelijk voordat ik de emotionele pijn verwerken kon.

Ontdekken in je onderbewustzijn welke emotionele pijn je verwerken moet.

Dus, echt, ik weet dat je misschien hebt geaccepteerd dat je moet ontdekken wat er in je onderbewustzijn is dat je moet loslaten, maar in je geest heb je moeite om de ECHTE antwoorden te vinden. Het zou me nederig en vereerd zijn als je Quanta Freedom Healing uitprobeert.

Hoe zorg jij voor jezelf?

En dan hebben we het niet over heerlijke schoonheidsbehandelingen of nieuwe kleren. Ook hier op de redactie merken we dat we soms meer focus leggen op ‘externe vormen van zelfliefde’. Ook wij hebben onze nodige uurtjes (lees: dááágen) nodig gehad om echt naar binnen te keren en onze schaduwkant onder ogen durven komen. Het vergt een hoop lef, zelfkennis en verantwoordelijkheid.

Dit is allemaal onderdeel van een veel duurzamere vorm van zelfliefde. Merel Teunis vertelt in Self Love Talk hoe jij langdurig een liefdevolle levensstijl voor jezelf kunt creëren. Self Love Talk is een boek boordevol mooie inzichten, prachtige quotes, simpele praktische tips en openhartige anekdotes over hoe jij meer liefde in jouw leven kunt brengen.

Ben jij klaar voor de meest pure vorm van liefde? Je kunt het boek of het e-boek bestellen via bol.com op volgende links boek: 

paperback :https://bit.ly/35qkLh7

e-boek: https://bit.ly/36u7q73

Gepubliceerd door Annemie Declercq

Annemie behaalde aan de Hogeschool Gent een Bachelor diploma in Orthopedagogie. Ze heeft een passie voor het bouwen van groepsluiken werkwelzijn en het gebruikmaken van de goedstoel-methodiek en presentie. Ze werkt al vele jaren in de VDAB om mensen te helpen werk te vinden en te behouden en dit als armoede consulente. Ze houdt van fietsen, boeken, schrijven, wandelen en muziek luisteren. Annemie Declercq is moeder van 3 kinderen, grootmoeder pleegmoeder, plusmama. Ze werkt 34 jaar in de VDAB in Roeselare. Ervaringsdeskundige narcistisch misbruik en zelfgenezer van trauma.

Voeg hieronder een reactie toe!