Alles voor kantoor en school vind je bij bol.com

Zonder extra kosten narcisme.blog steunen

Je kunt deze blog ook zonder extra kosten voor jezelf steunen door je bol.com online shoppingtrips te beginnen met mijn affiliate-link-bolcom foto aan te klikken op narcisme.blog.

Natuurlijk ook door mijn posts leuk te vinden en te delen op sociale media.

Deze blog bestaat dankzij de steun van lezers, en ik waardeer elk stukje steun. Dank u.

Ons steunen bij uw online aankopen voor Kantoor en school

Alles voor kantoor en school

Bij Bol.com vind je kantoorartikelen en schoolartikelen.

Dat zijn artikelen om te archiveren en te organiseren, papier en presentatiemateriaal. Maar ook kantoormeubels en sorteerbakken. Je vindt hier materiaal om te verpakken en te verzenden. Ook ringbanden, klasseurs, en brievenbakjes,sorteermappen, dossiermappen, bedrijfsformuleren, whiteboaerds en accessoires.

Voor school heb je rekenmachines, etuis, schrijfmateriaal en tekenmateriaal. Schoolboeken, papierwaren, bureau accessoires, planners en notitieboeken.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.


Geplaatst

in

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.580 andere abonnees