De bevrijding van narcistische mishandeling door zielstransformatie. video

Heb je vragen, suggesties of commentaren? Ik hoor het graag.

Sharing is caring.

Liefs xx

 

Annemie Persyn Declercq.

Orthopedagoge

 

Leren omgaan met Narcisme.

Wij werden geïnspireerd door verschillende ervaringsdeskundigen, orthopedagogen, psychologen en neurowetenschappers en door de 100.000 mensen overal in de wereld die hun leven met narcisten hebben overleefd en tot een rijk leven hebben gemaakt.

In het bijzonder is Melanie Tonia en haar bloeien gemeenschap een voortdurende bron van verdere groei. Verbind je met het bloeien platform van Melanie Tonia Evans, abonneer je dan op haar nieuwsbrief. (basiskennis
Engelse taal nodig)

Narp van Melanie Tonia.

Als je de Engelse taal voldoende beheerst ga je in haar programma de werktuigen vinden die succesvol zijn voor de transformatie van 10.000 den personen.

Het maakt niet uit wat de ernst van het misbruik, de context van cultuur of plaats is dit programma heeft voor enorm veel mensen geholpen en zal dat verder in de toekomst doen.

Daarbij heb je contact met 1000-tal van haar lidmaatschap forum waar u gebruik kunt maken van hun kennis, ervaring en steun waar ook je je bevindt 24/7.

U krijgt contact met Melanie’s team en kunt persoonlijke conversaties voeren over de specifieke toepassing van haar genezingsproces als dat nodig is, en alle andere onderwerpen. Bekijk het volledige programma en de voorwaarden op onze website waar u de links vindt.

Als je je abonneert krijg je gratis toegang tot een video waarin de 4 dingen worden uitgelegd die alles hebben veranderd over mijn opvattingen over herstel. Onderwerpen waar niet eens psychologen, counselors of ondersteuningsgroepen het over hebben.

U krijgt bij inschrijving op de nieuwsbrief 2 e-boeken. Ze leggen je de nodige eerste stappen uit die u moet nemen om uw herstel gestart te krijgen.
U krijgt toegang tot een gratis online seminar (3 uren webinar) over los komen van narcisme waarbij u Melanie’s  genezingsmethode uit eerste hand kunt ervaren.

U krijgt ook een voorproefje te zien van dit herstelprogramma dat wij gebruiken in “Hoe narcistisch misbruik snel te overkomen? Test!”  Gebruik de zoekfunctie om de test nu te doen, zodat u minstens alle mogelijkheden geprobeerd hebt.

Bekijk het nieuwe Golden herstelprogramma voor narcisme en lidmaatschap van Melanie of het nieuwe Zilver herstelprogramma

We hopen met ons allen dat je het nooit opgeeft.

 

Geef een reactie, vraag of antwoord.