De evolutie

De visie van de evolutie ontwikkelt een samenwerking tussen reguliere en complementaire hulpverlening, voor het welzijn van mensen

De visie van de evolutie ontwikkelt een samenwerking tussen gebruikelijke en complementaire hulpverlening, voor het welzijn van mensen.

In de eerste plaats is de evolutie is een centrum voor yoga, meditatie en zelfontwikkeling in Brugge. De evolutie heeft als missie mensen te inspireren en mee begeleiden naar een gezond, vitaal en vervullend leven.

Zo is het centrum actief sinds 2007. Naast persoonlijke coaching trajecten biedt de evolutie ook workshops en opleidingen aan, op vlak van zelfontwikkeling en spiritualiteit.

In het bijzonder is het onze bedoeling in de evolutie om mensen te inspireren in en mee te begeleiden bij:

ten eerste het omgaan met teleurstellingen en conflicten

terwijl je omgaat met zingeving en spiritualiteit en hoe deze bevrijdend, open-minded en respectvol kunnen zijn

op dezelfde manier meer afstemming te vinden tussen het innerlijke en uiterlijke leven

met de bedoeling vrede te vinden in een druk bestaan

hieruit volgt dan een staat van liefde te leren kennen die helend is

Ten slotte  is welzijn aanstekelijk voor anderen.

Aanbod van Ingeborg

Wanneer je hier een duik neemt in het volledige aanbod van Ingeborg in de evolutie voel je dan compleet welkom.

Opleidingen in de evolutie:

Zowel Dru yoga, meditatieweekend, lezingen, workshops, persoonlijke sessies als andere vormingen.

Misschien ontdek je hier wat je wilt en ook op de bovenstaande link. Daarom voel je altijd welkom!

Zingen met Ingeborg.

In het bijzonder is de single ‘Laat het maar los’ zeer actueel voor slachtoffers van narcisme. Immers laat maar los komt uit 17 liedjes van de nieuwe cd ‘where the sky touches the sea’.

Ingeborg schreef de tekst en samen met Tom Van de Venne ook de muziek.

Toch is het is een lied dat zo algemeen is dat iedereen wel iets kan herkennen in deze uitnodiging.

Niet alleen kan het loslaten van een lastig gesprek zijn, een kwetsuur, maar ook een moeilijke situatie. Hoewel loslaten, makkelijker is gezegd dan gedaan.  Ingeborg die de tekst schreef, gaat ervan uit dat ‘iets loslaten’ gepaard gaat met ‘iets toelaten’. Terwijl je meezingt met het lied kan de boodschap inzinken.

Samen zingen is gezond.

In 2013 deed de Zweed Björn Vickhoff een onderzoek over zingen waarvan je hieronder een Ted Talk vindt.  Door samen zingen gaat onze hartslag synchroon gaan lopen.

Immers, zingen in een koor zou even heilzaam zijn voor het hart als andere rustgevende activiteiten zoals bijvoorbeeld yoga en meditatie.

Dat moet althans blijken uit een Zweedse studie gepubliceerd in het tijdschrift Frontiers in Auditory Cognitive Neuroscience.

Vooreerst verzamelden de onderzoekers vijftien scholieren. Daarna gaven ze de opdracht om verschillende zangoefeningen te doen.  In de eerste plaats moesten de scholieren samen neuriën. Daarna zongen ze een bekende hymne.  Ten slotte brachten ze een mantra ten gehore. Terwijl ‘het koor’ deze oefeningen deed, werd de hartslag van de proefpersonen gemeten.

Niet alleen bleek daarbij dat de hartslag van de proefpersonen synchroon ging lopen. Dit fenomeen ontstond als ze samen gingen zingen of neuriën. Maar ook dat zingen in koor een positief effect heeft op de zogenaamde hartslagvariabiliteit (HRV).

Meditatieopleiding Lichtlichaam

Ingeborg TM Sergeant

Dru yoga

Ingeborg TM Sergeant

Opleiding Channelen.

Ingeborg TM Sergeant

Ceremonie van het hart.

Ingeborg TM Sergeant

Engelen — IET

Ingeborg TM Sergeant

Ingeborg TM Sergeant

In het bijzonder vindt u hieronder het aanbod van de gastdocenten.

Hatha yoga

Shammi Siali

Familie- en systeemopstellingen.

Petra Van Lent

Lezingen — Work in & out.

Els Timmerman

klik voor meer info

Medium.

Ilse Van Dun

Holistische healing en coaching met Davide.

Davide

Toch de problematische situatie waarin Davide leefde met zijn familie leidde dat ertoe dat Davide een zoektocht begon.

Hij onderzocht de diepgaande mechanismen die ten grondslag liggen van menselijk lijden.
Daarom besloot Davide na school besloot een wetenschapper te worden. In het bijzonder bestuurde hij hoe je kan genezen van kanker.

Dus behaalde hij op de leeftijd van 24 zijn universitaire graad met grote onderscheiding.  Daartoe schreef hij een proefschrift over prostaatkanker en begon onmiddellijk te werken.

Niet allen wijde hij van 2005 tot 2014  zich actief aan klinisch kankeronderzoek. Maar ook publiceerde hij diverse wetenschappelijke artikelen. Later deponeerde hij twee octrooien.

Daarom dat Davide verschillende academische erkenningen kreeg.
Naast zijn wetenschappelijke werk, vanaf 2008, raakte Davide steeds meer betrokken bij spiritual

Massages.

Klankschaalmassage.

Source: Website van Ingeborg

Aanverwante artikelen.

Het beste van mezelf.

Laat me zingen.

Annemie Persyn Declercq
Orthopedagoge

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

klik op de foto voor meer info

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Related Post
Share
Leave a Comment

Recent Posts

 • narcist
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent

Fictieve personage zonder inhoud, heeft steeds aandacht nodig.

Alle narcisten hebben aandacht nodig om te overleven. Zelfs de meer ‘verlegen ' fictieve personage zonder inhoud gaat stil, schurend,… Read More

 • groeitaak
 • narcist
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • trauma
 • zelfgenezing

Traumawonden helen op een nieuwe manier.

Een nieuwe manier leren om je traumawonden te helen, is net als de schoonmaak feeën die bij je thuiskomen. Het… Read More

 • English
 • HSP
 • narcissisme in the news
 • narcissist

A Highly Sensitive person tolerate a toxic relationship.

Don't let your empathy for someone's "childhood experience" be the reason why you tolerate dysfunction in a relationship, especially when… Read More