Dit overkomt empathische mensen meer dan we denken!

Dit overkomt empathische mensen meer dan we denken!

Word je gekweld door vreselijke nachtmerries over de narcist?

Denk je dat de reden is, omdat je een empathische mens bent? Heb je het gevoel dat hij of zij onder je huid kruipt? Vind je het bijna onmogelijk om te stoppen met aan deze persoon te denken?

Ervaar je de hele tijd flashbacks en triggers die het bijna onmogelijk maken om in het dagelijks leven op pad te gaan, omdat je niet weet wanneer je de volgende meltdown voelt aankomen? Heb je het gevoel dat er een slang in je zit die je letterlijke levenskracht naar het laagste niveau zuigt waar je je zo uitgeput, beverig, gevoelloos en mistig door voelt? Heb je nauwelijks de energie of de concentratie om zelfs de basaalste taken uit te voeren?

Na narcistisch misbruik overkomt dit meer empathische mensen dan we ons kunnen voorstellen, en de kans is groot dat als je dit leest, je precies weet waar ik het over heb. Zo niet dat is deze blog NIET voor jou.

empathische mens
Klik hier voor meer info over onze programma’s

Waarom gebeurt dit – deze schokkende gevoelens alsof onze letterlijke ziel is overgenomen?

En waarom is dit zo anders dan het normale herstel van liefdesverdriet, pijn en zelfs verraad dat we door moeten maken na teleurstellingen met mensen die GEEN narcist zijn? Hoe is dit gebeurd? Hoe herstellen empathische mensen van verwoestingen en psychische infiltraties die zo diep zijn dat ze de kern van ons wezen aantasten?

Dit is PRECIES waar we het hier over gaat. We bespreken met u wat er ECHT met empathische mensen is gebeurd en waarom onze zielen zo ziek zijn geworden.
En we leggen ook uit hoe hier een echte genezende oplossing voor is, die ikzelf en zoveel anderen hebben ondernomen om uit de ingewanden van de hel te komen en in ware vreugde en levenskracht te komen.

Als je dat soort trauma’s hebt meegemaakt en als je genezing op zielsniveau (fysiek, emotioneel, spiritueel) wilt, dan is onze blog iets voor jou.

Dus als je niet een spirituele dimensie waarneemt naast een wetenschappelijke dan is dit niet voor jou.
Dit is geen forum voor extreme politieke opvattingen, racisten, complottheoretici, klimaatontkenners en autoritairen.

We willen een gemeenschap creëren van empathische mensen om samen aan zelfcoaching, zelfzorg, zelfherstel en zelfgenezing te werken, zodat het lid zijn hiervan de moeite waard is te onderzoeken.

U kunt persoonlijke en privéberichten creëren die u helpen om meer betrokkenheid van groepsleden te krijgen. Dit is de plek waar jij en ik je extra waarde geven. Je krijgt directe toegang tot elkaar. Dit is een forum waar je strategieën kunt delen met andere leden en een open gesprek hebben.

Annemie Declercq coacht individuen en teams die persoonlijke en sociale doelen, vaardigheden, veerkracht of hun talenten willen ontdekken in de VDAB. Zij stelt mensen en groepen in staat om zelf persoonlijk sociaal leiderschap, drive, motivatie en mindfulness te bekrachtigen.

Steun elkaar in de commentaren!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer


Geplaatst

in

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees