Disclaimer narcisme.blog en aanverwante. Ervaring met narcisme.

Degenen van jullie die een narcistische vrouw of ex-echtgenoot hebben gehad, of die gewond zijn door een narcistische zakenpartner, vader of moeder weten in hun gebeente dat zulke mensen ongezond leven.

Maar, omdat we geen psychiater of zo zijn, hebben we geen diagnose. Onze ervaring met narcisme kan echt zijn, maar toch is een disclaimer gewenst. Elke vermoedelijke narcist is immers uniek, in een specifieke context, net als elk slachtoffer. Sommige personen kunnen meerdere persoonlijkheidsstoornissen hebben zonder er zich van bewust te zijn.

Melanie Tonia Evans noch ikzelf  zijn geen gekwalificeerde psycholoog noch een gekwalificeerde counselor en we bieden onze inzichten en advies alleen als leidraad.

Mijn website bevat mijn ervaringen en mijn begrip van het leven.

Zoals ook op mijn Facebook bij info wordt vermeld ben ik geen psychiater, geen psycholoog en geen therapeut. Ik heb wel wat ervaring met narcisme en ben orthopedagoge.

Hier doe ik dus een poging om de dynamiek van narcistische relaties te beschrijven. Ook demonstreer ik wat er gebeurt met de relaties van een vermoedelijke narcist uit mijn ervaring met narcisme.

In het bijzonder interesseert me de kwaadaardige narcistische vader en moeder. Daarmee wil ik vooral mensen bereiken die weinig of geen ervaring met de aandoening hebben.

Mensen zonder kennis van narcisme worden overgelaten aan de onverwachte gevolgen van betrokkenheid met een narcist, omdat ze geen ervaring met narcisme hebben.

Voor degenen die betrokken worden met één of meerdere kunnen ze de steun ondervinden die afkomstig is uit de wetenschap dat je niet alleen bent.

Ik ben geen geestelijke gezondheidszorgen professioneel. Daarom mag niets op deze website worden opgevat als een opinie van een expert alhoewel Annemie bachelor in de Orthopedagogische wetenschappen is. En ervaring heeft met het professioneel coachen van mensen met trauma’s.

Dit is mijn ervaring met narcisme, waarnemingen en meningen, niets meer.

VKoN en zijn community groepen op Facebook, is een steungroep van mensen die lijden of hebben geleden als gevolg van het misbruik van mensen met narcistische kenmerken.

Daarbij zijn de auteurs van de VKoN-site  geen erkende beroepsbeoefenaren in de geestelijke gezondheidszorg of aangesloten bij een erkende medische organisatie.

De inhoud in VKoN is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. In het algemeen zijn deze voorstellen ook algemeen als gezonde uitgangspunten erkent.

Meer gaan bewegen, meer gaan slapen, zich niet bewegen op het pad van drugs en alcohol, gezondere voeding, nieuwe vrienden maken, tijd in stilte doorbrengen, u regelmatig laten controleren door een huisarts enz. zijn dat verstandelijk en algemeen erkende keuzes?

Ja, toch? Daarom moet de inhoud net zo worden behandeld.

Uiteindelijk is de inhoud  gebaseerd op onze eigen ervaring met narcisme en wordt te goeder trouw gedeeld.

De hierin vervatte informatie mag echter niet worden gebruikt om de diagnose of behandelingsaanbevelingen van een erkende professionele zorgverlener of arts te vervangen of te wijzigen. Het mag duidelijk zijn dat alleen maar een vermoeden dat bevestigd wordt door een psychiater kan beschouwd worden als een diagnose.

Raadpleeg uw arts, therapeut of geestelijke gezondheidswerker voordat u ideeën van VKoN gaat toepassen op uw eigen situatie.

De auteurs van VKoN (Annemie Declercq van narcisme.blog zijn niet aansprakelijk voor enige schade die voortvloeit uit het gebruik of misbruik van de informatie die zich binnenin bevindt.

Zelfs mijn eigen ervaring met narcisme is hier geen vervanging voor het advies van of de diagnose en behandeling door een professionele geestelijke gezondheidszorger.

Je kunt niet vertrouwen op de informatie op deze site als een vervanging voor het advies van een gekwalificeerde professionele geestelijke gezondheidszorger.

Sommige links op deze site leiden tot informatie of bronnen die worden onderhouden door derden. Deze website geeft geen enkele garantie over juistheid, integriteit of enig ander aspect van de gekoppelde middelen: dus u gebruikt die op eigen risico.

Daarbij zijn namen en identificatiegegevens gewijzigd om de privacy van de “schuldigen” te beschermen. Dit is ook zo voor de onschuldigen.

Ik wil er ook nog op wijzen dat ik ervan hou om de narcisten te beroven van de glorie van het zien van hun namen of verhalen op het internet

Uitstekende Psychotherapie.

Sommige volwassen kinderen van narcisten vinden dat uitstekende psychotherapie hen kan helpen om aan de resterende problemen te werken.

Als u besluit dat psychotherapie een mogelijkheid is, raad ik u aan om meerdere van hen te interviewen.

Ik heb vastgesteld dat er fijne therapeuten zijn. Maar er is alleen maar een heel klein deel dat narcistisch is. Zoals in elke sector zijn er sommigen die vooral een geldmotief hebben. Zij zorgen ervoor dat u daardoor afhankelijk van hen wordt.  Helaas hebben weinig therapeuten ervaring met slachtoffers van NPD, de narcistische persoonlijkheid stoornis.

Creatieve therapie.

Gebruik je creatieve talenten – je hebt ze.

Dat betekent, wees ontvankelijk om te weten wat ze zijn.

Boven alles, gebruik altijd je intuïtie want je hebt dat meer dan gemiddeld.

Onze intuïtie vertelt ons de waarheid en is een compagnon gedurende elk moment van ons leven.

Slachtofferhulp België.

Gezin, welzijn en gezondheid, conflicten, geweld en misdrijven.

CAW heel Vlaanderen vluchthuizen.

Leven in overeenstemming met de verlangens van je ziel.

Opnieuw leren leven met je leven, je ware waarde accepteren, overgaan naar je doel. Wanneer je  in de ochtend wakker wordt, is er de denkvraag die je jezelf zou moeten stellen. En als je deze vraag stelt, als je eerlijk antwoordt, heb je een goed startpunt om te weten of je “op schema” bent.

Als u een doel of een specifiek resultaat heeft, wilt u dat doel bereiken. En als je niets specifieks hebt waaraan je werkt … zal het je helpen nu te starten om goed te luisteren en alles hier te bekijken tot op het einde.

Dus als besluit: Onze artikels op narcisme.blog  zijn niet bedoeld als vervanging voor professioneel advies. Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies of schade veroorzaakt door uw afhankelijkheid van informatie verkregen via onze blogpost. 

Vraag desgewenst het advies van professionals voor de beoordeling van specifieke informatie, meningen, adviezen of andere inhoud.

Wij zijn niet verantwoordelijk en kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor opmerkingen van derden op onze blogpost.

Elke reactie van gebruikers op onze blogpost die naar eigen goeddunken een andere gebruiker beperkt of verbiedt om onze blogpost te gebruiken of ervan te genieten, is verboden.

Aanverwante Boeken.

Van kwetsuur naar litteken. Hulpverlening aan kinderen met complex trauma. Paperback.
Handboek bipolaire stoornissen / druk 1.

Manisch-depressief gids voor patiënten, familie en hulpverleners.
Kinderen op de eerste plaats.

Vindt u mijn teksten het lezen waard? Bevatten ze voor u verrassende inzichten? Wil u deze pen van wat inkt voorzien? Heeft ons gesprek u verder geholpen? Heeft mijn ondersteuning gedurende verschillende sessies jou iets bijgebracht? Laat het me weten. Dank u! Delen is om het bewustzijn aan te scherpen en solidariteit te organiseren.

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’. 

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Melanie Tonia Evans is een relatie expert rond narcisme.

Ze weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen. Bekijk haar programma: http://bit.ly/herstelprogrammaMTE

Share
Leave a Comment
%%footer%%