Drie manieren waarmee je je gebrek aan zelfliefde kunt aanvullen. 4

 

Het antwoord is … natuurlijk u kunt dat!

 

In feite is een van de verkeerde overtuigingen die we hebben, dat “het lang duurt om te veranderen“. Dit geloof is gebaseerd op de theorie dat het ons veel tijd kostte om onze huidige overtuigingen en gewoonten te ontwikkelen, dus het moet ook lang duren om ze te veranderen. En dat is gewoon niet waar. Eens dat je het besef hebt hoe je je gebrek aan zelfliefde kunt aanvullen en je past dat toe gedurende 21 dagen dan verloopt het herstel bijna op automatische piloot.

 

Wij verwachten iets groots van jou.

 

Hoe ga je deze video reeks gebruiken in je leven? Kom naar mijn Facebook-pagina of maak contact met me op Instagram of op YouTube en deel uw mening!

Ik moedig je aan om de videos te bekijken en met anderen te delen. Samen kunnen we opzettelijk de wereld verrijken door waarde aan elkaar toe te voegen.

gebrek aan zelfliefde
Een gebrek aan empathie

 

Ik ben verheugd om deze video serie met je te delen en je te helpen een leven te leiden waar niets onmogelijk is!

 

Je hebt niets te verliezen en je grootheid kun je winnen … MAAR, als je geen actie onderneemt, hoe kun je dan verwachten dat je leven verandert?

Ik weet dat je leven kan veranderen niet alleen omdat zovelen voor u zich hebben losgemaakt van de narcist waarschijnlijk ook in een iets moeilijker situatie dan de uwe.

 

Je kunt dezelfde herhaling gebruiken die je onbewust hebt gebruikt om je huidige niveau van gelukkig te creëren.

 

Waarschijnlijk ben je hoog sensitief en daarom uiterst vatbaar voor suggesties. Maar daarom ook nogal selectief in je geheugen. Je bent op bepaalde momenten echt vergeten wie je bent door de triggering van de narcist.  Die narcist schijnt dan ook vergeten te zijn wat hij vroeger van je dacht, en wat je voor hem allemaal gedaan hebt. Vandaar dat je gaat twijfelen aan jezelf.

Daarbij heb je een fantastische empathie. Je gebruikt al een vergelijkbare emotionele toestand als je tegen jezelf praat.

Maar waarschijnlijk heb je veel negatieve uitspraken over jezelf gedaan nadat je de narcist geloofde.  Je hebt bewezen dat het werkt! Maar nu sta je misschien aan de rand van een depressie.

Door net de omgekeerde uitspraken te doen tegen jezelf dan deze van de narcist, want die zijn niet juist maar komend van een labiel persoon, krijg je eindelijk de resultaten die je wenst. Wil je daarover meer weten ga dan naar de nieuwsbrief van Melanie Tonia Evans op de zijbalk van onze website.

gebrek aan zelfliefde
Wat te doen om geen angst meer te hebben voor de narcist?

 

Het is niet genoeg om te weten over narcisme en wat het met je identiteit gedaan heeft.

 

Je moet je ware zelf voelen. Je vermogen om je identiteit te voelen is recht evenredig met je overtuigingen op het emotionele, niet op het intellectuele niveau.

Dat is waarom het emotionele niveau is waar EMT het veranderingswerk zal doen. Om je gedrag te veranderen, moet je de emotie achter het gedrag veranderen.

 

Daarom is de belangrijkste factor bij het opbouwen van je identiteit het verkrijgen van controle over je EMOTIONELE TOESTAND.

 

Wanneer u dit doet, verlaagt u automatisch uw niveau van angst en onzekerheid en bent u in staat om vertrouwen te hebben in het proces van persoonlijke groei.

Ieder van ons heeft een emotionele “punt” dat ons vasthoudt waar we zijn en zo laag mogelijk werd gebracht door de narcist. Als we ons Emotioneel “punt” voor eigen identiteit willen veranderen, moeten we ook naar het emotionele of energetische niveau gaan. Dat kun je met NARP.

 

De NARP is een Engelstalig programma van MTE (Melanie Tonia Evans) en is een combinatie van informatie en installatie.

 

De informatie die zij je geeft, is bedoeld om je te leren hoe je de gewoonten, attitudes, vaardigheden en strategieën van mensen die narcisme hebben overleeft en succesvol zijn geworden kunt modelleren.

Je leert niet alleen hoe je deze gewoonten, attitudes, vaardigheden en strategieën kunt modelleren, maar je krijgt ook een duidelijk beeld van hoe je jezelf tot nu toe onbewust hebt gesaboteerd en laten saboteren door het programma van de narcist.

Je hoeft het programma van MTE maar één keer te volgen, maar je zult het waarschijnlijk een paar keer willen bekijken omdat je het inspirerend, informatief en zeer motiverend vindt.

Zodra je Bewuste of logische geest tevreden is dat je deze vaardigheden en strategieën kunt “modelleren”, zal je de veranderingen op het Onderbewuste of emotionele niveau kunnen maken.

Het is een feit dat wanneer je zelfliefde hebt, je hele wereld zal veranderen. Je zult een interne kracht ontwikkelen om je leven onder controle te houden in de meeste situaties.

Wanneer je je onderbewustzijn programmeert met een onwrikbaar respect voor jezelf, is veel mogelijk. Je neemt onmiddellijke, massale, herhaalde actie en geeft nooit op totdat je jouw dromen hebt waargemaakt.

De eerste stap is natuurlijk je los te maken van de narcist zodat je je gebrek aan zelfliefde kunt aanvullen.

 

Dat is precies waarom Melanie haar NARP-programma heeft samengesteld.

 

De krachtige waarheid is dat je die zelfliefde in je hebt ook al heb je een gebrek aan zelfliefde besef op dit moment. Melanie  gaat je laten zien hoe dat moet gebruiken. Dit programma is anders dan alles wat je eerder hebt gezien of meegemaakt.

De resultaten zijn zo snel dat je het niet gelooft. Je zult ONMIDDELLIJK een groei niveau van zelfliefde ervaren in plaats van het gebrek aan zelfliefde. Tot nu toe is er NIETS zoals dit.

NARP is TOTAAL gericht op het helpen verhogen van je leven zonder narcisme naar hogere en meetbare niveaus in een korte periode. Laten we eens kijken hoe het werkt. Het staat ook niet in de weg van andere geschikte therapie voor jou.

 

gebrek aan zelfliefde
Gevoelig voor de narcist? Afhankelijk van uw zelfliefde?
Werden je dromen gegijzeld door de narcist? Wat heeft je gestopt? Denk aan alle dingen die je nog niet hebt gedaan en stel jezelf de vraag: “Wat heeft me gestopt?”

 

Ik kan je bijna garanderen dat een gebrek aan zelfliefde de boosdoener is en je grootheid steelt … Ben je stiekem bang als je vraagt ​​wat je wilt, dat word je afgewezen?

Plaats je de mening van anderen boven die van jezelf? Heb je moeite om in jezelf te geloven?

Bemerk je dat het te mooi klinkt om waar te zijn wat je date of partner en toch laat je je meeslepen door mooie woorden?

Zijn er een aantal hiaten in het verhaal van je partner en toch durf je er niet op in te gaan?

Durf je daar tegen in gaan zelfs al is dat voor een grote groep mensen? Of zeg je of herinner je nog dat je dacht: “Ik wou dat ik dat kon, maar ik ben gewoon niet zo zelfverzekerd”.

 

Dan komt dat door een gebrek aan zelfliefde.

 

Misschien heeft dit te maken met je hoge sensitiviteit en grote empathie waardoor je enerzijds het verlangen van de andere voelt en anderzijds zijn ongelukkig zijn. Vind je dat jij die persoon hoeft te redden?

De kans van je leven denk je omdat hij zich presenteert als je wederhelft echter zonder enige verdienste, maar je bent gewoon om hier het voordeel van de twijfel te geven omdat je hoopt dat eindelijk die ware in je leven komt die je onvoorwaardelijk graag ziet. Door zijn verleiding tactieken ben je ook blind.

Dan weerhouden twijfel aan jezelf, angst en gebrek aan zelfvertrouwen je tegen het behalen van je doelen. Wat ons brengt naar …

De Top 3 Redenen waarom je niet het leven van je dromen leeft …

 

Reden 1: Je saboteert jezelf onbewust met de gewoonten, attitudes en strategieën van onsuccesvolle, ongelukkige mensen en narcistische mensen.

Reden 2: Je “emotionele punt” zit vast op een laag niveau doordat je de schuld accepteert die je krijgt van een narcist voor iets dat niet is gebeurd.

En de 3de en grootste reden is … Je bent geprogrammeerd met repetitieve, onbewuste, orders om je te gedragen volgens de middelmatigheid of narcistische karakteristieken van je ouders, zodat je je leven accepteert als het ‘beste dat je gaat krijgen’ in het leven.

Zo plaats je de mening van anderen boven die van jezelf?

Zelfliefde en het gebrek daaraan, is zo’n krachtige factor die zoveel mensendromen gijzelt dat je mentors vindt die een levenslange studie van zelfliefde hebben gedaan.  Je vindt dan ook verschillende boeken over dat onderwerp.

 

In de afgelopen jaren zijn er verschillende onderzoeken gebeurd naar narcisme, zelfliefde en kwetsbaarheid bij mensen uit alle lagen van de bevolking.

 

Het is verbazingwekkende dat ongeacht hun status, hoeveel geld ze verdienden of hoe succesvol ze waren, meer dan 95% van deze mensen worstelen met een gebrek aan zelfliefde op specifieke gebieden van hun leven.

Velen weten ook dat dat hen tegenhield van hun ware grootheid.

In feite is een gevoel van zelfverzekerdheid, zelfliefde of zelfrespect in specifieke situaties een veel voorkomend probleem.

Het verschil tussen iemand die resultaten haalt bij het bereiken van een doel en wie niet, hangt af van het hervinden van veerkracht en een stukje zelfliefde.

Daarom vind ik het programma van MTE Melanie Tonia Evans echt de moeite om te overwegen.

Je huidige gebrek aan zelfliefde … Is waarom je bevroren in je comfortzone bent, doodsbang om de verkeerde beslissingen te nemen  en opnieuw in het web van een narcist te vallen… Is dat waarom je hopeloos en hulpeloos bent zonder idee hoe je je dromen kunt redden …

 

Waarom jij worstelt om in jezelf te geloven en de mening, behoeften en behoeften van andere mensen je leven laten leiden?

Het hoeft niet zo te zijn. Talloze mensen werden geholpen om hun zelfvertrouwen volledig om te draaien. Het beste van NARP is dat dit systeem is gebouwd om snel verbetering tot stand te brengen, zodat je snel een meetbaar niveau van gebrek aan zelfliefde krijgt.

Je hebt zelfliefde en veerkracht in je, MTE zal je gewoon laten zien hoe je het nu moet gebruiken.

Heb je vragen overgebrek aan zelfliefde, eigenliefde en narcisme?  Over NARP ? Ik antwoord graag.

Zoals altijd, heel erg bedankt voor het zijn van een mooie ziel!

Sterke Suggesties om te lezen.

Ik hoop dat dit bericht, video en audio je behulpzaam zijn. Bovendien kijk ik ernaar uit je te ontmoeten in de reacties. Jouw commentaren zijn de raketbrandstof die me inspireert om dit werk voort te zetten.

Voel je vrij om dit artikel en video te delen en de liefde te verspreiden.

Je lijdt onder de pijn als gevolg van blootstelling aan narcistische mishandeling. Bekijk dan alle mogelijkheden die je vindt op onze website om je leven te veranderen.

Veel succes !

PS  Op zoek naar meer? Misschien wil je dit bericht ook lezen over hoe je je dromen kunt bevrijden. Dit bericht  over hoe je je denken kunt verbeteren is ook een harde noot om te kraken.

Annemie Persyn Declercq
Orthopedagoge

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Op 26 en 27 september organiseert Melanie Tonia Evans het “You Can Thrive After Narcissistic Abuse evenement”. Dit is een live online Première Global Healing workshop voor iedereen die lijdt aan misbruik van een echtgenoot, partner, familielid, vriend, baas, collega of ander individu.

Deze gebeurtenis is belangrijk voor u, ongeacht uw geslacht of leeftijd. Hoe lang geleden u gescheiden bent van deze persoon speelt geen rol. Zelfs als ze nog steeds in je leven zijn ben je welkom.

Klik voor meer info

Hier is een samenvatting van wat Melanie behandelt tijdens de komende workshop:

🔮 Hoe word je glashelder en krijg je klaarheid als de persoon waarmee je te maken hebt je narcistisch misbruikt.

✅ De #1 factor die bepaalt of ze in staat zijn om te veranderen.

!?️ Hoe herken je de meest voorkomende persoonlijkheidskenmerken in JOU die je een doelwit maken voor narcisten. Hoe je in de toekomst kunt stoppen met het aantrekken van misbruikers.

💻 De 6 redenen waarom de meeste mensen niet herstellen van misbruik.

Dit zal u niet meer gebeuren na deze workshop!

⚖ Hoe kun je omgaan met een narcist in moeilijke situaties zoals co-ouderschap, voogdij gevechten, echtscheiding en andere juridische / zakelijke deals.

⚕ Hoe te genezen van trauma symptomen zoals C-PTSS, angst, depressie en fibromyalgie en leven vrij van hen eens en voor altijd.

Deze gebeurtenis is niet alleen bedoeld om u te helpen los te komen en te genezen van elke misbruiksituatie. Dit healing event leert u ook hoe u een nieuw en bloeiend leven kunt creëren die giftige mensen niet langer kunnen beïnvloeden.

Als je dit soort relaties hebt meegemaakt, kan ik je sterk aanbevelen om deel te nemen aan een hele dag “healing event”.

Laat Melanie je leren hoe je kunt verschuiven van een slachtoffer van misbruik naar een bloeier na misbruik op een manier die gemakkelijk te begrijpen en onmiddellijk van toepassing is op je leven.

Ik ken Melanie’s werk en wat ze zal delen is de meest geavanceerde en impactvolle informatie over genezing van giftige en beledigende relaties.

Het is Melanie’s diepe begrip van het trauma toegebracht door narcisten die haar passie om zo veel mogelijk mensen te helpen om te genezen aanwakkert. En Melanie’s wijsheid en genezingsprocessen hebben zoveel mensen geholpen hun leven te herstellen en voorbij het overleven naar een echt bloeiend leven te gaan.

Dit is een zeldzame kans voor u om rechtstreeks te leren van een vertrouwde collega die een bekende misbruik herstel expert is.

Klik hier om uw ticket voor deze baanbrekende misbruikherstel gebeurtenis veilig te stellen.

PLUS zo veel meer …

PS Ik heb gezien dat Melanie ook een aantal spannende bonussen heeft voor u ook! Na aankoop van uw ticket krijgt u direct toegang tot het volgende:

De 50 Traits of a Narcissist Checklist zodat u kunt achterhalen of u te maken hebt met een narcist.

Plus een exclusieve 35 minuten durende videotraining genaamd “The 6 Mistakes That People Make When Recovering From Abuse”. Dit biedt een uitstekend startpunt voor je genezingsreis.

Klik hier om je ticket te reserveren en om alle speciale bonussen te ontvangen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een implicatie dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Annemie Persyn Declercq

 

 

Geef een reactie, vraag of antwoord.