Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Angst van binnenuit aanpakken om de narcist te weerstaan.

Narcisten kunnen vreselijke dingen doen. Absoluut walgelijke dingen! Een boeltje waarvan je niet dacht dat een mens er toe in staat is. Dit zul je natuurlijk bang maken. Je weet tenslotte niet wanneer en wat ze je hierna zullen proberen te doen. Spul als je bedreigen, de schuld geven, je kwellen, je belasteren, tegen je liegen en je klaarstomen voor een val om eruit te zien als “de slechte”. Ze ontwikkelen je angst van binnenuit als je niet oppast.

100% zeker, deze persoon is in staat om alles te krijgen waarvoor je je hele leven hebt gewerkt, en zelfs je kinderen bij je weg te nemen.

Ik wil echt dat je dit weet – de kunst van het oorlog voeren van een narcist is alles proberen om je te doen krimpen van angst, want dat is wanneer ze je levenskracht kunnen leegmaken en je vermogen om tegen hen te slagen, platdrukken.

Jouw eerste doel hierbij is om er NIET in te trappen.

De narcist is lang niet zo krachtig als je denkt. Ik wil je hoop en inspiratie geven om te weten dat wanneer je de eenvoudige bloeiprocessen volgt, je zonder angst, bekrachtigd en narcist-vrij kunt worden. Ik beloof je dat ik ooit zo werd verteerd door de angst en paniek van de vuile narcist die me probeerde te vernietigen dat ik niet kon eten, slapen of functioneren.

Dat was totdat ik wist hoe ik al die angst van binnenuit moest uitpakken. Toen dat gebeurde, kwamen wijsheid en kalmte binnen. Ik realiseerde me hoe belachelijk hij was, en hoe ik me kon losmaken van de waanzin, grenzen kon stellen en niet langer geïntimideerd kon worden door enig waanzinnig ding dat hij probeerde te doen.

Ik kan je niet vertellen hoe ongelooflijk het is om niet langer bang te zijn voor de narcist in je leven die je probeert te terroriseren.

Je zult ook ontdekken dat je niet langer emotioneel ontspoord wordt door andere duistere zelven die je proberen op te jagen, bedriegen of pijn doen. Ze zijn er niet zo goed in!

Liefde en waarheid WINT altijd. Het is veel KRACHTIGER.

Ik ga je laten zien hoe je uit de verlammende angst tevoorschijn komt, in je ware kracht en grootsheid die zich verspreidt en voorkomt dat narcisten je pijn kunnen doen. Je vindt de methode als je de taken uitvoert die je vindt in het menu.

Ik kan niet wachten om je naar dit niveau te zien stijgen. Laat het ons weten.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw aantal sterren vast te leggen!

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

Beweging is belangrijk bij genezing van lichaamsbeeld. video

Zelfliefde: Hoe van jezelf houden?

Hoe opnieuw een narcist in je leven vermijden? Deel 1

De relatie tussen PTSD en sociale angststoornis SAD

Hoe ons verbinden met onszelf? De lichaam-ziel connectie. Deel 1b

Hoe je angst doen stoppen zodat je een nieuw begin kunt maken? video

Hoe ego stoppen dat echte liefde verhindert?

Hoe ons verbinden met onszelf? De lichaam-ziel connectie. Deel 1b

Trauma en traumazorg in Europa

Groeitaak om los te komen aan je verslaving aan de narcist

Waarom we een vals gevoel van veiligheid creëren?

knop voor alle groeitaken

Geplaatst

in

, , ,

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.590 andere abonnees